صفحه 2 از 78 نخست 123451252 ... آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 773

موضوع: رمزارز

عضو عادی cbo44 آواتار ها
    تشکر شده 403 بار در 114 ارسال

پاسخ : رمزارز

خخخخخخخ
    چقدر جو اینجا سمیه نسبت به رمز ارز ها
    بعضی افراد دوس دارن زیر بار قوانین بد بازار های متمرکز باشن .چون نمیفهمین ارزش و مزایای بین کوین رو ازش بدمیگین.
    اون پیر خرفت مال اندوز وارن دوخت هم فردی تعصبی و کوته فکره. پیشرفت رمز ارز کاسبیشو کساد میکنه و جریان نقدینگیو عوض
    کل بازار ایرانو که هیچ نزدک و ... رو هم بگردی هیچ سهمی نصفه بیت بازدهی نداشته.
    مهمترین حسنش نه بازدهیش که اینه فردی مثل ---- نمیتونه دستشو بکنه تو والت بیت کوینتون ولی توی پرتفوی بورسیتون کماکان دست درازی کردن و خواهند کرد.
    ویرایش توسط cbo44 : 2021/05/01 در ساعت 07:00

2. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید cbo44 از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی cbo44 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط cbo44 نمایش پست ها

مهمترین حسنش نه بازدهیش که اینه فردی مثل ---- نمیتونه دستشو بکنه تو والت بیت کوینتون ولی توی پرتفوی بورسیتون کماکان دست درازی کردن و خواهند کرد.
    البته حواستون باشه اگر رمز ارزی در صرافی های ایرانی دارین زود تر خارج کنین چون بعید نیست اون جریان دزدی صرافی ترکیه توی ایران تکرار بشه.
    اگر هم مدیر صرافی رمز ارزتونو نینجا کرد و رفت بعید نیست راه های شکایتو ببندن تا کاری کنن مردم نرن سمت رمز ارز.
    ویرایش توسط cbo44 : 2021/05/01 در ساعت 07:00

عضو فعال
    تشکر شده 6,375 بار در 1,390 ارسال

البته حواستون باشه اگر رمز ارزی در صرافی های ایرانی دارین زود تر خارج کنین چون بعید نیست اون جریان دزدی صرافی ترکیه توی ایران تکرار بشه.
    اگر هم مدیر صرافی رمز ارزتونو نینجا کرد و رفت بعید نیست راه های شکایتو ببندن تا کاری کنن مردم نرن سمت رمز ارز.

خیالت شما راحت ؛ در این کشور اختلاس محور قاچاقچی پرور برخلاف سایر کشورهای دنیا هیچگاه رمز ارز ممنوع نخواهد شد.

ضمنا فکر نکن خیلی زرنگی رفتی تو گله گوسفندان حال می کنی .
    وقتی خوب چاق و چله شدی ترتیب امثال شما را هم خواهند داد. ( اینجا نشستی می خوای از ژاپنی و چینی و نیویورکی جماعت نوسان بگیری ؟!!!
    توجه داشته باش اینها به گوشت کوسه بیشتر علاقه دارند. ایضا شکار قاچاقچی ها و نهنگهای اسکل اختلاس گر )

پ. ن :
    سرمایه ای که شما در بازارهای بنیاد ساز کشور خودت به گردش در میاری قطعا در آینده به شکلی از منافعش بهره مند خواهی شد.
    اما سرمایه ای که در جیب بیگانگان می ریزی چوب دوسر باخت خواهد بود.

بدون شک رمز ارزها فن آوری های جالبی هستند که کارهای بانکی و سهام و مالکیت و صرافی و ... را متحول خواهند کرد.
    اما خرید و نگه داری این کدها با توجه به نا محدود بودن ؛ و رشد سریع فن آوری ؛ در قیمتهای نامعقول و سوپر حبابی بالاتر از ارزش ذاتی اشتباه محض است. نظر شخصی
    ویرایش توسط shahin : 2021/05/02 در ساعت 07:24

5. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید shahin از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی cbo44 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shahin نمایش پست ها
    خیالت شما راحت ؛ در این کشور اختلاس محور قاچاقچی پرور برخلاف سایر کشورهای دنیا هیچگاه رمز ارز ممنوع نخواهد شد.

ضمنا فکر نکن خیلی زرنگی رفتی تو گله گوسفندان حال می کنی .
    وقتی خوب چاق و چله شدی ترتیب امثال شما را هم خواهند داد. ( اینجا نشستی می خوای از ژاپنی و چینی و نیویورکی جماعت نوسان بگیری ؟!!!
    توجه داشته باش اینها به گوشت کوسه بیشتر علاقه دارند. ایضا شکار قاچاقچی ها و نهنگهای اسکل اختلاس گر )

پ. ن :
    سرمایه ای که شما در بازارهای بنیاد ساز کشور خودت به گردش در میاری قطعا در آینده به شکلی از منافعش بهره مند خواهی شد.
    اما سرمایه ای که در جیب بیگانگان می ریزی چوب دوسر باخت خواهد بود.

بدون شک رمز ارزها فن آوری های جالبی هستند که کارهای بانکی و سهام و مالکیت و صرافی و ... را متحول خواهند کرد.
    اما خرید و نگه داری این کدها با توجه به نا محدود بودن ؛ و رشد سریع فن آوری ؛ در قیمتهای نامعقول و سوپر حبابی بالاتر از ارزش ذاتی اشتباه محض است. نظر شخصی
    اولا اولین اشنایی من با بیت سال 2012 بود و اولین خرید روی 1700.
    دوما این سرمایه تو جیب بیگانگان نمیره شما با IQ 50 هم کمی فکر کنی متوجه میشیی سرمایه شما توی نود های بلاکچین به صورت رمز ارز محفوظه و پولتو به کسی ندادی.
    سوما من اصلا بیت رو ترید نمیکنم ولی بهترین بازار برای یک تریدر حرفه ای همین بیت هست و گین هایی که شما توی 30 سال عمر مفید تریدریتون توی بورس میگیرین رو یه تریدر حرفه ای تو چند هفته با معاملات perpetual به صورت:
    غیر متمرکز-
    ولتایلیتی 10 برابر بورس تهران-دو طرفه-اهرم 120X و 24 ساعته
    خواهد گرفت.
    این مزایای بیت رو نه تنها عمر من و شما بلکه نسل های بعد هم در بورس تهران نخواهد دید.
    ویرایش توسط cbo44 : 2021/05/02 در ساعت 10:46

7. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید cbo44 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 6,375 بار در 1,390 ارسال

اولا اولین اشنایی من با بیت سال 2012 بود و اولین خرید روی 1700.
    دوما این سرمایه تو جیب بیگانگان نمیره شما با IQ 50 هم کمی فکر کنی متوجه میشیی سرمایه شما توی نود های بلاکچین به صورت رمز ارز محفوظه و پولتو به کسی ندادی.
    سوما من اصلا بیت رو ترید نمیکنم ولی بهترین بازار برای یک تریدر حرفه ای همین بیت هست و گین هایی که شما توی 30 سال عمر مفید تریدریتون توی بورس میگیرین رو یه تریدر حرفه ای تو چند هفته با معاملات perpetual به صورت:
    غیر متمرکز-
    ولتایلیتی 10 برابر بورس تهران-دو طرفه-اهرم 120X و 24 ساعته
    خواهد گرفت.
    این مزایای بیت رو نه تنها عمر من و شما بلکه نسل های بعد هم در بورس تهران نخواهد دید.

کل رمز ارزی که توسط ماینرهای ایرانی تولید می شود احتمالا از 500 میلیون دلار هم کمتره ( سالیانه )
    لطفابا بهره گیری از اون آی کیو بالاتون بفرمایید ؛ شما و یا کارگزارتون برا خرید رمز ارزی که در مارکتها و صرافی های دنیا عرضه می شوند در نهایت چه ارزی به سازنده پرداخت می کنید ؟
    این ارزها در کجا و و زیر قبای کدام موسسات و سازمانهایی ساخته و پرداخته می شوند ؟

9. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید shahin از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی cbo44 آواتار ها

بیت کوین فقط با دلار تعیین ارزش میشه.
    مثلا وقتی طلا می خری قیمت دلاری انس رو نگاه می کنی آیا داری به اقتصاد امریکا کمک می کنی؟
    70% موسسات تولید بیت کوین مال چینه- امریکا بالاجبار مجبور شده به ماینر ها ی داخل امریکا وام بده تا هشریت شبکه تو چین متمرکز نشه.
    اسیک ماینر رو با خود بیت میخرن معمولا
    صرافی های جدید کاملا غیر متمرکزن و با قرارداد هوشمند کار می کنن و هیچ قانونگذاری نمیتونه دست و پا پیچشون بشه.

11. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید cbo44 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 1,361 بار در 541 ارسال

کامران سلطانی‌‌زاده، عضو شورای عالی کانون صرافان: استفاده از رمز ارزها در ایران شدت گرفته به‌طوری که اخیرا در معاملات خودرو هم شاهد ورود ارزهای دیجیتال هستیم

13. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Deutschland از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 2,957 بار در 679 ارسال

دوستان من میخواهم وارد معاملات رمزارزها شوم لطفآ در مورد ساختن کیف پولی من را راهنمائی کنید با تشکر

عضو عادی cbo44 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط کریشنا نمایش پست ها
    دوستان من میخواهم وارد معاملات رمزارزها شوم لطفآ در مورد ساختن کیف پولی من را راهنمائی کنید با تشکر
    اگر سرمایه اندک دارین از کیف پول های داغ(آنلاین) که هم برای موبایل trust wallet و هم دستاپ atomic wallet -exodus استفاده کنید.
    سرمایه بالا هم کیف پول سخت افزاری لجر-ترزور

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید cbo44 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,957 بار در 679 ارسال

با یک میلیارد تومان میخواهم وارد بشم از کیف پولهای داغ آنلاین میشه استفاده کنم؟

اگر سرمایه اندک دارین از کیف پول های داغ(آنلاین) که هم برای موبایل trust wallet و هم دستاپ atomic wallet -exodus استفاده کنید.
    سرمایه بالا هم کیف پول سخت افزاری لجر-ترزور

صفحه 2 از 78 نخست 123451252 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع