علیرغم ادعاهای مطرح شده در هفته گذشته از سوی رسانه های در ایران، وزیر امور خارجه عربستان امروز اعلام کرد که هیچ توافقی در مورد مانور نظامی مشترک بین ریاض و تهران وجود نداشته و در آینده قابل پیش بینی نیز نخواهد بود!؟!؟
علیرغم ادعاهای مطرح شده در هفته گذشته از سوی رسانه های در ایران، وزیر امور خارجه عربستان امروز اعلام کرد که هیچ توافقی در مورد مانور نظامی مشترک بین ریاض و تهران وجود نداشته و در آینده قابل پیش بینی نیز نخواهد بود!؟!؟
آیتالله مکارم در دیدار پزشکیان: حل مسئله حجاب بهصورت اجباری نه عملی است نه صحیح
آیتالله مکارم شیرازی گفت: حل مسئله حجاب بهصورت اجباری نه عملی است و نه صحیح؛ بلکه باید بهصورت تدریجی و گامبهگام اقدام شود و دولت ابتدا از کارمندان خانم در ادارات شروع کند.
https://www.entekhab.ir/fa/news/8295...AD%DB%8C%D8%AD
بانک مرکزی اوکراین امروز نرخ بهره در این کشور را بدون تغییر در سطح ۱۳ درصد اعلام کرد.
همچنین این بانک پیشبینی نرخ تورم سالانه را از ۸.۵ درصد قبلی به ۹.۷ درصد افزایش داد.
بیش از ۱۰۰۰ روز از تهاجم روسیه به این کشور و شروع جنگ میگذرد و حدود ۱۸ درصد از خاک این کشور در تصرف روسیه قرار دارد
خاطرات اسداله علم، ۱۲ دیماه ۱۳۴۲:
واقعا اولیا حضرت فرح یک فرشته است. با من خوب نیست، حق هم دارد، چون اولا من را خوب نمی شناسد، ثانیا هر زنی مثل زن خود من با دوست نزدیک شوهر خودش خوب نیست، زیرا فکر میکند اینها با هم عقب زن بازی می روند و اتفاقا درست هم هست.
البته اوکراین ، اسمش اوکراین هست
در حالی که کل اروپا و آمریکا پشت سرش هستند و از حمایت مالی خارق العاده بهره میبرد.
ولی ایران تنها هست
----
وزیر دفاع اسرائیل در پاسخ به سوالی درباره اینکه انبارهای تسلیحات اسرائیل در حال ته کشیدن است گفت: ته انبار های تسلیحات اسرائیل به سر انبارهای تسلیحاتی آمریکا وصل است.
دوباره احتمالا خبری در راه باشه
شمارنده جنازه ها از الان شروع کردن
ویرایش توسط ashkan zandi : 2024/10/31 در ساعت 21:28
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 18 مهمان ها)