برادر من خوبه که کوتاه نوشتم
لطفا متن را دوباره بخوانید
شنیدین که میگن آدم حقیقت گو گوشتش تلخه
اینکه با تعصب کورکورانه برای پستهای بچگانه و متوهمانه به به و چه چه بزنم.آره ما میتونیم جرش میدیم میکشیم میزنیم .نمیشه که آدم خودش را گول بزنه
من میگم یارو نمیتونه حقابه اش را از افغانستان فلک زده بگیره دم از تصرف یک کشور دیگه میزنه
اینوری پست میذاری میشی ساندیس خور
انوری میزاری میشی مزدور
حقیقت را میگویی میگن یقه پاره کردن
نه تنها مملکت بلکه مردمش هم نمیدونن با خوشان چند چند هستند
راستش اصلا دوست ندارم پست بذارم ولی دیگه انقدر شورش را درمیارن که غیر قابل تحمل میشه
تبریز چندین هزار ساله که جزئی از خاک ایرانه ،اگه تو فکر می کنی ترک تبریزی و به ایران تعلق نداری ،مشکل خودته
ترکی ما بس عزیز است و زبان مادری
لیک اگر “ایران” نگوید، لال باد از وی زبان
(شهریار)
تا باشد آذربایجان پیوند ایران است و بس
این گفت با صوتی رسا فریاد آذربایجان
...
آزادی ایران ز تو آبادی ایران ز تو
آزاد باش ای خطهی آباد آذربایجان
(شهریار)
ویرایش توسط MOSTAFAVI : 2021/10/01 در ساعت 11:12
Bikhabar, Davar, Elcid, Hessam, manmehdiam, Samk, trojan, الکساندر آلخین, امیدازاد, سرمایه گذار, منیب, پروواز
حیف بود ...........
ویرایش توسط توپ4گوش : 2021/10/01 در ساعت 12:40
شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
خب برو استانبول حالشو ببر
کبریت توکلی هم تبریزی و ایرانی بوده و هست
اولین کبریت توکلی با چاپ سنگی نوشته کبریت توکلی ایران ۱۲۹۷
Login • Instagram
Login • Instagram
ویرایش توسط Elcid : 2021/10/01 در ساعت 16:43
این تیکه از تاریخ رو صرفا جهت یادآوری اینجا می گذارم.
قتل عام مردم تبریز از سوی عثمانیها
۱۳ ژوئیه ۱۵۳۴، نیروهای سلطان سلیمان عثمانی درجریان لشکرکشی دوم این امپراتوری به ایران شهر تبریز را تصرف کردند. قاضی احمد قمی، احمد منشی قمی از تاریخنگاران و نویسندگان سده دهم خورشیدی در کتاب «خلاصه التواریخ» از قتل عام هفت تا هشت هزار نفر از مردم بیگناه تبریز سخن گفته است. وی مینویسد: «تمامی ینکچریان خود را به کوچهها و محلها انداخته، هرکس را به نظر درآوردند به درجه شهادت رسانیده و از دیوار باغچه به خانهها درآمده هرکس را که در نقبها و زیرزمینها پنهان شده بود، بیرون آورده به قتل رسانیدند (...) قریب هفت تا هشت هزار نفر به قتل درآورده، صد نفر از پیرزنان طعمه شمشیر ساختند و چند تن از سادات صحیحالنسب و علما و صلحا در این قتل عام شربت شهادت چشیدند و اطفال شیرخواره را پای به شکم نهاده به عالم آخرت رسانیدند و موازی هفت، هشت هزار نفر از سادهرخان مهلقا و دختران سمن سیما و زنان حورلقا و اطفال مسلمانان از تبریزیان اسیر نموده در میانه خرید و فروخت نمودند (...) مجملا از ظهور اسلام تا غایت، این نوع قتل عامی بر زمره مومنین سمت ظهور نیافته بود و هیچیک از سلاطین کفر جرات به این امر شنیع نکرده بودند که از این عثمان [عثمان پاشا] بیایمان نسبت به مسلمانان صادر شد...»
«بیداری» از شاعران عثمانی وصف جنایات صورت گرفته در تبریز را این چنین بیان میکند:
چون تبریز آذمی ایدی خلق باطل
دگیلدی بعضی هیچ اصلاحه قابل
ایدی یاکا و تبریزی ییکا
خراب ایده و آندان رومه چیکا!!؟
چون باطل مذهبی سلطان گوردی
روان تبریز خلقین رومه سوردی
ترجمه ابیات اینگونه است: «چون مردم تبریز خلقی باطل و غیر قابل اصلاح تشخیص داده شدند خرابی ها و سوزاندن تبریز انجام گرفت و سلطان چون مذهب باطل ان مردم را دید تبریز را رها کرده و به روم بازگشت»
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (10 کاربران و 34 مهمان ها)