✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
با این شعارهای پوپولیستی خودتون را گول نزنید
افتخارات گذشته پشیزی نمی ارزه و برای مردم نون و آب نمیشه
ترکیه هرچی بود و نبود الان مردمش در مقابل مردم ما پادشاهی میکنند حداقل خود تحریم! نیستند و مجبور نیستند به استفاده از لوازم خانگی مونتاژ شده چینی به اسم ایرانی! جهت اطلاع تون الان ترکیه یکی از بزرگترین کشتی سازهاست و لوازم خانگی و قطعات اتومبیل را به اروپا صادر میکنه
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
اول یک نگاه به خودمون بنداز بعداً تز بده
یک نگاه به وضعیت فعلی هرمزگان و بوشهر بنداز و با حال بحرین مقایسه کن بعد صحبت از برگرداندن بحرین کن! اصلا ببین ۲ درصد مردم بحرین و نخجوان هم حاضرند به ایران ملحق بشن یا خیر!
این سونامی مهاجرت که روز به روز قویتر میشه حرفها داره اگر گوش شنوا و دیده بیداری باشه
علی مطهری:
جمهوری آذربایجان به جای خیانت به مادر خود ایران، بهتر است به دامان مادرش بازگردد وگرنه همان درسی را که صدام گرفت دریافت خواهد کرد.
این روزها مسئولین نادان مملکت ما زر زر ریاد میکنند شما حرفهایشان را جدی نگیر مگر کشور مستقل آذربایجان عقل و شعور درست و حسابی ندارند که بخواهند با کشوری مثل ایران یکی شوند!؟ آن هم با تنها کشوری که حقوق مدنی و فردی همه قومیتهای خود را زیر پا گذاشته و هیچ به حساب نمیآورد؟ این دیوانگی محض است
ویرایش توسط کریشنا : 2021/10/01 در ساعت 18:14
♦️محمود احمدی بیغش عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
?در صورت استمرار ماجراجویی ترکیه و رفتار ناشیانه جمهوری آذربایجان ، نخجوان و قره باغ را به ایران همان سرزمین اصلی آنها باز می گردانیم
این نظام گرفتار برهان خلف شده است
فقط یک جمله و پایان بحث!
دوستان!
هزار رشته پیدا و پنهان فرهنگی و تاریخی ماها یعنی ما ملت ایران اعم از ترک و لر و فارس و بلوچ و بختیاری و ... را به هم ارتباط میده.
ایران ما، تنها کشوری است که در این منطقه موجودیتش به خاطر این اشتراکات بیشمار فرهنگی و تاریخی است.
جوری وانمود نشود که انگار همه بدبختی های ما به خاطر این اشتراکات فرهنگی است!
بله امروز از کشورهای جعلی حوزه خلیج فارس گرفته که سطح رفاه شون خیلی بیشتره ...تا امثال ترکیه که بلحاض اکثر شاخص ها از ما جلو هست و ...
و ماییم و هزاران مشکل. ولی آیا سیاه روزیه امروز ما به خاطر این اشتراکات است؟ یا به خاطر چیزای دیگه!!!
ما ایرانیان درد مشترک بسیار داریم!(همین خودش باعث یگانگی ماست! که به عنوان یک ملت در کنار هم قرارمان میدهد) بهتر است این درد مشترک را درمان کنیم.
حتی اندک علاقه ای به مباحثه با جماعت نادانی که ملت ترک و ملت عرب و ...خزعبلات خائنانه بی معنی میگویند ندارم.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (6 کاربران و 14 مهمان ها)