درود
این سهم تاپیک اختصاصی تا جایی که جستجو کردم نداشت.
این تاپیک جهت درج مطالب و اخبار و تحلیل های مربوط به این نماد ایجاد می شود.
درود
این سهم تاپیک اختصاصی تا جایی که جستجو کردم نداشت.
این تاپیک جهت درج مطالب و اخبار و تحلیل های مربوط به این نماد ایجاد می شود.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
این سهم از زمان بازگشایی نماد در بازار پایه تا الان بازده بسیار بالایی انهم در وضعیت نامساعد بازار داشته و در این قیمتها اگر قصدی بر خرید است به نظرم باید احتیاط کرد. البته با شناور پایین و عملکرد سهامداران عمده ممکنه هر اتفاقی رخ دهد اما به هرحال ریسک به ریوارد رو میبایست لحاظ کرد.
خاور که از روزهای پایانی قبل از تجدید ارزیابی دارم و در2 افزایش سرمایه(تجدید ارزیابی و اورده نقدی) که با فاصله کم از هم بود شرکت کردم و تا اینجا کار بازده خوبی داشته.
خبنیان هم که از زیر 100تومان در سبد است البته وزن سنگینی در سبد ندارد و هرجا صف سهم عرضه بشه فروشنده خواهم بود و خریدهای احتمالی بعد باتوجه به گزارشات آتی و اوضاع معاملاتی انجام میشه. فعلا دست به ماشه جهت فروش... بالاتر هم رفت نوش جان خریدار.
اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای دوره9ماهه منتهی به 1400/09/30 (حسابرسی نشده) شرکت بنیان دیزل
▪️ شرکت بنیان دیزل در دوره 9 ماهه منتهی به 1400/09/30 ضمن ثبت افزایش سرمایه 17,813% و با لحاظ سرمایه جدید به ازای هر سهم 4 ریال سود محقق کرده است.
▪️ «خبنیان» با سرمایه ثبت شده 9,851,997 میلیون ریال طی عملکرد 9 ماهه منتهی به 1400/09/30 مبلغ 39,369 میلیون ریال سود محقق کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 172% رشد داشته است.
امروز فروختم به صف خرید و امیدوارم خریدار هم سود کند.
به نسبت سایر گزینه هام بهتر دیدم شناسایی سود کنم ولی به هرحال با این شناور کم و تقاضا بالا هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.
حریداران هم به ریسک های سهم توجه داشته باشند.
هیچ توصیه ای به خرید/فروش یا نگهداری نیست.
در محدوده 230 تومان خارج شدم و سهم از زمان فروش بیش از 2برابر شد!
البته خرید من با قیمت تمام شده زیر 100تومان بود و سود خوبی کرد.
شناسایی به موقع در خرید و خروج زودتر از موقع!
هرچند درمجموع راضی هستم و اغلب مواقع فروش هام به صف خرید است و بعد از ان هم رشد داریم اما رشد بیش از انتظار شد وگرنه اصل رشد در سهم با این شناوری پایین در قیمت زیر100 قابل انتظار بود.
در این جو منفی گروه خودرویی و صفهای فروش گروه خودرویی ،
خبنیان صف خرید 29 میلیونی تشکیل داده
اگر این بازی برای خالی کردن نباشد
بعدش رشد خوبی خواهد کرد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ظاهرا خریداران این سهمو بخاطر پروژه آتاسنتر میخرن که مالکیت 100% ما خبنیان است
یه زمین عالی داره به مساحت 188500 متر در شهر تبریز که براش سال قبلی پیش نویس پروانه ساخت 511000 متر مربع تجاری و اقامتی گرفتن
همین روزها هم پروانه صادر میشه و شرکت باید یه افشای الف بزنه
احتمالا این پروژه بزرگترین پروژه ساختمانی شهری تبریز خواهد بود
علت اقبال به سهم همین مورد است
ویرایش توسط تمام : 2023/05/15 در ساعت 06:45
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تشریح مگا پروژه آتا سنتر
با حضور حاج رضا زنوزی و شهردار منطقه 6 تبریز دومین پروژه بزرگ تجاری ایران تشریح گردید.
به گزارش امور ارتباطات شهرداری منطقه 6 تبریز، احمد انیسه شهردار منطقه بهمراه حاج رضا زنوزی در جمع پرسنل شهرداری منطقه 6 تبریز به تشریح پروژه فرا منطقه ای آتا سنتر پرداختند.
در این جلسه، انیسه ضمن تشکر از فعالیت های شبانه روزی پرسنل در راستای پیشبرد اهداف منطقه ، افزود: اجرای این پروژه موجب رونق اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و گردشگری در منطقه خواهد شد و به طبع آن در بخش صنعتی باعث جذب سرمایه گذار در منطقه می گردد.
انیسه افزود: به زودی شاهد کلنگ زنی این پروژه عظیم و فرا منطقه ای بعد از صدور پیش پروانه خواهیم بود.
در ادامه زنوزی سرمایه گذار پروژه آتا سنتر ضمن تشکر ویژه از فعالیت های شهردار کلانشهر تبریز، اعضای شورای اسلامی تبریز و شهردار منطقه 6 تبریز، افزود: پروژه آتا سنتر دومین مرکز تجاری بزرگ ایران خواهد شد و این پروژه مختص این منطقه نیست بلکه فرا منطقه ای و حتی بین المللی محسوب می شود.
وی ادامه داد: آتا سنتر در زمینی به وسعت 19 هکتار و با زیر بنایی بیش از 560 هزار متر مربع احداث خواهد شد و یکی از بزرگترین پروژ های تجاری، اقامتی، تفریحی، ورزشی، فرهنگی و خدماتی و معماری کشور محسوب می شود که پکیج کامل تری از پروژه ی ایران مال تهران(بزرگترین مرکز تجاری کشور) می باشد و امکان تبدیل این شهر به مرکز تجاری، تفریحی، گردشگری و اقتصادی شمالغرب کشور را فراهم خواهد کرد.
خدا خواست و ما توانستیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)