نجیمی جان تولیدش تلورانس داره به نظرت؟
چون ازنزدیک رفتنی معدنش عرض میکنم
یعنی سال 7000تا را راحت میزنن ؟
نجیمی جان تولیدش تلورانس داره به نظرت؟
چون ازنزدیک رفتنی معدنش عرض میکنم
یعنی سال 7000تا را راحت میزنن ؟
من با مهندساش حرف نزدم چون فقط مجوز عبور داریم ولی طبق حرفهای مجمع و اینکه دیدم چند تا جای جدید رو تونل زدن و همینطور محلی ها ، مشکل تولید ندارن. البته یک طرح توسعه هم دارن که کم عیارها رو پر عیار میخوان بکنن. ولی رگه های پر عیار قبل انقلاب استخراج شده. سعی میکنم یک پست مخصوص فسوژ در روزهای آینده در وبلاگم بنویسم. فیلم معدنم تو کانال گذاشتم سرچ کنید معدن فسوژ میاره
2200 بدن جذابه .... بالا نباید خرید هیچ سهمیو.... فعلا دررکود مطلقیم
درود
در بازاری که سهم های زیان ده مارکت های بالای 1 همت دارند که دارایی خاصی هم ندارند. در بازاری که شرکت های هستند با اینده بسیار مبهم که اصلا به تولید برسند یا نه !
فسوژی که سالانه 200 میلیارد سود میسازه روی این مارکت کپ بسیار ارزن واقع شده
بعضی از شرکت های بازار صرفا دارایی دارند نه سود سازی و نه اینده ای که بخواد اونها رو به سود سازی برسونه ولی مارکت های بالای 1 الی 2 همت دارند.
فسوژ هیچ گاز و برقی از دولت دریافت نمی کنه و متکی به خودش هست. معادن به نام شرکت هست و دنبال خرید خاک و ... هم نیست.
خلاصه این سهم یکی از خوب های بازار هست
تکنیکالی فک میکنم سهم یه بالا بزنه و بعد همراه بازار یه پایین سپس به سمت 3 تومن. در مجموع کسی که دنبال سرمایه گذاری میگرده خوبه
انشالا خیره
در اخر باید تاکید کنم هیچ سیگنال خرید یا فروشی نیست و تمام مطالب بالا نظرات شخصی هست.
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
https://t.me/new_analysis
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)