درود
تاپیک سهم را پیدا نکردم.
اگر موجود بود ادغام میشود.
بعد از یک دهه توقف نماد سرانجام در آذر سال گذشته با قیمت ده هزارتومان در بازار پایه بازگشایی شد.
کل تعداد سهام شرکت 20 میلیون است و اخیرا تحولات بنیادی خوبی نیز در گزارشات مشاهده میشود.
صرفنظر از وضعیت بنیادی و برخی اخبار پیرامونی انچه بنظر باعث 6برابر شدن سهم طی یکسال اخیر شده موضوع احتمال تجدیدارزیابی سنگین شرکت است.
البته فعلا زمان و جزییات مشخص نیست اما قبلا گزارش کارشناسی در کدال ارسال کردند که بنوعی بر قصد شرکت بر این امر حکایت دارد و قبلا هم آمده بود.
به هرصورت شرکت مبهمیست و رشد شدیدی هم کرده. خود من با درصد کمی از بخش پریسک سبدم همانند رسم همیشگی چند ماه قبل خرید انجام داده که بانظر به سرمایه اندک شرکت و قدیمی بودن آن اصل افزایش سرمایه سنگین و بازی های خاصش مورد انتظار بود.
در خبنیان هم به موقع شناسایی کردم و با تئوریک زیر100 خرید شد اما خیلی زودتر از آنچه فروخته شد هرچند سود خوبی هم بود اما در مورد غناب آن اشتباه را باخود گفتم تکرار نکنم حتی اگر باعث از دست دادن سود اخیر شود! بنوعی هردو شبیه هم است در ذهن.
هیچ گونه توصیه ای به خرید این سهم نیست و خودمم قصدی بر ایجاد تاپیک نداشتم صرفا از باب اینکه ارشیو شود و برخی مطالب و اطلاعیه ها درج شود این را ایجاد کردم.