click to register
صفحه 2 از 4 نخست 1234 آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 32

موضوع: نظرات پر از اشتباه ...mey

عضو فعال
    تشکر شده 775 بار در 307 ارسال

پاسخ : نظرات پر از اشتباه ...mey

مي جان
    حالا كه زحمت ميكشيدً. يك نظري هم در مورد نيان بدهيد
    بينهايت ممنون

2. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید Samk از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 4,400 بار در 1,022 ارسال

سلام جناب می
    تشکر ویژه از شما لطف و محبتتان

4. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید abdollah000 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 4,257 بار در 1,053 ارسال

جناب mey. در مورد سهام بانکی نظری ندارید؟ به نظر می رسد بانک ملت و دارا یکم تا تابستان آینده رشدی حداقل 50 تا 60 درصدی داشته باشند.حتی اگر تسعیر ارز امسال 30 هزار هم اعلام شود بانک ملت حدود 180 تا 200 تومان سود می سازد( 120 سود بانک و 60 تا 80 سود تسعیر ارز) و قیمت الان 460 تومان. درست است که تقسیم بالایی ندارد ولی افزایش سرمایه می دهد و براحتی پس از افزایش سرمایه مثلا 60 درصدی در عرض چند ماه به قیمت قبل از افزایش سرمایه می رسد.

6. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید فین از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار(3) roya123 آواتار ها
    تشکر شده 30,181 بار در 5,502 ارسال

با سلام خدمت جناب می
    بابت سیگنال عالی و فوق العاده ای که دادید بسیار سپاسگزارم.
    من چهارشنبه مقداری پتایر خریدم.
    من شنبه آینده میتونم بازم مقداری خرید کنم. اما نمی دونم تا اون روز بازم امکان خرید هست یا نه.
    به نظر شما تا اون روز دیر نشده که بخوام خریدم رو تکمیل کنم؟
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

8. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید roya123 از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار(26)
    تشکر شده 2,360 بار در 689 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط roya123 نمایش پست ها
    با سلام خدمت جناب می
    بابت سیگنال عالی و فوق العاده ای که دادید بسیار سپاسگزارم.
    من چهارشنبه مقداری پتایر خریدم.
    من شنبه آینده میتونم بازم مقداری خرید کنم. اما نمی دونم تا اون روز بازم امکان خرید هست یا نه.
    به نظر شما تا اون روز دیر نشده که بخوام خریدم رو تکمیل کنم؟
    سلام

با اجازه جناب mey

درمورد امکان خرید که تقریبا هرروز ممکن بوده و همین امروز هم حتی در منفی قابلیت خرید داشت.

درمورد اینکه آیا شنبه هفته آینده برای خرید دیر نشده هم سوال بنظر عجیبی بود!! بستگی دارد شرایط بازار و سهم چگونه باشد و چقدر رشد/افت کرده باشد. مگر کسی علم غیب داشته باشد که دقیقا بگوید شنبه هفته اینده دیر شده یا نشده

امیدوارم با اینگونه سوالات باعث نشیم جناب meyبخاطر دردسرها پاسخ دهی اینچنینی کمتر فعال بشن
    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

10. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید naderi1 از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار (1) arad700 آواتار ها
    تشکر شده 16,324 بار در 3,004 ارسال

با سلام
    میلاد عزیز من هنوز دقیقا اطمینان ندارم که آیا نرخ فروش لاستیک آزاد شده ؟
    Honesty is the best policy

12. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید arad700 از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط naderi1 نمایش پست ها
    سلام

با اجازه جناب mey

درمورد امکان خرید که تقریبا هرروز ممکن بوده و همین امروز هم حتی در منفی قابلیت خرید داشت.

درمورد اینکه آیا شنبه هفته آینده برای خرید دیر نشده هم سوال بنظر عجیبی بود!! بستگی دارد شرایط بازار و سهم چگونه باشد و چقدر رشد/افت کرده باشد. مگر کسی علم غیب داشته باشد که دقیقا بگوید شنبه هفته اینده دیر شده یا نشده

امیدوارم با اینگونه سوالات باعث نشیم جناب meyبخاطر دردسرها پاسخ دهی اینچنینی کمتر فعال بشن
    شما وکیل وسیع جناب می هستید؟؟؟؟؟
    تاپیک ایشون هست. منم سوالمو میزارم شما هم اجازه ندارید با من اینجوری صحبت کنید و اجازه ندارید بگید من چه سوالی بپرسم چه سوالی نپرسم.
    در ضمن من این سوال رو خیلی وقت پیش گذاشتم. وقتی که پتایز صف خرید بود گذاشتم.
    میخواستم ببینم صف و میده یا نه. معما چو حل گشت آسان شود.
    بعد از این همه روز که من کلی هم پتایر خریدم و تقریبا خریدم رو تکمیل کردم اومدید می گید می شده بخرم؟
    واقعا شما چقدر بلدید، اصلا شوکه شدم از اطلاعاتی که دادین. من خودم کور بودم نمی دیدم هر روز میشد بخری. خوب شد شما دیدید و به من گفتید.
    کلا شما کارتون اینه توی سایت بچرخید هر کدوم از قدیمی های سایت یه چیزی می زارن شما بشید وکیل شون از جانب شون حرف بزنید.
    قبلا هم دیدم در مورد سهمی که جناب وحید20 معرفی کرده بودن و بقیه دوستان منفی می دادن شما چنان جواب بقیه رو میدادین که خود آقای وحید20 اگر میدیدن فک کنم شوکه می شدن که این چرا اینقدر از جانب من صحبت می کنه.
    اما حتی یه لایک زیر پست تون نزد براتون. میدونید چرا؟ چون کارتون متشنج کردن جو بود.
    اگر یه بار دیگه با من اینجوری صحبت کنید به مدیران سایت گزارشتون رو میدم.

ویرایش توسط roya123 : 2023/11/22 در ساعت 22:25

14. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید roya123 از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار (1) arad700 آواتار ها
    تشکر شده 16,324 بار در 3,004 ارسال

البته معتقدم احتمالا لاستیک آزاد میشود
    ببینید یک خودرو به طور متوسط سالی ۲۰ هزار کیلومتر حرکت می کنه متوسط عمر لاستیک هم اگر ۶۰ هزار کیلومتر باشه یعنی هر ۳ سال یک مرتبه باید لاستیک تعویض بشه

نرخ دولتی لاستیک سایز ۱۶ به عنوان مثال برای هر حلقه حدود ۸۵۰ بوده که چهار حلقه حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان میشه که این مبلغ بین ۳ سال تقسیم بشه یعنی سالی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تقریبا به عبارتی ماهی ۱۰۰ هزار تومان
    حالا اگر لاستیک هر حلقه حدود یک میلیون و ۷۰۰ بشه یعنی ۲ برابر بشه اونوقت با همون محاسبات قبلی در ماه میشه حدود ۲۰۰ تومن و در سال حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
    به نظرم این مبلغ اضافه ، با این نرخ دلار و نرخ تورم برای مالکان خودرو ، قابل تحمل هست. به نظرم به همین دلیل و با توجه به کمبود شدید لاستیک در بازار ، احتمالا دولت تصمیم گرفته که لاستیک آزاد بشه
    Honesty is the best policy

16. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید arad700 از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار(26)
    تشکر شده 2,360 بار در 689 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط roya123 نمایش پست ها
    شما وکیل وسیع جناب می هستید؟؟؟؟؟
    تاپیک ایشون هست. منم سوالمو میزارم شما هم اجازه ندارید با من اینجوری صحبت کنید و اجازه ندارید بگید من چه سوالی بپرسم چه سوالی نپرسم.
    در ضمن من این سوال رو خیلی وقت پیش گذاشتم. وقتی که پتایز صف خرید بود گذاشتم.
    میخواستم ببینم صف و میده یا نه. معما چو حل گشت آسان شود.
    بعد از این همه روز که من کلی هم پتایر خریدم و تقریبا خریدم رو تکمیل کردم اومدید می گید می شده بخرم؟
    واقعا شما چقدر بلدید، اصلا شوکه شدم از اطلاعاتی که دادین. من خودم کور بودم نمی دیدم هر روز میشد بخری. خوب شد شما دیدید و به من گفتید.
    کلا شما کارتون اینه توی سایت بچرخید هر کدوم از قدیمی های سایت یه چیزی می زارن شما بشید وکیل شون از جانب شون حرف بزنید.
    قبلا هم دیدم در مورد سهمی که جناب وحید20 معرفی کرده بودن و بقیه دوستان منفی می دادن شما چنان جواب بقیه رو میدادین که خود آقای وحید20 اگر میدیدن فک کنم شوکه می شدن که این چرا اینقدر از جانب من صحبت می کنه.
    اما حتی یه لایک زیر پست تون نزد براتون. میدونید چرا؟ چون کارتون متشنج کردن جو بود.
    اگر یه بار دیگه با من اینجوری صحبت کنید به مدیران سایت گزارشتون رو میدم.

اول سلام

من وکیل وصی کسی نیستم
    ولیکن نباید با برخی رفتارها باعث شویم که افراد کاربلد مانند جناب mey حضورشان کم شود. همانگونه که از برخی افراد انتقاد میکنم از افراد کاربلد و درستکار هم تقدیر میکنم.

من مطلب خاصی بشما نگفتم که اجازه داشته باشم یا نداشته باشم اینطور صحبت کنم، صرفا به عنوان فردی که عمرش در بورس گذشته همیشه سعی میکنم صریح و بی پرده واقعیت را بگویم حتی اگر بکسی بر بخورد.

در مورد زمان سوال هم تاریخ سوال و تاریخ مطلب من هردو مربوط به ۲۸ آبان است و فقط ساعتش متفاوت است، پس هردو در یک روز ارسال کردیم.

درمورد معما هم اصولا معمایی نبود که بخواهد حل شود! سهم ۷درصدی که پایانیش هم پر شده در این بازار بی رمق قرار بود صفش عرضه نشود؟! کدام سهم صف ۷درصدیش چندروز در این بازار مانده که این دومی باشد. سهم رشد میکند ولی یا نوسانات

همان مانده بود که شما بکار من ایراد بگیرید!! من قبلا هم گفتم به هرچه میخواستم در بورس رسیده ام و اگر هستم جهت روشن گری و خلاص شدن فضای مجازی از برخی جریانات است که تاحدود زیادی هم موفق بوده ام. البته این مطلبم ریط به این موضوع و پست فعلی ندارد و مخاطب من افراد دیگری هستند و این مطلبم در این تاپیک در پاسخ پست شما یک مطلب دوستانه و نرم بود و ارتباط با مطالب قبل نداشت و جایی برای واکنش تهاجمی اینچنینی از سوی شما نبود و اگر تامل بیشتری قبل تایپ میکردید جای تشکر هم داشت.

درمورد مطلب مربوط به تشکر نزدن هم پاسخش مشخص است ولی چون ارتباط با موضوع ندارد ذکر نمیکنم که تاپیک جناب mey بیش از این به حاشیه نره
    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

18. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید naderi1 از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط naderi1 نمایش پست ها
    اول سلام

من وکیل وصی کسی نیستم
    ولیکن نباید با برخی رفتارها باعث شویم که افراد کاربلد مانند جناب mey حضورشان کم شود. همانگونه که از برخی افراد انتقاد میکنم از افراد کاربلد و درستکار هم تقدیر میکنم.

من مطلب خاصی بشما نگفتم که اجازه داشته باشم یا نداشته باشم اینطور صحبت کنم، صرفا به عنوان فردی که عمرش در بورس گذشته همیشه سعی میکنم صریح و بی پرده واقعیت را بگویم حتی اگر بکسی بر بخورد.

در مورد زمان سوال هم تاریخ سوال و تاریخ مطلب من هردو مربوط به ۲۸ آبان است و فقط ساعتش متفاوت است، پس هردو در یک روز ارسال کردیم.

درمورد معما هم اصولا معمایی نبود که بخواهد حل شود! سهم ۷درصدی که پایانیش هم پر شده در این بازار بی رمق قرار بود صفش عرضه نشود؟! کدام سهم صف ۷درصدیش چندروز در این بازار مانده که این دومی باشد. سهم رشد میکند ولی یا نوسانات

همان مانده بود که شما بکار من ایراد بگیرید!! من قبلا هم گفتم به هرچه میخواستم در بورس رسیده ام و اگر هستم جهت روشن گری و خلاص شدن فضای مجازی از برخی جریانات است که تاحدود زیادی هم موفق بوده ام. البته این مطلبم ریط به این موضوع و پست فعلی ندارد و مخاطب من افراد دیگری هستند و این مطلبم در این تاپیک در پاسخ پست شما یک مطلب دوستانه و نرم بود و ارتباط با مطالب قبل نداشت و جایی برای واکنش تهاجمی اینچنینی از سوی شما نبود و اگر تامل بیشتری قبل تایپ میکردید جای تشکر هم داشت.

درمورد مطلب مربوط به تشکر نزدن هم پاسخش مشخص است ولی چون ارتباط با موضوع ندارد ذکر نمیکنم که تاپیک جناب mey بیش از این به حاشیه نره
    به احترام جناب می جواب پیام های بی ارزش تون رو نمیدم.
    اما همین الان یه گزارش به مدیر سایت میدم که بیان رسیدگی کنن که اینقدر تاپیک ها رو به حاشیه نبرید.

20. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید roya123 از ایشان تشکر کرده اند:

صفحه 2 از 4 نخست 1234 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع