نظرات پر از اشتباه ...mey

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

نظرات پر از اشتباه ...mey

سلام....و درود..
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : نظرات پر از اشتباه ...mey

درود بر میلاد عزیز
    ایشالا این تاپیک هم مثل بقیه تاپیک هایی که شما و دوستان در آن حضور دارند تاپیکی تحلیلی و پربار باشد .

برای شروع شاید نوشتن این مطلب خالی از لطف نباشه :
    برخی از دوستان با اطلاعیه امروز دولت در خصوص نرخ گاز غافلگیر شدند
    به نظرم چندان هم جایِ غافلگیر شدن نداشت .
    ببینید ماجرا اینه که با دولتی طرف هستیم که به شدت کسری بودجه داره حالا یا باید دلار گران بشه یا نرخ سوخت آزاد بشه یا اینکه تا جایی که امکان داره شیره جان شرکت های بزرگ را بمکه
    خوب دولت قطعا گزینه سوم را انتخاب خواهد کرد
    من به جای دوستان باشم ، منتظر گرانی و افزایش بهره مالکانه معادن و ... هم خواهم بود
    به همین دلیل هست که عرض کرده بودم با توجه به شرایط موجود ، باید از شرکتهایی که دولت می تونه از اونها کسب درآمد کنه مثل افزایش نرخ خوراک و بهره مالکانه و .... دوری کرد
    Honesty is the best policy

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

سلام...برخی سهم هایی که بنظرم..احتمال اینکه بشه ازشون بازدهی گرفت...را میگم...و صد البته باید توسط خود عزیزان هم برسی بشه..زیرا تا دلتون بخواد تحلیل..اشتباه....و نظراتی اشتباه تر داشتم... ارادتمندتان

بنظرم..گروه لاستیک..میتواند بازدهی خوبی در افق 402..و 403 داشته باشند.... پتایر...پکویر ..پکرمان...

میشه انتظار داشت..که با توجه به افزایش نرخ..اخیر...و اینده...و عقلانیتی که داره در مورد نرخ گذاری...این صنعت رخ..میده...بازدهی خوبی..دهند...

برسم...اندکی فهمی که در چنته دارم....تقدیم میکنم... به هیچ عنوان توصیه به خرید ندارم...صرفا...خواستم...نظر دوستان را به این..سهم های فوق ذکر جلب کنم....
      ارادتمند
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3237

همین حالا ما علاوه بر کسری بودجه شدید ، دولت جسارت گران کردن نرخ بنزین گازوییل را نداره
        ببینید نرخ بنزین فوب خلیج فارس به ازای هر لیتر حدود چند تومنه ؟ ما همین امروز هم اگر بنزین گازوییل را گران کنیم بخش زیادی از مشکلات کسری بودجه برطرف میشه ولی انجام چنین کاری به احتمال زیاد باعث شورش در سراسر کشور خواهد شد و این همان چیزی هست که دولت ازش وحشت داره
        Honesty is the best policy

نظر

• جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4923

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
          همین حالا ما علاوه بر کسری بودجه شدید ، دولت جسارت گران کردن نرخ بنزین گازوییل را نداره
          ببینید نرخ بنزین فوب خلیج فارس به ازای هر لیتر حدود چند تومنه ؟ ما همین امروز هم اگر بنزین گازوییل را گران کنیم بخش زیادی از مشکلات کسری بودجه برطرف میشه ولی انجام چنین کاری به احتمال زیاد باعث شورش در سراسر کشور خواهد شد و این همان چیزی هست که دولت ازش وحشت داره
          با این قوانین اگر همین الان هم مشکل با ازاد سازی سوخت بر طرف بشود باز 2سال دیگر کسر بودجه بیشتری خواهند داشت اول باید قوانین شفافیت ومالیاتی را درست کنند

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4718

در اصل توسط mey پست شده است View Post
            سلام....و درود..
            عرض سلام و ارادت خدمت آقا میلاد گرامی

واقعا وجود شما ، تحلیهاتون و صداقتی که سالهاست از شما می بینیم برای این فروم نعمت بزرگی است . امیدوارم همچون گذشته نظراتتون منشا خیر و برکت برای همه دوستان باشد .

یادش به خیر ! سال 97 بود شدوص ، پتایر ، ختراک ، ددام و ... را معرفی کردید واقعا سودهای باورنکردنی دادند . خداوند به شما خیر و سلامتی بدهد .

نظر

• کوهیار
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2014
              • 76

درود بر جناب mey عزیز.

سالهاست که از مطالب ارزشند شما استفاده کردم.
              خیلی خوشحال شدم که تاپیک اختصاصی شما رو دیدم.

مطمئن هستم سهامدارن زیادی از نوشته های جنابعالی استفاده کردند و در آینده نیز به همین منوال خواهد بود.

تحلیلگران ارزشمندی در این فروم حضور داشتند که متاسفانه در این چند سال اخیر تعدادشون خیلی کم شد. و برخوردهای مغرضانه باعث رنجش خاطر اساتید زیادی شد.
              به نظر بنده باید قدردان عزیزانی بود که زحمت تحلیل رو می کشند و نتیجه ی بررسی هاشون رو به اشتراک می گذارند. بدون هیچ گونه منتی و یا چشمداشتی.

مستتدام باشید.

نظر

• baran
                عضو فعال
                • May 2011
                • 703

با تشکر از جناب می بزرگوار بابت اشتراک دانسته هایشان پیشنهاد میکنم ابتدا اجازه دهیم جناب می سهام مد نظر شان را معرفی کنند و سپس دوستان تکنیکال کار هم در خصوص ان سهام تحلیلشان را به اشتراک بگذارند[/B]

نظر

• OTANA
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 52

سلام جناب می

سپاسگذارم از بذل توجه تون و از اینکه لطف می کنید و دانش تون رو در اختیار ما می گذارید

سراپا گوش هستم

نظر

• Samk
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 447

اقاي مي عزيز
                    نظرتان راجع به بكام با اين افزايش فروش ٣٥٠٠٪‏ جيست؟!..
                    با تشكر

نظر

• Samk
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 447

مي جان
                      حالا كه زحمت ميكشيدً. يك نظري هم در مورد نيان بدهيد
                      بينهايت ممنون

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1481

سلام جناب می
                        تشکر ویژه از شما لطف و محبتتان@};-@};-

نظر

• فین
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1158

جناب mey. در مورد سهام بانکی نظری ندارید؟ به نظر می رسد بانک ملت و دارا یکم تا تابستان آینده رشدی حداقل 50 تا 60 درصدی داشته باشند.حتی اگر تسعیر ارز امسال 30 هزار هم اعلام شود بانک ملت حدود 180 تا 200 تومان سود می سازد( 120 سود بانک و 60 تا 80 سود تسعیر ارز) و قیمت الان 460 تومان. درست است که تقسیم بالایی ندارد ولی افزایش سرمایه می دهد و براحتی پس از افزایش سرمایه مثلا 60 درصدی در عرض چند ماه به قیمت قبل از افزایش سرمایه می رسد.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

با سلام خدمت جناب می
                            بابت سیگنال عالی و فوق العاده ای که دادید بسیار سپاسگزارم.
                            من چهارشنبه مقداری پتایر خریدم.
                            من شنبه آینده میتونم بازم مقداری خرید کنم. اما نمی دونم تا اون روز بازم امکان خرید هست یا نه.
                            به نظر شما تا اون روز دیر نشده که بخوام خریدم رو تکمیل کنم؟
                            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• naderi1
                              ستاره‌دار(26)
                              • Sep 2020
                              • 792

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              با سلام خدمت جناب می
                              بابت سیگنال عالی و فوق العاده ای که دادید بسیار سپاسگزارم.
                              من چهارشنبه مقداری پتایر خریدم.
                              من شنبه آینده میتونم بازم مقداری خرید کنم. اما نمی دونم تا اون روز بازم امکان خرید هست یا نه.
                              به نظر شما تا اون روز دیر نشده که بخوام خریدم رو تکمیل کنم؟
                              سلام

با اجازه جناب mey

درمورد امکان خرید که تقریبا هرروز ممکن بوده و همین امروز هم حتی در منفی قابلیت خرید داشت.

درمورد اینکه آیا شنبه هفته آینده برای خرید دیر نشده هم سوال بنظر عجیبی بود!! بستگی دارد شرایط بازار و سهم چگونه باشد و چقدر رشد/افت کرده باشد. مگر کسی علم غیب داشته باشد که دقیقا بگوید شنبه هفته اینده دیر شده یا نشده

امیدوارم با اینگونه سوالات باعث نشیم جناب meyبخاطر دردسرها پاسخ دهی اینچنینی کمتر فعال بشن
                              اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

در حال کار...
                              X