سلام....و درود..
سلام....و درود..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
1191, Abad, abdollah000, amir5151, amirardalan, arad700, Arian02, banima, Captain Nemo, deh-ab, eco777, farrokhi, H.samimi, Hessam, MAJIDGOLD, marcelo, meisam317, mmmlll, mohsen ho, mohsen kaveh, naderi1, OTANA, parnian_3000, polan, rahi, roya123, s400, trojan, Zigurat, آریو, اشراق, جیمی, رادین1, زیرکی بفروش و حیرانی بخر!, سرمایه گذار, سپهر کلهر, طيب, عادل عطایی, محمد1339, مهدی جمشیدی, وحید 20, کوهیار, کیان67, گنجشک
درود بر میلاد عزیز
ایشالا این تاپیک هم مثل بقیه تاپیک هایی که شما و دوستان در آن حضور دارند تاپیکی تحلیلی و پربار باشد .
برای شروع شاید نوشتن این مطلب خالی از لطف نباشه :
برخی از دوستان با اطلاعیه امروز دولت در خصوص نرخ گاز غافلگیر شدند
به نظرم چندان هم جایِ غافلگیر شدن نداشت .
ببینید ماجرا اینه که با دولتی طرف هستیم که به شدت کسری بودجه داره حالا یا باید دلار گران بشه یا نرخ سوخت آزاد بشه یا اینکه تا جایی که امکان داره شیره جان شرکت های بزرگ را بمکه
خوب دولت قطعا گزینه سوم را انتخاب خواهد کرد
من به جای دوستان باشم ، منتظر گرانی و افزایش بهره مالکانه معادن و ... هم خواهم بود
به همین دلیل هست که عرض کرده بودم با توجه به شرایط موجود ، باید از شرکتهایی که دولت می تونه از اونها کسب درآمد کنه مثل افزایش نرخ خوراک و بهره مالکانه و .... دوری کرد
Honesty is the best policy
Abad, abdollah000, deh-ab, farrokhi, marcelo, meisam317, mey, mmmlll, mohsen ho, parnian_3000, polan, trojan, اشراق, جیمی, طيب, عادل عطایی, مهدی جمشیدی
سلام...برخی سهم هایی که بنظرم..احتمال اینکه بشه ازشون بازدهی گرفت...را میگم...و صد البته باید توسط خود عزیزان هم برسی بشه..زیرا تا دلتون بخواد تحلیل..اشتباه....و نظراتی اشتباه تر داشتم... ارادتمندتان
بنظرم..گروه لاستیک..میتواند بازدهی خوبی در افق 402..و 403 داشته باشند.... پتایر...پکویر ..پکرمان...
میشه انتظار داشت..که با توجه به افزایش نرخ..اخیر...و اینده...و عقلانیتی که داره در مورد نرخ گذاری...این صنعت رخ..میده...بازدهی خوبی..دهند...
برسم...اندکی فهمی که در چنته دارم....تقدیم میکنم... به هیچ عنوان توصیه به خرید ندارم...صرفا...خواستم...نظر دوستان را به این..سهم های فوق ذکر جلب کنم....
ارادتمند
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
Abad, abdollah000, amir5151, amirardalan, arad700, Arian02, banima, Captain Nemo, deh-ab, farrokhi, H.samimi, Hessam, kamran, MAJIDGOLD, marcelo, mehdyand2amir, meisam317, Milad 999, mmmlll, mohsen ho, mohsen kaveh, OTANA, parnian_3000, polan, rezasatari, roya123, s400, siwan, trojan, Zigurat, آریو, اشراق, جیمی, رادین1, سرمایه گذار, سپهر کلهر, شاهپور, طيب, عادل عطایی, محمد1339, مرغ سحر, مهدی جمشیدی, پارسه, کوهیار
همین حالا ما علاوه بر کسری بودجه شدید ، دولت جسارت گران کردن نرخ بنزین گازوییل را نداره
ببینید نرخ بنزین فوب خلیج فارس به ازای هر لیتر حدود چند تومنه ؟ ما همین امروز هم اگر بنزین گازوییل را گران کنیم بخش زیادی از مشکلات کسری بودجه برطرف میشه ولی انجام چنین کاری به احتمال زیاد باعث شورش در سراسر کشور خواهد شد و این همان چیزی هست که دولت ازش وحشت داره
Honesty is the best policy
abdollah000, amirardalan, deh-ab, marcelo, meisam317, polan, s400, Senator1989, siwan, جیمی, طيب, مهدی جمشیدی
عرض سلام و ارادت خدمت آقا میلاد گرامی
واقعا وجود شما ، تحلیهاتون و صداقتی که سالهاست از شما می بینیم برای این فروم نعمت بزرگی است . امیدوارم همچون گذشته نظراتتون منشا خیر و برکت برای همه دوستان باشد .
یادش به خیر ! سال 97 بود شدوص ، پتایر ، ختراک ، ددام و ... را معرفی کردید واقعا سودهای باورنکردنی دادند . خداوند به شما خیر و سلامتی بدهد .
درود بر جناب mey عزیز.
سالهاست که از مطالب ارزشند شما استفاده کردم.
خیلی خوشحال شدم که تاپیک اختصاصی شما رو دیدم.
مطمئن هستم سهامدارن زیادی از نوشته های جنابعالی استفاده کردند و در آینده نیز به همین منوال خواهد بود.
تحلیلگران ارزشمندی در این فروم حضور داشتند که متاسفانه در این چند سال اخیر تعدادشون خیلی کم شد. و برخوردهای مغرضانه باعث رنجش خاطر اساتید زیادی شد.
به نظر بنده باید قدردان عزیزانی بود که زحمت تحلیل رو می کشند و نتیجه ی بررسی هاشون رو به اشتراک می گذارند. بدون هیچ گونه منتی و یا چشمداشتی.
مستتدام باشید.
با تشکر از جناب می بزرگوار بابت اشتراک دانسته هایشان پیشنهاد میکنم ابتدا اجازه دهیم جناب می سهام مد نظر شان را معرفی کنند و سپس دوستان تکنیکال کار هم در خصوص ان سهام تحلیلشان را به اشتراک بگذارند[/B]
Abad, abdollah000, deh-ab, farrokhi, meisam317, OTANA, polan, طيب, مهدی جمشیدی
سلام جناب می
سپاسگذارم از بذل توجه تون و از اینکه لطف می کنید و دانش تون رو در اختیار ما می گذارید
سراپا گوش هستم
اقاي مي عزيز
نظرتان راجع به بكام با اين افزايش فروش ٣٥٠٠٪ جيست؟!..
با تشكر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)