پول سیاه که سر از اداره مالیات درنمیاره
اسمش روشه.
شرکت های تولیدی و بورسی همه دارن به صورت شفاف مالیات میدن و سودی که به حساب سهامدار (مالک) شرکت ریخته میشه از قبل مالیاتش پرداخت شده.
خرید و فروش سهام هم که مالیات گزافی داره ازش گرفته میشه فارغ از اینکه سود کنی یا ضرر. حتی بارها مطرح شده که کارمزد و مالیات معاملات را کاهش بدن.
اگر بخوان بیش از این از تولید و سرمایه گذار و سهامدار مالیات بگیرن قطعا فرار سرمایه بیش از بیش افزایش پیدا خواهد کرد و برای دولت به نوعی خودکشی محسوب میشه.
ضمن اینکه بخش زیادی از افزایش قیمت ها و سودهای روی کاغذ در واقع همان اثر تورم هست و سود واقعی محسوب نمیشه. مثل اینکه یه خونه داری هر سال بیان از افزایش قیمت اون مالیات بگیرن. مگه ارزش خونه افزایش پیدا کرده که مالیات تورم بگیرن!
Davar, EHSANI, rahi, مهدی جمشیدی, گنجشک
درود بر همگی
اگه مالیات بر مجموع درآمدها باشه
دیگه برای شخص ، فرقی نداره که از کدوم بازار کسب درامد کنه
اون که از قدیم تو کار طلا و سکه و ارز و ملک بوده
حتما از اون بازار ، بیشتر از بورس درآمد داره
بورس بازار تخصصی است و هر بنگاهیِ بیسوادی نمیتونه ازش نون در بیاره
اما اگه مالیات بورس فقط شامل حقوقی و صندوقها باشه
یا مثلاً زیر 10 میلیارد تومن معاف از مالیات باشه !
و از اون طرف مالیات سایر بازارها زیاد باشه
ممکن شاهد ورود سرمایه جدید به بورس باشیم.
(یعنی سیاستگذار آگاهانه داره سرمایهها رو به سمت بورس هدایت میکنه)
ضمن اینکه حجم معاملات در همه بازارها کاهش و رکودی میشه
دیگه دلالبازی سودی نداره و سرمایهداران به سمت سرمایهگذاری بلندمدتی سوق داده میشوند
اما پیشفرض همه اینها ، اینه که فرض کردیم که
تصمیمات دولت و مجمع بر اساس عقل و منطق و کارشناسی شده باشه
و رانت و فساد هم نقشی در این تصمیمگیری نداشته باشه
مثلاً عقل میگه سرمایه از دلال بازی به سمت تولید هدایت بشه
ولی با سابقه بسیار بدی که دولتها از خود به جا گذاشته اند
بیشتر به نظر میرسه منجر به فرار سرمایه از کشور بشه.
نگرش ، همه چیز است .
...درود ...تو بعضی گروه های بورسی ...به خاطر این بحث بشکن و بالابنداز برقراره!!انتظار دارند از فردای طرح و تصویب این پروژه ...پول ها به سمت بازار سرمایه سرازیر بشه ....ولی به نظرم ...با تصویب این طرح ...سرمایه از بازارهای دیگه وارد بورس که نمیشه ...هیچ ...خیلی ها هم از این بازار کوچ می کنن
دقیقا با همین تفکر و نظر در مورد روند آتی بورس ، نیمی از سرمایه هنگفت بدست آمده از خریدوفروش خودرو خارجی،را سهام خریدی و منتظر زیان هستی !!!
لابد از کاربران این فروم هم انتظار داری باورکنند !!!
این نظرت با اون مدل سرمایه گذاریت تناقض دارد.یا این مدل پیش بینی ات فیکه یا اون مدل سرمایه گذاریت...
آدم نباید دیمی باشه.به هرحال خود دانی...
درود و عرض ادب
من اگر سیاست گذار باشم ، دوست دارم مسیر پول را بندازم تو زمین های خودم !
یعنی تهش بگم هرکی هر کاری کنه کلش را باس مالیات بده ! مگر !!!!!!
مگر!
مگر طرح های معاف از مالیاتی که بنده مشخص می کنم ! اوراق خزانه و... : ))
ولی خوب بورسی ها باید زرنگ باشند ! چیزی که امید خان گفتند ، در گروهای بورسی عروسی گرفتند ( از نفهمی گروه ها نیست ! از زرنگیشونه ) چراغ سبز می دیم که اینجا بهشته
علی الحساب پول ها وارد بشه ، یک سودی ما قدیمی ها ببریم ! بعدش هم به ما چه ! سیاستگذار ملعون بورس انتخاب نکرده و بازار میریزه و اوراق سبز میشن !
لذا بورس معاف از مالیاته بشتابید : )
(احتمالا رشد بازار شروع بشه از همین جاها )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)