مردک دهاتی بی سروپاه....مگه من شوخی ذباهات دارم .... ملا وشیخ واخوند تو حقه باز هستی ...اخرین بار صحبت من تو 5سال پیش بود....که نفرینت کردم که من وخانوادم تو بیچاره کردی.... من وهمه تو سود بودیم....وتو چوپون همه جا جار زدی شاخص 8/5 میلیون است ما وهمه اینجا بهت اعتماد کردیم و تو دهاتی خیانت کردی ...خودت تو سقف خالی کردی وقایم شدی یکسال گورت از سایت گم کردی من که 5سال قبل گفتم اون دنیا ازت نمیگذرم 1400 ساله دارید داد میزنید که قران حق است ... خب ان دنیادتو باید جواب من وهزاران هزار نفر بدهی توئ خیانت کاری خیانت وگول زدن و.....تمام من نه اژدرم نه ملا و نه هیچکس
تو سایت هم با هیچکس حسابی ندارم حتی گالیله و.... فقط میثم را برادرانه دوست دارم از سهامم هم معلوم است فقط سهام میثم دارم زغال و دشیمی و درهاور و دکپسول نهدسهام تو مثل خودرو و سیمان وکاشی که جار میزنی من ازت نمیگذرم خدا هم ازت نگذرد نفرین می کنم به خاک سیاه بنشینی که ما را به خاک سیاه نشاندی
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
موشکهای دیشب عایا نمیتونست به نیروگاه اتمی دیاموند بخوره؟
اگه میخورد تا چندین کیلومتر غیر مسکونی میشد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)