همه اتفاقات به نفع مردم مظلوم ایران درحال رقم خوردن است
از درگذشت مرحوم ریسی تا کنار رفتن بایدن و پزشکیان و هریس .
امید ...
این کاملا هریس ، ترامپ را قورت میده ... یه لیوان آب هم روش !
...............
طعنه تند کامالا هریس به ترامپ:
دادستان که بودم با متجاوزان به زنان و کلاهبرداران و متقلبان برخورد داشتم، پس مرا باور کنید وقتی میگویم جنس ترامپ را میشناسم
?کامالا هریس، در اولین کمپین انتخاباتیاش در میلواکی در ایالت ویسکانسین با اشاره به سابقه دادستانی خود گفت که با متجاوزانی که به زنان تجاوز میکردند، کلاهبردارانی که مشتریان خود را غارت میکردند و متقلبانی که قوانین را به نفع خودشان نقض میکردند، مقابله کرده است. هریس سپس گفت: «پس مرا باور کنید وقتی میگویم من جنس ترامپ را میشناسم.»/سیان ان
کاملا_هریس هم اعلام کرده که در کنفرانس_بیتکوین سخنرانی خواهد کرد
جنگ بر سر بیتکوین و ارزهای دیجیتال ادامه دارد
ترکیب بسیار موفق جان کری و ظریف چه عایدی برای ملت داشت؟
وقتی نه بستر توسعه در جامعه فراهم هست و نه حکومت توسعه گرا و نه غالب مردم درک و فهم توسعه رو دارند..نتیجه .میشه این داستانهایی که شما سر هم میکنید
اون ترکیب موفق منجر به درآمد ارزی شد...اما بیشترش ریخته شد به پای اسد در سوریه و تقویت جبهه مقاومت و جسارت بیشتر این حکومت...یک مقدارش هم که دست دولت بود گند زد با سیاستهای اقتصادی اشتباه!!!!
در ضمن از منظر نگاه حاکمیت اگر ترامپ رییس جمهور بشه بهتره...هم کمی اتحاد اروپا و آمریکا سست تر میشه...هم با ترامپ سر و کار دارند که بیشتر مفهوم معامله و تجارت رو میفهمه و میشه باهاش کرد...یکبار هم قبلا آزمودنی ها رو دو طرف آزموده اند...الان هم ترامپ و هم آخوندها مواضع نرمتری برای توافق دارند
اما هر گونه توافقی در آینده هم حکومت رو ممکنه از بحران دور کنه...اما مردم همچنان دست به گریبان بحران های فعلی خواهند بود
ترامپ معامله گر هست و هیچ شکی ندارم ...
اما لقمه ی چرب برای ترامپ عربستان هست نه ایران !
............
دونالد ترامپ : من شاهزاده بن_سلمان را دوست دارم او هم من را دوست دارد ، او (بن سلمان ) برای این که اولین مقصد سفرهای خارجه من ، عربستان سعودی باشد به من 400 میلیون دلار هدیه داد .
من از عربستان سعودی در برابر هر تهدید و خطری محافظت خواهم کرد .
مثلا قراره در چه زمینه ای عربستان تهدید بشه؟بنظر من عربستان تا حدود بسیار زیادی سایه تهدید رو دور کرده...روابطش با چین و روسیه رو ببینید...بحران یمن رو برای خودش بی اثر کرد...الان توپ هم در زمین اسراییل هست برای توافق با عربستان
آمریکا همیشه در برابر ایران و عربستان و اسرائیل یک سیاست مثلثی داشته...این سیاست باعث یک توازن قوا در منطقه میشه...بنظرت الان کدام راس مثلث در ضعف قرار داره!؟ باید از ضعف کمی فاصله بگیره که حداقل بشه یک تهدید به حساب آورده یا نه!؟
این لفاظی های انتخاباتی رو نگاه نکنید...اینها برای شب انتخابات هست...مثلا کاملا هریس هم از اسرائیل هر روز انتقاد میکرده...بنظرت سیاست حمایتی آمریکا از اسرائیل رو بعدا زیر سوال میبره؟
درود
بعد از گذشت این همه سال و دیدن اتفاقات سال 1401 و سال 1403 شما هنوز هم سر همون مواضعتون هستید؟
مردم چجوری بگن که شما متوجه بشید؟ حتما باید زیر گلوله می رفتن؟ کشته می شدن؟
طرف فکر نون زن و بچش هست خودشو به کشتن بده یا زندان بره که چی بشه؟
با این وضعیت اقتصادی کی همچین ریسکی میکنه، خانوادش آواره بشن؟
انتخابات اخیر چی رو به شما ثابت کرد؟ دنبال مردم آگاه توی کدوم کشور هستید؟ امریکا؟
کاشکی از وضعیت فرهنگی مردم ترکیه اطلاع می داشتید تا مردم خودتون رو بهتر درک می کردید.
با اطلاع عرض می کنم که وضیعت فرهنگی مردم ترکیه مطابق با دهه شصت ایران هستش.
هم از نظر مذهبی و هم از بعد لمپنیسم که منظور شماست.
.
اگر ایران بخواد fatf بپذیره باید پول برای حزبالله و اسد نفرسته ( چون ممنوع هست و تروریستی حساب میشن )
چطور میخوان وارد fatf بشن ؟
عربستان پول زیادی بده ترامپ . چه اتفاقي می افته؟
ترامپ ایران هل میده تا از اونور برجام هم بزنه بیرون و عملا توافق ناممکن میشه ...
به نظرت تغییرات بزرگ استارت نخورده ؟!
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)