click to register
صفحه 3 از 11 نخست 123456 ... آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 105

موضوع: انتخابات 2024 امریکا

عضو فعال بهرام نامدار آواتار ها
    تشکر شده 38,180 بار در 7,938 ارسال

پاسخ : انتخابات 2024 امریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط zess نمایش پست ها
    بر اساس آخرین نظر سنجی رویترز در مورد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا که امروز منتشر شد، کاملا هریس با درصد آرای ۴۴ نسبت به ۴۲ درصد از ترامپ پیشی گرفته است.

--

بازار کریپتو بعد از انتشار این خبر تاحدودی روند نزولی گرفته است.
    درود ...

ترکیب ( پزشکیان _ کاملا هریس) یادآور ترکیب بسیار موفق ( ظریف _ جان کری ) خواهد بود ...

میتونه رشد اقتصادی دولت پزشکیان را دو رقمی کنه و حتی رکورد های موفق اقتصادی دولت خاتمی را هم بشکنه ...

2. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید بهرام نامدار از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 2,441 بار در 1,106 ارسال

همه اتفاقات به نفع مردم مظلوم ایران درحال رقم خوردن است
    از درگذشت مرحوم ریسی تا کنار رفتن بایدن و پزشکیان و هریس .

عضو فعال
    تشکر شده 12,158 بار در 3,182 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط بهرام نامدار نمایش پست ها
    درود ...

ترکیب ( پزشکیان _ کاملا هریس) یادآور ترکیب بسیار موفق ( ظریف _ جان کری ) خواهد بود ...

میتونه رشد اقتصادی دولت پزشکیان را دو رقمی کنه و حتی رکورد های موفق اقتصادی دولت خاتمی را هم بشکنه ...
    بشین تا بشه ....

5. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید امیدازاد از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط امیدازاد نمایش پست ها
    بشین تا بشه ....

امید ...

این کاملا هریس ، ترامپ را قورت میده ... یه لیوان آب هم روش !

...............

طعنه تند کامالا هریس به ترامپ:

دادستان که بودم با متجاوزان‌ به زنان و کلاهبرداران و متقلبان برخورد داشتم، پس مرا باور کنید وقتی می‌گویم جنس ترامپ را می‌شناسم

?کامالا هریس، در اولین کمپین انتخاباتی‌اش در میلواکی در ایالت ویسکانسین با اشاره به سابقه دادستانی خود گفت که با متجاوزانی که به زنان تجاوز می‌کردند، کلاهبردارانی که مشتریان خود را غارت می‌کردند و متقلبانی که قوانین را به نفع خودشان نقض می‌کردند، مقابله کرده است. هریس سپس گفت: «پس مرا باور کنید وقتی می‌گویم من جنس ترامپ را می‌شناسم.»/سی‌ان ان

7. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید بهرام نامدار از ایشان تشکر کرده اند:

کاملا_هریس هم اعلام کرده که در کنفرانس_بیتکوین سخنرانی خواهد کرد

جنگ بر سر بیتکوین و ارزهای دیجیتال ادامه دارد

9. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید بهرام نامدار از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 9,793 بار در 2,179 ارسال

درود ...

ترکیب بسیار موفق جان کری و ظریف چه عایدی برای ملت داشت؟
    وقتی نه بستر توسعه در جامعه فراهم هست و نه حکومت توسعه گرا و نه غالب مردم درک و فهم توسعه رو دارند..نتیجه .میشه این داستان‌هایی که شما سر هم میکنید
    اون ترکیب موفق منجر به درآمد ارزی شد...اما بیشترش ریخته شد به پای اسد در سوریه و تقویت جبهه مقاومت و جسارت بیشتر این حکومت...یک مقدارش هم که دست دولت بود گند زد با سیاستهای اقتصادی اشتباه!!!!
    در ضمن از منظر نگاه حاکمیت اگر ترامپ رییس جمهور بشه بهتره...هم کمی اتحاد اروپا و آمریکا سست تر میشه...هم با ترامپ سر و کار دارند که بیشتر مفهوم معامله و تجارت رو می‌فهمه و میشه باهاش کرد...یکبار هم قبلا آزمودنی ها رو دو طرف آزموده اند...الان هم ترامپ و هم آخوندها مواضع نرمتری برای توافق دارند
    اما هر گونه توافقی در آینده هم حکومت رو ممکنه از بحران دور کنه...اما مردم همچنان دست به گریبان بحران های فعلی خواهند بود

11. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید علیرضا۱۲۳ از ایشان تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط علیرضا۱۲۳ نمایش پست ها
    وقتی نه بستر توسعه در جامعه فراهم هست و نه حکومت توسعه گرا و نه غالب مردم درک و فهم توسعه رو دارند..نتیجه .میشه این داستان‌هایی که شما سر هم میکنید
    اون ترکیب موفق منجر به درآمد ارزی شد...اما بیشترش ریخته شد به پای اسد در سوریه و تقویت جبهه مقاومت و جسارت بیشتر این حکومت...یک مقدارش هم که دست دولت بود گند زد با سیاستهای اقتصادی اشتباه!!!!
    در ضمن از منظر نگاه حاکمیت اگر ترامپ رییس جمهور بشه بهتره...هم کمی اتحاد اروپا و آمریکا سست تر میشه...هم با ترامپ سر و کار دارند که بیشتر مفهوم معامله و تجارت رو می‌فهمه و میشه باهاش کرد...یکبار هم قبلا آزمودنی ها رو دو طرف آزموده اند...الان هم ترامپ و هم آخوندها مواضع نرمتری برای توافق دارند
    ترامپ معامله گر هست و هیچ شکی ندارم ...

اما لقمه ی چرب برای ترامپ عربستان هست نه ایران !

............

دونالد ترامپ : من شاهزاده بن_سلمان را دوست دارم او هم من را دوست دارد ، او (بن سلمان ) برای این که اولین مقصد سفرهای خارجه من ، عربستان سعودی باشد به من 400 میلیون دلار هدیه داد .

من از عربستان سعودی در برابر هر تهدید و خطری محافظت خواهم کرد .

13. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید بهرام نامدار از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 9,793 بار در 2,179 ارسال

ترامپ معامله گر هست و هیچ شکی ندارم ...

اما لقمه ی چرب برای ترامپ عربستان هست نه ایران !

............

دونالد ترامپ : من شاهزاده بن_سلمان را دوست دارم او هم من را دوست دارد ، او (بن سلمان ) برای این که اولین مقصد سفرهای خارجه من ، عربستان سعودی باشد به من 400 میلیون دلار هدیه داد .

من از عربستان سعودی در برابر هر تهدید و خطری محافظت خواهم کرد .
    مثلا قراره در چه زمینه ای عربستان تهدید بشه؟بنظر من عربستان تا حدود بسیار زیادی سایه تهدید رو دور کرده...روابطش با چین و روسیه رو ببینید...بحران یمن رو برای خودش بی اثر کرد...الان توپ هم در زمین اسراییل هست برای توافق با عربستان
    آمریکا همیشه در برابر ایران و عربستان و اسرائیل یک سیاست مثلثی داشته...این سیاست باعث یک توازن قوا در منطقه میشه...بنظرت الان کدام راس مثلث در ضعف قرار داره!؟ باید از ضعف کمی فاصله بگیره که حداقل بشه یک تهدید به حساب آورده یا نه!؟
    این لفاظی های انتخاباتی رو نگاه نکنید...اینها برای شب انتخابات هست...مثلا کاملا هریس هم از اسرائیل هر روز انتقاد می‌کرده...بنظرت سیاست حمایتی آمریکا از اسرائیل رو بعدا زیر سوال میبره؟

15. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید علیرضا۱۲۳ از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال Davar آواتار ها
    تشکر شده 12,090 بار در 2,602 ارسال

اما هر گونه توافقی در آینده هم حکومت رو ممکنه از بحران دور کنه...اما مردم همچنان دست به گریبان بحران های فعلی خواهند بود
    درود
    بعد از گذشت این همه سال و دیدن اتفاقات سال 1401 و سال 1403 شما هنوز هم سر همون مواضعتون هستید؟
    مردم چجوری بگن که شما متوجه بشید؟ حتما باید زیر گلوله می رفتن؟ کشته می شدن؟
    طرف فکر نون زن و بچش هست خودشو به کشتن بده یا زندان بره که چی بشه؟
    با این وضعیت اقتصادی کی همچین ریسکی میکنه، خانوادش آواره بشن؟
    انتخابات اخیر چی رو به شما ثابت کرد؟ دنبال مردم آگاه توی کدوم کشور هستید؟ امریکا؟

کاشکی از وضعیت فرهنگی مردم ترکیه اطلاع می داشتید تا مردم خودتون رو بهتر درک می کردید.
    با اطلاع عرض می کنم که وضیعت فرهنگی مردم ترکیه مطابق با دهه شصت ایران هستش.
    هم از نظر مذهبی و هم از بعد لمپنیسم که منظور شماست.

.

17. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Davar از ایشان تشکر کرده است:

مثلا قراره در چه زمینه ای عربستان تهدید بشه؟بنظر من عربستان تا حدود بسیار زیادی سایه تهدید رو دور کرده...روابطش با چین و روسیه رو ببینید...بحران یمن رو برای خودش بی اثر کرد...الان توپ هم در زمین اسراییل هست برای توافق با عربستان
    آمریکا همیشه در برابر ایران و عربستان و اسرائیل یک سیاست مثلثی داشته...این سیاست باعث یک توازن قوا در منطقه میشه...بنظرت الان کدام راس مثلث در ضعف قرار داره!؟ باید از ضعف کمی فاصله بگیره که حداقل بشه یک تهدید به حساب آورده یا نه!؟
    این لفاظی های انتخاباتی رو نگاه نکنید...اینها برای شب انتخابات هست...مثلا کاملا هریس هم از اسرائیل هر روز انتقاد می‌کرده...بنظرت سیاست حمایتی آمریکا از اسرائیل رو بعدا زیر سوال میبره؟
    اگر ایران بخواد fatf بپذیره باید پول برای حزب‌الله و اسد نفرسته ( چون ممنوع هست و تروریستی حساب میشن )

چطور میخوان وارد fatf بشن ؟

عربستان پول زیادی بده ترامپ . چه اتفاقي می افته؟

ترامپ ایران هل میده تا از اونور برجام هم بزنه بیرون و عملا توافق ناممکن میشه ...

به نظرت تغییرات بزرگ استارت نخورده ؟!

صفحه 3 از 11 نخست 123456 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)