عملکرد دولت پزشکیان (نظرات و تحلیلها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • moh51mah29
    عضو عادی
    • Jan 2022
    • 202

پاسخ : عملکرد دولت پزشکیان (نظرات و تحلیلها )

علی طیب نیا : من به دلایل شخصی در حال حاضر آمادگی پذیرش این مسئولیت ( معاون اولی) را نداشتم اما از روز اول در کنار پزشکیان بودم و تا روز آخر خواهم بود.
    [B]کانال تلگرام: [/B]https://t.me/sakootamin[B][URL="https://t.me/sakootamin"][COLOR=#006400]
    [/COLOR][/URL][/B]

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1481

در اصل توسط شاهپور پست شده است View Post
      بی خاصیت ترین آدم روی زمین همین عارف هست
      یعنی تو این مملکت خراب شده یک فرد با تجربه و نترس پیدا نمیشد بشه معاون اول
      این عارف یزدیه 73ساله بی مایه هست
      پخ کنی فردا مثل خاتمی گریه میکنه میگه هر روز یک بحران داشتم

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
        یعنی تو این مملکت خراب شده یک فرد با تجربه و نترس پیدا نمیشد بشه معاون اول
        این عارف یزدیه 73ساله بی مایه هست
        پخ کنی فردا مثل خاتمی گریه میکنه میگه هر روز یک بحران داشتم
        بهترین شاخصه های اقتصادی و اجتماعی در همون دوره خاتمی یزدی اتفاق افتاده. لیاقت این مردم قدرنشناس همان رئیسی و احمدی نژاد و جلیلی هست.

نظر

• همیشه گمراه
          ستاره‌دار(11)
          • Oct 2020
          • 485

دروووووود
          مملکت ادم سالم میخواد
          هم پزشکیان سالم است
          هم عارف
          اگر بالایی دزد نباشه پایینی نمیتونه
          دکتر ادمای سالم میاره حله
          ریس بورسم احتمالان دهنوی یزدی باشه
          اب نمیاره ولی مثل عشقی رفیق دزدا هم نمیشه
          ای جووووونم
          https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3750

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post
            دروووووود
            مملکت ادم سالم میخواد
            هم پزشکیان سالم است
            هم عارف
            اگر بالایی دزد نباشه پایینی نمیتونه
            دکتر ادمای سالم میاره حله
            ریس بورسم احتمالان دهنوی یزدی باشه
            اب نمیاره ولی مثل عشقی رفیق دزدا هم نمیشه
            ای جووووونم
            این دهنوی یزدی همونی هست که خانمش جز همون شرکت تعاونی صوری هست که زمین شهریار ثتران رو بالا کشیدن !!بعد اون یکی دوستمون میگن دزد نیستن !!

نظر

• همیشه گمراه
              ستاره‌دار(11)
              • Oct 2020
              • 485

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              این دهنوی یزدی همونی هست که خانمش جز همون شرکت تعاونی صوری هست که زمین شهریار ثتران رو بالا کشیدن !!بعد اون یکی دوستمون میگن دزد نیستن !!
              درود امیدعزیز
              من خبر ندارم شاید برایش پاپوش زدند شهریار که ارزشی نداره زمینهایش
              https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• شروع مجدد
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 910

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                بهترین شاخصه های اقتصادی و اجتماعی در همون دوره خاتمی یزدی اتفاق افتاده. لیاقت این مردم قدرنشناس همان رئیسی و احمدی نژاد و جلیلی هست.
                پزشکیان دیگه رئیس جمهور همه هست. خوبه که رای داده و نداده همه نقاد و مطالبه گر باشن و بی تفاوت نباشن. البته نقد منصفانه.
                آنکه نامخت از گذشت روزگار
                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• moh51mah29
                  عضو عادی
                  • Jan 2022
                  • 202

ظریف گزینه‌های پیشنهادی ۱۴ وزارتخانه را به پزشکیان معرفی کرد:

برای وزارت نفت، رکن الدین جوادی، سید عماد حسینی و اسحاق جهانگیری حائز بیشترین امتیاز شده‌اند. این در حالی است که کارگروه زیربنایی چهره‌هایی مثل محمد شریعتمداری، بهروز نعمتی و محمود امین نژاد را بررسی و به عنوان گزینه‌های مورد نظر خود به تیم بررسی شورای راهبری ارائه کرده بود.
                  سه گزینه نهایی برای وزارت کشور حسین علایی، سید محمد صدر و مجید انصاری هستند.
                  گزینه‌های نهایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز شامل احمد مسجد جامعی، سید عباس صالحی و مجتبی حسینی است. صالحی پیشتر انصراف خود را از تصدی پست وزارت اعلام کرده بود.
                  همچنین برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی محمد کبیری و احمد میدری بالاترین امتیاز را کسب کرده‌اند و پس از این دو سید کامل تقوی‌نژاد قراردارد.
                  برای تصدی وزارت صمت شنیده‌ها از شورای راهبری حاکی از پیشتازی میثم سعیدی، حسین سلاح ورزی و فرشید گلزاده است.
                  پیرامون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز شنیده می‌شود نظر قطعی شورای راهبری بر روی سورنا ستاری، نیلی احمدآبادی، جعفر توفیقی و حسین میرزایی است.
                  برای وزارت ارتباطات نیز ستار هاشمی، خانم فداکار و فرجی دانا بیشترین امتیازات را کسب کرده‌اند.
                  درباره وزارت ورزش و جوانان مجمد جواد آذری جهرمی، صالحی امیری، مهدی تندگویان و رسول خادم انتخاب شدند.
                  گزینه‌های وزارت آموزش و پرورش نیز به ترتیب سید جواد حسینی، ضیا هاشمی و فاطمه مهاجرانی مورد تایید شورای راهبری قرار گرفتند.
                  رحمانی موحد، علیرضا تابش و پروانه سلحشوری گزینه‌های نهایی وزارت میراث فرهنگی هستند.
                  وزارت راه و شهرسازی به ترتیب خانم صادق مالورجردی، پورسیداقایی و حناچی منتخب شدند.
                  درباره سازمان برنامه و بودجه مسعود نیلی، محمد قاسمی، حسین رحمتی و حمید پورمحمدی گزینه‌های نهایی هستند.
                  وزارت امور اقتصادی و دارایی عبدالناصر همتی، حجت میرزایی و امینه محمدزاده گزینه‌های نهایی هستند.
                  همچنین جمع بندی شورای راهبری درباره وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز به سه گزینه ظفرقندی، رییس کرمی و حمیرا وفایی رسیده است.
                  آخرین ویرایش توسط moh51mah29؛ 2024/07/28, 21:29.
                  [B]کانال تلگرام: [/B]https://t.me/sakootamin[B][URL="https://t.me/sakootamin"][COLOR=#006400]
                  [/COLOR][/URL][/B]

نظر

• shahin
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 2193

در اصل توسط moh51mah29 پست شده است View Post
                    علی طیب نیا : من به دلایل شخصی در حال حاضر آمادگی پذیرش این مسئولیت ( معاون اولی) را نداشتم اما از روز اول در کنار پزشکیان بودم و تا روز آخر خواهم بود.

در اصل توسط shahin پست شده است View Post

حوالی سال 93 و 94 نرخ دلار حدود 3000 تومن بود ،
                    با تعیین نرخ بهره بانکی بسیار بالا ( بانک ملی به حسابهاتی ویژه 55 درصد هم می داد ) ، قد شعله و زبانه های تورم طی حدود جهار پنج سال ده برابر شد .

تعطیلی و یا زیان ده شدن میلیونها شغل به کنار
                    سرمایه هایی که از کسب و کارها خارج و وارد بانک شدند ، متعاقبا وارد طلا و ارز و سپس مستقیما به املاک و بازارهای خارجی هدایت شدند. آنهم درست در زمانی که خارجی ها داشتند وارد بازار سرمایه ایران می شدند ، بازار سرمایه را زمین زدند که مثلا سرمایه ها مردم رابه حساب عقل ناقصشان در آنجا به زنجیر بکشند !!!

نتیجه اش شد تعطیلی سرمایه گذاری و بی ارزش شدن تولید زیر ساز و کار قیمت گذاری دستوری و فقر مرم مصرف کننده ، و درنهایت فرار سرمایه از کشور

عجیب است یک عده دکترای اقتصاد می گیرند ، هیچ درک صحیح و سالمی از مفهوم انتروپی و یا همان بازگشت ناپذیری در موضوعات اجتماعی و اقتصادی ندارند.
                    کجای دنیا ( به جز اون سه چهار تا کشور معروف ) ، آتیش را با نفت خاموش می کنند ؟؟؟
                    آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2024/07/28, 21:38.

نظر

• abdollah000
                      عضو فعال
                      • Apr 2022
                      • 1481

خاتمی کیه
                      مردم قدر نشناس مردم 57 بودن

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4097

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                        فعلا که پزشکیان به فرموده !! اولین بیلاخ رو حواله رای دهنده ها و هوادارانش کرد!!
                        عارف شد معاون اول !!!ژن خووب!!
                        درود
                        اکر خاطرتون باشه همون اوائل بحث در تاپیک انتخابات ... پزشکیان را با عارف مقایسه کردم و عارف را به عنوان بالاترین رای در شهر تهران برای مجلس مثال زدم و گفتم این بابا در این 4 سال حتی یک نطق هم نداشت
                        گفتم از بچه گربه منزل حیات ما صدا در میاید ولی از این بابا در این 4 سال صدائی در نیامد

بچه گربه حیات منزل ما 3 ماهه شد . مادرش 40 روز است رهایش کرده و رفته و من این موجود زنده دوست داشتنی را 40 روز است اب و غدا میدهم و بابت ان محبتی از این موجود دیدم که توصیف ناشدنی است . حالا بازم بگید انسان اشرف نمیدونم چی چی است

بگذریم

الان دقیقا یادم نیست چه کامنتی بود و صفحه چند بود ولی فقط من از عارف مثال زدم . بحث خود ستائی نیست . من خود ستا نیستم . ولی حس ششمی به من گفت این پزشکیان کپی برابر با اصل اشخاصی مثل عارف است

بی خاصیت ترین و سیب زمینی ترین اسهال طلب
                        امروز متوجه شدم دقیق زدم وسط سیبل

معاون اولی که با بالاسری خودش مو نمیزنه و در تخته جور است

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4097

میخوام رو در بایستی را بگذارم کنار و رو راست و رک حرف بزنم

مردم کشور من که مورد هجمه شما و امثال تفکرات نون به نرخ روز و و و ... شماست و بارها این اتفاقا افتاده است که مدام به مردم کشور من ایران توهین میکنید
                          از لیاقت گفتید ولی نعل وارونه است
                          لیاقت تفکر شما و شبیه به شما چیست ؟ همین خز و خیل هائی است که تو و امثال یقه درانی کردید و دست از پغا دراز تر همین الان گوشه رینگ گیر کردید

لیاقت تو و امثال تو همینی است که الان رخ داده است
                          از فردا دوره ریاست جمهوری پزشکیان محبوبتون شروع میشه و خوبیش اینه که نیاز نیست چند سال صبر کنید . گندش همین الان در اومده

مردم کشور من در این مقطع زمانی دیگه از دست تو و تفکرات پوسیده تو به تنگ امده اند و این موضوع هم در سطح جامعه عیان است و هم در امار رای گیری های حکومتی ولی تو هنوزم سرت زیر برف است

تو نون به نرخ روز خور و به قول جناب اوراسیای عزیز ، تو طرفدار مخفی حکومت ... هنوزم پشت سرشون وراجی میکنی
                          وراجی کردن به انبوهی از مردم کشور من را تموم کن و بچسب به لیاقت خودت که به حق همین خز و خیل ها هستند

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            میخوام رو در بایستی را بگذارم کنار و رو راست و رک حرف بزنم
                            مردم کشور من که مورد هجمه شما و امثال تفکرات نون به نرخ روز و و و ... شماست و بارها این اتفاقا افتاده است که مدام به مردم کشور من ایران توهین میکنید
                            از لیاقت گفتید ولی نعل وارونه است
                            لیاقت تفکر شما و شبیه به شما چیست ؟ همین خز و خیل هائی است که تو و امثال یقه درانی کردید و دست از پغا دراز تر همین الان گوشه رینگ گیر کردید
                            لیاقت تو و امثال تو همینی است که الان رخ داده است
                            از فردا دوره ریاست جمهوری پزشکیان محبوبتون شروع میشه و خوبیش اینه که نیاز نیست چند سال صبر کنید . گندش همین الان در اومده
                            مردم کشور من در این مقطع زمانی دیگه از دست تو و تفکرات پوسیده تو به تنگ امده اند و این موضوع هم در سطح جامعه عیان است و هم در امار رای گیری های حکومتی ولی تو هنوزم سرت زیر برف است
                            تو نون به نرخ روز خور و به قول جناب اوراسیای عزیز ، تو طرفدار مخفی حکومت ... هنوزم پشت سرشون وراجی میکنی
                            وراجی کردن به انبوهی از مردم کشور من را تموم کن و بچسب به لیاقت خودت که به حق همین خز و خیل ها هستند
                            دقیقا لیاقت شما تندروها فرق نمیکنه از هر دو طرف جلیلی و احمدی نژاد هست. هیچ وقت فکر نمیکردم دو قشر تندرو ولی با دو تفکر کاملا متفاوت تا این حد هم هدف بشن در نابودی کشور. شما چه راهکاری جز نابودی و ویرانی دارید. عمر و زندگی ملتی تمام شد و غرق در توهمات هستید.
                            شما شرایط را با یک کشور ایدآل رویایی مقایسه میکنید و ما شرایط دولت پزشکیان را با دولت جلیلی مقایسه میکنیم. از توهمات خارج بشید و اگری چیزی در توان دارید برای کشور و درست شدن امورات انجام بدید.
                            بسیاری جاها دیدم همون افراد متعادل و به اصطلاح شما نون به نرخ روز خور جلو ظلم و بی عدالتی ایستادن و امثال شماها غرق در افکار خیالی و توهمات از پشت نظاره گر ویرانی بودن که تر و خشک باهم بسوزن. آنقدر توهم برتان داشته که حاضرید در اتوبوسی که نشسته اید به ته دره بروید چون از راننده اش خوشتان نمی آید. البته بیشتر تمایل دارید بقیه مردم به ته دره برن و شما تماشا کنید ولی غافلید از اینکه خودتان هم توی همین اتوبوس نشسته اید.
                            من اتفاقا در همین سایت خوب متوجه شدم که همانطور که از تندروهای ارزشی دوری میکنم از امثال شماها هم دوری کنم. خودتان هم اطلاع ندارید که چقدر اهدافتان یکسان هست و در یک جهت دارید تلاش میکنید. دلیل این حرفم هم این هست که شماها از ارزشی ها هم خوشحال تر میشدید اگر جلیلی الان رئیس جمهور بود چون به انتظار ویرانی نشسته اید.
                            چون غرق در توهمات هستید طبیعتا شرایط بد کشور را دائم یادآوری میکنید و به کسانی که به پزشکیان رای دادن ربط خواهید داد ولی شرایط جهنمی دولت جلیلی را هیچ وقت تصور نمیکنید چون ذهنتان پر شده است از توهمات و خیالات.
                            با افراد متعادل که خواسته ای جز بهبود شرایط و خروج از این وضعیت اقتصادی اسفناک ندارند همراه بشید و هم هدف بشید بهتر است از هم هدف شدن با کسانی که خواسته یا ناخواسته هر روز باعث بدتر شدن اوضاع کشور میشن. به هر حال خود دانید.
                            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2024/07/29, 06:17.

نظر

• جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4923

اگر کمی تاریخ و اوضاع ایران را در این 47سال معالعه کنی متوجه خواهی شد دولت خاتمی هیچ برتری نسبت به دولتهای دیگر نداشته است زمان که خاتمی8 سال رییس جمهور شد جمعیت ایران حدود 63 میلیون بود 63 میلیونی که بیشترن ان را افراد خردسال و نوجوان تشکیل میداد افرادی که کمترین هزینه ان موقع را داشتن کل خودرو در ایران کمتر از 2میلیون 500هزار دستگاه بود کل مسکن و خانوار در ایران نصف کمتر از الان بود بیش از 99/99 درصد خانه های ان موقع فاقد کولر گازی مثل الان بودن بیشتر خانوارها کمترین هزینه مصرفی را داشتن و کمترین تجملات مثل الان دولت قبل هاشمی تقریبا کلی از خرابیها بعد از جنگ را بازسازی و با گرفتن وام از خارج در صنایع مختلف سرمایه گذاری کرده بود ان وقت صادرات نفت 2میلیون به بالا بود هر چند که بعضی میگویند قیمت ان پایین بود ولی با نگاه به قیمتهای جهانی هر اونس طلا 340 دلار بود قیمتهای جهانی خوراک وکالاها در بازار جهانی یک هشتم الان بود اگر تناسب ان کالاها را با نفت بسنجی میبینی که نفت ارزان ان موقع با قیمت خهای ان موقع همخوانی خوبی داشته است
                              ولی الان جمعیت ایران بالای 85 میلیون تعداد خودرو بالای 30 میلیون تعداد خانوارتقریبا 2برابر ان کودکان ونوجوانان دوره خاتمی شدن اقایان وخانومهای 30 الا 35 سال که کار خانه خودرو لوازم رفاهی ووووووو میخواهند ولی صادرات نفت همان 2میلیون است اونس جهانی 2400 دلار است قیمت کالاها در جهان حدود 8 برابر شده است
                              در اخر خیانتی که خاتمی به مردم ایران کرد هیچ فردی در تاریخ انجام نداده است خاتمی موقعی امد که اعتراضهای مردمی در مورد بی عدالتی ودزدیهای و رانت تازه شروع شده بود حکومت چون قدرت نظامی ومزدورهای خارجی نداشت ترس از شورش مردم داشت واماده عقب نشینی در مقابل خواسته های به حق مردم بود ولی با امدن خاتمی وبیان اصلاحات دورغین باعث خرید وقت برای حکومت چه در بعد نظامی اتمی ونظارت بر مردم شد

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                                اگر کمی تاریخ و اوضاع ایران را در این 47سال معالعه کنی متوجه خواهی شد دولت خاتمی هیچ برتری نسبت به دولتهای دیگر نداشته است زمان که خاتمی8 سال رییس جمهور شد جمعیت ایران حدود 63 میلیون بود 63 میلیونی که بیشترن ان را افراد خردسال و نوجوان تشکیل میداد افرادی که کمترین هزینه ان موقع را داشتن کل خودرو در ایران کمتر از 2میلیون 500هزار دستگاه بود کل مسکن و خانوار در ایران نصف کمتر از الان بود بیش از 99/99 درصد خانه های ان موقع فاقد کولر گازی مثل الان بودن بیشتر خانوارها کمترین هزینه مصرفی را داشتن و کمترین تجملات مثل الان دولت قبل هاشمی تقریبا کلی از خرابیها بعد از جنگ را بازسازی و با گرفتن وام از خارج در صنایع مختلف سرمایه گذاری کرده بود ان وقت صادرات نفت 2میلیون به بالا بود هر چند که بعضی میگویند قیمت ان پایین بود ولی با نگاه به قیمتهای جهانی هر اونس طلا 340 دلار بود قیمتهای جهانی خوراک وکالاها در بازار جهانی یک هشتم الان بود اگر تناسب ان کالاها را با نفت بسنجی میبینی که نفت ارزان ان موقع با قیمت خهای ان موقع همخوانی خوبی داشته است
                                ولی الان جمعیت ایران بالای 85 میلیون تعداد خودرو بالای 30 میلیون تعداد خانوارتقریبا 2برابر ان کودکان ونوجوانان دوره خاتمی شدن اقایان وخانومهای 30 الا 35 سال که کار خانه خودرو لوازم رفاهی ووووووو میخواهند ولی صادرات نفت همان 2میلیون است اونس جهانی 2400 دلار است قیمت کالاها در جهان حدود 8 برابر شده است
                                در اخر خیانتی که خاتمی به مردم ایران کرد هیچ فردی در تاریخ انجام نداده است خاتمی موقعی امد که اعتراضهای مردمی در مورد بی عدالتی ودزدیهای و رانت تازه شروع شده بود حکومت چون قدرت نظامی ومزدورهای خارجی نداشت ترس از شورش مردم داشت واماده عقب نشینی در مقابل خواسته های به حق مردم بود ولی با امدن خاتمی وبیان اصلاحات دورغین باعث خرید وقت برای حکومت چه در بعد نظامی اتمی ونظارت بر مردم شد
                                درود، ما که کامل گیج شدیم. با توضیحات شما اگر الان جلیلی رئیس جمهور شده بود لابد به نفع کشور و مردم بود !
                                الان این روشنفکرانی که میگن کشور باید کامل ویران بشه تا اصلاحات اساسی انجام بشه با ارزشی ها که میگن ظلم و فساد باید همه جا را بگیره تا ظهور اتفاق بیفته چی هست !
                                دوره قبل رای ندادیم چون هیچ تفاوتی بین کاندیداها نبود ولی این دوره انصافا پزشکیان با جلیلی متفاوت هستن. با پزشکیان امیدهایی به ساختن دوباره هست ولی با جلیلی ناامیدی از همینی که هست هم گسترده تر میشد.

نظر

در حال کار...
                                X