صیدی به درد نمی خورد در ایران تنها راه گرفتن حق تحصن و اعتراض شدید است باز هم پزشکیان از رئیسی بهتره اگر رئیسی می بود دور دوم هم رای می آوردتا 5 سال دیگه نابو نابود می شدیم باز خدا را شکر نکته دیگه اینکه هنوز عوامل دولت رئیسی در بورس دخالت دارندمثلا عشقی رفت دارودسته اش هنوز در بورس هستند وزهر خودشان را می ریزند
امروز؛ نخستین نشست خبری رئیس جمهور
ایرنا : نخستین نشست خبری «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور با رسانههای داخلی و خارجی ساعت ۱۵ امروز دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار میشود.
کد خبر:۱۲۵۹۹۴۱
تاریخ انتشار:۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹16 September 2024
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ نخستین نشست خبری رئیسجمهور با حضور بیش از ۳۰۰ رسانه داخلی و خارجی ساعت ۱۵ امروز برگزار میشود.
گفتنی است، بیش از ۳۰۰ خبرنگار داخلی و خارجی این نشست خبری را پوشش میدهند.
سید مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیسجمهور نیز پیشتر در صفحه شخصی خود در فضای مجازی، با اعلام اینکه اولین نشست خبری رئیس جمهور دکتر مسعود پزشکیان روز دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ مقارن با ۱۲ ربیع الاول و اولین روز هفته وحدت با حضور رسانههای داخلی و خارجی برگزار میشود، نوشت: در این نشست خبری که با تغییراتی نسبت به ادوار گذشته برگزار خواهد شد، رئیس جمهوری اسلامی ایران پاسخگوی سئوالات خبرنگاران و رسانهها در حوزههای مختلف داخلی و خارجی خواهد بود.
احمدی نژاد ، روحانی و رئیسی شرشون از سر این کشور کم شد.
اما هزارن تخم موریانه که در این مدت در دانشگاه ها و حوزه های مدیریتی کشور پاشیدند ، همچنان موذیانه مشغول تخریب و زدن ریشه ها در سراسر این مرز پرگهر .
برهان:
همین قطعی های برق و گازی که در صنایع غیر خودی اتفاق افتاد.
ایران گرفتار معضل کمبود شن شده !!!
این جریانات کثیف نمی تواند اتفاقی و یا صرفا از سر سودجویی بوده باشد.
?
همتی: مسئولیت مشکلات خارج از بورس با من، شما کت را دربیاورید و مشکلات داخل بازار را حل کنید
وزیر اقتصاد در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید سازمان بورس:
رئیس سازمان بورس سه وظیفه دارد؛ کت را دربیاورد و درگیر شود، با سهام داران ارتباط برقرار کند و امید دهد و سوم با فساد برخورد و شفاف سازی کند.
برای ما زشت است که کل مارکت کپ بورسمان ۱۴۰ میلیارد دلار باشد. یک شرکت در دنیا اندازه کل ۸۰۰ شرکت ماست. واقعا خواهشی که دارم این است که فکری برای مارکت کپ کنید.
ما داریم رفاه کوتاه مدت جذب و تولید را نابود می کنیم. الان چندم منطقه و دنیا هستیم؟ همه این ها ناشی از این است که به تولید و رشد اهمیت ندادیم و دقت نکردیم.
چرا ۵۰ درصد سور شرکت ها کاهش پیدا کرده است. دلار نیما به قهوه داده میشود اما قیمت آن در بازار دو برابر دلار نیمایی است.
مشکلات زیاد است و من با علم به این مشکلات مسئولیت قبول کردم. ما این سمت را گرفتیم تا مشکلات را درست کنیم.
خواهشم این است که مشکلات در بورس را حل کنید. مسئولیت مشکلات خارج از بورس با من اما مشکلات داخل بورس به شما مربوط است که باید برای حل آن کت را در بیاورید و انشاءالله کارهای خوبی انجام دهید.
چرا متن سخنرانی همتی رو سانسور می کنید؟
توی تمام کانالهای بورسی جمله اول همتی رو سانسور کردند و ایضا شما.
همتی: به من گفته اند در سخنرانی ها مثبت صحبت کنم.
یعنی چی؟
یعنی اینکه یه وقت نگی ما کسری بودجه داریم چون باید کسری بودجه 600 هزار میلیاردی رو از جایی(مثلا بورس) تامین کنیم
.
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)