click to register
صفحه 31 از 31 نخست ... 2128293031
نمایش نتایج: از 301 به 306 از 306

موضوع: عملکرد دولت پزشکیان (نظرات و تحلیلها )

عضو فعال
    تشکر شده 590 بار در 234 ارسال

پاسخ : عملکرد دولت پزشکیان (نظرات و تحلیلها )

با سلام
    اگر بازار بروال دوران عشقی پیش بره یعنی دستور دهنده تغییر نکرده بقول قدیمیها پالون عوض شده .
    نقل قول نوشته اصلی توسط شاخص بورس جعلی است نمایش پست ها
    بازم اکثریت نمادها صف فروش و منفین. بنظر میاد روح عشقی سوار صیدی شده است.

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید mohsen55 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 5,033 بار در 1,477 ارسال

صیدی به درد نمی خورد در ایران تنها راه گرفتن حق تحصن و اعتراض شدید است باز هم پزشکیان از رئیسی بهتره اگر رئیسی می بود دور دوم هم رای می آوردتا 5 سال دیگه نابو نابود می شدیم باز خدا را شکر نکته دیگه اینکه هنوز عوامل دولت رئیسی در بورس دخالت دارندمثلا عشقی رفت دارودسته اش هنوز در بورس هستند وزهر خودشان را می ریزند

4. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید کاشان2 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 698 بار در 234 ارسال

امروز؛ نخستین نشست خبری رئیس جمهور

ایرنا : نخستین نشست خبری «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور با رسانه‌های داخلی و خارجی ساعت ۱۵ امروز دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار می‌شود.

کد خبر:
    ۱۲۵۹۹۴۱

تاریخ انتشار:
    ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹
    16 September 2024

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ نخستین نشست خبری رئیس‌جمهور با حضور بیش از ۳۰۰ رسانه داخلی و خارجی ساعت ۱۵ امروز برگزار می‌شود.

گفتنی است، بیش از ۳۰۰ خبرنگار داخلی و خارجی این نشست خبری را پوشش می‌دهند.
    سید مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور نیز پیشتر در صفحه شخصی خود در فضای مجازی، با اعلام اینکه اولین نشست خبری رئیس جمهور دکتر مسعود پزشکیان روز دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ مقارن با ۱۲ ربیع الاول و اولین روز هفته وحدت با حضور رسانه‌های داخلی و خارجی برگزار می‌شود، نوشت: در این نشست خبری که با تغییراتی نسبت به ادوار گذشته برگزار خواهد شد، رئیس جمهوری اسلامی ایران پاسخگوی سئوالات خبرنگاران و رسانه‌ها در حوزه‌های مختلف داخلی و خارجی خواهد بود.

6. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید شاخص بورس جعلی است از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 7,332 بار در 1,714 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط کاشان2 نمایش پست ها
    صیدی به درد نمی خورد در ایران تنها راه گرفتن حق تحصن و اعتراض شدید است باز هم پزشکیان از رئیسی بهتره اگر رئیسی می بود دور دوم هم رای می آوردتا 5 سال دیگه نابو نابود می شدیم باز خدا را شکر نکته دیگه اینکه هنوز عوامل دولت رئیسی در بورس دخالت دارندمثلا عشقی رفت دارودسته اش هنوز در بورس هستند وزهر خودشان را می ریزند
    احمدی نژاد ، روحانی و رئیسی شرشون از سر این کشور کم شد.
    اما هزارن تخم موریانه که در این مدت در دانشگاه ها و حوزه های مدیریتی کشور پاشیدند ، همچنان موذیانه مشغول تخریب و زدن ریشه ها در سراسر این مرز پرگهر .

برهان:
    همین قطعی های برق و گازی که در صنایع غیر خودی اتفاق افتاد.
    ایران گرفتار معضل کمبود شن شده !!!

این جریانات کثیف نمی تواند اتفاقی و یا صرفا از سر سودجویی بوده باشد.

8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید shahin از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال مهدی جمشیدی آواتار ها
    تشکر شده 4,153 بار در 1,064 ارسال

پاسخ : جــــو بــــازار

?

همتی: مسئولیت‌ مشکلات خارج از بورس با من، شما کت را دربیاورید و مشکلات داخل بازار را حل کنید

وزیر اقتصاد در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید سازمان بورس:

رئیس سازمان بورس سه وظیفه دارد؛ کت را دربیاورد و درگیر شود، با سهام داران ارتباط برقرار کند و امید دهد و سوم با فساد برخورد و شفاف سازی کند.

برای ما زشت است که کل مارکت کپ بورس‌مان ۱۴۰ میلیارد دلار باشد. یک شرکت در دنیا اندازه کل ۸۰۰ شرکت ماست. واقعا خواهشی که دارم این است که فکری برای مارکت کپ کنید.

ما داریم رفاه کوتاه مدت جذب و تولید را نابود می کنیم. الان چندم منطقه و دنیا هستیم؟ همه این ها ناشی از این است که به تولید و رشد اهمیت ندادیم و دقت نکردیم.

چرا ۵۰ درصد سور شرکت ها کاهش پیدا کرده است. دلار نیما به قهوه داده می‌شود اما قیمت آن در بازار دو برابر دلار نیمایی است.

مشکلات زیاد است و من با علم به این مشکلات مسئولیت قبول کردم. ما این سمت را گرفتیم تا مشکلات را درست کنیم.

خواهشم این است که مشکلات در بورس را حل کنید. مسئولیت‌ مشکلات خارج از بورس با من اما مشکلات داخل بورس به شما مربوط است که باید برای حل آن کت را در بیاورید و ان‌شاءالله کارهای خوبی انجام دهید.

به به این صحبت های وزیر اقتصاد واقعا حرف دل خودمونه… سرت سلامت آقای وزیر… بازم بگید فرقی نداره کی رئیس جمهور بشه✌️

@hdeljoue
    بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است.

10. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید مهدی جمشیدی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال Davar آواتار ها
    تشکر شده 11,260 بار در 2,457 ارسال

پاسخ : جــــو بــــازار

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی جمشیدی نمایش پست ها
    ?

همتی: مسئولیت‌ مشکلات خارج از بورس با من، شما کت را دربیاورید و مشکلات داخل بازار را حل کنید

وزیر اقتصاد در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید سازمان بورس:

رئیس سازمان بورس سه وظیفه دارد؛ کت را دربیاورد و درگیر شود، با سهام داران ارتباط برقرار کند و امید دهد و سوم با فساد برخورد و شفاف سازی کند.

برای ما زشت است که کل مارکت کپ بورس‌مان ۱۴۰ میلیارد دلار باشد. یک شرکت در دنیا اندازه کل ۸۰۰ شرکت ماست. واقعا خواهشی که دارم این است که فکری برای مارکت کپ کنید.

ما داریم رفاه کوتاه مدت جذب و تولید را نابود می کنیم. الان چندم منطقه و دنیا هستیم؟ همه این ها ناشی از این است که به تولید و رشد اهمیت ندادیم و دقت نکردیم.

چرا ۵۰ درصد سور شرکت ها کاهش پیدا کرده است. دلار نیما به قهوه داده می‌شود اما قیمت آن در بازار دو برابر دلار نیمایی است.

مشکلات زیاد است و من با علم به این مشکلات مسئولیت قبول کردم. ما این سمت را گرفتیم تا مشکلات را درست کنیم.

خواهشم این است که مشکلات در بورس را حل کنید. مسئولیت‌ مشکلات خارج از بورس با من اما مشکلات داخل بورس به شما مربوط است که باید برای حل آن کت را در بیاورید و ان‌شاءالله کارهای خوبی انجام دهید.

به به این صحبت های وزیر اقتصاد واقعا حرف دل خودمونه… سرت سلامت آقای وزیر… بازم بگید فرقی نداره کی رئیس جمهور بشه✌️

@hdeljoue
    چرا متن سخنرانی همتی رو سانسور می کنید؟
    توی تمام کانالهای بورسی جمله اول همتی رو سانسور کردند و ایضا شما.

همتی: به من گفته اند در سخنرانی ها مثبت صحبت کنم.

یعنی چی؟
    یعنی اینکه یه وقت نگی ما کسری بودجه داریم چون باید کسری بودجه 600 هزار میلیاردی رو از جایی(مثلا بورس) تامین کنیم
    .

12. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید Davar از ایشان تشکر کرده اند:

صفحه 31 از 31 نخست ... 2128293031

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)