لاستیک سهند به دلایل ذیل برای سرمایه گذاری میان مدت مناسب است :
- داشتن نسبت p/e کمتر از 4 مرتبه
- افزایش سرمایه 100 درصدی که تاریخ مجمع عمومی فوق العاده آن 9/8/90 میباشد .
- خروج سهامدار حقوقی ناشناس به اسم شهرداری گرگان در معاملات پرحجم امروز از ترکیب سهم . این حقوقی به دلایل نامعلوم 2 مرحله در 2 سال اخیر سهامدار لاستیک سهند شده است که در قیمتهای بالا عادت به خرید و حمایت سهم داشته و در قیمتهای پایین همیشه فروشنده و رنج منفی زننده سهام شرکت بوده است .
- قرار گرفتن در محدوده کف قیمتی سهم یعنی حوالی 170 تومان
- کاهش فشار فروش بازار و خاطر جمع شدن حقیقی ها از عدم عرضه سهام توسط حقوقی ها
- مثبت شدن جو گروه با گزارش بسیار خوبی که پاسا داده است
- داشتن طرح های توسعه بسیار مثبت و سود آور به نام سهند 1 و سهند 2 که سهند یک به بهره برداری رسید .
- بیشترین فروش شرکت مربوط به تسمه نقاله است که چندی پیش در خبرها خواندیم شرکت به عنوان بزرگترنی تولید کننده تسمه نقاله شناخته شده است .
- احتمالا" نماد شرکت در روز سه شنبه و یا چهارشنبه هفته جاری جهت افزایش سرمایه 100 درصدی متوقف میشود .
- نگاه مثبت بازار به شرکتهایی که افزایش دارند و دادن بازدهی ها مناسب و گرفتن په به ای بالاتر بعد از اعامال افزایش سرمایه از جمله بترانس – رانفور – مداران - ....
منبع:
http://bazarsaham.net
ویرایش توسط PASHA : 2011/10/24 در ساعت 19:46
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
امروز در صف خرید خارج خواهم شد .
معولا شرکتهایی که قیمت پایینی دارند . افزایش سرمایه برای آنان (زیز200) زیاد جالب نیست .با توجه به تجربه ای هم که درولصنم داشته ام .
متاسفانه دراین چند روز هم حمایت نشد تا به بالای 200 برود . نمی دانم شاید من اشتباه کردم .
ولی برای کسانی که برای بلند مدت این سهم رامی خرند این افزایش سرمایه بسیارمناسب است .
اوضاع شرکت هم بسیارمناسب است .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
توقف نماد معاملاتي پسهند
به اطلاع مي رساند ، در پايان معاملات امروز نماد معاملاتي شركت صنايع لاستيكي سهند جهت برگزاري مجمع عمومي فوق العاده به منظور تصميم گيري در خصوص افزايش سرمايه ،متوقف خواهد شد.مديريت بازار
فروش در درصد مثبت
دوستان افزايش سرمايه 100 درصدي پسهند اعمال شد الان تو سبد من ار طرف كارگزاري حق تقدم پسهند اضافه شده
در خصوص حق تقدم پسهند
با اینکه طبق گفته امور سهام تا اخر ماه تمدید شده ولی با این حال احتمال زیاد عصر در سایت irbourse جزو نمادهایی که فردا متوقف خواهد شد میاد چون هنوز اطلاعیش در کدال نیومده.
یک نکته هم اینکه از اونجا که فقط 10 روز تمدید شده و بخشی از این 10 روز هم به تعطیلی میره مهلت زیادی نیست و فقط میشه نوسان کوتاه مدت گرفت.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
دوستانی که در خصوص پسهندح در پیام خصوصی سوال دارند یک نکته رو فقط میگم
با توجه به نزدیکی ارائه گزارش 9ماهه معلوم نیست که گزارش چطور باشه
و گزارش 9ماهه روند سهم و حق رو میتونه دست خوش تغییر کنه
از اونجایی که حق تقدم 8درصدیه کسانی که دیروز در منفی یا حتی امروز در قیمت مناسب وارد شدند همین امروز میتونستن شناسایی سود هم بکنن و در روزهای بعد هم بنظرم فروش پلکانی مناسبه
در حق تقدم ها من که خودم اصلا طمع نمیکنم و شناسایی سود پله ای رو ترجیح میدم به ....
در ضمن مهلت تمدید هم زیاد نیست و شنبه هم که تعطیله و هفته بعدش یکشنبه دوم بهمن هم تعطیله و با کسر پنج شنبه جمعه ها فقط 7روز کاری معامله خواهد داشت.
بنابراین احتیاط و طمع نکردن از یاد نره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)