خوشبحاله اون كسايي كه حق استفاده نشده اينو دارن
خوشبحاله اون كسايي كه حق استفاده نشده اينو دارن
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
hasa, pani, طيب, محسن مختاری
من خودم تعداد خوبی حق پسهند خریده بودم که با نوسان جزئی فروختم.....
احتمالا با این روند حداقل 2برابر بازبشه....
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
hasa, pani, طيب, محسن مختاری
سلام یه نکته خیلی جالب تو تمام پست های وحید20 خیلی نمود داره و خیلی زیبا و رشک بر انگیزه و اونم صداقت محضه حتی اگه ظاهرا خودش و عملکردش زیر سوال بره. وحید اقا خیلی مخلصیم موفق و نیک فرجام باشی یا حق
فکر کنم با این خبر لاستیک حداقل بشه 10درصدی گرفت از این گروه
دستم بگرفت و پا به پا برد...
بنده نیم میلیون حق تقدم خریدم انداختم کنار اگه سهم تا اون موقع بره رو 200 و حق 100 تومان بازشه میشه 400% بازدهی از این بورس ننه مرده ما. این معجزه تکنیکال هست.
همانطور که در تصویر مشاهده میشود یک واگرایی مخفی اتفاق افتاده است و در حالی که قدرت فروشندگان بالا بوده اسیلاتور کف خود را زده است ولی قیمت نسبت به خط روند نزولی عکسل العمل نشان داده است . با این وجود احتمال میرود قیمت با هدف ۱۹۰ شروع به رشد نماید البته سیگنال اصلی صعود پس از شکست ۱۵۵ تومان خواهد بود . در هرصورت افراد ریسک پذیر می توانند دراین قیمتها با قرار دادن حد ضرر در محدوده ۱۴۲ تومان اقدام به خرید نمایند. مقاومت های ژیش رو عبارتند از :۱۵۵-۱۶۸-و۱۸۴ . {گفتنی است با توجه به مطالب بالا خرید فقط به اندازه ۱۰٪ سبد مجاز میباشد.} http://mishowtse.blogfa.com/
زندگی زیباست ای زیبا پسند****زیبا پسندان به زیبایی رسند
تقسیم سود 60 درصدی "پسهند"شرکت صنایع لاستیکی سهند از سهامداران خود برای شرکت در مجمع عمومی عادی سالیانه دوره 12 ماهه منتهی به اسفند 90 که در تیر ماه 91 برگزار خواهد شد دعوت کرده است.
این شرکت که سرمایه ای معادل 7 میلیارد تومان دارد در صورت های مالی حسابرسی نشده سال مالی 90، میزان عایدی خالص هر سهم خود را مبلغ 332 ریال اعلام کرده که نسبت به سال مالی گذشته 31 درصد افزایش داشته است.
عملکرد این شرکت در مقایسه با سال مالی گذشته افزایش 31 درصدی در سود انباشته، 18 درصدی فروش و 25 درصدی بهای تمام شده کالای فروش رفته داشته است.
"پسهند" پیش از این در بهمن 89 تا مهر 90 با سرمایه 7 میلیارد تومان عایدی خالص هر سهم خود را مبلغ 469 ریال و با سرمایه 14 میلیارد تومانی در آذر 90 مبلغ 201 ریال اعلام کرده بود که طبق اطلاعات اخیر در خرداد 91 مبلغ 332 ریال به ازای هر سهم محقق کرده است.
این شرکت در صورت های مالی حسابرسی شده سال 91 با سرمایه 14 میلیارد تومان، سود خالص هر سهم خود را مبلغ 20 تومان اعلام کرده که با توجه به افزایش سرمایه 100 درصدی تصویب شده در مجمع مورخ آبان 90 از افزایش 20 درصدی برخوردار بوده است.
شرکت صنایع لاستیک سهند که در سال مالی 90 بطور میانگین افزایش 37 درصدی در نرخ محصولات را در نظر گرفته و در سال مالی 91 کاهش 7 درصدی در نرخ فروش محصولات را پیش بینی کرده است.
گفتنی است "پسهند" در سال های مالی 90 و 91 درنظر دارد 60 درصد از سود خالص خود را بین سهامدارانش تقسیم نماید.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)