آفرین به شما دوست عزیز.اما به نظرم مهران خان نباید اسم شخص خاصی را تو تاپیک بیارن.
من که فردا خریدار سمگا هستم. به سیاستش هم کاری ندارم.عضو جدیدن یسنا جان؟
ورودتون را تبریک می گم.خانم یسنا.
تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...
به به عجب سهم پر طرفداری چقدم حواشو دارن....
1-به تاریخ ایجاد تاپیک و پست های بنده دقت کنید
2-آن زمان این سهم در فرابورس هنوز درج هم نشده بود که سایت الف<وابسطه به احمد توکلی این گزارش را داده>
3-بنده خودم از خریداران این سهم بودم<مراجعه شود به امروز چه کردید>
4-مادر آقا مهران میشه بگین اسم شخص خاصی رو نیارن یعنی چی؟؟ تو مواقع مثبت چی؟؟ مثلا در مورد صدرا و رشدش یا مواقع نزولش نباید اسم شخص رو بیاریم؟؟
سلام جناب مهران
بنده قصد جسارت نداشتم.در هر مواقعی اسمی از سران برده نشه بهتره.امضاتون هم زیباست.
تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...
مهران جان من خطابم به خانم یسنا بوداااا
دوستان عزیز ........
این بحث دیگه تموم شدست گویا خودشون <اسم نبردما> دیگه حساسیتشونو کاهش دادن رو این قضیه ....
این بحث ها برای هیچ کسی منفعتی نداره به خصوص قشر سهامدار پس از این به بعد فقط به دید یک سهام بورسی و به دور از مسائل مطرح شده قبلی به بررسی سهم میپردازیم امیدوارم کسایی که امروز خریدن از جمله خودم و کسایی که فردا میخرن هم سود خوبی ببرن...
بتا سهم – ۸:۲۷ نماد سرمایه گذاری میراث فرهنگی گزارش پرتفوی خود را منتشر کرده که شرایط خوبی را بازهم در فروش برخی زیر مجموعه ها و شناسایی سود تجربه می کند .که شایعه تعدیل سود او جدی تر شده است . امروز این سهم و گردشگری می توانند با نوسان مثبتی در بازار مواجه باشند .
طبق صورت پرتفوی مرداد ماه سمگا که دیروز در کدال منتشر شد
در مرداد ماه سمگا از محل فروش سهم 28216میلیون ریال سود کرد که به ازای هر سهم حدودا 70 ریال سود محسوب میشود.(در 1ماه)
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)