با حذف هر دو موافقم، هیچ کارکردی ندارند
دامنه نوسان افزایش باید و حجم مبنا تغییر نکند
دامنه نوسان افزایش و حجم مبنا کاهش یابد
دامنه نوسان تغییر نکند و حجم مبنا حذف شود
دامنه نوسان تغییر نکند و حجم مبنا کاهش یابد
همین وضعیت فعلی ادامه پیدا کند، مشکل جای دیگری است
با سلام یه دو تا سهم خوب هست گفتم تبلیغ کنم در موردشون کلا 100 نفر دارن میبینن یکی باما و یکی فنوال نسبت های مالی هر دو سهم کم نظیر
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
بعضی از گروهها در بازار که به دولت و حاکمیت نزدیکترند توصیه اکید دارن به اطرافیانشون که فقط در سهام بزرگ و شاخص ساز حضور داشته باشن !
بخشی هم با قفل کردن برخی سهام کوچک در صف خرید موافقترن !
این دو دستگی در بازار باعث تقابل و جابجایی هایی خواهد شد ! که حجمهای اخیر بخش زیادیش از این نوع بوده ! یعنی جابجایی !
سلام
پولی که این چند وقت تو بازار اومده، پول اهالی بازار نیست. اما به نظرم شرایط فعلا برای حضور در بازار مناسبه و امیدوارم شرایط بهتر از این هم بشه. البته امیدوارم.
دو روز جو بازار خوب میشه امثال مفید سریع یک کیسه جدیدی میدوزن و پذیره نویسی ها و عرضه اولیه ها دوباره راه میندازن !
بازارسازی که در طلا و سکه میشود ! یک هزارمش در بورس نمیشود !
چون آقایون اصلا قایل به بازار مالی و چهارچوبهاش نیستن !
اقتصاد و بازار فقط سنتی ! حتی اصلاح طلبان تمایل شدید به همون بازار سنتی دارند ! و فقط ماکتی از بازارهای نوین و مالی براش میسازن !
در عمل همون رفتار سنتی رو دارن !
درود. عزیزان خودمو بعنوان وارن بافت دوم با رای بالا اعلام میکنم میگید نه؟ هر سهمی را میفروشم صف خرید میشه بقیه سبدم منفی درست حسابی واونهایی هم که صف خریدن به هیچ عنوان حجم مبنا نمیخوره نمونه هاش بنیرو... شبریز... ووو هرکی قبول نکنه از ته دل نخنده بگم خدا چکارش کنه
به نظر میاید مثبت شدن نیمه دوم بازار جهت شارژ القای مثبت به بازار و خروج از صندوق های اهرمی مسکن بود که با موفقیت کامل اجرا شد
هر چه کثافت بازی هست تو این صندوق های اهرمی است
پولی که باید تو سهم ها خرید و فروش بشه تو این صندو ق ها خرید و فروش میشه
با مثبت شدن بورس هول نکنید از هر ساقی جنس بگیرید .
تک وتوک جنس مال دارن. بقیه قاطی دارن به محض مصرف خساپا خودرو رو روی 1000 میبینی
انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.