مارال جون اين هم تاپيكي كه هر جا ببينيم ياد مارال تداعي ميشه
اين شما و اين هم تاپيكت
با حذف هر دو موافقم، هیچ کارکردی ندارند
دامنه نوسان افزایش باید و حجم مبنا تغییر نکند
دامنه نوسان افزایش و حجم مبنا کاهش یابد
دامنه نوسان تغییر نکند و حجم مبنا حذف شود
دامنه نوسان تغییر نکند و حجم مبنا کاهش یابد
همین وضعیت فعلی ادامه پیدا کند، مشکل جای دیگری است
مارال جون اين هم تاپيكي كه هر جا ببينيم ياد مارال تداعي ميشه
اين شما و اين هم تاپيكت
ویرایش توسط ناهید : 2011/06/01 در ساعت 14:25
حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
ممنوم ناهید جان خب من یک چارت از شاخص کل دارم البته خطی بررسی شده که امیدوارم دوستان در مورد این مثلثی که در شاخص کل دیده میشه همکاری کنند در مورد اهداف احتمالی پس از خروج از مثلث اظهار نظر نمایند
من کلیت بازار را فعلا مثبت میبینم هدف اول شاخص را باید ضلع بالایی مثلث دید در حوالی 26000 واحد میباشد
دیتا شاخص را بروز نکردم همین دیدگاه را معاملات امروز مورد بازبینی قرار خواهم داد
دوستان در مورد خرید یا فروش سهام در بازار
سهامی که احتمال میدهید 5 موج را تمام کرده اند و یا در موج b هستند حتی الامکان وارد نشوید شخصا سرمایه گذاری در موج b را نمیپسندم
سهامی که ساختار نزولی انها کامل شده یا احتمال میدهید کامل شده است را مد نظر قرار بدین
البته سهام زیادی هستند در بازاار که احتمالا موج b باشند اما بازهم نیاز به بررسی دقیقتری داره اونچه مسلمه شاخص برگ برنده برای رشد میخواهد حال برخ باید زودتر اصلاح شوند برخی هم که رشدی هستند شاید هم در خیلی از شرکتها من در مورد موج b در اشتباه هستم البته ساختار موج b خود 3 موجی و زمانبر است اگر ما در موج a گرفتار شده باشیم باید موج b را به چشم برگشت زیان نگاه کنیم نه بازدهی
سلام مارال خانوم
افتخاری نصیبمون شده استاد؛ که ما در این تاپیک از مطالب ارزشمند شما استفاده کنیم.
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
البته مي شد بعضي از موضوعات در هم ادغام شوند مثلا جو بازار همان بررسي بازار امروز و فرداست و موضوع شاخص هم مي تواند در همين تاپيك بررسي شود . راستي چرا شكلك ها را از پاسخ سريع حذف كرده ايد ؟
حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
ممنونم از همه دوستانم فقط دوستان من را استاد خطاب نکنند راستش من در تحلیل مخصوصا موجشماری ممکنه خطا داشته باشم در حال یادگیری هستم تکنیکال دنیای خاص خودش را داره
میخوام بگم خیلی گسترده است الان ببنید شاخص تا اینجا افت کرد ما هم دیدگاه تکنیکی را ارایه دادیم مهم اینست مهارت اینقدر داشته باشیم که بتوانیم لحظه خروج و ورود را درست تشخیص بدیم
سعی کنیم ساختارها را درست تشخیص بدیم نیاز به تحقیق و مطالعات زیادی داره
در سرمایه گذاری دوستان تازه وارد مخصوصا باید حتما چه مشاور بنیادی دارن چه تکنیکی در یک سیکل بزرگ صعودی وارد شوند
به عنوان مثال حفاری شمال سیکل کامل نزول را 210 به اتمام رساند سهامداران این سهم که در این دوره وارد شدند حتی در ریزش سنگین بازار اگر حتی 240 وارد شدند در ریزش اخیر بازار وارد زیان نشدند منظورم اینست
یا سهام مخابرات 134 سیکل نزول بزرگ را تمام کرد در اوج منفی بازار زمان انتخابات کلیه بازار در زیان سنگین اما میبینم مینیمم قیمت مخابرات تا 145 تومان افت داشت
اهمیت به ساختار نزول یا صعود سهم که سعی میکنم خودم در این مورد بیشتر رعایت کنم از ملزومات یک سرمایه گذاری درست است
دوستانی که منو میشناسند سبک حرکت من در بازار بر مبنای تکسهمی و رعایت همین قانون بوده است که البته یک استراتزی شخصی است و توصیه برای دیگر سهامداران نمیشود
نتیجه اخلاقی اینه:
If investing is entertaining, if you’re having fun, you’re probably not making any money. Good investing is boring.
George Soros
سلام خانم صفا
خیلی خوش آمدید
از بابت شبریز هم تبریک میگم
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
البته بنده در مقابل مارال خانم شاگرد مکتب هم نیستم چه برسه به صاحب قلم
اما از روی گستاخی اجازه می خوام کمی روده درازی کنم
در بین مفسران ما چند دسته وجود دارند
اول کسانی که همه چیز را در تکنیکال می دانند که البته زیاد هم هستند این دسته بر این ادعا هستند هر چیزی در تکنیکال سهم نهفته است
دوم گروهی هستند که معتقدند سهم باید از خوذش حرف برای گفتن داشته باشه یا به قول معروف با فاندامنتال کار میکنند
ابن دسته هم معتقدند سهم خوب در هر روندی باشد در نهایت به هدف خود می رسد
دسته سوم کسانی هستند که همه مسایل سیاسی را در بازار ایران دخیل میدانند
انهایی که وقتی فلان اقا فلان سهم را میخره انها هم میخرند و به قولی همسو با سیاست پیش می روند
دسته اخر هم رانتا منتال ها کسانی که از اخبار نهانی سهم پیش تر اگاهی یافته و سوار و پیدا می شوند
همه این بالا را خط خطی کردم تا به این نکته برسم
بحث سر این نیست که سیاسیون بر تکنیکال تاثیر می گذارند یا تکنیکال راه خود را کی رود و سیاست بهانه است
در بازار الان تکنیکال میگه صعود بالایی در کار نیست این بدین معنا نیست که تمام بازار ضرر میدهد
بازار یعنی شاخص
شاخص یعنی سهام تاثیر گذار
سهام تاثیر گدار یعنی سهام سیاسی
اخابر
فملی
سایپا
حکشتی
بازار ما با تحولات این چند سهم رنگ عوض میکنه
اما این بین سهمهایی هستند بدون لحاظ کردن این سیاستها راه خود را میروند