<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

زرینچه رسما از هیئت مدیره باشگاه استقلال استعفا کرد

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال رسما استعفای خود را به هیئت مدیره این باشگاه اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، جواد زرینچه عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال که به خاطر نحوه انتخاب امیر قلعه نویی اعتراض داشت امروز رسما استعفای خود را به محمد عباسی وزیر ورزش تقدیم کرد.

متن استعفای جواد زرینچه به شرح زیر است:
    باسمه تعالی

جناب آقای دکتر محمد عباسی
    وزیر محترم ورزش و جوانان
    سلام علیکم

احتراما به استحضار میرساند ، نظر به سیاستهای وزارت ورزش و جوانان و در راستای استفاده از تجربیات پیشکسوتان ورزش در امور و با توجه به لطف و عنایت ویژه جنابعالی نسبت به اینجانب ، در مورخ 9/7/1391 طی حکمی از سوی آن مقام محترم بعنوان عضو هیات مدیره شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران منصوب شدم . از آن زمان تاکنون بنا به احساس وظیفه و تکلیف نسبت به هواداران خونگرم باشگاه و مجموعه تیم استقلال در وسع توان در انجام وظایف محوله تلاش نموده و از هیچ کوششی در اجرای فرامین و منویات آن وزارتخانه فروگذار نبوده ام. اینک با توجه به پاره ای از مشکلات بوجود آمده ناشی از عدم رعایت صداقت در گفتار و رفتار و نیز تصمیم گیری های نامناسب و فردی در برگزاری و اداره جلسات هیات مدیره و نیز اعتراض به نحوه برگزاری غیراصولی جلسات و چگونگی انتخاب مدیرعامل و سرمربی تیم استقلال ، برخلاف میل باطنی ام از سمت عضویت در هیات مدیره شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران کناره گیری نموده و بدینوسیله مراتب اعتذار و قدردانی خویش را از اعتماد و حسن نظرمقام عالی وزارت و کلیه پیشکسوتان بزرگ استقلال و هواداران فهیم ابراز میدارم .

بی شک بزرگترین افتخار برای "جواد زرینچه " بعنوان سربازی کوچک، خدمت خالصانه و بی منت برای استقلال عزیز و هواداران پرشور آن بوده و در هر کجا که باشم برای موفقیت تیم و شادی دل میلیونها هوادار استقلالی دعا خواهم کرد .

بدیهی است که رویت و مطالعه " عناوین " فهرست وار پیوست (فقط طی یک هفته اخیر) و نتیجه اتفاقات به دست آمده
    (مجموعه اتفاقاتی که می توان از آنها بعنوان نمایش یا توهین به افکار عمومی و ایجاد فضای بداخلاقی یا زیرپا گذاشتن ارزشهای اخلاقی از آنها نام برد ) عدم هماهنگی لازم و وجود اختلاف اساسی میان رییس هیات مدیره و مدیرعامل محترم که متاسفانه تیم را در هفته های پایانی لیگ به حاشیه برد و نیز صحت عرایض اینجانب را تایید خواهد نمود .
    لازم به ذکر است که تنها اظهارنظر مشترک میان مصاحبه های رییس هیات مدیره و مدیرعامل محترم ، الزام در"قهرمانی لیگ برتر" و قول سرمربی جدید برای قهرمان شدن در لیگ برتر می باشد که قطعا این موضوع در انتخاب سرمربی محترم جدید لحاظ شده است .
    در پایان لازم می دانم یاد و خاطره اسطوره بزرگ باشگاه استقلال مرحوم "ناصرحجازی " که همواره به رعایت صداقت و صراحت کلام شهره بود ، گرامی بدارم .
    به امید موفقیت روزافزون "استقلال" ایران زمین و شادی دل هواداران عزیز در مسابقات داخلی و بین المللی انشاا....

برادر کوچک شما

جواد زرینچه

تنها اظهار نظر مشترک میان رییس هیات مدیره محترم و مدیرعامل محترم :
    رییس هیات مدیره : همه تفاوت قهرمانی جام حذفی و لیگ را میدانند. برای ما جام قهرمانی لیگ برتر مهم است (خبرگزاری مورخ 5/3/91)

مدیرعامل : هر کدام از مربیانی که قول قهرمانی بدهند و شرایط استقلال را سنجیده و با آن کنار بیایند بعنوان سرمربی انتخاب می کنم . (برنامه تلویزیونی ورزش از نگاه 2 مورخ 6/3/91)

عناوین اختلافات :

رئیس هیئتمدیره: جام قهرمانی استقلال از قهوهخانهها سر درآورده و باشگاه موزه ندارد! (خبرگزاری مورخ 5/3/91)

مدیرعامل: چرا باشگاه استقلال موزه ندارد. سؤال من این است که مگر رسولی نژاد قبل از من در باشگاه استقلال نبودند،برای این باشگاه چکار کردند، چرا موزه نزدند، ثمره حضور ایشان در استقلال حذف از لیگ قهرمانان آسیا بود، حالا از من موزه میخواهند؟ مگر خود ایشان برای باشگاه استقلال چکار کرده است که حالا این حرفها را مطرح میکند. (خبرگزاری مورخ 6/3/91)

رئیس هیئتمدیره: کسانی که به دنبال نفع شخصی هستند باید کنار بروند (خبرگزاری مورخ 5/3/91)

مدیرعامل : زدن این حرفها درست نیست. گفتهاند که قرارداد بازیکنان مشخص نیست و پول باشگاه وضعیتش مشخص نیست. بیایند بررسی کنند ببینند چه اتفاقی افتاده. مگر من میتوانم پول باشگاه را به حساب شخصیام واریز کنم که اینگونه حرف میزنند. (خبرگزاری مورخ 6/3/91(

رئیس هیئتمدیره: چک شخصی یعنی چه؟

چرا با 15میلیارد کسب درآمد هنوز بازیکنان مصاحبه میکنند پولی دریافت نکردهاند؟ یا هنوز طلبکارند؟
    پول بیاید به حساب دولتی و از حساب دولتی باشگاه برود به یک حساب دیگر و از آن حساب به حساب شخصی برود و چک شخصی داده شود، این در هیچ کجای دنیا معمول نیست. (خبرگزاری مورخ 5/3/91)
    مدیرعامل : اگر مرا نمیخواهند بگویند نمیخواهیم دیگر چرا تهمت میزنند. باشگاه استقلال 11 میلیارد و 800میلیون تومان بدهی انباشته دارد که این رقم با 3 میلیارد بدهی است که در زمان مدیریت من برجای گذاشته شده است. (خبرگزاری مورخ 6/3/91(

رئیس هیئتمدیره: در آینده من در این خصوص هم مطالبی را دارم که جهت روشن شدن افکار عمومی مطرح خواهم کرد. (خبرگزاری مورخ 5/3/91)

مدیرعامل :من در خصوص اتفاقاتی که در باشگاه طی ماههای گذشته افتاده است، حرفهای عجیب و غریبی دارم که بعداً خواهم گفت. (خبرگزاری مورخ 6/3/91(

رئیس هیئتمدیره: تعطیل کردن تمرین توسط بازیکنان ،شو و نمایش بود. نباید به متخلفان اجازه بازی می دادند (خبرگزاری مورخ 5/3/91)

مدیرعامل : کی گفته است ما جباری را بخشیدیم؟ (خبرگزاری مورخ 6/3/91(

مدیرعامل : عضو هیئت مدیره مهدی رحمتی را مهاجم می داند (برنامه تلویزیونی جام جم)

رییس هیئت مدیره : فردی مصاحبه میکند و میگوید هیئت مدیره گفته رحمتی باید مهاجم شود، در حالیکه بهطور مشخص اسم برده شد از عنایتی. (خبرگزاری مورخ 5/3/91)

رییس هیات مدیره : مدتهاست در استقلال به این نتیجه رسیدهایم که برای ساختن آیندهای روشن،نیاز به ایجاد تغییر داریم، اکنون زمان مناسب برای تغییر و ترمیم استقلال فرا رسیده.

مدیرعامل : رئیس هیئتمدیره استقلال میخواهد مدیرعامل باشگاه باشد

رییس هیئت مدیره : ما از مظلومی لیست بازیکنان فصل بعد را خواسته ایم

مدیرعامل : من نمیفهمم هیئتمدیره چرا باید از سرمربی تیم لیست بخواهد؟! فردا من از سرمربی تیم چطور کار بکشم؟! من بهعنوان مدیرعامل باشگاه چطور میتوانم از سرمربی تیم کار بخواهم در صورتی که تیمش را با نظر هیئتمدیره بسته است؟!

رییس هیئت مدیره :قلعه نویی با نظر هیئت مدیره سرمربی استقلال شد

مدیرعامل : هیئتمدیره نمیتوند سرمربی انتخاب کند

رییس هیئت مدیره : با محاسبه پولهایی که از وزارت ورزش، سازمان لیگ، تبلیغات روی پیراهن و فروش بازیکن داشته، حدود 15میلیارد تومان درآمدزایی کرده است. برای ما عجیب است که بازیکنان از باشگاه طلبکارند.

مدیرعامل : آیا این کار درست است که رییس هیئت مدیره ، مدیرعامل را دزد خطاب کند ؟ این آقایان نه تنها حداقل ها را برایم فراهم نکرده اند بلکه تهمت هم زده اند که ما پول گرفته ایم و مشخص نیست کجا رفته است. این صحبت ها و تهمت های آقای رسولی نژاد دیگر نخ نما شده است.

رییس هیئت مدیره : فتحالله زاده جزو گزینههای ما نیست

رئیس هیئتمدیره :علی فتحاللهزاده خود را گزینه مدیرعاملی کرد
    رییس هیئت مدیره : فتحاللهزاده تا پایان فصل مدیرعامل است. از فردا قرارداد بازیکنان ثبت میشود.
    رییس هیئت مدیره : تکلیف نهایی فتحاللهزاده در جلسه بعدی روشن میشود.
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

فوتسال ما مورد تمسخر قرار گرفت؛ شمس: قرار است با وزیر ورزش جلسه داشتهباشیم

از یک سال و نیم قبل وقتی با من قطع همکاری کردند به این امید که تیم ملی روند صعودی پیدا کند اما این مساله برعکس شد.

ایلنا: سرمربی سابق تیم فوتسال کشورمان با اشاره به شکست این تیم مقابل تایلند درنیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیا گفت: از یکسال و نیم قبل وقتی با من قطع همکاری کردند به این امید که تیم ملی روند صعودی پیدا کند اما این مساله برعکس شد.

حسین شمس در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با بیان مطلب فوق افزود: متاسفانه طی یکسال و نیم گذشته از مقام چهارمی جهان به رده ششمی سقوط کردیم، در آسیا همه تیمها در برابر ما مدعی شدند. دوبار با ژاپن در رقابتهای چین مساوی کردیم اما در حالیکه در رقابتهای ۲۰۱۰ در نیمه نهایی این تیم را ۷ بر صفر شکست داده بودیم یا در بندرعباس مقابل تیم ازبکستان دو بر دو مساوی کردیم، بعد از آن به رومانی باختیم. هر دفعه بهانههایی میآوردیم از جمله سیب زمینیها یا اینکه از نظر بدنسازی هنوز در شرایط مسابقه قرار نگرفتهایم.

وی ادامه داد: دیروز در حالیکه در شرایط مسابقه بودیم مقابل چشم میلیونها ایرانی بازی را واگذار کردیم و مردم ما از این موضوع بسیار ناراحت شدند .

شمس با اشاره به صحبتهای کنایهآمیز سرمربی تایلند که گفته بود ایران را یک حریف تمرینی میدانسته، عنوان داشت: طبیعی است در مقابل چنین تیمی شکست میخورید. مربی آنها از فرط خوشحالی چنین حرفهایی میزند در حالیکه دیشب بسیاری از فوتسالدوستان از ناراحتی نخوابیدند و نمیتوانستند این حقارت را تحمل کنند اما در این بین مسوولان فدراسیون فوتبال هیچ چیزی برایشان مهم نیست و بسیار راحت با این مسایل برخورد میکنند.

سرمربی سابق تیم ملی متذکر شد: در قضیه تیم ملی امید و دو اخطاره بودن بازیکن دیدید آنها ککشان هم نگزید، در مورد فوتسال هم همینطور است. بعد از یکی- دو هفته عاملان شکست بدون هیچگونه مشکلی آمدند و کارشان را ادامه میدهند. با این روندی که طی میشود در مسابقات جام جهانی نمیتوانیم افتخارات سال ۲۰۰۸ را تکرار کنیم، بلکه بازیهای شاهد خواهیم بود سوهان روح مردم خواهد بود.

وی تاکید کرد: ۵ماه تا مسابقات جام جهانی فرصت داریم. کمیتهای متشکل از پیشکسوتان از سوی وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال باید تشکیل شود تا تدابیری بیاندیشیم که در مسابقات جام جهانی دوباره شادی را به مردم بگردانیم. به نظرم در همه سطوح مدیریت، مربیان و بازیکنان باید خون تازه تزریق شود تا بتوانیم در مسابقات جام جهانی حرفهای بسیاری برای گفتن داشته باشیم.

شمس در خصوص صحبتهایش با محمود احمدینژاد رییس جمهور کشورمان در مراسم تجلیل از مدالآوران سال ۹۰ عنوان داشت: در این مراسم رییس جمهور چند دقیقهای با من صحبت کردند و از من خواستند تا قهرمانی جهان را با تیم ملی فوتسال به ارمغان بیاورم که من به ایشان عرض کردم بنده یکسال و نیم است که با تیم ملی فوتسال همکاری نمیکنم و ایشان با پرخاشگری از عباسی دلیل این موضوع را سوال کردند و گفتند بلافاصله اقدامات لازم را انجام بدهند که عباسی در پاسخ گفتند در زمان من وی تغییر نکرده، بلکه موضوع به زمان سعیدلو مربوط است که من هم آن را تایید کردم ولی قرار است به زودی جلسهای با وزیر ورزش داشته باشم و مسایل پیرامون فوتسال را بازگو کنم.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران از سمت خود کنارهگیری کرد

علی فتحالله زاده، مدیر عامل باشگاه استقلال تهران با تقدیم استعفا به وزیر ورزش از سمت خود کنارهگیری کرد.
        ایرنا روز شنبه (۱۳ خرداد) نوشت: «علی فتح الله زاده در حالی از این سمت استعفا كرده است كه از مدتها پیش با احمد رسولینژاد رئيس هیأت مدیره باشگاه استقلال اختلاف داشت و زمزمههای بركناریاش در رسانهها مطرح بود اما در جلسه هفته گذشته هيأت مدیره آبیها یك بار دیگر به عنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شد.»
        ایرنا یکی از دلایل استعفای فتحالله زاده را "انتخاب امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی استقلال بدون اطلاع وی" عنوان کرده است.
        خبرگزاری فارس نیز علت این استعفا را "مشکلات پیش روی" فتحالله زاده ذکر کرده است.

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

دروازه بان تیم ملی هم ممنوع الخروج شد

دروازه بان تیم ملی فوتبال کشورمان پس از بازگشت از سفر ازبکستان به ایران در فرودگاه امام خمینی (ره) متوجه شد به دلیل بدهی مالیاتی ممنوع الخروج شده است و باید هرچه سریعتر این مشکل را برطرف کند.
          to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

صدای رویانیان هم از پیشنهادهای عجیب و غریب درآمد

حتی به بازیکنان پیشنهاد می کنند که جریمه قرارداد داخلی آنها را برای فسخ قرارداد، می پردازند که این کار، عملی غیر حرفه ای و خارج از اصول اخلاقی و ورزشی است.

محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس با بیان اینکه متاسفانه هیچ گونه نظارتی بر روند جذب بازیکنان صورت نمی گیرد در گفتوگویی با سایت رسمی باشگاه خود گفت: «باشگاه پرسپولیس به دلیل دولتی بودن باید بیشترین پاسخگویی را داشته باشد ولی باشگاه های دیگر با خیالی آسوده، بدون هیچ گونه نظارتی، نسبت به جذب بازیکن با قراردادهای هنگفت اقدام می کنند. برخی باشگاه ها که وضع مالی خوبی داشته و به صنایع نفت و دیگر صنایع وابستگی دارند، پیشنهادهای عجیب و غریبی به بازیکنان می دهند که این موضوع باعث شده، شاهد آشفته بازار و روند نامشخص جذب بازیکن باشیم.»

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

فدراسیون جهانی روئینگ هم ایران را تهدید به تعلیق کرد

خبرگزاری فارس: پس از فدراسیون جهانی کانوئینگ، رئیس فدراسیون جهانی روئینگ نیز با ارسال نامهای به کمیته ملی المپیک، فدراسیون ایران را تهدید به تعلیق کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از برکناری احمد دنیامالی از ریاست فدراسیون قایقرانی رئیس جهانی فدراسیون کانوئینگ خواستار دلیل برکناری از سوی وزارت ورزش شد و تا تاریخ 16 خرداد در این باره به ایران فرصت داد. همچنین شورای بین المللی المپیک نیز با ارسال نامه به کمیته ملی ایران خواستار دلایل برکناری شد.
              امروز هم فدارسیون جهانی روئینگ در نامهای خطاب به علیآبادی و افشارزاده رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک، فدراسیون قایقرانی ایران را تهدید به تعلیق کرد.
              متن نامه رئیس فدراسیون جهانی روئینگ به شرح زیر است:
              با سلام
              به ما خبر رسیده رئیس فدراسیون قایقرانی ایران آقای احمد دنیامالی با دخالت دولت از پست خود برکنار شده است. آقای دنیامالی فرد با انرژی و فعال در روئینگ ایران بوده و با توجه به اینکه ایشان برای اولین بار ورزش المپیکی روئینگ را به ایران معرفی کرده و به خاطر همه دستاوردهایش در این رشته از آن زمان در سطح جهانی شناخته شده هستند.
              فدراسیون جهانی روئینگ همراه با کمیته بین المللی المپیک و فدراسیون کانو متعهد به رعایت اصول و ارزش هایی هستند که حاکم بر سازمان های ورزشی که عضو جنبش المپیک هستند، است. ریاست فدراسیون های ملی باید به دست افرادی باشد که از میان افراد فعال در این رشته به صورت مستقل و آزاد انتخاب شده اند که این از اصول زیر بنایی مدیریت در ورزش است.
              اگر این مشکل حل نشود فدراسیون جهانی روئینگ این حق را برای خویش قایل است که فدراسیون قایقرانی ایران را تعلیق کند که می تواند شرکت پارو زنان ایرانی را در المپیک لندن با مشکل روبرو کند.
              لطفا ما را حداکثر تا 15 ژوئن (26خرداد) از آخرین وضعیت مطلع سازید و توضیح دهید که آیا مذاکراتی با مقامات دولتی برای برگرداندن اوضاع به وضعیت قبلی انجام داده اید.
              با احترام
              دنیس ازوالد رئیس فدراسیون روینگ جهانی
              مت اسمیت دبیرکل فدراسیون جهانی روئینگ

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

پیشنهاد میلیاردی تراکتورسازی به آندرانیک تیموریان

مظلومی به مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز گفته است تحت هر شرایطی این بازیکن را جذب کنند و هر اندازه پول که می خواهد به مرد شماره 14 آبی ها پرداخت کنند.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از قدس آنلاین، وقتی امیر قلعه نویی دست روی بازیکنان استقلال می گذارد پرویز مظلومی هم همین کار را می کند! به دنبال شایعاتی در خصوص اینکه امیر قلعه نویی با تعدادی از بازیکنان تراکتورسازی برای پیوستن به استقلال گفت و گو کرده مظلومی هم دست روی مهره های شاخص استقلال گذاشته است.
                یکی از این مهره های شاخص کسی نیست جز آندرانیک تیموریان که رابطه بسیار نزدیکی با مظلومی دارد. مظلومی به مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز گفته تحت هر شرایطی این بازیکن را جذب کنند و هر اندازه پول که می خواهد به مرد شماره 14 آبی ها پرداخت کنند. گفته می شود مبلغی در حدود یک میلیارد تومان برای جذب آندو کنار گذاشته شده است تا در اولین فرصت مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز با آندو برای عقد قرارداد با تراکتورسازی به گفت و گو بنشینند.
                تیموریان یک نیم فصل در تبریز فوتبال بازی کرده و به خوبی با شرایط فوتبال این شهر آشنا است. دور از ذهن نیست که پیشنهاد خوب تبریزی ها به تیموریان جواب مثبت بدهد و این بازیکن مطرح به تراکتورسازی برود. البته هنوز با آندو صحبتی پیرامون رفتن به تراکتورسازی نشده است اما به سرعت تبریزی ها وارد عمل خواهند شد تا یکی از بهترین بازیکنان سال ها اخیر فوتبال ایران را دوباره به خدمت بگیرند. مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز آن قدر آندو را دوست دارند که برای جذب او فقط در نیم فصل حاضر شدند مبلغی در حدود نیم میلیارد تومان را هزینه کنند.
                حالا با توجه به پیشینه بازی تیموریان در تبریز به نظر می رسد بار دیگر زمینه برای بازگشت این بازیکن به تبریز فراهم باشد چرا که پیشنهاد مالی باشگاه تراکتورسازی آن قدر بالا هست که آندو را برای جدایی از استقلال متقاعد کند. اینکه تیموریان از استقلال جدا بشود قطعا این تیم را در خط میانی برای فصل بعد دچار مشکل خواهد کرد.
                آندو بازیکن بسیار اثر گذاری برای استقلال بود و اگر چه در 14 بازی نتوانست برای استقلال به میدان برود اما هرگاه در ترکیب آبی ها قرار گرفت به خوبی توانست تاثیر گذاری اش را به رخ بکشد. رفتن او از استقلال امیر قلعه نویی را برای جذب یک هافبک دفاعی توانا به درد سر خواهد انداخت. شاید اگر امیر قلعه نویی و دوستانش برای تضعیف تراکتورسازی تبریز آستین بالا نمی زدند اکنون نیز پرویز مظلومی برای جذب تیموریان تلاش نمی کرد. این بازی ممکن است برای یک طرف بسیار گران تمام بشود. دعوای مربیان این دو تیم به طور قطع یکی از دو تیم استقلال یا تراکتورسازی را به شدت تضعیف خواهد کرد چرا که سرمربی های دوتیم دو سال است که بر سر حفظ و تصاحب نیمکت استقلال با یکدیگر در جنگ و جدل هستند!

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

جام جم آنلاين: تیم ملی والیبال ایران در سومین مسابقه خود در رقابتهای انتخابی المپیک برابر استرالیا مغلوب شد.

تیم ملی والیبال ایران امروز در سومین مسابقه خود در رقابتهای انتخابی المپیک برابر استرالیا قرار گرفت و نتیجه را با حساب 3 بر یک به حریف خود واگذار کرد. این بازی در حالی آغاز شد که در تمرین روز گذشته زرینی و موسوی به ترتیب از ناحیه پا و انگشت دست مصدوم شده بودند و حضور آنها در این مسابقه در هالهای از ابهام قرار داشت، اما با تلاش پزشک تیم این دو بازیکن به دیدار برابر استرالیا رسیدند.
                  تیم ایران گیم نخست را با ترکیب معروف، قائمی، موسوی، زرینی، غفور و ظریف آغاز کرد. در این گیم ملیپوشان ایران در دفاع روی تور بسیار عالی ظاهر شدند بگونهاي كه بازی 25 بر 17 به سود ایران شد و دو تیم روانه وقت استراحت فنی اول شدند.
                  گیم دوم با امتیازگیری استرالیا آغاز شد و استرالیاییها توانستند با حساب 25 بر 18 این گیم را به سود خود خاتمه دهند.
                  در گیم سوم بازهم امتیازگیری توسط استرالیاییها آغاز شد. از دست دادن سرویس و اشتباه در دریافتهای اول موجب شد تا بازهم سفیدپوشان استرالیا به امتیاز برسند و ايرانيها در پایان گیم سوم را با حساب 25 بر 18 به حریف خود واگذار کردند تا تیمها برای گیم چهارم آماده شوند.
                  گیم چهارم بازي نيز با حساب 25 بر 23 به سود استرالیا خاتمه پیدا کرد و به اين ترتيب ايران اولين شكست خود در رقابتهاي انتخابي المپيك را تجربه كرد. دیدار بعدی تیم ملی والیبال فردا از ساعت 6:30 برابر پورتوریکو انجام خواهد شد؛ پورتوریکوییها از 3 مسابقه قبلی خود تنها یک پیروزی کسب کردهاند.(فارس)

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

مهاجم سایپا در تیررس آبیپوشان

مذاکره شبانه با کریم انصاری فرد اولین اقدام فتح الله زاده پس از ابقا
                    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال در اولین اقدام خود پس از ابقا با مهاجم تیم سایپا مذاکره کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس در حالی که علی فتح الله زاده ساعاتی پیش در جلسه هیئت مدیره استقلال شرکت کرد و در این جلسه مقرر شد وی به کار خود ادامه بدهد در اولین اقدام خود جلسهای را با کریم انصاری فرد مهاجم تیم ملی و باشگاه سایپا برگزار کرد.
                    در این نشست فتح الله زاده، انصاریفرد و نظری جویباری حضور داشتند و مذاکرات خوبی را با مهاجم تیم سایپا انجام دادند.
                    این بازیکن مدنظر باشگاه سپاهان قرار دارد و رحیمی مدیرعامل این باشگاه نیز امروز اعلام کرد که به دنبال به خدمت گرفتن انصاری فرد است.
                    همچنین فتح الله زاده بلافاصله پس از جلسه امروز با اعضای هیئت مدیره اعلام کرد که امشب قصد دارد با چند بازیکن بزرگ وارد مذاکره شود که یکی از این بازیکنان کریم انصاری فرد بود.

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

کتاب زندگی ناصر حجازی چاپ شد

بیست و یکمین کتاب از مجموعه «مفاخر ایران زمین» که به زندگی ناصر حجازی اختصاص یافته است، همزمان با اولین سالگرد درگذشت این چهره محبوب ورزشی به چاپ رسید.

به گزارش مهر، این کتاب شرح مختصری از زندگی مرد بلندآوازه فوتبال ایران است که با موافقت و همکاری خانواده وی تهیه و چاپ شده است.

«کیهان محمدخانی» مدیرعامل مؤسسه آموزش شهر، در مقدمه کتاب نوشته است: مفاخر هر جامعهای، سرمایههای ارزشمند و گرانقدری هستند که بخش اساسی از فرهنگ و تمدن آن جامعه را تشکیل میدهند. معرفی و شناساندن چنین بزرگانی به نسلهای آینده، از اولویتهای فرهنگی همهی جوامع و ملل است؛ این کار صورت نمیپذیرد مگر با ثبت و ضبط اندیشه، ویژگیها، صفات، آثار و چرایی و چگونگی زندگی و مرگ آنها.

این کتاب 104 صفحهای (قطع جیبی) که با شمارگان 2000 نسخه به چاپ رسیده است، در مراسم بزرگداشت ناصر حجازی رونمایی خواهد شد.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

شمس: پیشنهاد سرمربیگری تیم ملی فوتسال را بدهند با سر میروم/ به شمسایی بدهکاریم

خبرگزاری فارس: سرمربی سابق تیم ملی فوتسال ایران گفت: تیم ملی جای تعارف کردن نیست و اگر پیشنهاد سرمربیگری تیم ملی فوتسال را بدهند با سر قبول خواهم کرد و میروم.

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، حسین شمس شب گذشته در شبکه جام جم حضور یافت و درباره نتایج تیم ملی فوتسال ایران در دوازدهمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا صحبت کرد. وی عنوان کرد: در این دوره از رقابت ها ما آغاز بسیار خوبی داشتیم و توانستیم در مرحله گروهی به نتایج پرگلی دست یابیم، اما پس از آن نتوانستیم به خوبی عمل کنیم.
                        وی افزود: در بازی با تایلند زمانی که 2 بر صفر پیش بودیم می توانستیم نتیجه بازی را 5 بر صفر کنیم اما بازیکنان با بی دقتی و خودخواهی موقعیت ها را از دست دادند و در پایان نیز زمانی که بازی به تساوی کشید تمرکز بازیکنان و کادر فنی به هم ریخت.
                        سرمربی سابق تیم ملی فوتسال با اشاره به دخالت های کادر فنی یادآور شد: علی زمانی که بازی به تساوی کشیده شد دچار استرس شد و همچنین دخالت های کادر فنی اجازه نداد تا تصمیم درستی در این زمان اتخاذ کند. زمانی که علی دستیارم بود به او گفته بودم هر وقت که از او کمک خواستم به من مشورت بدهد و علی نیز باید چنین کاری می کرد.
                        شمس با اشاره به بازی خوب شمسایی و تاثیرش روی تیم افزود: ما به وحید بدهکار هستیم. او بازیکن بسیار خلاق و خوبی است. اگر او در جام جهانی تایلند حاضر شود می تواند چهار بار حضور در این رقابت ها را تجربه کند و به رکورد بسیار خوبی دست یابد. وحید شمسایی همانند علی دایی در فوتبال است. باید او را حفظ کنیم.
                        وی ضمن معرفی ترکیب اصلی ایران خاطرنشان کرد: نظری، کشاورز، طاهری، حسن زاده و شمسایی ترکیب اصلی و اولیه ایران هستند که برابر هر حریفی قرار بگیرند لرزه بر اندام حریف خواهند انداخت. باید کاری کنیم که سایر بازیکنان به این حد برسند. در مدت زمان باقی مانده تا جام جهانی باید تلاش کنیم به چنین هدفی دست یابیم.
                        شمس درباره تغییر و تحول در کادر فنی تاکید کرد: به هر حال حفظ و یا تعویض سرمربی باید هر چه زودتر مشخص شود. کمتر از 5 ماه دیگر به جام جهانی باقی مانده و باید تکلیف تیم ملی ظرف یکی دو روز آینده مشخص شود تا بتوانیم حضوری پرقدرت در جام جهانی داشته باشیم. باید همه دست به دست هم دهیم تا بتوانیم در جام جهانی تایلند موفق شویم.
                        وی درباره شایعات مطرح شده در خصوص حضور مربی خارجی گفت: به نظرم چنین تصمیمی درست نیست، زیرا در مدت باقی مانده مربی خارجی نمی تواند با شرایط آشنا شود. حضور یک مربی با تجربه داخلی می تواند به تیم کمک شایان و بیشتری نسبت به مربی خارجی کند.
                        سرمربی سابق تیم ملی در پاسخ به این سوال که در صورت پیشنهاد به او برای هدایت تیم ملی این امر را قبول خواهد کرد، تصریح کرد: تیم ملی جای تعارف کردن نیست. همه دوست دارند به تیم ملی خود کمک کنند. اگر چنین پیشنهادی به من داده شود با سر خواهم رفتم.
                        وی در پاسخ به این سوال که آیا می توان در این مدت تیم را جوان کرد، عنوان کرد: به نظرم جوانگرایی در حال حاضر جواب نمی دهد. باید در تیم امید جوانان را ساخت و به تیم ملی تزریق کرد. ما در مسابقات قهرمانی آسیا مصطفی طیبی و مسعود دانشور را در اختیار نداشتیم. همچنین بازیکنان تاثیرگذاری همانند افشین کاظمی در تیم ملی نبودند که به نظرم با اضافه شدن آنها می توانیم شرایط بسیار خوبی داشته باشیم.

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

تولد فرزند دوم دروازه بان تیم ملی

سید مهدی رحمتی که حرف و حدیث هایی درباره ماندن یا نماندنش در استقلال مطرح است دیشب (17 خرداد)برای بار دوم پدر شد.

گلر اول تیم ملی نام دومین پسرش را عطا گذاشت تا بعد از علی یک بار دیگر خانواده او شاهد تولد پسر باشند.

همین امر سبب شده تا همبازیانش در اردوی تیم ملی از او شیرینی بخواهند و دست بردار او نباشند.

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

توپ بازیهای جام ملتهای اروپا به گردش درآمد

مسابقات فوتبال جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲ در لهستان و اوکراین گشایش یافت. مراسم افتتاحیه این بازیها ۱۲ دقیقه بیشتر طول نکشید، اما با نمایشی رنگارنگ و تماشایی هواداران فوتبال را به وجد آورد.
                            مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات جام ملتهای اروپا که لهستان و اوکراین میزبان مشترک آن هستند، با نمایشی رنگارنگ و ملودیهایی شاد و الهام گرفته از موسیقی فولکلور شرق اروپا برگزار شد.

این مراسم تماشایی آغازگر مسابقاتی است که تا روز اول ژوئیه ادامه خواهند یافت. دهها هزار تماشاگر حاضر در استادیوم ملی ورشو که هفتهها انتظار این لحظه را میکشیدند، با شور و استقبال این مراسم را همراهی کردند.

در پایان این مراسم سمبل بازیهای ۲۰۱۲ برافراشته شد: توپی که در دو طرف آن دو گل به رنگهای ملی لهستان (سفید و قرمز) و اوکراین (آبی و زرد) قرار گرفتهاند.

اسلاوک و اسلاوکوز، عروسکهای این دوره بازیها در مراسم افتتاحیه پابهپای ملودیهای فولکلور به رقص مشغول بودند. در اجرای این مراسم بیش از ۸۰۰ تن از ۶۳ کشور جهان شرکت داشتند و کوشیدند با نمایش خود پلی میان ورزش و فرهنگ ایجاد کنند.

عروسکهای جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲

آدام گیورگی، پیانیست معروف مجار نیز یکی از ستارگان این مراسم بود که با اجرای اثری از فردریک شوپن، آهنگساز برجسته لهستانی، یاد او را زنده کرد.

ناگفته نماند که میزبانی برگزاری دیدار نهایی مسابقات ۲۰۱۲ را کشور اوکراین در روز یکشنبه اول ژوئیه برعهده خواهد داشت.

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

آب سرد یونان بر پیکر داغ لهستان در جام ملتهای اروپا

ساعت ۱۸ به وقت اروپای مرکزی، سوت آغاز دیدار افتتاحیه مسابقات جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲ میان لهستان و یونان به صدا درآمد؛ دیداری پرهیجان و پرتحرک که با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.
                              تیم ملی فوتبال لهستان، یکی از دو میزبان بازیهای ۲۰۱۲ نخستین پیکار خود را در حضور بیش از ۵۶ هزار تماشاگر با نتیجه تساوی به پایان برد.

ملیپوشان لهستان اگرچه بازی را توفانی آغاز کرده و در دقیقه هفدهم بازی با گل روبرت لواندوسکی، مهاجم خطرناک این تیم از حریف خود پیشی گرفتند، اما نتوانستند برتری خود در تمام طول بازی حفظ کنند.

به ویژه مثلث جادوی لهستان که تشکیلدهندگان آن، لواندوسکی، بلاشیکوسکی و پیشچک، ستارگان بوروسیا دورتموند هستند، خط دفاعی یونان را با بازی و پاسکاریها سریع خود سخت زیر فشار قرار دادند.

یونانیها که در نیمهی نخست به شدت زیر فشار لهستان بودند، لحظاتی پیش از پایان ۴۵ دقیقه اول، سوکراتس، مدافع و یکی از مهرههای کلیدی خود را از دست دادند. سوکراتس که یک بار کارت زرد دریافت کرده بود، در پی دریافت دومین کارت زرد و درنتیجه قرمز، از بازی اخراج شد.

در نیمه دوم بازی، یونان علیرغم داشتن یک یار کمتر، روحیه خود را بازیافت و با تشدید دوندگی به حریفی همطراز با لهستان بدل شد. سالپیندیگیس، مهاجم تازهنفس یونان که با شروع نیمهی دوم قدم به میدان گذاشته بود، جانی تازه به بازی یونانیها بخشید و با گل خود در دقیقه ۵۱ بازی را به تساوی کشاند.

ملیپوشان یونان با زدن گل تساوی، از لاک دفاعی خود بیرون آمدند و به حفظ نتیجه بسنده نکردند. در دقیقه ۶۸ بازی، "شچسنی" دروازهبان لهستان در پی خطا روی مهاجم یونان در محوطهی جریمه کارت قرمز گرفت و داور به سود یونانیها سوت پنالتی زد.

کارگونیس، کاپیتان ۳۵ ساله و کارکشتهی یونان اما این فرصت استثنایی را از دست داد و ریبوس، دروازهبان شمارهی ۲ لهستان موفق شد در همان حرکت نخست خود، ضربه کاپیتان یونان را مهار و نتیجه تساوی را حفظ کند.

با توجه به برتری لهستان در نیمهی نخست و بازی پرقدرت یونان در ۴۵ دقیقه دوم، تساوی یک بر یک در مجموع نتیجهای عادلانه بود. حال کار ملیپوشان لهستان برای صعود به دور بعد دشوار شده که باید در دیدار بعدی خود، از سد روسیه عبور کنند.

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

تیم ملی والیبال ایران در برابر صربستان شکست خورد

تیم ملی والیبال ایران در ششمین مسابقهی خود در رقابتهای انتخابی در برابر صربستان شکست سختی خورد و در سه گیم متوالی بازی را به حریف واگذار کرد. صربستان با این پیروزی جواز شرکت در بازیهای المپیک لندن را بدست آورد. حال شرایط برای تیم ملی والبیال ایران سختتر از پیش شده است. صعود تیم ایران منوط به باخت رقبا و پیروزی ایران در بازی پایانی در مقابل ژاپن است.

نظر

در حال کار...
                                X