<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

پايان اعتصاب کارکنان باشگاه ذوب آهن

کارکنان باشگاه ذوب آهن به اعتصاب خود پايان دادند.

کارکنان باشگاه ذوب آهن به دلیل اینکه سه ماه حقوق دریافت نکرده بودند در دو روز گذشته دست به اعتصاب زدند اما امروز بر سرکارهایشان بازگشتند.
    خسرو ابراهیمی مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در این زمینه گفت: کارکنان به این نتیجه رسیدند که بر سر کارشان برگردند بهتر است.
    وی در مورد اینکه فقط مسئول مالی باشگاه استعفا کرده و برنگشته گفت: چنین چیزی صحت ندارد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

رسوایی جدید در فوتبال:10 میلیون بده و بازی را ببر!

"بازیکنان برخی تیم ها در همان محل مسابقه از سرپرست خود تراول چک می گیرند که این مسئله عجیب است."

به گزارش جهان، این روزها اخبار عجیب پیرامون فوتبال کشورمان کم نمی شنویم اما برخی از این اخبار در نوع خود کم سابقه است. مسابقات لیگ دسته دوم فوتبال ایران روزهای پایانی خود را پشت سر می گذارد و حساسیت فراوانی بر این بازی ها حاکم است لذا تلاش تیم ها برای کسب امتیاز به اوج رسیده است.

در همین حال خبر می رسد که برخی تحرکات خزنده نیز برای کسب امتیازات نامشروع در این لیگ به چشم می خورد؛ از پخش تراول چک در کنار زمین تا پیشنهاد خرید بازیکنان تیم حریف!

از سوی دیگر یکی از مربیان موفق لیگ دسته دوم در گفت و گویی با خبرنگار ما پرده از یک اتفاق عجیب برداشته است.

«داریوش هرمزی» سرمربی تیم نفت امیدیه می گوید: «چند هفته قبل دو خبرنگار فعال در دو روزنامه ورزشی با بنده تماس گرفتند و مدعی شدند که در ازای دریافت 10 میلیون تومان می توانند کاری کند که تیم من در بازی با تیم ... به پیروزی برسد اما بنده دیگر حتی جواب تماس های آنها را ندادم.»

این مربی در ادامه گفت: «در همین هفته های اخیر شاهد هستیم که نفرات برخی تیم ها که در میانه جدول هستند، حتی در ازای تساوی برابر برخی مدعیان تراول هایی را در همان محل مسابقه از سرپرست شان دریافت می کنند که این موضوع عجیب است این مربی در انتها از مسولان خواست تا نظارت بیشتری بر این مسابقات داشته باشند...»
      to continue, please follow me on my page

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

سرمربی راهآهن با اشاره به دیدار دوستانه تیم ملی برابر موریتانی گفت: موریتانی کشوری است که من شاید سه سال یک بار هم اسم آن را نشنوم.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی دایی که میهمان حضوری شبکه خبر بود، در گفتوگو با این شبکه صحبتهای زیر را مطرح کرد.

دایی قبل از صحبتهایش از تمام افرادی که با وی بابت سانحه رانندگیاش ابراز همدردی کرده بودند، تشکر کرد و سپس صحبتهایش را با چگونگی حضورش در تیم راه آهن آغاز کرد و گفت: با توجه به اتفاقاتی که سال قبل رخ داد، دوست نداشتم از تهران خارج شوم و پس از اینکه راه آهن خصوصی شد و همچنین مالکان این باشگاه از دوستان قدیمیام بودند، تصمیم گرفتم به این تیم بیایم. البته حضور محمد حسن انصاریفرد هم تاثیرگذار بود اما من تیم را 10 روز مانده به شروع لیگ برتر تحویل گرفتم و در آن مدت بازیکنان مطرح تیمهای خود را انتخاب کرده بودند و ما زمان اندکی برای بستن تیم داشتیم. خدا را شکر رفته رفته شرایط تیم بهتر شد و اکنون توانستهایم خود را از منطقه خطر دور کنیم.

وی در خصوص بازی تراکتورسازی و تغییر مکان این مسابقه از ورزشگاه اکباتان به ورزشگاه تختی اصفهان گفت: بدون اینکه باشگاه راه آهن را در نظر بگیرند، چنین تصمیمی گرفته شد. اگر راه آهن امنیت ندارد چرا دو سال قبل در همین زمین اکبانان بازی راه آهن و تراکتور برگزار شد. اتفاقا ورزشگاه اکباتان به لحاظ امنیتی بهتر از جای دیگر است چون فضا بسته است و راه در رو ندارد. اکثر تیمهای ما در شهرستانها ورزشگاهشان داخل شهر است و نمیدانم به چه علت چنین تصمیمی گرفتند. در واقع ما در زمین تختی میهمان هستیم نه میزبان.من خودم علاقه شدیدی به تراکتورسازی دارم و معتقدم بازی در اکباتان هم که بود، همه تماشاگران آذری زبان میتوانستند در ورزشگاه حضور پیدا کنند. فقط سوالم این است که ما اکنون چه طور میزبانی هستیم که باید 15 میلیون تومان بابت اجاره ورزشگاه تختی پرداخت کنیم و در زمینی بازی کنیم که با شرایط آن آشنایی نداریم. حداقل تراکتورسازی یک بار در این زمین بازی کرده است.

سرمربی راه آهن در خصوص تغییر روز مسابقه با تراکتورسازی و انتقال آن به روز یکشنبه تصریح کرد: نامهای روز گذشته از سوی سازمان لیگ به ما رسید که بازی به روز یکشنبه افتاده است. من واقعا متاسفم خودشان هم ماندهاند که چرا چنین تصمیمی گرفتهاند. این یک تصمیم جهتدار است. اگر به خاطر بازی ایران و موریتانی این تصمیم گرفته شده، که سه بازی لیگ از جمعه به شنبه موکول شد تا ملیپوشان این تیمها استراحت کنند. بازی ما با تراکتورسازی از اول شنبه بود پس بهانه این تعویق تیم ملی نمیتواند باشد. من اتفاقا ترجیح میدادم این بازی در تبریز برگزار شود، چرا که زمین و زمان را از ما گرفتهاند و میخواهند در ورزشگاهی بازی کنیم که هیچ آشنایی با آن نداریم.

علی دایی در خصوص بازی تیم ملی با موریتانی خاطرنشان کرد: موریتانی کشوری است که من شاید سه سال یکبار هم اسم آن را نشنوم چه برسد به فوتبال آن. همان بلایی که زمان من آوردند، میخواهند سر کیروش هم بیاورند. در زمان من هم خودم با سوئد مذاکره کرده بودم و آنها ایمیلی را به مدیر تیمهای ملی داده بودند و یک هفته فرصت دادند تا جواب دهیم اما مدیر تیمهای ملی این ایمیل را وسط تقویم خود گذاشته بود و یادش رفته بود به ما بدهد و مجبور شدیم با تیم دیگری بازی کنیم. قبل از بازی با عربستان هم قرار بود یک تیم عربی به ایران بیاید اما به من گفتند که پول نداریم و اگر به کویت برویم برایمان به صرفهتر است و مجبور شدم بازیکنان را به آن مسافت ببرم. اکنون هم فقط نگران کیروش هستم که چنین بازی برای او در نظر گرفتم. من نام کشور موریتانی را به ندرت میشنوم.

دایی تصریح کرد: فدراسیون مدام دم از مشکلات مالی میزند اگر مشکل مالی دارید و حق و حقوق شرکت من را 4-5 سال است که نمیدهی چه طور هزینه میکنی تا کشوری مثل موریتانی به ایران بیاید. به نظرم اگر ما با یک تیم لیگ یکی بازی میکردیم بهتر بود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا به پرسپولیس بازمیگردد یا خیر، گفت: من اول فصل هم گفتم اگر میخواستم یک درصد به بازگشت به پرسپولیس فکر کنم تیم انتخاب نمیکردم اما من راه آهن را انتخاب کردم تا پرسپولیس هم به آرامش برسد و اکنون دنیزلی هم با این تیم قرارداد دارد.

سرمربی راه آهن در خصوص دنیزلی گفت: او را هم به لحاظ فنی و هم شخصیتی قبول دارم. دنیزلی سه تیم بزرگ ترکیه را قهرمان کرده است. مربی کوچکی نیست اما مربی بزرگ امکانات بزرگ میخواهد.

دایی در جواب این پرسش که آیا دوست دارد سرمربی تراکتورسازی بشود اظهار داشت: پیش از این خیلی صحبت شده بود که من به تراکتورسازی بروم و من این عرق آذری خود را دارم ولی شرایط طوری نبود که به تبریز بروم. شاید درسالهای آینده این اتفاق رخ دهد.

سرمربی راه آهن در پاسخ به این سؤال که چرا این تیم در دقایق پایانی گل دریافت میکنند، گفت«این قضیه مربوط به نیم فصل اول میشد چرا که شرایط آماده سازی ما دیرتر از سایر تیمها اتفاق افتاد. البته بدشانسی هم میآوردیم. تقریبا هم میشود گفت نیم فصل اول برای برخی از بازیکنان ما حالت کارآموزی داشت و این عدم تجربه مشکلاتی را به وجود آورده بود. اما نیم فصل دوم را خوب شروع کرده بودیم.

دایی در خصوص استفاده از جوانان چه در زمانی که سرمربی تیم ملی بود و چه اکنون که در راه آهن است، عنوان کرد: من جوانانی را به تیم ملی آوردم که مطمئن بودم در آینده حرفی برای گفتن دارند. و اکنون هم آنهایی که در تیم ملی هستند، شاکله این تیم را تشکیل دادند. کسانی را آوردم که کمتر به آنها بها داده میشد. من فکر این نیستم که بیایم خودم نتیجه بگیرم و بمانم. من فوتبال را برای سرگرمی دنبال نمیکنم. عشق من فوتبال است و با تمام وجود میخواهم خدمت کنم و خدا را شکر که فوتبال زندگیام را نمیچرخاند.از این ناراحت نیستم که ببازم و فردا به من بگویند اخراجی. و البته این را هم بگویم که شرایط تیم ملی با راه آهن فرق میکند. من در تیم ملی نتیجه بدی نگرفتم و فقط یک بازی رسمی با تیم ملی باختم.

مجری برنامه در ادامه این گفتوگو به علی دایی گفت شاید اگر لیوان دست کسی دیگر بود فرصت بیشتری به شما داده میشد و سرمربی راهآهن پاسخ میداد اتفاقا من راجع به این لیوان مطلبی بگویم. همه فکر میکردند این لیوان دست من بوده اما میخواهم به فردوسی پور بگویم که لیوان دست کسان دیگری بود. هر روز میشنیدم که میگفتند پول نداریم فلان کار را نمیتوانیم انجام بدهیم اما من به خاطر منافع ملی چشم پوشی کردم.

دایی در پاسخ به این سؤال که با توجه به این همه مسائل آیا تیم ملی با کیروش به جام جهانی میرود یا خیر، گفت: کار سختی را در پیش داریم با این نحوه تدارکات که آغاز کردیم مطمئنم به مشکل میخوریم ما میخواستیم با امارات که آنهم در حد تیم ملی نبود، بازی کنیم اما اکنون با موریتاتی بازی میکنیم. من یک سؤالی دارم چرا این مسابقه پخش مستقیم ندارد. اگر موریتانی حریف تیم ملی است، مردم دوست دارند که این مسابقه را ببیند چه طور تصمیم گرفته میشود این مسابقه نشان داده نشود حتی آقای کفاشیان در برنامه 90 گفت این مسابقه بدون تماشاچی برگزار می شود. چیزهای جدیدی میشنویم که در دنیا با آن برخورد نمیکنیم. آن علاقمند فوتبالی که در شهرستان دور است چه گناهی دارد که نمیتواند این بازی را تماشا کند.

وی تصریح کرد: فدارسیونی که استقلال نداشته باشد نمیتواند روی پای خود بایستند و لیوان دستش بماند. تا زمانی که فدراسیون خودکفایی مالی نداشته باشد و خرجش را خودش درنیاورد این لیوان دست کسان دیگری قرار میگیرد.

علی دایی در ادامه این گفتوگو درباره اینکه آیا واقعا باشگاه راه آهن خصوصی شده است، اظهار داشت: در خصوص انتقال باشگاه راه آهن به بخش خصوصی باید مطلبی بگویم که متاسفانه به دلیل اشتباه سازمان خصوصی سازی و سازمان بورس مالکان این باشگاه با وجودی که لیگ در حال تمام شدن است و تاکنون 9میلیارد تومان خرج این تیم کردهاند، هنوز برگهای که نشان دهد آنها مالک این باشگاه هستند، ندارد. آقای سازمان خصوصی سازی و سازمان بورس شما باید اشتباهت را تصحیح کنی و به افرادی که در بخش خصوصی سرمایهگذاری کردند، کمک کنی. افرادی که حتی حاضر نیستند اسمشان وسط بیاید. نه اینکه باعث دلزدگی آنها شویم.

سرمربی راهآهن در خصوص سقف قرارداد برای باشگاههای خصوصی گفت: اگر باشگاه خصوصی باشد، سقف قرارداد معنا ندارد. من که از جیب خودم میخواهم خرج کنم چرا باید اسیر قانونهای من درآوردی شوم که در مملکت ماست. یا مثل قانون عدم جذب گلر خارجی در لیگ برتر.

ما در کشورمان گلرهای خوبی داریم اما به جای اینکه اجازه دهیم در لیگ برتر از دروازهبان خارجی استفاده شود و بگذاریم در لیگهای پایینتر جوانان رشد کنند برعکس تصمیم گرفتیم و کاری کردهایم که جوانها هدر بروند. یک جوان که نمیتواند یک دفعه به لیگ برتر بیاید و گلری کند. ما یک سری قوانین برای خود درست کردهایم و راه فرار برای خودمان گذاشتهایم. همین بحثهایی که در کمیته انضباطی میشود مثل قضیه کسر دو امتیاز از پرسپولیس نشانه این مسئله است.

علی دایی ادامه داد: ناهنجاری ورزشگاهها مگر مسئله الان است. متاسفانه هر چقدر ما در مورد این مسائل حرف میزنیم علیه ما جبهه گرفتند. من زمانی که پرسپولیس بودم در مورد این داوری که بازی پرسپولیس و داماش را قضاوت میکرد حرف حق زدم ولی از فوتبال ممنوعالمصاحبه شدم و مجبور شدم در مورد شلغم و سرماخوردگی حرف بزنم. البته این را بگویم که جامعه داوری ما خیلی پاک و متعهد هستند. اما حمایت نادرست کمیته داوران دراین چند سال باعث شده چنین مشکلاتی پیش بیاید. حتی یک بار هم نگفتند که داوران اشتباه میکنند در صورتی که بشر جایزالخطاست.

سرمربی راه آهن در خصوص اینکه چه کنیم تا امثال علی دایی در فوتبالمان زیاد شود، گفت: بهتر از علی دایی هم در این فوتبال است اما شرایطی که ما آن روزها تمرین میکردیم با اکنون فرق دارد. اکنون خیلی به ندرت پیش میآید بازیکنان اختصاصی تمرین کنند.من در سالهای آخری که در سایپا بازی میکردم نیم ساعت اختصاصی ضربه کاشته میزدم تا آماده شود.

علی دایی در خصوص اینکه گفته بود استقلال قهرمان این فصل میشود، گفت: تیمهای تراکتورسازی، سپاهان و استقلال شانس قهرمانی دارند. خود ما با تراکتورسازی بازی داریم و با وجود اینکه به این تیم علاقه زیادی دارم باید بگویم ما بباز به تراکتورسازی نیستیم و همین میتواند 2 یا 3 امتیاز از تراکتورسازی بگیرد. از طرف دیگر جباری و تیموریان به استقلال بازگشتند و با توجه به بازیهایی که این تیم دارند پیشبینی کردم استقلال قهرمان میشود.

سرمربی راه آهن در مورد بازی امروز استقلال با الجزیره امارات تصریح کرد: استقلال امروز کار سختی دارد. در بازی رفت این تیم قدرت نداشت که روی دفاع الجزیره فشار بیاورد. آنها در کار دفاعی متزلزل هستند. اما استقلال اگر امروز با هوش بازی کند میتواند برنده باشد.

دایی در آخر درباره اینکه آیا طلبش را از فدراسیون فوتبال گرفت، اظهار داشت: من نه تنها از فدراسیون بلکه از پرسپولیس هم طلب سال گذشتهام را نگرفتم و ماندهام چقدر باید صبر کنم تا یک روزی به من زنگ بزنند و بخواهند که بروم پولم را بگیرم.

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

پیروزی ایران مقابل تیم دویستودوم فیفا

تیم ایران با دو ترکیب متفاوت توانست موریتانی را شکست دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تدارکاتی تیمهای ملی ایران و موریتانی از ساعت 15:35 در ورزشگاه آزادی در حضور 200 تماشاگر آغاز شد و با نتیجه 2 بر صفر به سود کشورمان پایان یافت.

در دقیقه 10 بازیکن حریف با فروزان تک به تک شد اما دروازه بان تیم ملی این توپ را مهار کرد. در دقایق 13 و 14 تیم ملی توسط انصاری فرد و غلامی موقعیت های خوبی را از دست داد اما در دقایق 31 و 33 توسط قاسم دهنوی و کریم انصاری فرد به گل رسید.

تیم ملی در نیمه اول با ترکیب زیر به زمین رفت:

محسن فروزان، احسان حاج صفی، امیرحسین صادقی، شجاعخلیلزاده، حسین ماهینی، قاسم حدادیفر، میلاد زنیدپور، قاسم دهنوی، یعقوب کریمی، محمدغلامی و کریم انصاریفرد

در نیمه دوم کارلوس کیروش نفرات زیر را به میدان فرستاد:

شهاب گردان، پیام صادقیان، احمد حسن زاده، اکبر صادقی، سیامک کوروشی، پژمان نوری، ابراهیم کریمی، رضا حقیقی، میلاد فخرالدینی، محمد قاضی، محسن مسلمان،

دقیقه 64 بازی فخرالدینی با خطایی که انجام داد به حریف پنالتی داد اما این ضربه را گردان مهار کرد.

در دقیقه 75 کیروش حسن زاده را از بازی بیرون آورد اما بازیکنی را به جای او به میدان نفرستاد و تیم ملی 10 نفره به کار خود ادامه داد. حسن زاده به دلیل مصدومیت نتوانست به بازی ادامه دهد. همچنین حامد لک در دقیقه 78 به جای گردان به میدان آمد.

در دقیقه 80 ایران صاحب ضربه پنالتی شد که این ضربه را قاضی از دست داد. از دقیقه 80 به بعد باران شدیدی در ورزشگاه آزادی باریدن گرفت.

قضاوت این مسابقه بر عهده محمدرضا اکبریان بود. صادقیان و فخرالدینی از ایران و یوسف محمد و بولانی از موریتانی کارت زرد گرفتند.

موریتانی در رده بندی فیفا در رتبه 202 و ایران در رده 51 قرار دارند.
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

شکست سپاهان مقابل لخویا با گل دقیقه ۹۰

فوتبال ملی - سپاهان اصفهان مقابل لخویا شکست خورد.

به گزارش خبرآنلاین؛ سپاهان، نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا مقابل لخویا شکست خورد. این تیم مهمان حریف بود اما توانست تا دقایق پایانی، نتیجه مسابقه را مساوی نگه دارد. ولی در دقیقه 90 باکاری، بازیکن لخویا موفق شد دروازه سپاهان را باز کند تا نماینده ایران از این مسابقه امتیاز نگیرد.لخویا با این برد 6 امتیازی شد.
            سپاهان با وجود این باخت، با 7 امتیاز همچنان صدرنشین گروهش است. البته صدرنشین ماندن آن ها بستگی به نتیجه بازی الاهلی - النصر دبی دارد. در لحظاتی که مسابقه سپاهان رو به پایان بود، بازی الاهلی - النصر شروع شد.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

محمد عباسي:کفاشيان بايد بابت بازي هاي تداركاتي پاسخ گو باشد

وزير ورزش و جوانان گفت: فدراسيون فوتبال بايد با برنامه ريزي خوب تيم هاي را براي بازي هاي تداركاتي كه به ايران بياورد كه تاثير گذاري بالاي براي تيم ما داشته باشد.

محمدعباسي وزير ورزش و جوانان در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران افزود: فدراسيون فوتبال براي بازي هاي دوستانه بايد برنامه ريزي و اهدافي قراردهد كه بازيكنان تيم ملي فوتبال با توج به بازي هاي تداركاتي تجربيات بيشتري از اين ديدارها بدست آوردند.
              وي ادامه داد: بازي هاي تداركاتي كه براي تيم ملي فوتبال ايران در تاريخ زماني گنجانده مي شود فدراسيون فوتبال بايد مسئوليت اين ديدارها را بايد قبول كند كه تيم هاي خوب براي كسب تجربه بازيكنان به ايران بيايند.
              عباسي خاطرنشان كرد: بازي هاي تداركاتي با تيم هاي خوب باعث غرور ملي كشورمان مي شود و اعضاي تيم ملي،فدراسيون فوتبال و کفاشيان در آينده بايد با اين بازي هاي كه در جاي خودش تاثير گذار است پاسخ گوي مرم غيور ملت ايران باشند./اف

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

در ديداري دوستانه؛
                ايران - عراق؛ ششم خرداد در ترکيه

تيم ملي فوتبال ايران روز ششم خرداد در ديداري دوستانه با تيم ملي عراق در ترکيه بازي ميکند.

به نقل از ايسنا، تيم ملي فوتبال ايران که پيش از نخستين مسابقه از مرحله گروهي انتخابي جام جهاني 2014 برزيل در ترکيه اردو ميزند روز ششم خرداد در با تيم ملي عراق ديداري تدارکاتي در ترکيه برگزار خواهد کرد.

کارلوس کيروش سرمربي تيم ملي صبح ديروز (پنجشنبه) تهران را به مقصد استانبول ترک کرد تا از امکانات محل اردوي تيم ملي که در کمپي واقع در 15 کيلومتري استانبول خواهد بود، ديدن کند. او فردا به تهران باز ميگردد.

کيروش پيش از اين از برگزاري دو ديدار تدارکاتي تيم ملي در ترکيه خبر داده بود که در حال حاضر بازي با عراق در تاريخ فوق قطعي شده است. تيم ملي فوتبال پس از اين بازي به تاشکند سفر خواهد کرد تا نخستين بازي خود را در مرحله نهايي مقدماتي جام جهاني 2014 مقابل ازبکستان برگزار کند.

تيم ملي قبل از بازي با عراق يک ديدار دوستانه هم در کرج با موزامبيک خواهد داشت.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

قريب پيشنهادمديرعاملي استقلال را رد کرد

حسين قريب به پيشنهاد مديرعاملي باشگاه استقلال پاسخ منفي داد.

مدتی است که شایعاتی مبنی بر تغییر و تحول در باشگاه استقلال و جدایی فتحاللهزاده به گوش میرسد. در این میان محتملترین گزینهای که برای مدیریت باشگاه استقلال مطرح شده حسین قریب است.
                  قریب که 3 سال مدیرعامل باشگاه استقلال بود از سوی وزارت ورزش به عنوان جانشین فتحاللهزاده در نظر گرفته شده بود. وی در انتخابات فدراسیون فوتبال نتوانست آرای لازم را کسب کند و پس از این موضوع احتمال حضورش در باشگاه استقلال قوت گرفت.
                  فتحاللهزاده نیز در این باره گفته بود: «نام دو نفر را به عنوان جانشینان خودم به هیئت مدیره اعلام کردهام که یکی از آنها قریب است.»
                  با توجه به رابطه خوب قریب با مسئولان وزارت ورزش و با توجه به صحبتهای فتحاللهزاده گمانهزنیها مبنی بر حضور وی به عنوان مدیرعامل فصل آینده استقلال قوت گرفت. این در حالی بود که در کنار این موضوع برخی اعتقاد داشتند به همراه قریب، امیر قلعهنویی که 3 سال با این مدیر در استقلال کار کرده به این تیم بازخواهد گشت.
                  قریب اما در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، احتمال حضورش در استقلال را رد کرد و گفت: از تمام دوستان به خصوص وزارت ورزش، باشگاه استقلال و فتحاللهزاده که در این مدت به من لطف داشتند تشکر میکنم اما با توجه به مشغلههای کاری نمیتوانم پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال را بپذیریم و پاسخ من به این پیشنهاد منفی است.
                  به گزارش فارس با این شرایط و با توجه به پاسخ منفی قریب، باید دید چه اتفاقی در آینده رخ میدهد و آیا فتحاللهزاده در استقلال به کارش ادامه میدهد یا اینکه وزارت ورزش سراغ گزینه دیگری خواهد رفت.

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

خطر کسر 9 امتیاز و حذف پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا

پس از صدور حکم کمیته انضباطی مبنی بر پرداخت مطالبات آرفی، فیفا پرسپولیس را تهدید کرد در صورتی که این کار را انجام ندهد با کسر امتیاز و حذف از آسیا مواجه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، اشپیتیم آرفی مهاجم پیشین پرسپولیس که سال 88 با عقد قرارداد 2 ساله به این تیم پیوست هنوز بخشی از مبلغ قراردادش را دریافت نکرده و به همین دلیل باشگاه پرسپولیس در آستانه کسر امتیاز و حذف از لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد. این در حالی است که پرسپولیس پیش از این نیز در زمان مربیگری افشین قطبی در لیگ هفتم به دلیل شکایت رافائل بازیکن نیجریهای با کسر 6 امتیاز مواجه شده بود.

نبوی مدیر برنامههای اشپیتیم آرفی در این باره به فارس گفت: آرفی در تاریخ 9 اردیبهشت سال 88 و در زمان مدیریت عباس انصاریفرد با عقد قرارداد دو ساله به پرسپولیس پیوست اما هنوز بخشی از پول وی و همین طور 10 درصد قانونی من پرداخت نشده است.
                    وی ادامه داد: سال گذشته و پس از اینکه مذاکراتمان با انصاریفرد و کاشانی به نتیجه نرسید به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران شکایت کردیم. انصاریفرد و کاشانی به وعدههایی که دادند عمل نکردند و ما مجبور به شکایت شدیم. دیماه سال 90 کمیته انضباطی حکم داد و اعلام کرد باشگاه پرسپولیس باید طلب آرفی بدهد که این پول شامل 10 درصد من نیز میشود.
                    مدیر برنامههای مهاجم پیشین پرسپولیس خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این موضوع پیگیری نشد شکایتمان را به فیفا بردیم. اواسط فروردین در مقر فیفا حضور یافتم و حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران را به آنها نشان دادم. مسئولان فیفا اعلام کردند در صورتی که پرسپولیس این پول را پرداخت نکند با جریمهای معادل کسر 9 امتیاز و همینطور حذف از لیگ قهرمانان آسیا مواجه خواهد شد.
                    وی اضافه کرد: وقتی این شرایط را دیدم از مسئولان فیفا خواستم دست نگه دارند و به آنها گفتم قرار است باشگاه پرسپولیس پول را بدهد. من ایرانی و پرسپولیسی هستم و به همین دلیل نمیخواستم علیه یک تیم ایرانی چنین حکمی صادر شود.
                    نبوی گفت: پس از این ماجرا با زارع قائم مقام باشگاه پرسپولیس صحبت کردم تا اینکه روز گذشته با رویانیان جلسه داشتم. پیش از جلسه وقتی به رویانیان گفتم آرفی از پرسپولیس طلبکار است تعجب کرد و به همین دلیل خواستار برگزاری جلسه شد. وی چهارشنبه با من تماس گرفت و روز گذشته با هم جلسه داشتیم.
                    مدیر برنامههای آرفی اظهار داشت: رویانیان اولین مدیری است که با من تماس گرفت که این رفتار او ارزشمند است. او مدیر خوبی است و من به خاطر شخصیت رویانیان و اینکه ایرانی و پرسپولیسی هستم اعلام کردم به پرسپولیس مهلت میدهم تا طلب من و آرفی را پرداخت کند.
                    وی گفت: در زمان پیگیری این موضوع دلالان عربی با من تماس گرفتند و اعلام کردند به شما پول میدهیم تا شکایتتان را پیگیری کنید. نمیدانم آنها چگونه متوجه ماجرا شدند اما با توجه به حکم کمیته انضباطی و تهدید فیفا به من پیشنهاد کردند در ازای دریافت مبلغی شکایتم را پیگیری و پرسپولیس را محروم کنم. در جواب به آنها گفتم حاضر به چنین کاری نیستم چرا که من ایران و پرسپولیس را دوست دارم.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

فدراسیون فوتبال زور میگوید
                      دایی: دوست داشتند این 3 امتیاز را به تراکتورسازی بدهند/به خودم بود، بازی نمیکردیم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال راه آهن گفت: مسئولان فدراسیون فوتبال با تغییر مکان دیدار ۳ امتیاز زور را از ما گرفتند و به تراکتورسازی دادند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، علی دایی پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل تراکتورسازی گفت: هر دو تیم بازی خوب و متعادلی انجام دادند و تا قبل از گل به هیچعنوان دچار مشکل نشدیم. متأسفانه نیمه دوم اشتباه کردیم. میتوانستیم بازنده این بازی نباشیم. تراکتور از تجربه بالایش استفاده کرد و پیروز شد.
                      سرمربی راهآهن با انتقاد از عملکرد مسئولان فدراسیون فوتبال در برگزاری این دیدار در ورزشگاه تختی گفت: 3 امتیازی که دنبالش بودند را از ما گرفتند و به تراکتورسازی دادند. به مردم آذربایجان تبریک میگویم اما به هیچ عنوان عدالت رعایت نشد چون در زمین خودمان هم میهمان بودیم. برای کسانی که این طور برنامهریزی میکنند متأسفم.
                      دایی ادامه داد: روی صحنهای که گل خوردیم با بازیکنان صحبت کرده بودم. در دقایق ابتدایی بازی داور یک پنالتی مسلم را برای ما نگرفت.
                      وی در پاسخ به این سؤال که چرا در واکنش به تغییر محل مسابقه به ورزشگاه تختی از انجام بازی خودداری نکردند، اظهار داشت: اگر من تنها بودم به هیچ عنوان زیر بار زور نمیرفتم اما من در مجموعه راهآهن فعالیت میکنم و بالادستیها تصمیمگیرنده هستند. مطمئن باشید اگر مسئله شخصی بود زیر بار نمیرفتم.
                      دایی در پاسخ به این سؤال که چرا به نشانه اعتراض این دیدار را انجام ندادید، خاطرنشان کرد: اگر این کار را میکردیم بازی 3 بر صفر اعلام میشد و ممکن بود جریمههایی را علیه ما اعمال کنند و حتی فدراسیون مقدمات سقوط ما به لیگ دسته اول را فراهم کند.
                      دایی افزود: کنترل 3 هزار نفر کار سختی است؟ 100 هزار تماشاگر در آزادی حضور پیدا میکنند اما هیچ اتفاقی نمیافتد. دوست داشتند این 3 امتیاز را به تراکتور بدهند. هیچ پاسخ صحیحی نمیدهند متأسفانه قانون زور است و فدراسیون زور میگوید. ما هم کاری نمیتوانیم انجام دهیم. تمام اعتراضها را انجام دادیم و دعواها را کردیم اما به زور گفتند باید بازی کنیم.
                      وی درباره عملکرد خط حمله راهآهن گفت: در این بازی به هیچ عنوان از عملکرد خط حمله راضی نبودم. عباسفرد را نداشتیم و توپهای زیادی را از دست دادیم.
                      دایی در مورد حضورش در فصل آینده در راهآهن گفت: سه بازی دیگر باقی مانده و بعد از اینکه تعهداتم را انجام دادم برای فصل بعد تصمیمگیری میکنم.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا

تساوي تلخ بارسا و صعود چلسي به فينال

ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي رقابتهاي فوتبال ليگ قهرمانان اروپا بامداد امروز چهارشنبه در شرايطي با تساوي بارسلونا مقابل چلسي به پايان رسيد که تيم انگليسي با پيروزي در مجموع دو ديدار رفت و برگشت راهي فينال شد.

ديدار برگشت تيم هاي فوتبال بارسلونا و چلسي در مرحله نيمه نهايي رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا از ساعت 23:15 روز سه شنبه در ورزشگاه نيوکمپ شهر بارسلونا آغاز شد که در پايان دو تيم به تساوي 2 بر 2 دست يافتند. در اين ديدار ابتدا سرخيو بوسکتز در دقيقه 35 بارسا را پيس انداخت؛ در ادامه اخراج جان تري در دقيقه 37 اميدواري شاگردان گوارديولا را براي رسيدن به فينال افزايش داد تا آنجا که گل دقيقه 44 اينيستا اين اميدواري را دو چندادن کرد اما گل راميرز که در وقتهاي اضافه نيمه اول به ثمر رسيد آب سردي بود بر تيم بارسلونا چرا که با اين نتيجه آنها حذف شده بودند.

در نيمه دوم بارسا 45 دقيقه چلسي را در محوطه جريمهاش حبس کرد و حتي صاحب يک ضربه پنالتي نيز شد که اين ضربه را مسي به تير دروازه زد.

در دقايق پاياني و در شرايطي که بارسلونا براي رسيدن به به گل سوم به آب و اتش ميزد فرناندو تورس در يک ضد حمله سريع تير خلاص را به قلب بارسا شليک کرد تا با رقم خوردن تساوي دو بر دو، چلسي در مجموع دو ديدار سه بر دو به پيروزي برسد و راهي فينال شود.

تيم فوتبال بارسلونا که روز شنبه هفته جاري در رقابتهاي هفته سي و پنجم لاليگا با قبول شکست 2 بر يک برابر رقيب ديرينه خود، شانس قهرماني را از دست داد و رئال را به يک قدمي قهرماني فرستاد در فاصله سه روز پس از اين اتفاق دومين جام را نيز از دست داد. چلسي در فينال به ديدار برنده بازي رئال مادريد و باير مونيخ خواهد رفت. اين ديدار چهارشنبه شب در اسپانيا برگزار خواهد شد.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

عصبانیت سرمربی سرخها به خاطر لغو پرواز تبریز

دنیزلی با مترجم خود درگیر شد/بازگشت چلنگر به پرسپولیس!
                          خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل لغو سفر این تیم به تبریز در فرودگاه با مترجم خود به طور لفظی درگیر شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، قرار بود عصر امروز کاروان پرسپولیس برای انجام دیدار برابر تراکتورسازی عازم تبریز شود اما به دلیل شرایط نامناسب جوی این سفر انجام نشد.
                          بیش از دو ساعت معطلی در فرودگاه، اعضای این تیم را بسیار عصبانی کرد و بیش از همه مصطفی دنیزلی از اتفاق رخ داده گلایه داشت.
                          دنیزلی به قدری عصبانی شد که با مترجم خود نیز به طور لفظی درگیر شد به حدی که مترجمش با قهر اردوی تیم را ترک کرد.
                          مسئولان باشگاه به دنبال این مشکل از چلنگر، مترجم مربیان کروات که به زبان انگلیسی نیز تسلط دارد به اردوی تیم دعوت کردند.
                          قرار است کاروان پرسپولیس صبح فردا عازم تبریز شود.

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

یل یاتار طوفان یاتار یاتماز تیییییییییییییییییییییییییییییییییراختور بایراقییییییییی
                            به امید پیروزی تراکتووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووور

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

علت نرفتن علی کریمی به تبریز

به گزارش خبرآنلاین، علی کریمی کاپیتان پرسپولیس درباره نرفتن به تبریز می گوید:« خسته بودم. مصدومیت جدی برای بازی کردن نداشتم اما بدنم به خاطر فشار مسابقات خسته بود. بازی های لیگ هم که دیگر خیلی برای پرسپولیس حساسیتی ندارد . به همین دلیل هم بود که با دنیزلی حرف زدم و تصمیم گرفتم بمانم و استرحت کنم.»

کریمی ادامه می دهد:« شنیدم هنوز هیچ چیز نشده ، نرفتنم به تبریز حرف و حدیث های زیادی به راه انداخته اما واقعا هیچ چیزی غیر از خستگی وجود نداشته. من از دنیزلی خواستم تا با توجه به اهمیت بازی الهلال بتوانم تهران بمانم که ایشان هم قبول کردند و مشکلی هم وجود ندارد. فعلا هم نمی خواهم درباره چیز دیگری حرف بزنم. ترجیح می دهم برای بازی حساس با الهلال آماده شوم.»
                              to continue, please follow me on my page

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

تییییییراختورررررر حمله اله سسسسسسسن قهرمانساااااااااان آذربایجانییییییمییییز سن قهرمانسسسسسسسسان
                                تراکتورررررررر پرسپولیس را له کرد

نظر

در حال کار...
                                X