کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت دوستان عزیز ؛؛ تحلیل تکنیکال دلار به ریال از دوست غزیزم احسان (burix)
در این پست سعی کردم تحلیلی از قیمت دلار در ایران خدمتتون ارایه کنم
همان طور که مشاهده می فرمایید در نمودار هفتگی دلار از زمان هدفمندی یارانه ها در سال 89 تا کنون یک موج صعودی بسیار قوی به وجود آمده است که باعث رشد 70 % درصدی در قیمت دلار تاامروز شده است و مرحله بعدی رشد دلار احتمالا در گرو فاز دوم هدفمندی یارانه ها است
در حال حاضر قیمت دلار در بالای پیوت هفتگی (پیوت هفتگی 1700 است ) قرار دارد و بعد اصلاح و برخورد به خط روند در حال صعود دوباره است که در این مدت با توجه به عدم نتایج مثبت در مذاکرات هسته ای رشد دوباره ای را آغاز کرده است
در روند مکدی شاهد نزدیک شدن مکدی و خط سیگنال در بالای صفر هستیم که در صورت کراس می توان رشد زیادی را در موج بعدی برای دلار متصور بود
با توجه به ناحیه prz می توان تارگت دلار را در موج بعدی با توجه به فیکس شدن فیبو 100% پروجکشن و 161% اکستنشن موج قبلی در ناحیه زرد حوالی 2500 تومان متصور بود
تذکر : چنانچه در روند سیاسی و اقتصادی اتفاق خاصی بیفتد و خط روند سفید شکسته شود می توان انتظار ریزش دلار تا 1400 تومان را داشت ولی فعلا روند کلی صعودی است
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
با سلام خدمت دوستان عزیز ؛؛ تحلیل تکنیکال دلار به ریال از دوست غزیزم احسان (burix)
در این پست سعی کردم تحلیلی از قیمت دلار در ایران خدمتتون ارایه کنم
همان طور که مشاهده می فرمایید در نمودار هفتگی دلار از زمان هدفمندی یارانه ها در سال 89 تا کنون یک موج صعودی بسیار قوی به وجود آمده است که باعث رشد 70 % درصدی در قیمت دلار تاامروز شده است و مرحله بعدی رشد دلار احتمالا در گرو فاز دوم هدفمندی یارانه ها است
در حال حاضر قیمت دلار در بالای پیوت هفتگی (پیوت هفتگی 1700 است ) قرار دارد و بعد اصلاح و برخورد به خط روند در حال صعود دوباره است که در این مدت با توجه به عدم نتایج مثبت در مذاکرات هسته ای رشد دوباره ای را آغاز کرده است
در روند مکدی شاهد نزدیک شدن مکدی و خط سیگنال در بالای صفر هستیم که در صورت کراس می توان رشد زیادی را در موج بعدی برای دلار متصور بود
با توجه به ناحیه prz می توان تارگت دلار را در موج بعدی با توجه به فیکس شدن فیبو 100% پروجکشن و 161% اکستنشن موج قبلی در ناحیه زرد حوالی 2500 تومان متصور بود.
تذکر : چنانچه در روند سیاسی و اقتصادی اتفاق خاصی بیفتد و خط روند سفید شکسته شود می توان انتظار ریزش دلار تا 1400 تومان را داشت ولی فعلا روند کلی صعودی است
حتوکا الترناتیو زیر از تاریخ 7/7/2008 و کمترین قیمت حوالی 76 بوده و تا امروز ......
بنظرم 5 موج صعودی بزرگ تموم شده میباشد (با توجه به واگرایی منفی 3 از (5) با RSI ) و در حال حاضر در کارکشن B یا X باهدف حوالی 600 ----61.8 موج A میباشیم......
مهمترین هدف موج (4) رو 960 میدونم (در حالت بدبینانه 840) و اولین هدف موج (5) رو 1225 (با تکمیل شدن موج (4) بهتر میشه نظر داد)
نمای شماتیک آینده ی حرکت سهم رو در شکل نشون دادم
همانطور که در تصویر مشاهده میفرمایید سهم با برخورد به سطح 78% موج اصلی ترند برگشت داده شده و میتوان اونو پایان یه موج کارکشن یا کانتر ترند نامید که اسیلاتور های حجمی ؛ تی دی و استاتیک اونو تایید کردند و از منطقه اشباع فروش خارج شدند و در چند رو آینده اگر در مثبت معامله گردد اسیلاتور مکدی میتونه روند سهم رو تایید و پشتیبانی کنه
با تشکر
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
از 3 سال پیش یه موج ایمپالس قدرتمند شروع شده که تونسته (با احتساب سود نقدی ) قیمت سهمو تا اینجا 8 برابر کنه
الان در زیر موج 3 از موج (5) هستیم که خود این موج (5) اجزای 3 موجی داره(Ending Diagonal هست):
موج شماری زیر موجهای (5) رو اینطور میبینم:
در صورتی که قیمت از 3256 فراتر بره اهداف موج 3 رو 369 و 437 میدونم
اما در صورتی که قیمت مجددا به 2764 برسه موج 3 رو پایان یافته تلقی میکنم و انتظار طولانی شدن اصلاح جهت تکمیل موج 4 رو دارم
موج 4 ( اصلاح ) رو تموم شده میدونم (مگه اینکه قیمت مجدد به 2120 ریال برسه که درینصورت افت قیمت تا 177 ادامه خواهد داشت) :
در نگاهی بلند مدت(حدودا یک ساله) انتظار دارم قیمت جهت تکمیل موج 5 از (5) به ضلع بالایی Ending Diagonal برسه
(هدف اول 330 و سپس 390)
با تشکر از تحلیلهای خوبتان من همیشه این تحلیلها را دنبال و روی ان کار میکنم
و بجز دو مورد که جای بحث دارد بقیه بسیار جالب و دقیق بودند.
واما یک خواهش تمام تحلیلهای شما بلند مدت هستند و کلا تحلیل کوتاه مدت در سایتها
بسیار کم است وان چند عدد هم در سایتهای دیگر بسیار ناپخته هستند.
من میخواستم از شما خواهش کنم که هر چند وقت یک بار یک تحلیل کوتاه مدت هم
انجنام دهید که هم همگی از ان استفاده کنیم و هم گامی باشد برای یادگیری تحلیلهای
کوتاه مدت .
با تشکر فراوان
khosrow
.
تملق و چاپلوسی از رذایل اخلاقی است. تملق، راهی کوتاه و بی هزینه برای کسب منزلت دروغین در اجتماع است..
khosrow
نظر