کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شمارش حرکت 3 ساله ی وتوکا رو در پست 163 این تاپیک ارایه کرده بودم
انتظار دارم قیمت یه بار دیگه به حوالی 177 برگرده و ازون جا صعود موج 5 از (5) شروع بشه ، انتظار دارم این موج بتونه قیمت رو در بازه ی یک ساله به خط 3-1 برسونه
آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/10/15, 20:45.
دلیل: پاک شدن عکس
انتظار دارم قیمت جهت تکمیل موج 5 طی یک سال آتی به 3320 برسه (اهداف بالاتری هم برا موج 5 قابل دسترسیه ، که با شکل گیری زیر موجها در آینده میشه ازشون صحبت کرد)
*. در صورتی که قیمت پایانی زیر 1940 بسته بشه ، نتیجه میگیرم موج 4 هنوز تموم نشده و قبل صعود فوق الذکر یه نزول تا 1690 داریم
جناب استاد مختاري
از زحمات و تلاشهاي جنابعالي بسيار سپاسگزارم.
هر کسي از راهنمايي جنابعالي استفاده کند منتفع خواهد شد.
نظرتان در مورد شاخص کل چيست.ايا هفته اينده بلحاظ روانشناسي بازار شاخص مقاومت 25900 الي 26050 را مي تواند بشکند و عبور کند.
لطفا با توجه به ليدري شبندر در بازار يک موج شماري هم از شاخص پالايشگاهها برايمان رسم کنيد ايا مقاومت اين شاخص به بالا شکسته شده است يا نه.
من را ببخشيد.
به نظرم در انتهای یه موج ایمپالس 22 ماهه قرار داریم
فکر میکنم موج ((3)) با یه زیر موج صعودی کوتاه دیگه(طی 3-4 روز کاری آتی) تموم بشه و سپس وارد موج ((4)) ی بشیم که انتظار دارم کف کانال آبی رو بشکونه و قیمت دلار رو تا 1830 و حتی 1660 پایین بیاره
*. تثبیت قیمت بالاتر از کانال آبی رو نشونه ی بی اعتباری تحلیل میدونم
جناب مختاري شب بخير
در حالي كه شما ريزش دلار رو پيش بيني ميكنيد چگونه سهمي از گروه روي ميتونه بالاي ٥٠٠ بشه عنايت به دو تحليل خودتان تنها احتمال ضعيف شدن دلار تا ١/٤٥ و بالا رفتن شديد روي
جناب مختاري شب بخير
در حالي كه شما ريزش دلار رو پيش بيني ميكنيد چگونه سهمي از گروه روي ميتونه بالاي ٥٠٠ بشه عنايت به دو تحليل خودتان تنها احتمال ضعيف شدن دلار تا ١/٤٥ و بالا رفتن شديد روي
سلام
من از بنیادی سر در نمیارم
ولی یه سوال دارم از خدمتتون: شما تنها پتانسیل کروی (که گمانم منظورتون به اون بود)برای صعود رو رشد دلار میدونید؟
اگه جوابتون آره هست، باید بگم بله این دو تحلیل متناقض اند و اگر نه ، نه
موفق باشین
جناب مختاري
گروه روي نياز به قيمت فروش خوب دارند خوشحال ميشم راهنمايي شما رو داشته باشم با ضعف دلار قيمتهاي جهاني افزايش پيدا ميكند اما سقفي دارد نياز ديگري براي ان موجود هست و ان رشد اقتصاد جهاني تا قيمتهاي بالا را تحمل كند ريزش دلار
اگر در بازار ايران مد نظر باشد و اقتصاد جهاني رشد نكند و يا ريت دلار به يورو تغيير چنداني نداشته باشد انوقت رشد قيمت شركتهاي روي و مس معني نخواهد داشت البته يك شرط هم سازش هست كه بازار پي بر ايي بگيرد خوب جاي ديگر نوشتيد كه كچاد و كگل به سقف قيمتهاي قبلي نيز نميرسد مشتاق بررسي شما از وضعيت هستم ايا موج ٤ در اثر سازش خواهد بود و يا ريت دلار به يورو و اقتصاد جهاني
ببینید دوست من چرا فکر میکنید اگر قرار بر صعودی باشد ( و یا نزولی) این صعود یا نزول علی السویه شامل همه ی شرکتها خواهد شد؟؟
سود هر شرکت و نیز قیمت هر سهم تحت تاثیر عوامل گوناگونی هست که احاطه ی به همه شون از عهده ی من (و تصور میکنم هر کس دیگه ای) خارجه
اینکه چی میتونه باعث صعود فولاد یا رویی ها بشه در حالی که مثلا کگل و کچاد صعود نمیکنن رو نمیدونم
من تنها و تنها به بررسی الیوتی هر کدوم این سهمها به صورت جداگونه میپردازم و بدون توجه به اینگونه تناقضات ظاهری (که به نظرم تناقض نیست البته) نظرمو اعلام میکنم
در پایان باید بگم به اقتصاد جهانی خوشبینم و در مورد سازش هم نظری ندارم (اقلا در مقام یه تکنیکالیست)
ببینید دوست من چرا فکر میکنید اگر قرار بر صعودی باشد ( و یا نزولی) این صعود یا نزول علی السویه شامل همه ی شرکتها خواهد شد؟؟
سود هر شرکت و نیز قیمت هر سهم تحت تاثیر عوامل گوناگونی هست که احاطه ی به همه شون از عهده ی من (و تصور میکنم هر کس دیگه ای) خارجه
اینکه چی میتونه باعث صعود فولاد یا رویی ها بشه در حالی که مثلا کگل و کچاد صعود نمیکنن رو نمیدونم
من تنها و تنها به بررسی الیوتی هر کدوم این سهمها به صورت جداگونه میپردازم و بدون توجه به اینگونه تناقضات ظاهری (که به نظرم تناقض نیست البته) نظرمو اعلام میکنم
در پایان باید بگم به اقتصاد جهانی خوشبینم و در مورد سازش هم نظری ندارم (اقلا در مقام یه تکنیکالیست)
با دلار 1600 تا 1800 که جناب مختاری پیش بینی کردن باز هم میشه به رشد گروه روی امید داشت ...گروه روی دلار رو زیر 1800 دیدن ..البته قیمتهای جهانی همین جا بمونه وپایین نره ..رشدم بکنه که چه بهتر...
این دلار 2400 تومنی برا این گروه وبرا سهام دلاری دیگه شده نور علی نور ...بازار اگر میخواست با دلار 2400 سود این شرکتها رو حساب کنه الان یک سهم گیر نمی امد ...
با سلام خدمت جناب مختاری
لطف کنید و نظرتون رو در مورد شاخص گروه دارویی و موج شماری آن ذکر بفرمایید . در ضمن به نظرتون در این گروه کدوم سهم جای رشد بیشتری داره ؟
[COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]
نظر