**** موج شماری ****
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
سلام محسن جان . یک موج شماری از مداران میکنید؟ اگه تعدیل منفی بده شاید در قیمت های استثنایی بشه خریدش ;)///
نظر
-
-
فسرب
پیرو شمارش قبلی از فسرب در پست 171 به نظرم الان در 2 از (5) هستیم
البته نکته ای که باید بهش توجه بشه اینه که خود (5) رو یه Ending Diagonal میدونم
*.نکته ای که در مورد این سهم برام جالبه اینه که توو 6-7 ماه گذشته با همگروهیاش بالا و پایین نرفتهآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/10/26, 18:00.
نظر
-
جناب مختاری از تحلیل ها و موج شماری های ناب شما سپاسگذارم و خسته نباشید دارم خدمتتون.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Postآقا محسن
پکویر ...پسهند .. رو دریاب ...
متشکر
به نظرم این شاخص در راستای تکمیل موج (c) یا (3) میتونه به عنوان هدف اول تا 4195 و سپس تا سقف کانال آبی پیشروی کنه:
تا زمانی که شاخص گروه کف چنگال زیر رو نشکونه، نگهداری سهمهای گروه نگرانی ای نداره:
================================================== ===============
پیرو شمارش قبلی از پسهند به نظرم در موج 3 از صعود 8 ماه اخیر هستیم
و انتظار دارم این موج حوالی 15 نوامبر در 368 تموم بشه(اما در صورتی که بتونه ازین قیمت بالاتر بره هدف بعدی رو 416 میدونم)
و بعد از اون انتظار یه اصلاح 1.5 تا 3 ماهه رو از سهم دارم و سپس ادامه ی صعود
=====
دیتای کم پکویر اجازه ی شمارش رو بهم نمیده
*.از دوستانی که نرسیدم تا حالا جوابی به سوالشون بدم،پوزش میخوام
نظر
-
فلزات اساسی-فولاد-کانه فلزی
شمارش شاخص فلزات اساسی رو بدین شکل میدونم و به نظرم پس از اتمام صعود فعلی سیکل صعودی 14 ساله تموم میشه:
و این هم شمارش همین شاخص در 4 سال اخیر:
سقف کانال سبز نقطه ی محتملی برا پایان صعود فعلیه
=====
فولاد: (فقط جهت بیان سازگاری با شاخص گروه)
=====
در کنار شاخص فلزات اساسی توجه به خط روند موجود در شاخص کانه فلزی هم هشدار دهنده ست:
*.شاخص حدود 9400 به خط روند میرسه
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postسلاام محسن خاان، ممنون بابت موج شماریای قشنگت، اگه بشه یه موج شماری از شاخص لاستیک و پکویر بده ممنون :)
2 تا مطلب پایین تر در مورد لاستیکها مطلب رو گذاشتن ..
دیتای کم پکویر اجازه ی شمارش رو بهم نمیده.....تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...
نظر
-
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postشمارش شاخص فلزات اساسی رو بدین شکل میدونم و به نظرم پس از اتمام صعود فعلی سیکل صعودی 14 ساله تموم میشه:
و این هم شمارش همین شاخص در 4 سال اخیر:
سقف کانال سبز نقطه ی محتملی برا پایان صعود فعلیه
=====
فولاد: (فقط جهت بیان سازگاری با شاخص گروه)
=====
در کنار شاخص فلزات اساسی توجه به خط روند موجود در شاخص کانه فلزی هم هشدار دهنده ست:
*.شاخص حدود 9400 به خط روند میرسه
نمودار های تامل بر انگیزی هستن محسن جان
ممنون از چارت های زیباتریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
شاخص شیمیایی
پیرو مطلبی که در مورد شاخص فلزات اساسی قرار دادم
شمارش شاخص شیمیایی (پتروشیمیها) رو بدین شکل میدونم و به نظرم در انتهای یه سیکل صعودی 3.5 ساله قرار داریم
*.محدوده ی 1884-1921 (که الان درش قرار داریم) به نظرم پایان دهنده ی صعود این گروه خواهد بود
*مهم*.با توجه به نمودارهایی که این دو روز قرار دادم لازمه این تصور سابق خودم رو مبنی بر اینکه شاخص صعود طولانی مدتی خواهد داشت رو تصحیح کنم
در واقع تا حالا فکر میکردم شاخص کل در 1 از 5 قرار داره و پس از اون 3 از 5 و 5 از 5 در پیش خواهند بود ولی با توجه به شمارش فلزات اساسی- شیمیایی بسیار بعیده که شاخص در میان مدت و بلند مدت بتونه صعودی باشه(علی رغم اینکه هنوز به صعود چند تا گروه من جمله خودروییها-بانکیها-اخابر باور دارم)
نظر
-
با درود به محسن خان
جناب مختاری با توجه به سود اعلامی که شرکتا تو گزارشاته 6 ماهه ساختن و باتوجه به اینکه محصولات شرکتها تو سه ماهه سوم افزایشی بوده و میتونن تعدیل بدن و پی به ای پایین شرکتها به نظرت امکان داره که شاخص تو میان مدت بالا نره
از لحاظ بنیادی جور در نمیاد بالانرفتنه شاخص تو میان مدت با توجه به اینکه شاخص سطح مقاومت 28000 رو هم شکسته
با توجه به نمودار شما باید ی خبری بیاد که تمامه تعدیلات شرکتها رو تو گزارشاته اینده بسوزونه و شاخص بالا نرهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر