با عرض سلام و شب بخیر خدمت جناب مختاری و دوستان تاپیک. استاد عزیز میخواستم نظرتون رو در مورد شاخص گروه انبوه سازی بدونم. ایا مقاومت قبلی شکسته شده یا نه؟
**** موج شماری ****
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
وپترو
پیرو شمارش قبلی از وپترو ، به نظرم یه 5 موجی صعودی (1 از 3 ) در 102 تومن تموم شد
و الان دو احتمال مطرحه:
احتمال اول اینکه با نزول تا 84 ، A از 2 شکل گرفته باشه ( الان در B باشیم ) و از همین محدوده یه بار دیگه تا 84 نزول داشته باشیم
احتمال دوم اینه که با نزول تا 84 ، 2 تموم شده باشه : نتیجتا در ابتدای 3 هستیم ، تایید این احتمال اینه که خط روند نزولی 2 ساله با حجم بالا شکسته بشه(کندل هفتگی بالای این خط بسته بشه)
نظر
-
شاخص انبوه سازی
شمارش صعود کوتاه مدت شاخص انبوه سازی رو بدین شکل میدونم:
دو احتمال مطرحه: بودن در ابتدای 3 یا قرار داشتن در B از 2
در صورتی که بتونه از 561 واحد بالاتر بسته بشه میشه گفت در ابتدای 3 هستیم، در غیر اینصورت باید منتظر 524 واحد برای اتمام موج 2 بود
نظر
-
ضمن عرض خسته نباشید خدمت استاد مختاری.
از شما کمکی می خوام.
موضوعاتی که مدتیه من رو دنبال خودشون می کشند اینهان:
آیا معاملات در فصول مختلف سال, ایام هفته, یا ساعات افتتاح و اختتام روزانه تاثیری از پارامترهای انسانی می پذیرن؟ در صورت پاسخ مثبت تاکنون کسی تلاش کرده این روابط رو استخراج کنه؟
مثلا همه ساله بیشترین حجم فروش در چه ماهی هست؟
می شه بهترین اردر خرید رو پس از ساعت 9:30 قرار داد؟!
روز ماقبل تعطیلات طولانی و چند روزه, حجم خرید بالا می ره؟!
آیا در زمینه موارد بالا و عموما تاثیر متقابل فرایند های روانشناختی و اجتماعی و جامعه شناختی بر بورس و معاملات مطلب و مرجعی دیده اید و می توانید به من معرفی کنید. برام زبان فارسی و انگلیسی فرق نداره تو این زمینه.
ببخشید اگه با سوالات بیراهم مسیر رود موج شماری رو منحرف کردم..."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
جناب مختاري سلام
اول از همه به رسم ادب تشكر از تمامي زحمات شما و لطف بي منت شما
ممنون ميشم اگه نمودار شاخص خودرو رو هم به روز كنيد
خبرهايي در خفا پيچيده از رايزني جهت توافق با ام ر ي ك ن با جد ي ت و س ر ع ت كمي بيشتر
و فروش داراييهاي مازاد و غير مولد خودرو سازان جهت شارژ نقدينگي كه اگر عملي شود به نظر بازار خودرو ميتونه زودتر به پيشواز بره
ما همچنان با خودرو 140 ماندگار شديم اگه كف سازي صورت گيرد ممكنه ميانگين پايين بياريمآخرین ویرایش توسط سلطان زمان؛ 2012/11/15, 16:16.@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
پیرو شمارش قبلی از فولاد :
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postانتظار دارم موج 4 فولاد توو همین قیمتای فعلی تموم بشه:
پ.ن. : برا شمارش موج 3 از مجموع تعداد زیر موجها استفاده کردم(که 13=5+4n بوده و لذا یه 5 تایی میشه در نظرش گرفت)
در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post...
از شما کمکی می خوام.
موضوعاتی که مدتیه من رو دنبال خودشون می کشند اینهان:
آیا معاملات در فصول مختلف سال, ایام هفته, یا ساعات افتتاح و اختتام روزانه تاثیری از پارامترهای انسانی می پذیرن؟ در صورت پاسخ مثبت تاکنون کسی تلاش کرده این روابط رو استخراج کنه؟
مثلا همه ساله بیشترین حجم فروش در چه ماهی هست؟
می شه بهترین اردر خرید رو پس از ساعت 9:30 قرار داد؟!
روز ماقبل تعطیلات طولانی و چند روزه, حجم خرید بالا می ره؟!
آیا در زمینه موارد بالا و عموما تاثیر متقابل فرایند های روانشناختی و اجتماعی و جامعه شناختی بر بورس و معاملات مطلب و مرجعی دیده اید و می توانید به من معرفی کنید. برام زبان فارسی و انگلیسی فرق نداره تو این زمینه.
ببخشید اگه با سوالات بیراهم مسیر رود موج شماری رو منحرف کردم...
راستش مسایلی که مطرح کردین(اقلا به این شکلش) دغدغه ی ذهنیم نبوده که دنبال جوابش بگردم
اما اگه منظورتون تکرار ساده و خام یک پدیده (مثلا رشد قیمت یا رشد حجم معملات) در فواصل معین زمانی(مثلا 24 هر ماه) هست ،اینو میدونم که پریچر (تیوریسین الیوت) وجود چنین رابطه هایی رو نفی میکنه
====
اما به عنوان یه برآورد شخصی به نظرم رابطه ی معنا داری بین وقوع جنگ ها و نزول های بزرگ در شاخص ها از یک طرف و دو ماه آگوست و سپتامبر از طرف دیگه وجود داره
متاسفم که نتونستم پاسخ بهتری به سوالتون بدم
نظر
-
درود بر جناب مختاری غزیز؛
اگه زحمت موج شماری کفرا رو هم داشته باشید ممنون میشم. اگه خدا بخواد ببینیم میشه سود خوبی ازش ببریم یا نه:xإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
آقای مختاری عزیز
شاخص قند و شکر مطابق تحلیل شما (در صفحه 47 تایپیک شاخص) باید الان در موج بی باشه. اما این موجی که از حوالی 2330 شروع شده در ظاهر یک 5 موحی به نظر می رسه (که می شه گفت در موج 4 یا حتی اول یک 5 موجی جدید قرار دازه). اگر این موجٰ، بی باشه یعنی می شه امیدوار بود که یک 5 موجی دیگه هم در ادامه داشته باشیم (تا بی 3 موجی و فلت نامتعارف بشه)؟ کلا ممنون می شم وقتی بود این موج شماری رو آپدیت کنید. چون تصاویری که شما آپلود کرده بودید چیز شده من دوباره آپلود کردم.
نظر
-
شاخص خودرو
در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Postجناب مختاري سلام
اول از همه به رسم ادب تشكر از تمامي زحمات شما و لطف بي منت شما
ممنون ميشم اگه نمودار شاخص خودرو رو هم به روز كنيد
خبرهايي در خفا پيچيده از رايزني جهت توافق با ام ر ي ك ن با جد ي ت و س ر ع ت كمي بيشتر
و فروش داراييهاي مازاد و غير مولد خودرو سازان جهت شارژ نقدينگي كه اگر عملي شود به نظر بازار خودرو ميتونه زودتر به پيشواز بره
ما همچنان با خودرو 140 ماندگار شديم اگه كف سازي صورت گيرد ممكنه ميانگين پايين بياريم
شمارش قبلی از شاخص خودرو بی اعتبار شد
شمارش این شاخص رو بدین شکل میدونم و انتظار دارم در بازه ی 4660-4522 نزول یک و نیم ساله ی این شاخص تموم بشه:
*.اولین برگشت رو به بالا رو طبق این شمارش به منزله ی پایان نزول میدونم
نظر
-
*.اولین برگشت رو به بالا رو طبق این شمارش به منزله ی پایان نزول میدونم
امیدوارم که موج شماریتان مثل همیشه....درست باشه.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
نظر