کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
حق با شماست
صعود مذکور 5 تایی بوده و لذا یه صعود 5 تایی دیگه خواهیم داشت (جهت تکمیل B طبق شمارشی که بهش ارجاع دادین که عکساشو باید با فندق شکن دید)
اما سوال اینه که از کجا؟
دو احتمال مطرحه:
1- کف 28 اکتبر در 3626 پایان b بوده باشه
درین صورت انتظار دارم طی یه 5 موجی دیگه شاخص تا سقف کنال رشد کنه
در صورتی که شاخص از 4167 بالاتر بره این احتمال تایید میشه و شکست کف کانال رو به پایین اما احتمال دوم رو تقویت میکنه
2-شاخص تا حوالی 3997 پیش روی کنه و برای تکمیل b یک بار دیگه تا 3480 بیاد پایین و ازونجا یه 5 موجی صعودی بزنه
...
میخاستم بپرسم چه منابع فارسی برای موج شماری برای یاد گرفتن پیشنهاد میدید-بی نهایت سپاسگذارم
کتابی هست به نام "تحلیل موجهای الیوت در بازار سرمایه" که جناب کامیار فراهانی زحمت ترجمه ش رو کشیدن و نشر چالش چاپش کرده، کتاب مفیدی هست
اما نه به مفیدی text خوندن
شمارش خاور رو بدین شکل میدونم و به نظرم در ابتدای یه موج 3 هستیم که انتظار دارم قیمت رو در یک سال آتی به 202 برسونه(و چه بسا بالاتر)
*. *.در گروه خودرو انتظار دارم خودرو و خساپا و خاور به کف های قبلی بر نگردن دیگه و هر نزولی زین پس اصلاح در روند صعودی باشه
اما در مقابل به نظرم خپارس و خزامیا و خبهمن یه برگشت دیگه به کف های اخیر داشته باشن
*. *.در گروه خودرو انتظار دارم خودرو و خساپا و خاور به کف های قبلی بر نگردن دیگه و هر نزولی زین پس اصلاح در روند صعودی باشه
اما در مقابل به نظرم خپارس و خزامیا و خبهمن یه برگشت دیگه به کف های اخیر داشته باشن
در مورد شمارش چارت سهمهای تازه وارد به بورس که دیتای کمی دارند ،این مشکل وجود داره که احتمالات متعدد مطرح میشن که نمیشه ردشون کرد
لذا معمولا از شمارش این جور سهمها خود داری میکنم
اما در مورد شبندر با توجه به شمارش شاخص گروه فرآورده های نفتی و نیز واگرایی منفی شکل گرفته در MACD , RSI , Momentum میشه گفت صعود سهم با تکمیل یه ABC تموم شده
_بسته شدن قیمت پایانی زیر خط روند صعودی تاییدی بر صحت شمارش هست
_انتظار دارم قیمت تا 217 تومان ریزش کنه (با توجه با ساختار امواج شکل گرفته درون نقطه میشه در مورد آینده ی سهم بهتر اظهار نظر کرد)
نظر