کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مخبر جان اصراری به رسیدن قیمت به 105 تومن ندارم
اما حالا که صحبت مجمع و تقسیم سود پیش اومد لازمه نکته ای رو ذکر کنم:
ازونجا که از نمودارِ "تعدیل شده با سود" استفاده میکنم(نموداری که نمایش دهنده ی بازده سهامداره) ،تحلیلهام (در صورت صحت)پیش بینی کننده ی بازده سهامداره
و رسیدن قیمت با تقسیم سود به 105 تومن برآورده کننده ی انتظارم نیست چون اگه فرضا با 15 تومن تقسیم سود قیمت به اونجا برسه بازده سهامدار میشه صفر! در صورتی که طبق نمودار ، انتظار افت حدودا 13 درصدی بازده رو داشتم(0.87=105/120) ،لذا فریبکارم اگه بعد مجمع ادعا کنم با 15 تومن تقسیم سود، قیمت به هدف تعیین شده رسید
مختاری عزیز
از نظر بنده افت سهم در چنین ایامی بعید است...مگر ریزش در کل بازار مشاهده شود....
ولی اینکه عرض شد شاید بعداز مجمع به قیمت 105 تومن برسد....خواستم بخشی از
نظر شما را تایید کرده باشم.
بهر صورت ممنونم از وقت و حوصله شما...
پیرو شمارش قبلیِ وساخت، در زیر موج 4 از صعود اخیر میدونمش
اهداف پایان زیر موج 4 به ترتیب 261 تومن(که همین الان روو این قیمته) و 240 تومن (5 ژانویه) هستن
برا موج 5 که در پی خواهد آمد انتظار اهدافِ به ترتیب 360 ، 387 تومانی رو دارم
جناب مختاری ضمن تشکر
در حالت دوم....ممکنه 105 تومن مربوط به بعداز مجمع باشه...که بعید است 3 ژانویه
اتفاق بیفته....ممکنه 13 یا 23 ژانویه باشه....
مخبر جان اصراری به رسیدن قیمت به 105 تومن ندارم
اما حالا که صحبت مجمع و تقسیم سود پیش اومد لازمه نکته ای رو ذکر کنم:
ازونجا که از نمودارِ "تعدیل شده با سود" استفاده میکنم(نموداری که نمایش دهنده ی بازده سهامداره) ،تحلیلهام (در صورت صحت)پیش بینی کننده ی بازده سهامداره
و رسیدن قیمت با تقسیم سود به 105 تومن برآورده کننده ی انتظارم نیست چون اگه فرضا با 15 تومن تقسیم سود قیمت به اونجا برسه بازده سهامدار میشه صفر! در صورتی که طبق نمودار ، انتظار افت حدودا 13 درصدی بازده رو داشتم(0.87=105/120) ،لذا فریبکارم اگه بعد مجمع ادعا کنم با 15 تومن تقسیم سود، قیمت به هدف تعیین شده رسید
درود جناب مختاری عزیز
یه تحلیلی در مورد حفاری زده بودین که خیلی به دلم نشست
میشه لطف کنین و یه نگاه کوچولو ی دیگه به نمودار حفاری بندازین.
به خاطر من :d
[COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]
استاد مختاري
سلام
ديشب در برنامه کانال 2 ساعت 10.45دقيقه در خصوص بررسي نقدينگي دکتر راعي معاون اقتصادي اسبق بانک مرکزي گفتند با توجه به افزايش قيمت دلار هنوز رشد بازار سرمايه با رشد دلار منطبق نشده است (منظورشون اين بود بازار سرمايه حالا حالاها بايد رشد کند)
و رييس کميسون اقتصادي مجلس هم از هدايت نقدينگي به بورس بعنوان يکي از راهکارهاي متوقف کردن تورم در جامعه سخن بميان اوردند.
ممنون ميشم اگر يک موج شماري از شاخص بورس داشته باشيد و اينکه ايا ممکنه تا خرداد شاخص بورس به 60هزار واحد برسه.
مثلا بطور مثال. فولاد 1100تومان و فملي 1500 تومان و شاراک 1500 تومان کالسمين 1500 تومان فراور 1500تومان و.......
چند سهم با قیمت بیش از یک دلار در بازار موجود است یکی از موارد خصوصی سازی وآزاد سازی قیمتها همین یکسان سازی با دلار آزاد میباشد پس حالا حالا ها کار داریم برای اینکه عدد شاخص زیاد لوث نشود باید مبنا را یک بار دیگر مانند تورم تعغییر دهند یعن از 100 شروع کنند ویک چند سالی بورس مثبت شود تا با نرخ جهانی همگن گردد
[QUOTE=محسن مختاری;258737]پیرو شمارش قبلیِ وساخت، در زیر موج 4 از صعود اخیر میدونمش
اهداف پایان زیر موج 4 به ترتیب 261 تومن(که همین الان روو این قیمته) و 240 تومن (5 ژانویه) هستن
برا موج 5 که در پی خواهد آمد انتظار اهدافِ به ترتیب 360 ، 387 تومانی رو دارم
جناب مختاری عزیز با توجه به حمایت مهم 250 تومان چگونه 240 تومان را لمس خواهد کرد؟ اگر 240 تومان شود روند صعودی سهم شکسته می شود.
و هر چند همچنان معتقدم فاذر طی دو سال آتی صعودی در ابعاد صعود 88-89 خواهد داشت اما به نظرم هنوز زمان اون صعود نرسیده
صعود اخیر فاذر رو در قالب امواج اصلاحی میدونم:
*. منتظر هفته آخر مارس و فاذر 160 تومنی برا شروع صعود رؤیایی هستم
[quote=کيانوش;253741]استاد مقداري وارد تجارت و ونوين شدم.
با اين ديد.
.................................................
.................................................. ..........
در کنار گروه روي-فولاد-پترو-معدن و...
بانکها بسيار ارزشمند شده اند.
چون
همه گروهها رشد کردند الا بانکها
بخاطر حجم نقدينگي قسمتي به بانکها خواهد رفت
پي به اي پايين
رسيدن به کف قيمت تاريخي
صعودي شدن روند تکنيکالي
گشايش اعتبارات ارزي با دلار 2440توماني بجاي دلار 1226تومان
افزايش حجم گشايش اعتبار در بانکها در دو ماه گذشته
و مهم تر از انها تغيير نرخ ارز 2450توماني بجاي 1226توماني از اول اذر در صورتهاي مالي که بعضي از بانکها را که ذخاير و دارايي هاي ارزي فراواني دارند را با تعديلات سود بيش از 100درصدي روبرو کرده است.
بعضي از کارگزاريها دارند بانک تجارت و اقتصاد نوين و ملت را تو منغي جمع مي کنند.
من رو تجارت و اقتصاد نوين خيلي مثبتم.دوستان يک نگاهي به داراايهاي ارزي بانکها داشته باشند بد نيست.بتصورم تا مجمع 100درصد بازدهي داشته باشند.
.................................................. ..........
تعداد ثبت سفارشهای مرکز مبادلات ارزی 10244 فقره اعلام شد
۲۳ آذر ۱۳۹۱
مرکز مبادلات ارزی کشور در بیست و سوم آذرماه، تعداد69 فقره سفارش را جهت تخصیص ارز به ثبت رساند.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، با محاسبه عملکرد روزهای پیشین، تعدادثبت سفارش های پذیرفته شده در این مرکز به رقم 10244 فقره رسید.
..........................................
اگز بانکها سالهاي پيش 20ميليارد دلار را با 1226تومان گشايش مي کردند حالا با دلار 2450تومان چه شود. بانکي ..........................................
تاکيد مي کنم همچنان با سهامهاي دلاري باشيم ولي قسمتي از سود را به بانکها تبديل کنيم.
عمده دليلش تعديل مثبتي هست که بانکها از محل داراايهاي ارزي مي توانند بدهند هر بانکي که ارز بيشتري داشته باشد رشد بيشتري خواهد کرد.مثل تجارت ونوين وملت و......
حالا بريد ببينيد متوجه مي شويد بعضي از بانکهايي مثل تجارت که بيش از 30درصد از منابع را بشکل رز نگهداري مي کردند چه شوند.[/quote
استاد مختاري
سلام
قصد دارم تو بانکها بيشتر قوطه ور بشم.
لطفا شاخص بانکها را مجددا بررسي فرماييد.
بتصورم بعد از گزارش 9ماهه گروه فلزات پترو معدن و.....گروه بانکها سر بلند کنند.
محبت بفرماييد ببينيم موج شماري چي ميگه.
سپاسگزارم.
سلام مختاري جان شب بخير.لطف بفرماييد وضعية غبشهر را برسي نماييى من تكنيكال زياد بلد نسيتم و بنيادي كار مي كنم اما آفت قيمت سهم إز ١٧٠٠ تا ١٠٥٠ ودر جا زدن سهم با توجه به به بازار و رشد هم كروه هاي ان دركؤتاه مدت جكؤنه ميدانيد
نظر