بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • david danger
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 85

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
    کروی _

بعنوان مقدمه باید عرض کنم که شرکت های حقوقی بزرگ اخیرا ورود و خروج هایی به شرح زیر داشته اند که من از سایت سازمان بورس استخراج کردم و احساس کردم که می تونه در تصمیم گیری دوستان مفید فاید باشه.

فولاد مبارکه، کروی، فولاد خوزستان و بانک تجارت جزء ورودی ها بودن که در مورد بانک تجارت با توجه به وضعیت نامناسب شاخص گروه بانکی نظری ندارم و فولاد خوزستان هم فکرم می کنم بدرد نوسانگیری نخوره.

اما بانک پاسارگاد، انصار ، صنایع آذرآب ، آ.س.پ، چادر ملو و ایران ترانسفو جزء خروجی های بازار بودن.

با این وصف تحلیل کروی رو تقدیم دوستان می کنم.

کروی با توجه با شکست روند نزولی در تایم فریم روزانه به طور کامل و عبور از خط میانگین 20 و 55 روزه بعنوان سطوح مقاومت جهت روند رو عوض کرده در تایم فریم هفتگی هم روند نزولی قیمت شکسته شده و نفوذ خوبی داشته.
    ورود شرکت تجلی سرمایه :-? هم که حمایت شدیدی در دو روز گذشته از فولاد مبارکه داشته =D> در این سهم شروع شده.

اسیلاتور rsi در میانه رشد قرار داره.
    شاخص mfi ( شاخص جریان وجوه نقد ) رشد خوبی داشته.
    سیگنال خرید با قطع خط macd توسط خط سیگنال به بالا مشاهده می شه.
    شکست مقاومت 20 روزه تایید بر تغییر روند در کوتاه مدت هستش.
    شاخص گروه فلزات در روند رشد قرار داره.

اولین مقاومت پیش روی این سهم 331 تومن در 23.6% فیبوناچی و خط میانگین 200 روزه هستش. این خط مقاومت به عنوان خط مقاومت قله تاریخی سهم نیز محسوب می شه و قیمت با عبور از اون در میانه راه مقاومت خط میانگین 100 روزه برای دستیابی به هدف کوتاه مدت در 359 تومن و سطح مقاومتی 38.2% فیبوناچی پیش رو خواهد داشت.

تقاضا می کنم اساتید بررسی کنن در صورتی که با سیگنال خرید موافق هستن اعلام نظر بفرمایند.
    سلام خدمت دوستان عزیزوبا کسب اجازه از اساتید بزرگوار
    این یک مقایسه صورت مالی درتاریخ31/3/90 نسبت به29/12/89 هست.
    ازدوستان تمنا دارم اگر خطایی هست حتماً بگن تا اصلاح بشه.

کاهش موجودي نقدي درحدود2.5ميليارد تومان
    افزايش سرمايه گذاري کوتاه مدت
    کاهش طلب از شرکتهاي گروه وشرکتهاي وابسته بالا بردن نقدینگي به مبلغ20 ميليارد تومان29%
    افزايش سرمايه گذاري بلند مدت به ميزان17% ومبلغ25 ميليا ردتومان
    افزايش ساير دارائيها به ميزان8% به مبلغ202ميليون تومان
    افزايش اسناد دريافتني (سفته،ضمانت نامه،برات) به ميزان 21% به مبلغ1.4ميليارد تومان
    اسناد پرداختني تجاریش نسبت به پايان سال گذشته تغييري نداشته
    افزايش اسناد پرداختني 14% به مبلغ2.2ميلياردتومان
    تسويه بدهي شرکت به مبلغ52 ميليون تومان
    کاهش اسناد پرداختني بلند مدت14% به مبلغ260ميليون تومان
    تسويه وام بلند مدت
    کاهش سود انباشته 30%به مبلغ26 ميليارد تومان
    تولید 93هزارتن اسید سولفوریک برای شرکتهای گروه که این امر ازاواسط سال 89 محقق شده واحتمالاً با توجه به خرید 2 کارخانه جدید، امسال از این محل سود خوبی عایدی خواهد داشت.
    در بخش سرمایه گذاریها نیز بایست سود حاصل از 20 %سهامداری شرکت کارگزاری معیارو 15% شرکت بیمه اعتماد مهر و100% سهام شرکت حمل ونقل مهر رااضافه کرد.
    دربخش طرحهای توسعه ای حرفهای زیادی برای گفتن وجود داره که به دو نمونه بسنده میکنم.انتقال شرکت به محل جدید وآزادسازی زمینهای اون ،تولید کنستانتره روی در طرح توسعه و طرح افزایش تولید روی بندرعباس به 18 هزارتن.
    برای امسال صادرات 70الی 80 درصد تولیدات را پیش بینی کرده که با توجه به افزایش ظرفیت تولیدی در بندر عباس این مقوله دو از انتظار نیست.
    این شرکت تونسته با زده داراییهاش رو که درسال87 با زیان دهی 10% مواجه بوده درسال88 با16 درصد مثبت وسال89 با19درصد مثبت به پایان برسونه.
    وآخر اینکه مجموع سود سال 88 به 43 میلیارد تومان وسال 89 به70 میلیارد تومان میرسه که باعث شده نرخ بازده حقوق سهام که در سال(87) 8%منفی بوده به 26%مثبت درسال 89 برسه ودرصورت دنباله داربودن این روند امید به ادامه رشداین مجموعه داشته باشیم.

نظر

• بابای دارا
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 768

اطلاعات ارزشمند و مفیدی بود سپاسگذارم.
      فقط باید منتظر بازار جهانی باشیم که یه جو مثبتم برای حرکت کروی بوجود بیاره.
      مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• بابای دارا
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 768

دوستان عزیز

من امشب متوجه شدم که شرکت مبنا تغییراتی روی نحوه محاسبه در نرم افزار ره آورد نوین 3 انجام داده که تا حالا ازش بی اطلاع بودم. لذا ضمن عذر خواهی اصلاح می کنم. #-o

نمودار باما _

اولین سطح حمایت رو 2481 تومن برآورد کرده بودم که اونو به 2527 تومن اصلاح می کنم.

هدف قیمت کمرجان _

در مورد کمرجان هدف قیمت اونو 832 تومن پیش بینی کرده بودم که به 852 تومن اصلاح می کنم
        آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/09/03, 22:58.

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• بابای دارا
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 768

سلام به درخواست سپه عزیز

بترانس _

نمودار این سهم خیلی شبیه فملی جیگر در می آره
          بعد از افزایش سرمایه 400% حرکت خاصی در این سهم دیده نمی شه ضمن اینکه الان روی مقاومت 20 روزه و 55 روزه گیر کرده.

نکته مهم دیگه اینکه سه روز قبل حدود 21 برابر حجم مبناش معامله شد و وقتی که نمودار شاخص جریان وجوه نقد رو بررسی می کنیم می بینیم که نقدینگی به شدت از این سهم خارج شده. تحلیل بنیادی سهم هم مهمه که باید از باربد جان دعوت کنید بیاد.

پیش خودمون هم بمونه بعد از افزایش سرمایه، کارگزاری من یه کار غیر عادی کرد اونم اینکه ایمیل زد که حق تقدم هایی که خریده رو حاضر واگذار کنه ؟؟؟

اگه بحث نمودار و تحلیل بود که هیچ و اگه قصد خرید دارید، سهم های جذاب تر دیگه ای هستند که دوستان دارن سیگنال می دن

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

سلام به درخواست سپه عزیز

بترانس _

نمودار این سهم خیلی شبیه فملی جیگر در می آره
            بعد از افزایش سرمایه 400% حرکت خاصی در این سهم دیده نمی شه ضمن اینکه الان روی مقاومت 20 روزه و 55 روزه گیر کرده.

نکته مهم دیگه اینکه سه روز قبل حدود 21 برابر حجم مبناش معامله شد و وقتی که نمودار شاخص جریان وجوه نقد رو بررسی می کنیم می بینیم که نقدینگی به شدت از این سهم خارج شده. تحلیل بنیادی سهم هم مهمه که باید از باربد جان دعوت کنید بیاد.

پیش خودمون هم بمونه بعد از افزایش سرمایه، کارگزاری من یه کار غیر عادی کرد اونم اینکه ایمیل زد که حق تقدم هایی که خریده رو حاضر واگذار کنه ؟؟؟

اگه بحث نمودار و تحلیل بود که هیچ و اگه قصد خرید دارید، سهم های جذاب تر دیگه ای هستند که دوستان دارن سیگنال می دن
            دوست عزیز سلام
            زمانی که سهم 720 بود و دوستان از 1000 صحبت میکردند گفتم این سهم......
            الان سهم 600 شده
            من دوست ندارم تحلیلی که قبلا زدم را الان دوباره باز کنم چون همان موقع هم فهمیدم دوستان دوست ندارند از بترانس بد بگم
            بد که نه حقیقت را بگم
            در وضعیت فعلی شرکت اگر این سهم 1000 هم بشود با سفته بازی باید بشه
            البته شاید در مرور زمان این قضیه بر طرف بشه و سهم بتونه به اون قیمت برسه که این مشمول همان زمانه
            اما در زمانی که 720 صف خرید بود الارم ریزش را دادم

بازم میگم شاید یک زمانی بترانس 1000 هم بشه
            اما خدا کنه دوستان از بقیه بازار جا نمونند

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
              سلام باربد خان شما استادی، جسارتا درست نیست بنده اظهار نظر کنم. شما بزارید روی حساب سیاه مشقهای یک شاگرد:
              اولین مقاومت شنبه هست از نظر بنده روی رقم 25508 و مقاومت بعدی 26158 و 26756 میتونن باشند، به نظر میشه یک واگرایی مخفی کوچیک هم توی نمودار دید بین قیمت و آر اس آی(تصویر اول). از طرفی شنبه به یک خط روند بلند مدت صعودی برخورد میکنه که یکبار اون رو شکسته. (تصویر دوم). اما از همه اینها مهمتر کنج بود که شکسته شده و به احتمال زیاد همون حدث شما میشه.
              اقا بعد 5 روز کاری اینست را بازم بالا اوردن تا اپدیتش کنم
              اون موقع من از معاملات فولاد و احتمال مثبت شدن اخابر
              ثبات نسبی بازرهای جهانی
              گفتم داریم میریم برای 26000
              حالا فردا اگر مثبت باشه که احتمالا هست
              این سه کندل شما این 26000 را برای ما میکنه حمایت شاخص یا نه؟
              اقا بو اره که من عاشق موج 3و 5 هستم شدید

نظر

• fm2006
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 825

دوستان عزیز

من امشب متوجه شدم که شرکت مبنا تغییراتی روی نحوه محاسبه در نرم افزار ره آورد نوین 3 انجام داده که تا حالا ازش بی اطلاع بودم. لذا ضمن عذر خواهی اصلاح می کنم. #-o

نمودار باما _

اولین سطح حمایت رو 2481 تومن برآورد کرده بودم که اونو به 2527 تومن اصلاح می کنم.

هدف قیمت کمرجان _

در مورد کمرجان هدف قیمت اونو 832 تومن پیش بینی کرده بودم که به 852 تومن اصلاح می کنم
                جناب دارا گویا کم کم شیوه تحلیلمون داره به هم نزدیک میشه (مثالش حمایت باما ) امیدوارم همچنان با تبادل نظر با دیگر اساتید سایت و همچنین شما دوست عزیز در مسیر اعتلای سطح علمی سایت گام برداریم .
                موفق و پیروز باشین
                فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• fm2006
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 825

وآتی - صعود به داخل ابر نارنجی رنگ در نمودار ایچیموکو - شکست ترند لاین نزولی و پولبک به سمت اون - و شاید شکلگیری الگوی پرچم با هدف اولیه 110 (منوط به شکست ضلع بالایی ) و سپس پر کردن گپ قیمت در 120
                  فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                    اقا بعد 5 روز کاری اینست را بازم بالا اوردن تا اپدیتش کنم
                    اون موقع من از معاملات فولاد و احتمال مثبت شدن اخابر
                    ثبات نسبی بازرهای جهانی
                    گفتم داریم میریم برای 26000
                    حالا فردا اگر مثبت باشه که احتمالا هست
                    این سه کندل شما این 26000 را برای ما میکنه حمایت شاخص یا نه؟
                    اقا بو اره که من عاشق موج 3و 5 هستم شدید
                    سلام باربد جان،
                    شما بزرگواری؛
                    شاخص به مقاومت دوم 26158 نفوذ کرد، مقاومت تکنیکی بعدی میتونه رکورد شاخص در 26756 باشه، در صورت شکست این مقاومت سیگنال برک اوت صادر میشه (موثق ترین سیگنال تکنیکال)، که هدف کلاسیکش میتونه محدوده 30000 باشه. ضمنا هنوز واگرایی معتبری در قیمت و اندیکاتورها شکل نگرفته با اینکه آر اس آی (شاخص قدرت نسبی) محدوده بالای 70 قرار داره؛ مکدی هم واگرایی نداره، شاخص نقدینگی نیز روند صعودی به خود گرفته؛ در مجموع میتوان همچنان (به نظر این حقیر) به صعود شاخص امیدوار بود.
                    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• اسطوره
                      کاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 277

احتمال ارام گرفتن كمنگنز اسب سركش براي استراحت در 10290 به دليل برخورد با فيبوي 61.8 وجود داره
                      شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
                      رابرت مپل براون

نظر

• MTZ
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 670

اسانید و علما تکنیکالیست نظر بدید لطفا

به نظر بیمه البرز در حال ساخت الگوی نلبکی است ؟؟

نظر

• نیایش
                          عضو عادی
                          • Sep 2011
                          • 31

سلام
                          این البرز توی تعدیل نشده به قابلمه بیشتر شبیه هست. اما فکر کنم حقش بیشتر ارزش داشته باشه، با توجه به تمدید یکماهه
                          وکتور هوگو (نویسنده معروف فرانسوی):

[B]وجاهت توام با وقار و عفت، به زن قدرتی می دهد که قویترین مردان را یارای مقاومت در برابر او نیست، و مردان را به خضوع و تعظیم در مقابل زن وا می دارد.[/B]

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                            سلام باربد جان،
                            شما بزرگواری؛
                            شاخص به مقاومت دوم 26158 نفوذ کرد، مقاومت تکنیکی بعدی میتونه رکورد شاخص در 26756 باشه، در صورت شکست این مقاومت سیگنال برک اوت صادر میشه (موثق ترین سیگنال تکنیکال)، که هدف کلاسیکش میتونه محدوده 30000 باشه. ضمنا هنوز واگرایی معتبری در قیمت و اندیکاتورها شکل نگرفته با اینکه آر اس آی (شاخص قدرت نسبی) محدوده بالای 70 قرار داره؛ مکدی هم واگرایی نداره، شاخص نقدینگی نیز روند صعودی به خود گرفته؛ در مجموع میتوان همچنان (به نظر این حقیر) به صعود شاخص امیدوار بود.
                            اقا من میگم این شاخص برای سوختش از بنزین هواپیما دارن استفاده میکنند
                            شما بگو نه
                            همون 30000 قبول خدا برکت

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                              اقا من میگم این شاخص برای سوختش از بنزین هواپیما دارن استفاده میکنند
                              شما بگو نه
                              همون 30000 قبول خدا برکت
                              دو تا سهم مهم شاخص ساز یعنی فولاد و اخابر مقاومتا رو شکستن....این خیلی خوبه
                              برای رسیدن به 30 هزار نیاز به کمک غدیر هم هست....
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابای دارا
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 768

تحلیل تکنیکال

شصفها _

نفوذ به خط نزولی میان مدت در تایم فریم هفتگی انجام شده. شاخص هیجان بازار در میانه افت قرار دارد. نمودار جهانی نفت نیز الگوی ادامه دهنده کنج نزولی تشکیل داده است. شاخص گردش وجوه نقد، در محدوده کف قرار دارد.
                                اولین سطح مقاومت در 23.6% فیبوناچی 3599 می باشد.

اما در کوتاه مدت روند نزولی در تایم فریم روزانه شکسته نشده. قیمت از مقاومت های ابتدایی مبنی بر تغییر روند کوتاه مدت عبور کرده ولی مقاومت های مهمی در سطح 38.2% فیبوناچی در 361 تومن پیش رو دارد.
                                برگشت بازار در این سطح نشانه قدرت بازار در جهت برگشتی قلمداد می شود.
                                خط میانگین 55 روزه بازار نیز مزید بر علت است.

نکته مثبت : انتظار می رود عبور کامل از این سطح، باعث عبور از سطح مقاومت 50% فیبوناچی در 374 گردد.
                                در اینصورت 386 مقاومت مهمی خواهد بود.

نکته منفی : در صورت برگشت قیمت، حمایت های پیش رو قیمت 338 و 325 و 320 تومن خواهند بود. رشد سهم در کوتاه مدت به منزله استراحت در جهت روند نزولی قلمداد می شود.

دوستانی که در تارگت اعلام شده، تصمیم به شناسایی درآمد دارند ، زیر 370 تومن به بازار صدمه خواهد زد ...

نمودار نفت

آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/09/10, 23:23.

نظر

در حال کار...
                                X