بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MTZ
    Banned
    • Jul 2025
    • 670

خواستم یک تاپیک جدید ایجاد کنم اما حیف ام اومد دیدم این تاپیک اومده پایین

شاید خیلی از دوستان که اینجا هستند یادشون نباشه اما آبان ماه سال 89 که تازه سایت راه افتاده بود و دامین boure4ex داشت آقا حجت ،بنده، و محمد خان شاهسوند که دیگه کم پیدا شدند این تاپیک را راه انداختیم تا هر شب مشق شب هامون را اینجا بنویسم و غلطهای خودمون را اصلاح کنیم

سعی میکنم از این به بعد هر نکته و یا سیگنالی به نظر اومد اینجا بنویسم تا اشتباه آن تسوط سایر اساتید رفع بشه

نظر

• MTZ
      Banned
      • Jul 2025
      • 670

کاما ...خیلی ها فکر کردند چون اول این هم مثل کبافق ک داره مثل اون رشد میکنه:D اما .....

به نظر اصلی ترین سطح حمایتی فعلا محدوده 2228 تومان است که ma55 و خط روند صعودی کوتاه مدت و خط میانی چنگال هم پوشانی دارند ..نکته مهم تر روند صعودی بلند مدت rsi هستش که اگر در اون محدوده بهش برسه دیگه سیگنال خیلی موثق میشه ( الان یک خورده فاصله بین اونها ریاد شده واسه همین شک دارم ) سطح حمیات بعدی 2151 و درصورت افت بیشتر خط روند صعودی بلند مدت (کف کانال ) در 1950

پیگیری حجم مهاملات در محدوده 2228 خیلی مهم است

نظر

• MTZ
        Banned
        • Jul 2025
        • 670

وصنعت .. جزو اون سهم هایی است که الیوت مرتبی داره

میشه به صورت پیش فرض اینجوری گرفت که داره یک سروشانه کف درست میکنه ..نقاطی که سهم میتونه از اونجا برگشت کنه 121 و 119 تومان است که میتونه قله شونه راست اونجا تشکیل بشه
        هدف سروشانه 141
        چگونگی پول بک به سطح مقاومت RSI بسیار مهم است

نظر

• MTZ
          Banned
          • Jul 2025
          • 670

قنیشا : سهم همه ویژگی های ایجاد سروشانه سقف با هدف 350 را داره ... سیگنال فروش و قرار داشتن قیمت در سقف بدجورررررررررررررر

نظر

• MTZ
            Banned
            • Jul 2025
            • 670

بکام ..سهمی که این روزها خیلی سرو صدا کرده ... دو قلو کف واضح با هدف 300 ..پول بک هم زد

نکته اصلی اینجا است که بین علما اختلاف است که موج جدید 5 از 5 است یا موج b...به نظر شما یعنی کی میتونه باشه ؟ :D

اگه موج 5 از 5 باشه تا 400 میره اما اگه B باشه 300 تمام میشه

نظر

• MTZ
              Banned
              • Jul 2025
              • 670

شاخص داوجونز .. در نمودرا خطی ساده حسابی فعلا محدوده کف کانال صعودی کوتاه مدت است.تثبیت در این محدوده خیلی اهمیت داره چون اگر کانال به پایین شکسته بشه تشکیل الگوی پرچم نزولی میده با هدف های خیلی بد بد :D

لازمه این قضیه اینکه قیمت طلا هم به شدت افزایش پیدا کنه که فعلا طلا احتمال افتش بیشتر از رشد ان است .. طلا هم اگه بچه خوبی باشه داره دو قلو سقف میشه:D

نظر

• MTZ
                Banned
                • Jul 2025
                • 670

آقایون علما واگرایی مخفی مثبتی که من میبینم شما هم میبیند :D

اسم سهمو نمیگم تا خودم اول بخرم :D....... هدف سهم خیلی بالا بالا است

نظر

• H.lotfi
                  عضو جدید
                  • Jul 2011
                  • 17

در اصل توسط mtz پست شده است View Post
                  آقایون علما واگرایی مخفی مثبتی که من میبینم شما هم میبیند :d

اسم سهمو نمیگم تا خودم اول بخرم :d....... هدف سهم خیلی بالا بالا است

با سلام خدمت استاد گرامی آقای مرتضی عباس زاده، جسارت نباشه ولی تو این سایت تک خوری نداریم:d منم با اینکه کفرا برای خرید تو پوزیشن خوبی قرار گرفته، کاملا موافقم. امیدوارم دوستان ازش بهره کافی ببرند ;)

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

در اصل توسط H.lotfi پست شده است View Post
                    با سلام خدمت استاد گرامی آقای مرتضی عباس زاده، جسارت نباشه ولی تو این سایت تک خوری نداریم:d منم با اینکه کفرا برای خرید تو پوزیشن خوبی قرار گرفته، کاملا موافقم. امیدوارم دوستان ازش بهره کافی ببرند ;)
                    =))
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• MTZ
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 670

در اصل توسط h.lotfi پست شده است View Post
                      ای بابا من اسم سهم . نگفتم که تابلو نشه دیگه اما شما :d

سهم از لحتظ بنیادی وضعیت خوبی دارند اونجور که بنیادی ها میگند از لحاظ تکینیک مقاومت اصلی 400 تومان است و صبا تامین به شدت بالای 400 عرضه کننده است
                      محدوده خرید مناسب 380-385 میباشد

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                        ای بابا من اسم سهم . نگفتم که تابلو نشه دیگه اما شما :d

سهم از لحتظ بنیادی وضعیت خوبی دارند اونجور که بنیادی ها میگند از لحاظ تکینیک مقاومت اصلی 400 تومان است و صبا تامین به شدت بالای 400 عرضه کننده است
                        محدوده خرید مناسب 380-385 میباشد
                        وضعیت بنیادی واقعا خوبه 100% هم تعدیل مثبت داره توی چند مرحله
                        اما متاسفانه صبا نمی ذاره سهم فعلا بالا بره. حتی خود صدر تامین هم عرضه می کنه! نمی دونم کی قراره اجازه بدن مقاومت 410 تومانیش شکسته بشه
                        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• majid
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 151

در اصل توسط mtz پست شده است View Post
                          کاما ...خیلی ها فکر کردند چون اول این هم مثل کبافق ک داره مثل اون رشد میکنه:d اما .....

به نظر اصلی ترین سطح حمایتی فعلا محدوده 2228 تومان است که ma55 و خط روند صعودی کوتاه مدت و خط میانی چنگال هم پوشانی دارند ..نکته مهم تر روند صعودی بلند مدت rsi هستش که اگر در اون محدوده بهش برسه دیگه سیگنال خیلی موثق میشه ( الان یک خورده فاصله بین اونها ریاد شده واسه همین شک دارم ) سطح حمیات بعدی 2151 و درصورت افت بیشتر خط روند صعودی بلند مدت (کف کانال ) در 1950

با تشکر از تحلیل های خوبتون فکر میکنم کمتر از حوالی 23050 نیاد که 50 در صد فیبو میباشد و در خصوص نگرانی در خصوص rsi میتوان یک خط از دو کف قبلی کشید که موجب برگشت rsi گردد در ماه های قبل هم ملاحظه فرمائید چنین اتفاقی برای rsi افتاده و لزوما تا خط روند اصلی کاهش نداشته. با تشکر

نظر

• MTZ
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 670

طلا در تایم فرم روزانه و نمودار خطی ساده در محدوده خط سیگنال دو قلو سقف قرار دارد ..خط سیگنال و گردن الگو در محدوده 1759 دلار قرار دارد و هدف الگو 1620 دلار است اما مهمترین حمایت در محدوده 1720 دلار کف کانال صعودی جدید است.
                            همچنین در تایم هفتگی در اسیلاتور RSI خط روند صعودی 1 ساله ای قرار دارد که احتمال حمایت مجدد در ان محدوده بسیار بالا است

تایم روزانه دو قلو سقف

تایم هفتگی خط روند صعودی RSI

نظر

• MTZ
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 670

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                              کاما ...خیلی ها فکر کردند چون اول این هم مثل کبافق ک داره مثل اون رشد میکنه:D اما .....

خوب دیگه اقا کاما داره میرسه به جای حساس ... RSI فردا یا نهایت دوشنبه میرسه بع خط روند صعودی بلند مدت که بیشتر از 1 ساله حفظش کرده ..حمایت مهم در باند 2157-2253 قرار داره که به نظر من باید زا اونجا برگرده .. در غیر این صورت تا محدوده 2000-1950 که کف کانال صعودی است ریزش خواهد کرد

نظر

• MTZ
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 670

یک پیشنهاد دارم واسه بچه های ریکس پذیر ... (دقت کن دوست عزیز ریکس پذیر باید باشی نه ریسک پذیر) :D

به نظر میرسه سهم روی 600 کف ساخته و روند نزولی هم شکسته شده که واگرایی مثبت هم در اسلاتورها داریم ..ضمن اینکه احتمالل شکل گیری 3 قلو کف هم است

نظر

در حال کار...
                                X