کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

شاخص کل - بخش پایانی
    ===============

نشانگر های کوتاه مدت

همان طور که می بینید نشانگر های کوتاه مدت نزدیک شدن به کف را نشان می دهند و این یعنی دست کم یک ماه استراحت و بیش از 1000 واحد اصلاح که با نگاهی واقع بینانه تر به دو ماه استراحت و 4 هزار واحد اصلاح می رسد! یعنی شاید همان 71555 واحد که فیبوی 50 درصد اصلی و خط روند حامی اصلی است.

این نشانگر ها احتمال این را تقویت می کنند که الان در موج c از 2 از 5 هستیم که هدفش می تواند انتهای آبان (ابتدای آذر) و زیر 72000 واحد باشد.

نشانگر های میان مدت هم میانه یا انتهای راه نزول را نشان می دهند.

پیشبینی:
    به نظر می رسد محتمل ترین حالت این است که مثل سه هفته ی گذشته یک مقدار کج دار و مریض شاخص بالا برود و بعد از آن یک افت بیشتر را شاهد باشیم. رشد احتمالی به نظر می رسد روی خط چنگال باشد و از ابتدا تا انتها 400 واحد بالا برود که الان از این 400 تا 130 واحد رفته و مانده 270 واحد رشد دیگر. همین طور از 5 روز راه صعود دو روزش طی شده... پس انتظار من و احتمال قوی تر من این است که از سه روز دیگر یعنی از اواسط یا اواخر هفته ی آینده روند موقت صعودی تمام شود و اوضاع برود به سمت خراب شدن و در این ابتدای هفته هم وقت دارم که اگر می خواهم چیزی را نقد کنم بکنم...
    تمام این پیشبینی ها منوط به این است که حجم کم بماند و زیاد نشود.

پیشبینی نهایی این است که هفته ی آینده روی 77 هزار خواهیم بود. دقیقتر: 76970
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

نماد هایی با مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
      ===================

آینده - این نماد نزول عالی ای داشته و اگر یک دره ی زیبا در مکدی تشکیل دهد و بیاید بالا خیلی عالی می شود. حتما در خاطرمان باشد برای 20 روز بعد.
      ثاژن - خط روند نزولی کوتاه مدت خودش را شکسته و واگرایی مکدی عالی ای دارد.
      حسینا - که خیلی خطر و پاداشش بالا است و اگر مکدی اش بالا بیاید خیلی عالی می شود.
      خودکفا - نامعلوم
      دلر - فنجان زده و آر اس آی اش خیلی خوب است.
      سایرا - که مشکوک است.
      شپدیس - که نمودارش کند است و به نظر می رسد اهدافش بزرگ نیست.
      غپارس - یک موج 5 نزولی وحشت ناک دیگر اگر بزند وضعش خوب می شود.در خاطرمان باشد برای 20 روز بعد.
      غمهرا - که در میان مدت نوسانی است و الان ممکن است همین قدر که صعود کرده دوباره صعود کند.
      کقزوی - که احتمال ریزش تا 1000 بلکه 500 ریال را هم دارد. (چیزی که من بهش می گوییم واگرایی عمل نکرده در مکدی)
      میهن* - که باید بررسی اش کنیم و ممکن است سود خوبی درش خوابیده باشد.
      نیرو - که در خاطرمان باشد برای 20 روز بعد. اگر خوب افت کرده بود دوباره نگاهش کنیم.

اینها با داده های TseClient بود.

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

اما با داده های بورس_نوین:

این فهرست همان فیلتر بالا است با داده های بورس نوین:

ده تا دیگر هم زیرش دارد که آنها را هم بررسی می کنم.

بهپاک * - مناسب به نظر می رسد. یادمان باشد رویش بررسی کنیم.
        بموتو - 20 روز دیگر.
        سنیار؟صنیار؟ - خوب است. ولی موضوع اینجاست که اصلا نمی دانم چیست؟ :))
        فجوش - عالی. اگر خاطرتان باشد چند وقت پیش با یک چیز دیگر هم از این نماد گفته بودم و آن موقع هم نمی دانستم این چیست!
        غدشت - در حال شکستن مقاومت ولی هدف بزرگی ندارد.
        غشهد - مشکوک است باید بیشتر بررسی شود. در کل باید گفت سیگنالش قوی هم نیست... چه بهتر وقتی آدم زیاد سیگنال دریافت می کند آن ضعیف ها را و آن ها که حالت احتمالی دارند را بیاندازد دور...
        این غشهد خیلی خوش نوسان است و امکان دارد بیشتر رویش تحقیق کنم.
        کالا4 - که به خاطر افت زیاد در نمودارش این سیگنال را به ما داده و باید بررسی کنم ببینم افتش واقعی است یا داده ها مشکل دارد.
        الان همین نماد را در سایت tsetmc نگاه کردم، به هیچ وجه مکدی اش جالب نیست... دقیقا سیگنال خروج است و خبری از افت زیاد درش نیست... پس به نظر می رسد داده هایی که از بورس نوین می گیرم هم زیاد جالب نباشد...
        کدما - ضعیف
        کیسفا؟کایصفا؟ - شاید در انتهای راه صعود ولی ارزش بررسی را دارد. الان نگاه کردم کاصفا بود. کاشی اصفهان که الان متوقف است... پس هیچ...
        کخاک؟کخاخ؟ - که چندی پیش هم با رگراسیون پیشنهاد بررسی داده بودیم. البته الان یک مقدار مشکوک است.
        کمرجان
        کپشیر - که شاید الان انتهای موج 1 اش باشد.
        کشرق *
        کوثر *
        میهن *
        نیرو
        ثجان؟ - شاید
        ثآذر؟ - برای 20 روز دیگر
        ثباغ ***** - فوق العاده! حتما بررسی شود. واگرایی فوق العاده زیبا (آدم یاد حرکت سنجاب پرنده ی آن کشتی گیر آمریکایی ِ می افتد... این قدر زیبا!) حجم هم عالی است. قیمت هم عالی افت کرده.
        ثنوین
        ثپردیس *
        شپدیس که در ارسال پیشین هم بود.
        شفن - شاید
        شیراز - شاید
        ورنا - شاید

من در اینها دنبال یک نمادی می گشتم که با آمار خریداران قوی هم همخوانی داشته باشد... که نشد. البته ثپردیس یک بار جزء آمار بود.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

مسابقه هفتگی (بررسی آر اس آی و استکاستیک)
          =========

اما از آنجا که قرار شده ما به سمت کوتاه مدت (هفتگی) رو بیاوریم باید به نشانگر های کوتاه مدت هم بیشتر توجه کنیم.

کلا چیزی که من از نشانگر ها متوجه شده ام این است که از نظر بازه ای مکدی خیلی بلند مدت تر را نشان می دهد، آر اس آی متوسط و استکاستیک فوق العاده کوتاه مدت. (برای کار ما عالی است)

اگر اشتباه نکنم استکاستیک در ابتدا به شاخص سفته بازان مشهور بوده و از آن شاخص هایی است که از سمت معامله گران آتی به سمت ما سهامداران آمده...

در زیر سعی می کنم آمار استکاستیک و آر اس آی را نیز مثل مکدی در بیاورم:

آر اس آی های زیر 20:
          سفار - هدف بزرگی ندارد.
          بیکا؟ *
          سایلام -20 روز دیگر
          غذایی ها - 10 روز دیگر
          کدما ×
          کحافظ ×
          کنیلو - 20 روز دیگر
          خبهمن***
          لپیام - فکر کنم داده های بورس نوینش مشکل دارد.
          منسوجات ؟
          پلاست * ؟
          سایرا *
          سنوین * + ؟
          شپامچا - ؟
          وآریان - 20 روز بعد
          وقوام *
          وموشان؟ ×
          وثوق؟ ×

جالب است! اینها (یعنی نشانگر ها) خیلی به هم نزدیک هستند.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

فجوش
            ====

نام شرکت: جوش و اکسیژن ایران

حجم خیلی کم است و هر روز 10-20 میلیون ریال بیشتر خرید و فروش نمی شود.

نماد پایه است و قیمت 1000 ریال و آخرین داد و ستد هم برای اول سال بوده با مبلغ 15 میلیون ریال!

پس کلا این هیچ...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

ثپردیس
              ====

قیمت عالی، بنیاد عالی

به قیمت عرضه اولیه سال گذشته رسیده!

چند روز پیش از فیبوی 78 درصد (که بنده جزء فیبو ها حسابش نمی کنم) برگشته.

مکدی واگرایی عالی دارد.
              حجم بسیار کم و عالی است.

آن فیبو ی 78 درصد مصادف با یک خط زیرین کانال هم می شود!

الان دقیقا روی یک مقاومت کوتاه مدت هم هست که فکر کنم با این صف خریدی که دارد بتواند از آن عبور کند.

بررسی عمیق تر اگر شد بعدا انجام خواهم داد.

متاسفانه چون 768 هزار صف دارد و 44 هزار حجم ماه قادر به شرکت در مسابقه نیست ولی برای خرید شخصی فکر کنم عالی باشد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

غشهد
                ====

نام شرکت: شهد ایران

نمای کلی:

به نظر می رسد دارند از روی حمایت برش می گردانند.

آمار داد و ستد روز کاری گذشته (چهارشنبه) هم نشانه ی خوبی است و آخرین بالاتر از پایانی بوده.

تعداد خریدار به فروشنده در دو سه هفته ی گذشته هم خوب بوده.

همان طور که سیگنال ها به ما گفتند مکدی عالی است. (اگر بر نگردد!) و آر اس آی هم نامشخص...

استکاستیک هم عالی است... تنها چیزی که اذیت می کند دی تی آسیلیتر است که چند روز زمان می خواهد برای رسیدن به کف...

نتیجه:
                به نظر می رسد چند روز زمان بخواهد که در کوتاه مدت به کف کامل یعنی به قیمت 1820 ریال برسد و از آنجا برگردد. ولی خرید عالی ای به نظر می رسد. پیشنهاد بررسی دقیق تر برای خرید.
                البته هدف بزرگی ندارد.

در زیر پیشبینی آمده است:

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/09, 20:08.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

قشهد
                  ====

نام شرکت: شهد

نوسان دهی فوق العاده! زمانی بوده که هر ماه 20 درصد نوسان می داده (یعنی 2013) و الان هم هر دو سه ماه 20 درصد نوسان می دهد!

نمای کلی در زیر آورده شده:

در این نماد هم من کلی یو می بینم! :)

این یو آخری اگر درست باشد هدفش 5500 ریال است یعنی 50 درصد بازدهی!

به خاطر داد و ستد بسیار زیادی که 5-3-2016 شده من نمی توانم راحت حجم را بخوانم و نتیجه گیری کنم. (یادم باشد یک برنامه ای بنویسم که حجم های نامانوس را مانوس کند!)

از نظر فیبوناچی وضعش خوب نیست و فیبوی 62 درصد روی 3030 ریال قیمت را به خود فرا می خواند.

از نظر آر اس آی هم به کف خورده ولی به کف خوبی نخورده (به 37 درصد خورده ولی خوب بود به 22 درصد می خورد.)

از نظر مکدی وضع خیلی عالی است و فکر کنم همان هم کافی اش باشد!!!

آمار داد و ستدش خیلی خوب است به جز 23 و 24 مرداد ماه امسال.

پس در نهایت پیشبینی من این طور می شود:
                  (البته سریع شد و قوی نیست. باید بیشتر رویش کار می کردم.)

در ضمن نشانگر های میان مدتش هم من جمله دی تی و آر اس آی و استکاستیک و مکدی... همه در وضعیت عالی به سر می برند... پس رشدش محتمل تر است...
                  این بررسی 5 دقیقه زمان برد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

شپدیس
                    =====

نمای کلی را در تصویر زیر مشاهده می کنید:

کانال بسیار زیبای صعودی داشته که زده شکسته. /:.nono.:/

حتی یک کانال نزولی بوده که آن را هم رو به پایین زده شکسته! البته الان یک جور هایی بهش بازگشت کرده.

از نظر نشانگر ها وضعش خوب است.

محتمل ترین حالت به نظر من رشد رشد کم و آهسته و پیوسته تا انتهای سال میلادی 2016 است که چون هدف بزرگی ندارد بیشتر راجع بهش تحقیق نمی کنم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

میهن
                      ====

نمای کلی در شکل زیر:

یک رشد خوب داشته و یک رشد دیگر هم بعید نیست.
                      نشانگر مکدی اش خیلی خیلی عالی است. آر اس آی اش بد نیست. حجم مکدی ای هم که معلوم نیست.

دی تی و استکاستیکش هم عالی است! خیلی !

از نظر حجمی هم به جای خیلی خوبی رسیده..... پس احتمال می دهم از همین فردا رشدش را شروع کند.

پس شاید این را در کنار قشهد به عنوان پیشنهاد مسابقه ارائه دادم.

از نظر موج شماری حالت محتمل تر این است که در موج 5 باشیم با
                      هدف تقریبی انتهای موج 3 که حدود 1900 ریال می شود.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در ضمن آمار داد و ستد میهن در ابتدای ماه بد و الان خوب شده.

بهپاک
                        ====

متاسفانه چون آمار بورس نویسن و tseclient هر دو به نظر کاملا اشتباه می رسند ترجیح می دهم اصلا در مورد این نماد چیزی ننویسم. :(

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___
                          __نام_شرکت__ لغو
                          اصلاحیه سالیانه افزایش
                          سرمایه
                          انتخاب
                          اعضای
                          هئیت
                          مدیره
                          تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                          آينده بازرگاني صنعتي آينده سازان بهشت پارس

1395/06/28 یکشنبه 10:00 مازندران- سلمانشهر، اسبچين
                          ونوين بانک اقتصاد نوين

انتخاب 1395/07/10 شنبه 10:00 سالن اجتماعات بانک اقتصاد نوين واقع در تهران- بلوار اسفنديار، بين وليعصر و آفريقا، شماره 24، ساختمان مرکزي شماره 1 بانک اقتصاد نوين، طبقه يازدهم
                          کي بي سي(ک ب س) کي بي سي

افزایش
                          1395/07/03 شنبه 10:00 تهران ميدان آرژانتين خ الوند کوچه آويز پلاک 5 ط 5
                          واحيا(واحياء) مجتمع صنايع و معادن احياء سپاهان

سالیانه
                          انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 10:00 تالار رودکي واقع در اصفهان-ملک شهر-روبروي شهربازي
                          فرابورس فرابورس ايران

افزایش
                          1395/06/28 یکشنبه 15:00 تالار قلم مرکز همايش هاي بين المللي سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران، واقع در تهران، بزرگراه شهيد حقاني(غرب به شرق) بعد از ايستگاه مترو حقاني، بلوار کتابخانه ملي
                          شستان صنايع پتروشيمي گلستان

انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 11:00 دفتر شرکت واقع در گرگان - بلوار ناهارخوران - عدالت 95 - ساختمان پتروشيمي گلستان ✅انتخاب حسابرس

1395/06/28 یکشنبه 11:00 دفتر شرکت واقع در گرگان - بلوار ناهارخوران - عدالت 95 - ساختمان پتروشيمي گلستان
                          سکرد سيمان کردستان

افزایش
                          1395/06/17 چهار شنبه 09:00 تهران خيابان شهيد بهشتي حد فاصل خيابان سهروردي و ميدان تختي پلاک 220
                          لپيام گسترش صنايع پيام لغو

1395/06/24 چهار شنبه 09:00 لغو شد ✅انتخاب حسابرس✅تعيين حق حضور
                          لپيام گسترش صنايع پيام

1395/06/31 چهار شنبه 09:00 شهرک غرب بلوار دريا -روبروي پارک دلاوران-پلاک 80 - سالن همايش هاي انديشه معلم ✅انتخاب حسابرس✅تعيين حق حضور

کل مجامع پیش رو:

نماد
                          نام شرکت
                          لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                          سرمایه
                          انتخاب
                          اعضای
                          هئیت
                          مدیره
                          تاریخ مجمع روز ساعت مکان برگزاری مجمع توضیحات اضافی
                          سکرد سيمان کردستان

افزایش
                          1395/06/17 چهار شنبه 09:00 تهران خيابان شهيد بهشتي حد فاصل خيابان سهروردي و ميدان تختي پلاک 220
                          پترول(پتريران) گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان

سالیانه

1395/06/20 شنبه 09:00 مرکز همايش هاي بين المللي پژوهشکده صنعت نفت به نشاني تهران بلوار غربي مجموعه ورزشي آزادي
                          ديران ايران دارو

افزایش
                          1395/06/20 شنبه 10:00 تهران - بزرگراه آيت اله سعيدي - بلوارمعلم - انتهاي خيابان کرماني - شرکت ايران دارو
                          غديس شرکت پاکديس

انتخاب 1395/06/20 شنبه 12:00 تهران - خيابان گاندي - کوي هفدهم - پلاک 17
                          ولساپا ليزينگ رايان سايپا

افزایش
                          1395/06/20 شنبه 14:00 سالن رمضان واقع در شرکت پارس خودرو کيلومتر 9 جاده مخصوص
                          تمحرکه ماشين سازي نيرو محرکه

افزایش
                          1395/06/20 شنبه 15:00 قزوين- شهر صنعتي البرز - ابتداي ورودي جاده - سمت چپ - شرکت ماشين سازي نيرومحرکه ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                          فجر فولاد اميرکبير کاشان

انتخاب 1395/06/20 شنبه 15:00 کاشان - کيلومتر 14 جاده اردستان
                          اخابر مخابرات ايران

1395/06/23 سه شنبه 10:00 تاالار آمفي تئاتر فرهنگسراي انديشه واقع در تهران - خيابان دکتر شريعتي- پارک انديشه -فرهنگسراي انديشه - طبقه دوم-
                          وثوق سرمايه گذاري وثوق امين
                          اصلاحیه سالیانه

1395/06/23 سه شنبه 10:00 تهران - خيابان شهيد بهشتي - چهارراه قائم مقام فراهاني - خيابان احمد قصير پلاک 1 طبقه پنجم
                          وثوق سرمايه گذاري وثوق امين
                          اصلاحیه سالیانه
                          انتخاب 1395/06/23 سه شنبه 10:00 تهران - خيابان شهيد بهشتي - چهارراه قائم مقام فراهاني - خيابان احمد قصير پلاک 1 طبقه پنجم
                          لپيام گسترش صنايع پيام لغو

1395/06/24 چهار شنبه 09:00 لغو شد ✅انتخاب حسابرس✅تعيين حق حضور
                          خگستر گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو

انتخاب 1395/06/24 چهار شنبه 09:30 سالن اجتماعات شرکت محور سازان واقع در کيلومتر 10 جاده مخصوص کرج ، جنب شرکت مينو
                          خگستر گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو

1395/06/24 چهار شنبه 10:00 کيلومتر 10 جاده مخصوص ، جنب شرکت مينو ، سالن اجتماعات شرکت محور سازان
                          واعتبار(خعتبار) سرمايه گذاري اعتبار ايران

افزایش
                          1395/06/24 چهار شنبه 10:00 تهران - خيابان وليعصر- نرسيده به پارک ساعي - نبش کوچه دلبسته - هتل سيمرغ
                          وتوکا سرمايه گذاري توکا فولاد

سالیانه
                          انتخاب 1395/06/24 چهار شنبه 10:00 اصفهان ، خيابان جي ، ورودي اتوبان شهيد آقابابايي،سالن اجتماعات شهروند
                          سشرق سيمان شرق

افزایش
                          1395/06/24 چهار شنبه 14:30 دفتر تهران واقع در ميدان آرژانتين خيابان الوند پ 11
                          آکنتور کنتورسازي ايران

افزایش
                          1395/06/25 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
                          آکنتور کنتورسازي ايران
                          اصلاحیه
                          افزایش
                          1395/06/25 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
                          آکنتور کنتورسازي ايران

1395/06/25 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                          آکنتور کنتورسازي ايران
                          اصلاحیه

1395/06/25 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                          بساما(بسامان) بيمه سامان

1395/06/25 پنج شنبه 10:00 هتل سيمرغ واقع در تهران، خيابان وليعصر، پايين تر از پارک ساعي، شماره 2141 ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                          غشهداب شرکت کشت و صنعت شهداب ناب خراسان

افزایش
                          1395/06/25 پنج شنبه 10:00 کيلومتر 16 جاده قوچان بعد از نيروگاه توس ( شرکت صنايع مهتاب خراسان )
                          فاهواز نورد و لوله اهواز

انتخاب 1395/06/25 پنج شنبه 10:00 کارخانجات شرکت نورد و لوله اهواز واقع درکيلومتر 9 جاده اهواز - خرمشهر ✅انتخاب حسابرس
                          شليا مواد ويژه ليا

انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 09:30 هتل سيمرغ خيابان وليعصر (عج) بعد از خيابان شهيد بهشتي نرسيد ه به پارک ساعي نبش کوچه دلبسته
                          آينده بازرگاني صنعتي آينده سازان بهشت پارس

1395/06/28 یکشنبه 10:00 مازندران- سلمانشهر، اسبچين
                          تيپيکو سرمايه گذاري دارويي تامين

سالیانه

1395/06/28 یکشنبه 10:00 پژوهشگاه نيرو ، سالن همايش خليج فارس ، واقع در تهران - شهرک قدس (غرب) - انتهاي بلوار شهيد دادمان (پونک باختري)
                          حپارسا توسعه حمل و نقل ريلي پارسيان

انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 10:00 تهران- خيابان ملاصدرا- خيابان شيخ بهايي جنوبي- جنب مسجد جامع بقيه ا... (عج) - سالن همايش صدرا
                          واحيا(واحياء) مجتمع صنايع و معادن احياء سپاهان

سالیانه
                          انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 10:00 تالار رودکي واقع در اصفهان-ملک شهر-روبروي شهربازي

انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 11:00 دفتر شرکت واقع در گرگان - بلوار ناهارخوران - عدالت 95 - ساختمان پتروشيمي گلستان ✅انتخاب حسابرس

1395/06/28 یکشنبه 11:00 دفتر شرکت واقع در گرگان - بلوار ناهارخوران - عدالت 95 - ساختمان پتروشيمي گلستان
                          فرابورس فرابورس ايران

افزایش
                          1395/06/28 یکشنبه 15:00 تالار قلم مرکز همايش هاي بين المللي سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران، واقع در تهران، بزرگراه شهيد حقاني(غرب به شرق) بعد از ايستگاه مترو حقاني، بلوار کتابخانه ملي
                          لپيام
                          گسترش صنايع پيام

1395/06/31 چهار شنبه 09:00 شهرک غرب بلوار دريا -روبروي پارک دلاوران-پلاک 80 - سالن همايش هاي انديشه معلم ✅انتخاب حسابرس✅تعيين حق حضور
                          کي بي سي(ک ب س) کي بي سي

افزایش
                          1395/07/03 شنبه 10:00 تهران ميدان آرژانتين خ الوند کوچه آويز پلاک 5 ط 5
                          وتهران سرمايه گذاري استان تهران

انتخاب 1395/07/04 یکشنبه 10:00 تهران-خيابان انقلاب –خيابان وصـال شيرازي –کوچه ماهان –پلاک 2 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                          ونوين بانک اقتصاد نوين

انتخاب 1395/07/10 شنبه 10:00 سالن اجتماعات بانک اقتصاد نوين واقع در تهران- بلوار اسفنديار، بين وليعصر و آفريقا، شماره 24، ساختمان مرکزي شماره 1 بانک اقتصاد نوين، طبقه يازدهم

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

چیز هایی که باید بعدا بررسی کنیم
                            ===================

سامان
                            بساما
                            سخوز
                            کشرق
                            خبهمن
                            ثنوین که نفهمیدیم چیست؟ شاید همان وساخت خودمان باشد. شاید هم صندوق سرمایه گذاری صنوین باشد شاید هم سرمایه گذاری اقتصاد نوین باشد شاید هم تامین مسکن نوین... با توجه به اینکه senovin با داده های بورس_نوین قیمتش در آمی بروکر درآمده 3640 ریال به احتمال قوی سرمایه گذاری اقتصاد نوین با نام سنوین مد نظر بوده که در بازار عادی پایه فرابورس قرار دارد. (این بازار را تا به حال نشنیده بودم... توافقی نیست ولی پایه است!)
                            ثاژن
                            کوثر
                            کشرق
                            دلر
                            سشرق
                            پلاست
                            سایرا
                            کخاک
                            بایکا (توافقی)

نماد های 20 روز دیگر:
                            حسینا
                            نیرو
                            غپارس
                            آینده
                            بموتو
                            کنیلو
                            غذایی ها
                            سایلام
                            وآریان

این نماد ها هم از قبل مانده اند برای بررسی:
                            شپترو
                            شدوص
                            پسهند
                            وساخت
                            دیگر زیرمجموعه های وپترو مانند کربن

فعلا یا علی
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

خریداران خوب امروز
                              ==========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خریداران قوی امروز
                                ============

یک سیمانی و یک قندی! آن هم قشهد.
                                تکمبا!
                                بساما! که جدیدا شده چند تا از گروه بیمه ای.
                                این اسم ها آشنا است...
                                خریخت هم که معلوم نیست درش چه خبر است؟ چند گروه دیدم رویش تمرکز کرده اند.
                                جالب است یک نفر در بیمه ی سرمد با 100 میلیون ریال رنج 40 درصدی کشیده!!! :))

خود بانک سامان را هم یادمان باشد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X