کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    سلام اقا محمدحسین گل
    مرقام لطف میکنید بررسی کنید .@};-
    سلام و عرض ادب خدمت حیدر عزیز؛
    درس پس می دهم.

مرقام
    ====

1- این نماد چون با استراتژی من جور نیست (به خاطر رشد زیاد خطر زیاد دارد) قدرت بررسی اش برایم کمتر است.
    2- خط روند محکمی (به خوبی) شکسته شده.
    3- حجم بالا است... پس خیلی خطرناک است. حتما باید خریداران و فروشنده هایش بررسی شود. (به یاد بسپارم آخر ِ بررسی داد و ستد ها را هم نگاه کنم)
    4- سابقه ی همین الگو را قبلا داشته! اگر طبق سابقه پیش برود الان واقعا موقعیت بدی است و دارند خالی می کنند و فرار می کنند و دقیقا همین جاها باید فروخت (و نخرید). اولین مورد در سابقه حجم است که دقیقا آن موقع هم همین طوری حجم بالا پایین شده (اصلا می شود موج شماری را از روی حجم انجام داد!) و برای این هم همین طور است.
    5- دومی مورد در سابقه فیبوناچی اکستنشن است که در قبلی کمی بیش از 100 درصد رفته و الان هم دقیقا در همان 100 درصد است.
    6- مورد بعدی فواصل زمانی است و مورد بعدی هم یکسان بودن انتهای امواج 2-4 با 3-5 است.
    7- اما مسئله ای که هست این است که در این مورد اخیر هیچ کدام از نشان گر ها (هر چند به سمت سقف در حال حرکت هستند و دارند به سقف می رسند) ولی هنوز به سقف نرسیده اند و یک هفته ای با سقف فاصله دارند. همین طور پهنای این دوره از سابقه بیشتر و در عین حال نمودار تیز تر است.

پس در کل می توانم بگویم که این نماد
    پیشنهاد فروش است. البته نه الان. بلکه تا یک هفته دیگر. (مگر اینکه خریدار خاص باشد و از پس توان ِ فروشنده بر بیاید)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      شپترو
      ====

(بررسی شماره 3 - اولی معادلات پالایه بود و دومی هم بررسی اجمالی بالا)

شپترو
      ====

اگر بچه های خوبی باشند و تک خوری نکنند الان دیگر وقتش است که این نماد را تا 2400 ریال پایین بکشند و اجازه بدهند ما هم سوار بشویم.
      به شخصه اگر قیمت نماد به 2400 ریال برسد حتما بخشی از سبدم را که با عنوان «بازی» و «تمرین» کنار گذاتشته ام را از این نماد می خرم. (البته بخشی از این بخش را!)
      اگر خوب دقت کنید در گذشته هم چند بار یو هایی ساخته اند که فنجان نشده! این احتمال را هم پس گوشه ذهنمان داشته باشیم که شاید این را هم یوی بدون فنجان کنند!!!
      البته احتمالش کم است و از نظر بنیادی هم من این نماد را تا حد زیادی تایید می کنم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سلام و عرض ادب خدمت حیدر عزیز؛
        درس پس می دهم.

مرقام
        ====

1- این نماد چون با استراتژی من جور نیست (به خاطر رشد زیاد خطر زیاد دارد) قدرت بررسی اش برایم کمتر است.
        2- خط روند محکمی (به خوبی) شکسته شده.
        3- حجم بالا است... پس خیلی خطرناک است. حتما باید خریداران و فروشنده هایش بررسی شود. (به یاد بسپارم آخر ِ بررسی داد و ستد ها را هم نگاه کنم)
        4- سابقه ی همین الگو را قبلا داشته! اگر طبق سابقه پیش برود الان واقعا موقعیت بدی است و دارند خالی می کنند و فرار می کنند و دقیقا همین جاها باید فروخت (و نخرید). اولین مورد در سابقه حجم است که دقیقا آن موقع هم همین طوری حجم بالا پایین شده (اصلا می شود موج شماری را از روی حجم انجام داد!) و برای این هم همین طور است.
        5- دومی مورد در سابقه فیبوناچی اکستنشن است که در قبلی کمی بیش از 100 درصد رفته و الان هم دقیقا در همان 100 درصد است.
        6- مورد بعدی فواصل زمانی است و مورد بعدی هم یکسان بودن انتهای امواج 2-4 با 3-5 است.
        7- اما مسئله ای که هست این است که در این مورد اخیر هیچ کدام از نشان گر ها (هر چند به سمت سقف در حال حرکت هستند و دارند به سقف می رسند) ولی هنوز به سقف نرسیده اند و یک هفته ای با سقف فاصله دارند. همین طور پهنای این دوره از سابقه بیشتر و در عین حال نمودار تیز تر است.

پس در کل می توانم بگویم که این نماد
        پیشنهاد فروش است. البته نه الان. بلکه تا یک هفته دیگر. (مگر اینکه خریدار خاص باشد و از پس توان ِ فروشنده بر بیاید)
        الان دارم سایت تی اس ای را نگاه می کنم.
        از 11 مرداد به بعد حقوقی بدجوری فروخته (زور خریدار خیلی کمتر از فروشنده بوده، اصلا شاید خود حقوقی داشته قیمت را بالا می برده و می فروخته.)
        از 23 تیر تا 11 مرداد حقوقی در مجموع یک مقدار خریده.
        قبل از 23 تیر هم باز حقوقی فروشنده بوده.

=======

دیروز هم نگاه کردم سایه گستر دوباره سنگین فروخته (6.5 میلیون سهم)
        با توجه به اینکه سایه گستر سهام ِ 21 درصد ِ ماشین سازی اراک را دارد به احتمال قوی این سایه گستر هم مربوط به همان «فرهنگیان» ِ بلا گرفته می باشد!
        تا الان خیلی از سهامش را هم فروخته! نمی دانم چه بازی ای است دارد در می آورد.

=======

قدرت خریداران
        بعد از 13 مرداد خوب بوده
        بین 13 مرداد و 6 مرداد بد بوده
        و پیش از این تاریخ هم همین طور تناوب داشته و حالت پایدار و خاصی وجود ندارد.
        جالب اینجا است که قدرت خریداران به فروشندگان یک روز دو برابر است و یک روز نصف!!! در صورتی که باید به طور معمول این تغییرات یک حالت آهسته و پیوسته ای داشته باشند...

در کل مهمترین نکته ی این بررسی همان فرهنگیان است که زیاد معلوم نیست چه در سر دارد؟!!! یک وقت دیدیم این سهم را هم همان فاراکش کردند...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

وپارس
          ====

پیش تر 1080 ریال را نقطه محتمل برای برگشت تخمین زده بودیم ولی الان نگاه می کنم می بینم با داده های ر ه آ و ر د قیمت های پایین تر هم ممکن است برسد.

شیوه ی کار بنده این است که اگر یک جا چندین خط روند روی هم بیافتد آن نقطه را مانند یک آهنربا فرض می کنم که قیمت را به سمت خود می کشد.

الان هم در وپارس به نظر می رسد 1000 ریال دارد قیمت را به سمت خود فرامی خواند.

مضافا اینکه حجم هم مناسب نیست و نشانگر ها هم مناسب نیستند.

پس با داده های سایت تی اس ای شد همان 1080 ریال و با داده های این شد 1000 ریال قیمت مناسب برای خرید.

نتیجه:
          پیشنهاد فروش در 1220 ریال و خرید در 1020 ریال

وپارس
          ====

کاملا نامعلوم، مشکوک به این است که موج 2 را تکمیل کرده است و در انتظار یک موج 3 قدرت مند است که لا اقل تا 2000 ریال برود... موج 2 خودش abc واضح بوده.

نتیجه:
          نامعلوم

وپارس
          ====

به نظر می رسد افت در پیش رو داشته باشد. (از 1440 ریال الان) تا 1350 ریال یا تا 1222 ریال
          وپارس
          ====

روی 1080 ریال خریدنی است.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سفارسح
            ======

فردا آخرین روز سفارسح است.

در نماد سفارس و سفارسح حقوقی عمل خاصی انجام نداده.

امروز قدرت فروشنده های سفارسح هم زیاد است.

من در نظر دارم فردا اندکی سفارسح (به شرط اینکه ارزان بدهند) بردارم. روی 260 ریال فکر کنم خوب باشد.

البته همان طور که گفتم ممکن است قیمت سفارس به 1140 ریال برسد ولی من دوست دارم با بخش کوچکی از سبدم (بخش تمرینی) یک مقدار کم بخرم و خطر کنم... (این روز هاواقعا بازار کسل کننده است :( بلکه این جوری به خودمان هیجان مصنوعی وارد کنیم!)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

حسینا
              =====

حسینای بدبخت!

چند ماه پیش در 33333 ریال پیشنهاد خرید بوده ولی معلوم نیست روی چه حسابی همین طور در حال افت است؟

از آن بدتر... در یک کانال نزولی قوی افتاد...

از آن بدتر... الان آن کانال نزولی را هم به سمت پایین شکسته!!!

خوب من دیگر چه بگویم؟
              حسینای بدبخت...

موضوع اینجا است که آمار فروشنده ها هم هنوز پایین نیامده که اعلام کنیم انتهای نزول است...
              تنها نکته ی مثبتش اینجا است که نشانگر ها به کف برخورد کرده اند. (ولی چون نشانگر ها سابقه ی زیادی ندارند و کلا دو سال بیشتر نیست حسینا وارد بازار شده نمی توان روی این کف حساب کرد... شاید قرار باشد کف جدیدی را ثبت کنند)

پس فعلا شد
              عدم پیشنهاد خرید.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                سلام شب بخیر برادر گرامی و بورس باز سخت کوش فروم....اگر مقدور هست از وضعیت تکنیکالی و حسی سهم و بازی حق تقدم ولغدر در کوتاه مدت برایمان بفرمایید همچنین نظرتان در مورد اینده سهم کیمیا بفرمایید
                سلام سناتور عزیز،

بهتر است به جای نمودار ابتدا در مورد بنیاد شرکت صحبت کنیم.

دیروز با یکی از دوستان که توانسته بود در مجمع شرکت حضور پیدا کند تماس داشتم...

می گفت به هیچ وجه وضعیت شرکت مصاعد نیست.

ولغدر
                ====

بنیادی

1- حقوقی پشت سهم را نمی گیرد (یعنی توان ندارد که در آینده ی نزدیک این کار را انجام دهد)
                2- آمار خرید و فروش شرکت زیاد جالب نیست. (البته دولت دارد یک کارهایی برای لیزینگی ها می کند که اگر عملی بشود برای کل لیزینگی ها خوب می شود ولی کو تا بشود...)
                3- انگار با مشتریان دعواهای سنگین داشته اند به طوری که می ترسیده اند مشتریان قاطی سهامداران وارد مجمع شوند و به خاطر همین سهامداران را 10-20 دقیقه پشت درب ِ آنجا نگه داشته اند. (این خیلی می تواند خطر آفرین باشد)
                و چند مورد نامصاعد دیگر که وضع بنیادی شرکت را خیلی بد نشان می دهد.

1- از طرف دیگر نکته ی مثبت نماد این است که یکی از رقبای شرکت یعنی لیزینگ خودروکار عملا حذف و ورشکسته شده و امکانش هست که ایران خودرو بیاید باقی لیزینگی ها را با هم متحد و یک پارچه کند...

پس در کل بنیاد شرکت زیاد جالب به نظر نمی رسد!
                :.thumbsdownsmileyan

ولغدر
                ===

نموداری

زیاد مشخص نیست از نظر نموداری چه به چه است؟
                ولی به نظر می رسد یک قدرت ضعیفی برای رسیدن به سقف سطوح آر اس آی و مکدی وجود دارد. از طرف دیگر حجم هم می گوید الان فروشنده ها اجازه ی رشد زیاد به نماد را نمی دهند.

در کل می توان نتیجه گرفت
                پیشبینی می شود 15 درصد رشد احتمالی و ضعیف داشته باشد و بعد از آن افت شدید قیمتی را شاهد باشیم. (پیشبینی ضعیف است و قوی نیست.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

مجامع تازه اعلام شده
                  =============
                  ___نماد___
                  __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                  سرمایه
                  انتخاب
                  اعضای
                  هئیت
                  مدیره
                  تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                  نخباف
                  ريسندگي و بافندگي خاتم بافت مشکنان اصفهان

سالیانه
                  انتخاب
                  ###### 09:00
                  ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                  ساينا صنايع بهداشتي ساينا قدیمی

انتخاب 1393/06/18 سه شنبه 10:00 کيلومتر8جاده فتح [قديم کرج )شرکت پاکسان
                  بکهنوج توليد برق ماه تاب کهنوج

افزایش
                  1395/06/03 چهار شنبه 09:00 تهران-بزرگراه صدر-خيابان بهار جنوبي -نبش کوچه نيکبخت -پلاک 21 -طبقه پنجم
                  نخباف ريسندگي و بافندگي خاتم بافت مشکنان اصفهان

سالیانه
                  انتخاب #VALUE!
                  ###### 09:00

نخباف ريسندگي و بافندگي خاتم بافت مشکنان اصفهان

انتخاب #VALUE! ###### 09:00 ✅انتخاب حسابرس

مجامع پیش رو
                  =========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

شدوص
                    ====

دوده صنعتی پارس

شپترویی که دفعه ی پیش از تو پالایه (Filter) در آمد که خوب کار کرد... (راستی با توجه به نوع دیدگاه من به حجم، شاید آن بخش پالایه که مربوط به حجم است را حذف کردم. با حذف آن تعداد خروجی های پالایه هم بیشتر می شود. البته حجم بالا نشان می دهد واقعا خریدار قدرت دارد! وگرنه اگر دو نفر با ۴میلیون ریال بیایند سهم ۴ نفر را بخرند که نمی شود خریدار قوی! البته این هم یک جور سیگنال می دهد... آن هم یک جور سیگنال... شاید بد نباشد هر دو حالت در نظر گرفته شود. یکی برای خروج از روند نزولی و یکی برای اعلان کف)

امروز از تو پالایه نام شدوص در آمده... ببینیم وضع این نماد چگونه است...

بــــــــــــــلـــــــــــــــــــه
                    این هم مثل شپترو، انگار دارند از روی مقاومت ردش می کنند...

این هم از نمودارش:

متاسفانه چیز زیادی از نمودارش مشخص نیست.
                    مکدی و آر اس آی خسته اند! می فهمی؟ خسته!
                    الان معلوم نیست می خواهند بالا بروند یا پایین...
                    حجم هم که طبق پالایه مان بالا است... اما برویم ببینیم چطور بالا است؟
                    ۱- در روز های گذشته اصلا حقوقی خرید و فروشی نداشته...
                    ۲- آمار سهامداران عمده نشان می دهد در ۳۰ روز اخیر هیچ خرید و فروشی نداشته اند. تنها دو حقیقی ۱ درصدی هستند که داشته اند با نماد بازی می کرده اند که نقش یکی کمرنگ است و آن دیگری دارد جمع می کند و به احتمال قوی این به هم خوردن نسبت خریداران و فروشندگان هم ذ(که نظر ما را به وسیله ی پالایه مان جلب کرده) مربوط به همین شخص است.
                    ۳- پس از ۲۹ تیر خریدار قوی تر شده و پیش از آن چند روز خریدار و چند روز فروشنده.
                    ۴- سهامداران عمده وپترو (خودش و هامون هایش و شکربنش) و توسعه ملی هستند... وپترو اعلام کرده با کاهش تولید می خواهد معزلات این صنعت (کربن) را برطرف کند.
                    ۵- الان قیمت هر سهم ۲۷۴۰ ریال است و ای پی اس ۷۸ ریال و در بهترین حالت ای پی اس این شرکت ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ ریال پیشبینی شده. و ۶۰۰ و ۸۰۰ ریال تقسیم شده... (که البته باید نگاه کنیم شاید یک وقت غیر عملیاتی بوده باشد.) پس الان مطمئنا با کاهش تولید سود به هیچ وجه نمی تواند ۱۰۰۰ ریال پیشبینی شود! اگر ۲۷۴۰ ریال را تقسیم بر ۵ کنیم می شود ۵۵۵ ریال که نسبت به ۱۰۰۰ ریال رقم مناسبی است (با توجه به کاهش تولید) و نشان دهنده ی این است که از نظر بنیادی قیمت خیلی بیشتر از این نمی ارزد!
                    ۶- قیمت هر سهم در گذشته رقم های بالایی را تجربه کرده و همین امر اهداف بالایی را در بازار برای نماد ایجاد می کند.

جمع بندی و نتیجه:
                    از کل این نوشته ها به این نتیجه می رسم که نماد شرکت از نظر بنیادی و نموداری در وضع معمولی ای به سر می برد ولی چند نفر پول گذاشته اند پشتش و دارند بالا می برندش و
                    اگر حقوقی حالشان را نگیرد یک سود خوب در نماد محتمل است. (که در ذهن ندارم وپترو این جور کارهایی کرده باشد... مضافا اینکه وپترو الان خودش به واسطه ی تغییرات درون شستا روی هوا است! و حساب کتابش معلوم نیست... حتی مدیر عامل هم ندارد که بخواهد برای شرکت تصمیم گیری کند!)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                      ستاره دار(1)
                      • May 2012
                      • 481

سلام
                      ممنون ا ز همه راهنماییات
                      اگه وقت شد یه نگاه به فسرب می ندازی ؟گرامی اگه نظرت رو هم بگی ممنون می شم
                      شب خوش

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

1- سلام

2- از زمان برگزاری مجمع وپترو خیلی اتفاقات خاصی دارد در
                        زیر مجموعه های وپترو صورت می گیرد... (البته شاید پیش تر هم بوده و من تازه فهمیدم.) به هر حال... در مجمع که من بودم و خبری نبود... نمی دانم جریان چیست؟

3-
                        شپترو را طبق انتظار خالی کردند... اگر نامردی نکنند و تا 2400 ریال بگذارند بیاید پایین شاید ما هم سوار شدیم...

4-
                        سفارسح را نگذاشتند تا 261 ریال (سفارش من) پایین بیاید... حیف شد... البته نماد ِ مطمئنی هم نبود... ولی برای بازی و تمرین و هیجان خیــــــــــــــــــلی عالی بود...

5- این هفته یک مقدار زودتر بجنبم ببینم به
                        مسابقات هفتگی می رسم یا نه؟

6-
                        یا علی
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

مسابقه هفتگی
                          =========

این خروجی پالایه است:

اپرداز صف خرید است ولی هم چهارشنبه بیش از حجم مبنا داد و ستد شده و هم صف خریدش از میانگین ماهانه کمتر است. پس این یک گزینه.
                          شکف نماد پایه است... پس هیچ. (البته می توان مد نظر داشت برای داد و ستد شخصی مان)
                          سشمال از مثبت آمده به منفی.
                          غمینو بیش از حجم ماه صف خرید دارد.
                          پسهند و خلنت هم مشک لی ندارند و باید بررسی شوند.

اگر هیچ کدام از اینها چنگی به دلمان نزد خرید حجیم را ول می کنیم تا خروجی پالایه این گونه شود:

نماد هایی که اضافه شد:
                          غمهرا - تلیسه - کی بی سی - اعتلاح - وتوصا - وایران
                          (تلیسه و اعتلاح قابل انتخاب نیستند.)

همین طور از پالایه اولی می توانیم درصد های مثبت را حذف کنیم که این می شود:

نماد هایی که اضافه شد:
                          سخاش - وآرین
                          (وآرین نماد پایه است)

باید حساب زمانم را هم داشته باشم... نوشتن این متن 15 دقیقه زمان برد. برویم نماز برگردیم ببینیم چه می شود... فعلا یا علی...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

شاخص کل
                            =======

همان طور که در شکل دیده می شود دو پیش بینی ما هر چند خوب و درست بوده ولی یک مقدار چاشنی اش زیاد بوده و باید یک مقدار در تعیین مقدار پیشبینی ها را تضعیف و ملایم تر کنم.

این هفته با توجه به موج شماری فکر کنم عددی بین 79100 و
                            78880 مناسب باشد.

این هم 20 دقیقه زمان برد. و البته باید بیشتر زمان می گذاشتم چون زیاد مشخص نیست چه به چه است و رئیس سازمان بورس هم عوض شده و ... ولی همین قدر زمان کافی است.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

پسهند
                              ======

این نمودار با داده های تی اس ای است:

چون یک مقدار مشکل دار به نظر می رسد از داده های دیگر استفاده می کنیم:

به نظر می رسد داده ها با هم خیلی تفاوت داشته باشند.

نمودار خیلی واضح نیست و برای من یک مقدار گنگ است... دست کم آر اس آی و مکدی دقیقا معلوم نیست از بالا دارند می روند پایین یا از پایین دارند می روند بالا...

همچنین دو تا یو کوچک و یک یو ی بزرگ هم در شکل مشخص کرده ام که باز هم به آن نمی توان اطمینان کرد...

از نظر موج شمای با وجود اینکه خیلی محکم می توان گفت الان در انتهای موج 2 هستیم ولی دقیق نمی توان اشاره کرد انتهای موج 2 (که خودش abc است) و بخش c درونی آن کجاست؟ شاید این موج در 2040 ریال (مصادف با فیبوی 50 درصد retracement و نیز مصادف با فیبوی 100 درصد extension و باز نیز مصادف با خط کانال) زده شده باشد... شاید هم نیاز داشته باشد در همان حدود یا پایین تر (مثلا در 1600 ریال یا 1700 ریال) این موج کامل شود!

اما یک چیز واضح: حجم.
                              حجم نسبت به جایی که با b مشخص کرده ام به وضوح کمتر است و این نشان می دهد که اگر این بار مثل قبل خریدار فشار بیاورد می تواند قیمت را بالاتر از سطح قبل ببرد! که این خود دو معنی می تواند داشته باشد: 1- کامل شدن یو و احیانا مشاهده ی یک فنجان در آینده و 2- شروع یک موج 3 بسیار قدرتمند در میان مدت...

برای دقت بیشتر در حجم به نمودار ها یک نگاه می اندازیم...
                              بــــــــــله... این هم مال وپترو است!
                              من نمی دانم این وپترویی ها چرا این طوری دارند می کنند؟ وقتی چند تا زیرمجموعه ی یک شرکت این طور رویشان بازی در می آید باید حدس زد کرم از خود درخت است! یعنی بازی اشخاص حقیقی ِ صرف یا کارگزاری ها و کله گنده های بازار نیست... بازی ِ خود وپترو است!
                              پس باید حسابی حواسمان را جمع کنیم ببینیم چه خبر است؟ (رتکو را که داشتید؟ و دیدید با آن چه کردند؟)

در یکی دو ماه اخیر فعالیت خاصی در حقوقی ها (که همه مال وپترو است) دیده نمی شود.

فقط دیروز حقوقی 128 هزار تا فروخته که هیچ کدام از سهامداران عمده نبودند.

نسبت خریدار به فروشنده هم دیروز 13 به 41 بوده و در طی ماه گذشته هم اطلاعات خاصی گیر نمی آید و خیلی روز ها فروشنده نصف خریدار بوده و خیلی روزها دو برابر...

پس ما تنها پیش بینی مان را می توانیم بر مبنای حجم و سهامدرا عمده ارائه دهیم و پیشبینی کنیم که
                              یک صعود خوب در پیش است. (البته پیشبینی ضعیف است.)

پیشبینی:

حالا که با دو تا داده نمودار گذاشتیم... بگذار با سومی هم که مال مفید است بگذاریم:

این هم به داده های ر ه آ و ر د نزدیک است.
                              من نمی دانم... یعنی داده های تی اس ای این همه باید اشتباه باشد؟ یا داده های اینها این قدر اشتباه است؟؟؟ اگر دقت کنید در همین آخر سه تا دندانه در نمودار است که برای مفید و آن یکی سه دندانه تقریبا در یک سطح هستند (آن یو ها را می گویم) ولی برای تی اس ای سه دندانه به ترتیب پایین و پایین تر آمده اند...
                              البته معمولا داده های tseclient با سایت tsetmc متفاوت بود... الان داده های سایت tsetmc هم مثل همان است... نگاه کنید:

آدم می ماند به کدام اعتماد کند؟
                              ای بابا

(این بررسی 1 ساعت از من زمان گرفت... که زیاد است ولی خوبی اش این است که دفعه ی بعد بخواهم بررسی کنم می شود 10 دقیقه)
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/08/25, 14:52.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                                سلام
                                ممنون ا ز همه راهنماییات
                                اگه وقت شد یه نگاه به فسرب می ندازی ؟گرامی اگه نظرت رو هم بگی ممنون می شم
                                شب خوش
                                سلام

خدمت شما:

البته زیاد پیشبینی ِ قوی ای نیست.

فسرب
                                ====

مکدی و آر اس آی چیزی نشان نمی دهند.
                                نشانگر های بلند مدت مثل دی تی اسیلاتور و مکدی به اشباع دارند می رسند.

پس پیشیبنی می کنیم که
                                یک مقدار دیگر بالا برود و بعد بریزد.
                                اما نشانگر های کوتاه مدت (که در عکس اول مشخص بود و همین طور میان مدت) این طور نیستند.
                                پس به نظر می رسد تقریبا بتواند آن یو را که در شکل اول نشان داده ام کامل کند. همین طور سابقه ی نماد را هم نشان داده ام که چند بار یو هایی درست کرده (این رفتار بازیگر نماد را می رساند که دوست ندارد نمادش یک باره تغییر کند و در کوتاه مدت حواسش به نماد هست.)

پس در کل محتمل ترین حالتی که به نمودار می آید این است که
                                3700 ریال را بزند. (البته پیشبینی ضعیف است.)

یا علی
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X