کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

جمع بندی خرید و مسابقه
    ==============

دیگر باقی نمادها را بررسی نمی کنم... حدود 50 نماد می شود که در نگاه اول خوب به نظر می رسیدند... در زیر این 50 تا را آورده ام:

البرز پلاسک ثمسکن ذوب فاما وبوعلی وغدیر
    بکام تمحرکه ثنوسا رانفور قجام وپترو وقوام
    بمپنا توریل چکارن سبزوا قچار وتوشه ولساپا
    بنیرو توسعه خبهمن سپاها کخاک وخارزم ولصنم
    پتایر تیپیکو ختور ستران کرازی وسپه ولیز
    پترول ثباغ دامین شبهرن لپارس وسینا
    پخش ثعمرا دزهراوی شپترو واتی وشمال
    پسهند ثغرب دسانکو غپاک وانصار وشهر

========================

این هم خلاصه ی بررسی های ما روی این ده نماد:

آ س پ
    960 انتظار رشد آنچنانی نیست.
    حخزر 3600 حجم زیادی نخورده.
    خگستر 3900 عالی عالی عالی 3750 تا 3950 برای خرید
    خلنت 2666 مشکوک
    زمگسا 6400 عالی عالی عالی
    شراز 13000 میان مدت خوب
    شلعاب 2700 خطرناک
    غبهنوش 6286 هفتگی عالی
    فنوال 1070 به درد نخور
    قثابت 1050 عالی برای ماهانه و هفتگی
    ودی 1040 میان مدت عالی

مسابقه ی ماهانه:
    قثابت
    ودی
    زمگسا
    خگستر

مسابقه ی هفتگی:
    قثابت
    غبهنوش
    زمگسا
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

ببین تو را به خدا... این زمان چطور می گذرد!؟!؟!؟
      از صبح که خدمت شما سلام کردیم تا الان که 5 ساعتی گذشته فقط 10 تا دانه نمادی که تازه یک بار هم قبلا بررسی کرده بودم را توانستم بررسی کنم!

به هر حال...

ببینیم الان باید چه کار کنیم؟

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      روز شصتم
      =====

سلام

صبح به خیر

دیروز و پریروز واقعا حماقت کردم.

وقتم همه صرف درآوردن فهرست بالا شد!

فکر می کردم مثلا نیم ساعت یا یک ساعت وقت بگیرد... ولی الان نگاه می کنم اگر برای هر نماد تنها 1.5 دقیقه هم وقت گذاشته باشم (از همان اول هم اگر محاسبه می کردم می فهمیدم) دست کم 750 دقیقه وقت لازم داشته... که می شود به عبارتی 12.5 ساعت کار بی وقفه!!!

و از قضا چون سریع و هول هولکی هم بوده کیفیت بررسی بالا نیست و باید بنشینم دوباره بررسی ها را بررسی کنم... (البته این منتخب ها را)

اما برنامه ریزی امروز... امروز می خواهم:

1. از فهرست 110 نماده ی بالا 10 نماد برتر را انتخاب کنم و از همین ها برای مسابقه ی هفتگی و ماهانه شرکت دهم.
      2. سامانه ی بخت را گسترش دهم و به صورت چند تابع قابل تعمیم به باقی حالات درش آورم.
      3. سامانه ی بخت را گسترش دهم و به جای استفاده از یک سرعت کاری کنم که از سه سرعت (تند و کند و میانی) استفاده کند.
      4. روی حجم کار کنم.

ان شاء الله.
      خوب... این مورد زیاد سخت نیست و ان شاء الله یک ساعته از پسش بر می آیم...
      فعلا...
      تا یک ساعت بعد...
      /:.offtopic.:/
      (این پلاکاردی که آدمک بالا دستش است در حقیقت معنی «خارج از موضوع» می دهد! ولی ما برعکس می خوانیمش یعنی Topic off یعنی جمعش کن... تعطیل!)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

روز شصتم
        =====

1. از فهرست 110 نماده ی بالا 10 نماد برتر را انتخاب کنم و از همین ها برای مسابقه ی هفتگی و ماهانه شرکت دهم.
        2. سامانه ی بخت را گسترش دهم و به صورت چند تابع قابل تعمیم به باقی حالات درش آورم.
        3. سامانه ی بخت را گسترش دهم و به جای استفاده از یک سرعت کاری کنم که از سه سرعت (تند و کند و میانی) استفاده کند.

4. روی حجم کار کنم.

ان شاء الله.
        فکر کنم دقیق 1 ساعت شد!
        حالا ببینم چطور می توانم سرعت های مختلف را با هم (کجا و چطور) مخلوط کنم.
        دو جا می توان سرعت های مختلف را با هم مخلوط کرد:

1- زمانی که می خواهیم امتیازهای نشانگر را با هم جمع کنیم. می توانیم سه سرعت داشته باشیم و امتیازات این سه را با هم جمع کنیم..
        2- یک جا هم وقتی می خواهیم پیشنهاد خرید و فروش را اعلام کنیم... می توانیم وقتی هر سه حالت با هم پیشنهاد دادند پیشنهاد نهایی را اعلام کنیم.
        3- یک جای سومی هم هست... هنگام ساخت نشانگر
        حالا ما کدام را باید انتخاب کنیم؟

2) پیشنهاد خرید و فروش چون آخر از همه است از همه راحت تر هم هست...
        ولی آدم دوست دارد ببیند... با دیدن بهتر می تواند بفهمد دارد دقیقا چه کار می کند و چه روشی خوب است و چه روشی بد...
        پس این می شود گزینه ی آخر که اگر باقی گزینه های به نتیجه نرسید از این راه برویم...

3) این را هم اصلا نمی دانم چطور بسازم.

1) پس می ماند راه اول.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

روز شصتم
          =====

4. روی حجم کار کنم.

ان شاء الله.
          سلام مجدد،

نتوانستم.
          نتوانستم در آن جایی که می خواستم سرعت ها را وارد کنم، پس به اجبار تنها روی پیشنهاد ها این سه سرعت متفاوت را وارد کردم.
          الان نمی دانم نتیجه ای که گرفتم خوب است یا بد؟
          در نتایج پنجره ی Explorer درون آمی بروکر می گوید که نتیجه از -20 درصد سود به +37 درصد رسیده است.
          ولی در عمل رفتم یک نماد را نگاه کردم دیدم نتایج 3 سرعته دقیقا از هر سه سرعت بدتر است!
          آیا می توانم به این نتایج اعتماد کنم؟
          ==============
          خوب اینجا کارهای جدید پیش می آید:
          1- باید نتایج را با واقعیت تطبیق دهم.
          2- باید در سرعت های مختلف (سه سرعته های مختلف) نتایج را به دست بیاورم و هر بار با هر سه سرعت به صورت مجزا تطابق دهم.
          3- باید کدهای مربوط به کاوش (explore) را از فایل show حذف کنم.
          ==============
          راستی!
          من در جایی از این جستار گفته بودم دو نوع تاخیر وجود دارد و می توان هر دو را تضعیف کرد...
          ولی خوب که فکر کردم دیدم تاخیر دوم عملا قابل رفع نیست و عملا تاخیر هم نیست... بلکه عملکرد طبیعی خود سامانه است... ولی همچنان می توان با شبکه ی عصبی مصنوعی این تاخیر را پوشش داد و سود های خیلی خوب را به سودهای رویایی تبدیل کرد! (البته اگر بتوانیم به آن سودهای خوب برسیم!!!)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام @};-

در مورد
            خپارسح گند زدم؟؟؟ خخخخ اشکال ندارد... سرمایه ای که وارد کرده بودم خیلی کم بود... در ضمن قیمت خرید هم 67 ریال بود...
            امروز هم می خواستم باز هم از صف فروش بردارم ولی گفتم دیگر از این کارها نکنم بهتر است...
            با خودم گفتم مطمئنا اگر بخواهم بخرم فردا زیر 63 ریال هم می توان خرید و نیز اینکه دیگر هزینه کردن برای یک هیجان صرف بی دلیل کافی است.
            ==================
            حالم زیاد خوش نیست...
            از اینکه هر روز مقدار زیادی پشت نمایشگر رایانه می نشینم و کار می کنم حس خوبی ندارم...
            احساس خستگی می کنم... و این احساس خستگی بعضی مواقع تبدیل به اعصاب خردی و بدخلقی هم می شود...
            آن دوستی که دفعه ی قبل برایم دعا کرده بود لطفا باز هم برایم
            دعا کند که دفعه ی پیش خیلی سریع لطفش شامل حالم شد. @};-
            ==================
            امروز مقداری هم
            زمـگـسـا خریدم... این را هم خراب کردم؟؟؟
            فکر می کردم عالی باشد ولی تا آخر روز جمع نشد! چرا؟
            به هر حال این 200 هزار تا حجمی که خورد خیلی خوب بود و نشان دهنده ی این است که هنوز خریدار پشتش هست...
            اگر از 5950 ریال پایین تر آمد باید به فکر فروشش بود...
            در حقیقت فردا باید نشان دهد برگشتنی است...
            ==================
            حخزری هم که دیروز بررسی می کردیم بست...
            ==================
            خگستر هم به قیمتی که می خواستیم بخریم نرسید...
            اگر فردا به قیمتی خوب رسید می توانم یکی از نمادهای درون سبدم را تبدیل به خگستر کنم... (پیش پایش سر ببرم!!!)
            یک صندوق فسقلی به عنوان سهامدار دوم با یکی دو درصد سهام امروز از خسگتر اندکی حمایت کرد...
            ==================
            خودرو و خساپا همچنان توسط حقوقی خرید شد.
            سرمایه گذاری ملی در
            خودرو همچنان خوب حمایت می کند... دمش گرم بابا دمش گرم...
            خساپای مادر مرده هم امروز با اینکه بیشتر از خودرو خرید شد و خیلی خیلی خیلی مطمئن بودیم امروز به جای خودرو بالا برده می شود بالا برده نشد و به احترام آتش نشان ها!؟ کوفت مرگ شد! (خودش را به مردن زد... سهامدارانش را شهید کرد... بمیری الهی...)
            الان نگاه کردم... 3 میلیون سهم رنا در خساپا خرید کرده و نیم میلیون (طبق روال گذشته) سرمایه گذاری ملی ایران در خودرو...
            رنا هم چندین بار یادم است در خساپا خرید کرده در این یکی دو هفته ای...
            در حقیقت امروز باید خساپا به جای خودرو زیر بازار را می گرفت که رنا ترجیح داده آهسته و پیوسته خرید کند... اگر همین 3 میلیون را صبح اول صبحی (البته به همراه یک 4-5 میلیون دیگر به صورت نمایشی) می گذاشت پشت خساپا مثل برق می رفت بالا و خودش و بازار را کلا می چسباند به طاق! ولی نکردند دیگر... به احترام آتش نشان ها! البته بعید هم نیست مرتبط با قضیه ی پلاسکو نباشد ها!!! یک سناریو می تواند این باشد که خبر افت و خیز بازار در بین خبرهای مربوط به پلاسکو گم می شود... پس چه بهتر الان در سکوت رسانه ای یک مقدار ببرندش پایین تا بعدا بیاورندش بالا... سناریو است دیگر... نمی گوییم دقیقا همین است که ما می گوییم... دلیل موجهی برایش نداریم... از طرف دیگر دلیل موجهی هم برای ردش نداریم... صرفا یکی از سناریوها است...
            به هر حال... شاید فردا بد نباشد در منفی 10 یا منفی 8 باز هم خپارسح بخریم...
            ===============
            دعا یادتان نرود!
            یا علی @};-
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

امروز ساعت 10-11 یک نگاه به قیمت های جهانی می انداختم...
              =============
              شکر همچنان پایین است ولی به نظرم همچنان روندش خیلی افزایشی می رسد!
              =============
              نفت هم همچنان بالا است ولی به نظرم همچنان روندش خیلی کاهشی به نظر می رسد!
              امروز یک مطلب از یکی از دوستان دیدم در مورد افزایش قیمت نفت به خاطر ترامپ... که خیلی وقت نشد متن را بخوانم و فقط عنوانش را دیدم... به هر حال کوتاه مدت با آن خبر جور در نمی آمد... معتقدم کوتاه مدت به احتمال قوی نفت یک مقدار افت می کند...
              =============
              مس هم نامعلوم شده. یادم می آید روزهای آخر می خواستم فملی بخرم که نشد... بست... حتما صلاحی بوده...
              تا چند وقت پیش نمی دانستم ولی یکی از دوستان گفت سرچشمه و تکنار هم هستند... شاید بعدا یک نگاهی به اینها هم انداختیم...
              فباهنر هم هست... دوستان می گفتند فباهنر به خاطر اینکه تولید کننده نیست و مصرف کننده است قیمت بالا برایش بد است... ولی این طور نیست! بالا رفتن قیمت به تجربه ثابت کرده تولید کنندگان محصولات ثانوی (و نهایی) را هم پر رزق و روزی می کند!
              =============
              سنگ آهن خیلی عالی به نظر می رسید... البته ممکن است با گروه بورسی ما در کوتاه مدت واگرایی داشته باشد و باید یک نگاه به نمودار گروه بیاندازیم...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

وساپا
                ===

وساپا امروز به فیبوی 62 درصد بزرگ رسید.
                فردا منفی بخورد به هیچ دردی نمی خورد.
                مکدی و دی تی و بختش هم خراب شده.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

قندی ها
                  =====

قندی ها الحمد لله تا حالا خراب نکرده اند. (آنها که چه عرض کنم؟ من گند نزده ام روی بررسی آنها! :)) )
                  اما قندی ها تا کجا می خواهند بالا بروند؟
                  فردا مثبت بزنند (که از شواهد امر این گونه بر می آید) تا یک مدت رو به راه خواهند بود... مخصوصا اینکه قبلا پیشبینی کرده بودیم قیمت جهانی شکر بالا بیاید...

اما چطور ممکن است؟ بازار رشد کند و قندی ها هم رشد کنند؟؟؟ چگونه؟

هدف کجاست؟

هنوز هم فکر کنم همان پیشبینی پیشین معتبر باشد... یعنی سطح 7000 واحدی:

من که نه خریدم و نه فروختم... با اینکه خیلی پی گیرش بودم... امیدوارم جناب rasam خریده باشند.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خیال و باور
                    ======

چندین بار در مورد هنر خیال کردن صحبت کردیم...
                    ببینید من اینها را دارم چه زمانی می گویم؟ زمانی می گویم که خودم در راه هستم و به مقصدی نرسیده ام! (صادقانه عرض می کنم.) این خیلی فرق می کند با زمانی که یک نفر به مقصد رسیده و این حرف ها را می زند... هم مطالب داغ تر است و خواطر نیست و هم کسی که این حرف ها را می زند با روحیات کسانی که دارند راه را می پیمایند آشنایی دارد (با ترس ها و نا امیدی ها و تلاش ها و مخاطرات...) و هم جزئیات بیشتری را در بر دارد... (شما هم به عنوان خواننده می توانید ببینید آیا این روش جواب می دهد یا نه؟ چگونه؟)

خیال عالمی پیش از این عالم محسوسات است که پیش از ساختن چیزی در این دنیا باید آن چیز را در آن عالم بسازیم...

آرزو کردن هنر می خواهد... کشکی نیست...

مهمترین مسئله ایمان است... باور!

باید به آرزو و خیالی که می کنی باور داشته باشی...

وگرنه آن خیال مفت هم ارزش نخواهد داشت و در همان دنیای خیالات خواهد ماند و به این دنیا هبوط نخواهد کرد. و بعد نیز بالا باز نخواهد گشت.

باید آدم جزئیات را هم بداند...

چرا؟

چون هنگامی که جزئیات را می دانی باور داری.

باید دقیقا بدانی دقیقا چه می خواهی و باور داشته باشی...

اگر باور نداشته باشی که آن آرزو شدنی است و در شک باشی... نمی توانی آن خیال را پی گیری... اصلا آن آرزو نیست...

مثال عملی و ملموس می زنم...

فرض کنید من دوست دارم یک ماشین BMW با قیمت 15 میلیارد ریال داشته باشم. و این را آرزو کنم...
                    خوب... من این را چگونه آرزو کرده ام؟ آیا آرزو تا همین جا است؟ ادامه اش چه؟ من در عالم خیال خودم می خواهم این آرزو را از چه طریقی در این دنیای مادی کسب کنم؟
                    ابتر است.
                    بالاخره باید یک راهی باشد...
                    وقتی هیچ راهی ندارم... این چه آرزویی است؟
                    باور ندارم!
                    بله...
                    مشکل این است...
                    من چیزی آرزو کرده ام که راه رسیدن به آن را غیر ممکن یا در شک می دانم...
                    چه راهی برای رسیدن به آن آرزوی 15 میلیاردی من در خیال خودم تصور کرده ام؟
                    • آیا به خدا آن جور باور دارم که بگویم : بله... راهکار این است: من از فردا می نشینم به مدت سه روز روزه می گیرم و روز سوم نماز حاجت می خوانم و خداوند به احتمال 99.5 درصد این را چون به صلاحم است به من می دهد... خوب اگر باور نباشد من فکر کنم آن نماز و روزه هم آب در هاون کوبیدن است! اصلا نماز نیست! (الاعمال بالنیات!)
                    • آیا من به این باور دارم که در این بورس در عرض سه سال مثلا 1.5 میلیارد ریالم را بکنم 25 میلیارد ریال و با 15 میلیارد ریالش آن ماشین را بخرم؟ خوب اگر باور ندارم کار کردن من در بورس هم در این مدت آب در هاون کوبیدن است! جهت ندارد حرکت من... و پیش تر هم گفتم که 1000 عدد یک اگر بی جهت یا با جهت های مختلف کنار هم قرار گیرند جمع جبری شان صفر است! (و اگر جهت دار باشد بسیار بسیار بیشتر از هزار...)
                    • آیا من به این باور دارم که در قرعه کشی خاصی شرکت کنم و 15 میلیارد ریال پول جایزه بگیرم؟

خوب پس من به چه چیز باور دارم؟
                    دقیقا آن خیال ِ 15 میلیاردی لعنتی من از کدام گوری قرار است در تصور ِ من به من برسد؟

ابتر است...

باور که نباشد آرزو هم نیست.

الکی است.

بله...
                    خیال کردن هم هنر می خواهد.
                    پس...
                    یا چیزی که خیال می کنی را باور کن. یا
                    در محدوده ی ایمان خویش آرزو کن. (محدوده ی قدرت خویش... محدوده ای که باور داری قدرتت است. مرزی که قدرت داری ایمان داشته باشی...)
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/22, 01:02.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

کمینه های محلی - هنر آرزو کردن
                      ===================

@};-
                      شاید یکی از بدبختی ها... نه... تمام بدبختی ها از جنس خوش بختی هستند!

شیطان هیچ کس را (از ابتدای آفرینش) با چیز بد گول نزده! انسان های خراب که فرجام نیک و سعادت روحی و اخروی (و بدتر از همه خودشان) را باخته اند معمولا با چیز های خوبی مانند زن و مقام و پول و قدرت گول خورده اند...

شاید همه ی
                      بچه های مدرسه اگر ازشان بپرسی دوست داشته باشند دکتر، مهندس یا خلبان شوند... شاید تمام کارگران تازه استخدام شده دوست داشته باشند یک روز رئیس کارخانه شوند... شاید هیچ کس دوست نداشته باشد معتاد شود...
                      یا بی کار...
                      ولی خروجی کار چیست؟
                      از هزاران شاید یکی به آن نهایت مطلوب برسد...

شرایط محیطی به کنار... ولی خیلی وقت ها شرایط محیطی مهیا است و انسان ها -یا بهتر است بگویم آرزوی انسان ها- قربانی خودشان می شود! قربانی آرزوهای دیگرشان!!!!

خیلی توضیح می طلبد تا نقش شرایط محیطی را توضیح دهم و بگویم که شرایط محیطی نمی توانند به اندازه ی نیروهای درونی موثر باشند و همگی مغلوب نیروهای انسانی می شوند... ولی عذر تقصیر که مطالب در حوصله ی اینجا نیست...

خلاصه می کنم...

بزرگترین مانع برای رسیدن به آرزوهای بزرگ، خود آرزوها هستند! آرزوهای کوچک که در طی راه پیش می آیند و هدف اصلی را می پوشانند...

مقاصد کوچک که از مقصد نهایی آسان تر می نمایند...

راه های فرعی که در برابر راه اصلی بی راهه هستند...

بزرگترین مشکل در رسیدن به کمینه ی اصلی کمینه های محلی (یا همان Local minimums) هستند.

باز هم خیلی خلاصه و جزئی و موردی اش می کنم: شما اگر می خواهی یک سامانه ی داد و ستدی خوب بسازی... اگر می خواهی یک قلاب ماهی گیری خوب بسازی...
                      باید تا مدتی قید ماهی گیری را بزنی... باید از خدا بخواهی مزه ی پول در آوردن از راه بررسی خبر ها،از راه مطالب بنیادی و بررسی های نموداری را حالا حالا ها به کام تو ننشاند! که اگر پیروز شوی شکست خوردی... اسیر شده ای... و رویای بزرگت را به ثمنی بخس فروخته ای...
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/22, 09:56.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خپارسح می تواند امروز حرکت کند؟
                        خودرو و خساپا کاملا معمولی و بدون خرید حقوقی (حقیقی درشت)
                        زمگسا خشک. بدون خریدار و فروشنده. (این خوب است.)
                        خگستر پایین نیامد بخریم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 520

سلام
                          آقا محمد حسین عزیز اون دوتا مطلبت (خیال و باور و کمینه های محلی-هنر آرزو کردن) واقعا عالی بودن.حیف که فقط یه تشکر میشه زد چون این دوتا مطلبتون عالی و بی نظیر بودن.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام،
                            من هم متقابلا تشکر می کنم.

=================================================================

حالا که حرفش پیش آمد بگذارید آرزوی خودم را هم بگویم. آرزوی شخصی من (در اینجا) که فکر می کنم دست یافتنی است برایم (بهش ایمان دارم) داشتن یک سامانه است... یک سامانه ی پول ساز که سالی بیش از 100 درصد سود بدهد... اصلا هم به نظرم دور از ذهن یا غیر واقعی یا ناممکن نمی رسد.
                            خیلی ها هستند که به من می گویند نکن... نمی شود... اصلا این کار نیست و ...
                            ولی من خیلی مصمم هستم و خیلی باور دارم...
                            که شدنی است.
                            و می شود.
                            و در همین 57 روز هم می شود.
                            ان شاء الله.
                            یک چیز دیگر هم بگویم...
                            آن ماشین 15 میلیاردی واقعا آرزوی خودم است. :)
                            یک مغازه بود در حوالی سید خندان که من هر دفعه از آنجا رد می شدم این را درش می دیدم و اصلا با دیدنش خوشحال می شدم...
                            اول که دیدمش فکر می کردم 1.5 میلیارد ریال است و این قدر خوشحال شده بودم که نگو و نپرس...
                            با خودم می گفتم فلان موقع دست و بالم باز می شود و این را می خرم... ولی بعدا فهمیدم 15 میلیارد است و یک مقدار منصرف و نا امید شدم...

این هم تصویرش:

پشت مغازه هم به همین خوشگلی بود.

تصاویر دیگر:

الان هم جزء آرزوهایم است... ولی نه کوتاه مدت و همچنین دیگر زیاد هم برایم مهم نیست ... این سامانه که به نظر دست یافتنی تر می رسد برایم بسیار بسیار مهم تر است...

می دانید اگر آدم سالی 100 درصد سود کند چه قدر عالی است؟ اگر آدم 100 میلیون ریال داشته باشد و سالی صد در صد سود کند:
                            سال اول پولش می شود 200 میلیون ریال
                            سال دوم پولش می شود 400 میلیون ریال
                            سال سوم پولش می شود 800 میلیون ریال
                            سال چهارم پولش می شود 1600 میلیون ریال
                            سال پنجم پولش می شود 3200 میلیون ریال
                            سال ششم پولش می شود 6400 میلیون ریال
                            سال هفتم پولش می شود 12800 میلیون ریال
                            سال هشتم پولش می شود 25600 میلیون ریال
                            سال نهم پولش می شود 51200 میلیون ریال
                            سال دهم پولش می شود 1024000 میلیون ریال
                            102400 میلیون ریال معادل 10 میلیارد تومان
                            یعنی اگر سال 1385 آدم یک سامانه (سامانه ای که بتوان با قدرت رویش حساب کرد!) و 100 میلیون ریال پول (پول اضافی... که از رویش بر نداری برای مخارج زندگی!) داشت الان در سال 1395 صد میلیارد ریال دارایی داشت...

خوب... معلوم است این آرزو چقدر بهتر از آن ماشین است!!!
                            و البته دست یافتنی تر
                            ان شاء الله

آن عزیزی که برایم دعا کرد خدا خیرش دهد. از خدا می خواهم در دنیا و آخرت جزای خیر بهشان بدهد. و از خستگی و کسالت همیشه محفوظشان بدارد. @};-
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

مقایسه سامانه کوتاه مدت و بلند مدت
                              ===================

بلند مدت:
                              هیجان و خطر کمتر
                              خاطر آسوده تر
                              حجم کار کمتر
                              نیاز کمتر به رفع مشکلاتی مانند تاخیر و کارمزد
                              سود کمتر
                              بستگی بیشتر به شرایط بازار (مثلا بازار بهتر شود سود هم بهتر می شود)
                              عدم توانایی کار با سرمایه های بزرگ تر

کوتاه مدت:
                              هیجان و خطر بیشتر
                              خاطر درگیر تر
                              حجم کار بیشتر... احیانا نیاز به همکار/استخدام برای پی گیری امور
                              نیاز بیشتر به رفع مشکلاتی مانند تاخیر و کارمزد
                              سود بیشتر
                              بستگی کمتر به روند بازار
                              توانایی کار با سرمایه های بزرگ تر

گفتم... بهترین کار این است که آدم بنشیند یک روز در یک یا چند نماد آنجاهایی که دوست دارد سهامدرا باشد را برای خودش رنگ آمیزی کند و دستش بیاید دقیقا دنبال چیست...
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/23, 01:10.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 520

البته به نظر من اقا محمد حسین عزیز اگر آدم بنیادی کار حرفه ای باشه میشه به اون مقدار پول رسید، مثلا همین سامان خودمون!! تو این فروم من وقتی به تاپیک مخصوص به خودش رفتم اونجا چند سال قبل شدوص رو معرفی کرد و وقتی گفت از لحاظ بنیادی واقعا خوبه بعد که نگاه کردم در عرض یک سال شدوص ده برابر شده بود! میدونید منظورم چیه یه بنیاد کار حرفه ای که کار درست باشه اگه با همون ده میلیون تومان شروع کنه و سالی همون پول رو 5 برابر کنه ( که دور از ذهن هم نیست)بعد 5 سال پولش به 6 میلیارد میرسه. و مطمئنا کسی که حرفه ای باشه با ده میلیون تومن شروع نمیکنه

نظر

در حال کار...
                                X