کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

دعای عملی
    ======

کار ما هم یک جور دعا کردن است...
    بنده روزی اش را از پروردگارش می طلبد و جز پروردگار روزی دهی نیست.
    گاهی دعا با لب است و گاهی با عمل
    و این کار ما نوعی درخواست روزی و دعا است از پروردگارمان.

و لا حول و لا قوة الا بالله
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

دیروز مجمع پردیس که بودم به این نتیجه رسیدم که اصلا 100 درصد سود سالانه ارضایم نمی کند! (فوق العاده است ولی باز هم کم است!)

من باید به 200 درصد سود برسم تا راضی شوم. اگر آدم 1 میلیارد ریال پول داشته باشد سال اول می شود 3 میلیارد ریال که با 0.5 میلیارد ریالش اگر ارتزاق کند و 2.5 میلیارد دیگر را دوباره سرمایه گذاری کند در سال بعد می شود 7.5 میلیارد و دوباره 7*2+7 = 21 میلیارد ریال برای سال سوم و البته بعد از این مبلغ دیگر کارکرد سامانه حسابی تضعیف می شود... ولی تا همان جا هم اگر بشود چه شود!

ای خدا... یعنی می شود؟؟؟ یک سامانه با 200 درصد سود؟؟؟ خدا کند که بشود...
      سالی 200 درصد تقریبا می شود ماهی 9.5 - 10 درصد
      غیر ممکن هم نیست...
      البته یک بار دو بارش غیر ممکن نیست ولی اگر متوسط و تکرار شونده بخواهیم حساب کنیم خیــــــــــــــلی کار سختی است...

خوب... ما هم داریم خیلی سخت تلاش می کنیم دیگر...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        دیروز مجمع پردیس که بودم به این نتیجه رسیدم که اصلا 100 درصد سود سالانه ارضایم نمی کند! (فوق العاده است ولی باز هم کم است!)

من باید به 200 درصد سود برسم تا راضی شوم. اگر آدم 1 میلیارد ریال پول داشته باشد سال اول می شود 3 میلیارد ریال که با 0.5 میلیارد ریالش اگر ارتزاق کند و 2.5 میلیارد دیگر را دوباره سرمایه گذاری کند در سال بعد می شود 7.5 میلیارد و دوباره 7*2+7 = 21 میلیارد ریال برای سال سوم و البته بعد از این مبلغ دیگر کارکرد سامانه حسابی تضعیف می شود... ولی تا همان جا هم اگر بشود چه شود!

ای خدا... یعنی می شود؟؟؟ یک سامانه با 200 درصد سود؟؟؟ خدا کند که بشود...
        سالی 200 درصد تقریبا می شود ماهی 9.5 - 10 درصد
        غیر ممکن هم نیست...
        البته یک بار دو بارش غیر ممکن نیست ولی اگر متوسط و تکرار شونده بخواهیم حساب کنیم خیــــــــــــــلی کار سختی است...

خوب... ما هم داریم خیلی سخت تلاش می کنیم دیگر...
        آقا محمد حسین عزیزسلام و خدا قوت
        به نظر من ماهی 10 درصد سود باور کنید خیلی معقولانه و عالی هست البته زحمت میخواد که شما دارید و مطمئنم که بهش می رسید.اگر خواسته غیر منطقی بود میشد گفت که غیر عملیه و نمیشه ولی ماهی 10 درصد معقولانه اس دیگه درسته؟

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
          آقا محمد حسین عزیزسلام و خدا قوت
          به نظر من ماهی 10 درصد سود باور کنید خیلی معقولانه و عالی هست البته زحمت میخواد که شما دارید و مطمئنم که بهش می رسید.اگر خواسته غیر منطقی بود میشد گفت که غیر عملیه و نمیشه ولی ماهی 10 درصد معقولانه اس دیگه درسته؟
          سلام
          ماهی 10 درصد اصلا مهم و سخت نیست... (خوب خیلی از ما تجربه کردیم روزی 10 درصد را! دیگر ماهی 10 درصد که اصلا مهم نیست...)
          ولی مساله مداومت است... مساله این است که باید به طور متوسط ماهی 10 درصد سود کرد...
          یعنی اینکه اگر شما سه ماه اول به جای اینکه 10 درصد سود کنی 10 درصد زیان کنی مجبور می شوی 9 ماه دیگر حتما حتما حتما بیش از 17.5 درصد سود کنی و اصلا دیگر زیان نکنی! تا به 200 درصد برسی...
          تا 50 روز دیگر معلوم می شود می توانم یا نه؟ فعلا فکر کنم به 25 درصد سود رسیده ام! که شاید برای بقیه کم برسد ولی خیلی برایم جای ذوق و خوشحالی دارد... البته مطمئن نیستم نتایج درست باشد و در سال های متوسط و بد هم بشود چنین نتیجه ای گرفت...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

من از آن دسته آدم ها هستم که اصلا خیلی برایم سخت است نقد بمانم...
            حتی ترجیح می دهم به جای اینکه نقد بمانم بروم سهام مطمئن تر خرید کنم...
            نمی دانم چه حسابی است... حتی اگر بدانم نماد دارد افت می کند ولی باز ترجیح می دهم به اینکه نقد باشم... :( چه کنم دیگر... هنوز نتوانسته ام این عادتم را درست کنم...

حالا بعضی مواقع این احساسم قوی تر می شود و احساس می کنم الان از آن زمان های ورود به بازار است...

می دانید چیست؟ بازار چند حالت دارد...
            1. یک زمانی آدم می داند دقیقا قیمت ها حباب را هم گذرانده است...
            2. یک زمانی آدم می داند قیمت ها بالا است ولی باز احساس می کند بالا می رود...
            3. یک زمانی آدم می داند قیمت ها معمولی است...
            4. یک زمانی آدم می داند قیمت ها پایین تر است و احساس می کند در آینده قیمت ها بالا خواهد رفت...
            5. یک زمانی آدم می داند قیمت ها جوک است!

همان طور که گفتم من هر چند بازار بهتر و بدتر را تشخیص می دهم (و احساساتم این تشخصیم را کور نمی کند.) ولی در همه حال دوست دارم سهام بخرم! (حرص و ترس!)

این ها را گفتم که بگویم به نظرم الان -از آن مورد های بالا- در حالت چهارم قرار داریم...

به بازار خوش بینم!
            به خودرویی ها
            به سیمانی ها
            به قندی ها
            به انبوه سازی
            به پتروشیمی (البته یک مقدار آینده)
            به پالایشگاه (البته میان مدت و بلند مدت)
            به فنی مهندسی ها و ساخت ماشین آلات (البته به دید بنیادی... نموداری شان را یادم نیست...)

خیلی دوست دارم روی استفاده نشده ی خپارسح و نوسان گیری روی قزوینح و استفاده نشده از سایر حق ها کار کنم...
            کلا خیلی خوش بینم...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

نشانگری برای پیدا کردن میزان بسته بودن نمادها
              ============================

سلام
              من هنوز هم در گیر و دار محاسبه ی درست سود هستم!
              خسته شدم ولی به این محاسبه نیاز دارم...

داشتم سودها را نگاه می کردم که فهمیدم بعضی جاها سودهای رویایی یا برعکس زیان های وحشت ناک در طی چند روز به دست آمده است و همین باعث شده است آمار و نتایج به هم بخورد...
              قضیه را پی گیری کردم و فهمیدم به بسته بودن نمادها بر می گردد...

مثلا یک نماد ممکن است الان ببندد و دو سال دیگر با چهار برابر قیمت باز کند... که در این صورت فقط دو میله یا شمع در نمودار ظاهر خواهد شد و هنگام محاسبه ی خودکار سامانه فکر می کند در عرض دو روز 500 درصد سود کسب شده! و بعد هم که می آید سود سالانه ی این را محاسبه کند رقمی مثلا در حد چند هزار میلیون درصد حساب می کند و محاسبات را به هم می زند...
              برعکسش هم هست... مثلا چند هزار میلیون درصد زیان!

به این فکر کردم که مشکل را چطور برطرف کنم؟ خوب باید از سمت «میله» و «شمع» و سری داده ها حرکت کرد به سمت «روز» و «ماه» و سال و تاریخ...

به همین منظور نشانگر موقت زیر را طراحی کردم که با نگاه به آن می توان فهمید کجاها، چقدر نماد بسته بوده:

اگر بسته بودنی در کار نباشد باید نشانگر با یک شیب یکنواخت پیش رود.
              ولی جایی که یک باره به سمت بالا بپرد معلوم می شود نماد بسته بوده!

فرمولش:

Plot((Year() - 1300 ) * 365 + Month() * 31 + Day(),"",0);

حالا باید ببینم چگونه از این استفاده کنم و سود تعدیل شده بر مبنای میله/شمع را به سود تعدیل شده بر مبنای روز تبدیل کنم...

یا علی
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سود نامعقول را چه باید کرد؟
                ===============

1- سامانه ی بخت را آزمایش کردم.

2- معلوم شد که بازدهی بازار معمولا 12.46 درصد است!
                فکر می کنم با محاسبات دقیقی که روی این 500 نماد انجام داده ام این عدد دقیق باشد.
                یادم می آید جناب عیلرضا اسماعیلی یک بار چند نماد بزرگ بازار را سنجیدند و گفتند عملکرد بورس بهتر از سایر بازارها است...
                ولی کل بازار را که الان نگاه می کنیم می بینیم کلا 12.5 درصد بیشتر سود سالانه تویش نیست!
                البته الان یادم افتاد که داده هایی که از تی اس ای می گیریم از نظر افزایش سرمایه های آورده نقدی تعدیل نشده است...

3- اما سود سامانه...
                سود سامانه را به طور متوسط حساب کرده است سالی 23 میلیون درصد!
                چرا؟؟؟

4- متوسط سود هر خرید و فروش 6.7 درصد سود بوده

5- متوسط زمان نگهداری سهام (بعد از هر خرید تا فروش) حدود 47 روز بوده.

6- برای پیدا کردن مشکل بیشترین رقم را نگاه می کنیم که مربوط به یک داد و ستد پیشنهادی روی نماد آینده می باشد با 411 میلیارد درصد سود سالانه!
                آیا این رقم اشتباه حساب شده؟

7- نه چون 12.9 درصد سود گرفته شده.

8- در عرض 2 روز

9- پس به درستی سود هر میله در می آید 6.25

======================

پس 411 میلیارد درست حساب شده...

پس مشکل کجا است؟

محاسبات که درست است... ولی این 400 میلیارد زیاد است...

======================

پاسخش را یافتم!

مشابه کاری که در پرونده ی mhj_show انجام داده بودم!

باید بیایم و پیش از اینکه به توان ِ 365 برسانم عمل میانگین گیری را انجام دهم!

یعنی آن میانگین سود هر میله که در تصویر بالا مشاهده می کنید را به عنوان مقیاس در نظر بگیرم...
                در تصویر بالا میانگین سود هر میله می شود -0.11 که این باید به توان 365 برسد...
                که اگر به توان برسد معلوم می شود سامانه 2E-20 که رقم بسیار ناجوری است!
                البته این هم اشتباه است!
                چرا؟ چون خیلی زیان ده است؟ نه خیر! برای اینکه نقش شمار روز ها درش دیده نشده... یک داد و ستد ممکن است 50 روز طول کشیده باشد و هر روز 1 درصد سود داده باشد! و یک داد و ستد ممکن است 1 روز طول کشیده باشد و 1 درصد زیان داده باشد... در این جور محاسبه این سود و زیان با هم برابر هستند و نقش یکدیگر را خنثی می کنند... در صورتی که در عمل آن 50 روز بسیار بیشتر خودش را نشان می دهد!
                پس برای رفع این مشکل می آییم و شمار روزهای نگهداری را (مشابه کاری که در show کردیم) در سود هر میله ضرب می کنیم.

به این صورت فکر کنم نتیجه بسیار نزدیک به واقعیت شود...

در نهایت باید این را به توان ِ 365 رساند ولی چون آمی بروکر دیگر این قابلیت را ندارد که ردیف اختصاصی ایجاد کند مجبور هستیم روی همان سود هر میله حساب باز کنیم...

سود هر روز که ما در پی آن هستیم باید چقدر باشد؟ خوب اگر ما سالی 100 درصد سود بخواهیم باید به سود روزانه 1.47 درصد برسیم و اگر 200 درصد سود بخواهیم باید به سود روزانه ی 1.57 برسیم... (ببینید چقدر نزدیک هم هستند!!!) و سود روزانه ی 0 درصد هم نشان دهنده ی سود سالانه ی 0 درصد است (که هر بچه ای می فهمند) و سود منفی هم که اصلا نمی خواهیم و حالا برای تفریح هم شده حساب می کنیم زیان 50 درصدی در سال معادل زیان روزانه ی 0.19 می باشد. سود 50 درصدی سالانه هم به عنوان کف موفقیت ما (یعنی اگر بشود بگوییم موفق شده ایم) می شود 0.111

پس در نهایت ما دنبال عددی بین 0.111 تا 1.6 به عنوان درصد سود روزانه توسط پیشنهاد های سامانه هستیم.
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/27, 04:41.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

الان امتحان کردم درآمد :

که وقتی 2.6 را تقسیم بر 27.6 روز می کنی حدودا می شود
                  ٠.٠٩٤٣٠٦٨٣٥٨٢٠١١٦٠٦٥

با 0.111 فاصله دارد...
                  این فاصله شاید از نظر شما کم باشد ولی این فاصله ی یک تازه کار است با یک حرفه ای!!!

البته همین هم خوب است... برای شروع... و من از کودک دلبندم که تازه زاییده امش! توقع بیشتر از این ندارم...

و البته باز هم چند نکته ی دیگر وجود دارد که در این محاسبات لحاظ نشده و باعث می شود محاسبات خیلی واقعی نباشد... مثل اینکه سال بد و سال خوب داریم...

و در نهایت تنها چیزی که می توانم بگویم این است که باید این ها را در عمل امتحان کرد! و عملش هم باید با تعداد زیاد نماد و زمان زیاد باشد تا شمار زیادی خرید و فروش در بیاید و بفهمیم چقدر بازدهی داشته...
                  و از آنجا که من همه اش 50 روز وقت دارم (که مقداری اش هم صرف تعطیلات می شود) نتیجه می گیرم که هر چه سریع تر باید کار را نهایی کنم و بروم سراغ آزمایش عملی.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/27, 00:29.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

دیگر خوبی های سامانه ی کوتاه مدت
                    =====================

هر چقدر روزهای نگهداری کمتر بشود از یک لحاظ بهتر و از یک لحاظ بدتر است...
                    قبلا در این مورد تا اندازه ی زیادی پرگویی کرده ام و دیگر دوست ندارم در این مورد حرفی بزنم...
                    فقط می خواستم بگویم الان تنظیمات سامانه را حسابی کم کردم و ایده آل من در آمد... یعنی فقط 10 روز!

البته یک جنبه های دیگری هم از محاسن سامانه ی داد و ستدی کوتاه مدت هست که الان می گویم:

* در سامانه ی داد و ستدی کوتاه مدت هر وقت خواستی می توانی همان روز داد و ستدت را قطع کنی و بروی مسافرت... در حالی که در داد و ستد های بلند مدت ممکن است شما یک هفته بروی مسافرت و روز اول پیشنهاد فروش آمده باشد و 10 درصد از سودت همین طوری بپرد!!! (مثلا 35 درصد بشود 25 درصد!) و چون شمار ِ داد و ستد ها کم است این خیلی اذیت کننده است!

* خوبی دیگر این است که با سامانه ی داد و ستدی کوتاه مدت شما خیلی خیلی خیلی می توانی نزدیک به نتایج بررسی حرکت کنی!!! یعنی اگر در بررسی ها 30 درصد سود سالانه به دست آمده است شما هم می توانی 30 درصد این طوری سود کسب کنی!!! چرا؟ چون شمار داد و ستد ها بسیار بالا است! شمار که برود بالا احتمالات به «میانگین» تبدیل می شوند! (چطوری؟ فرض کن شما دو خرگوش داری... نگاهشان می کنی 25 درصد (مثلا) احتمال دارد هر دو نر باشند یا هر دو ماده... ولی وقتی شما 5000 تا خرگوش را نگاه کنی به احتمال بسیار بسیار بسیار بسیار زیادی تقریبا نیمی ماده هستند و نیمی نر!!!)

* خوبی دیگری که دارد این است که در هر بازاری سود می کند... (یعنی من فکر می کنم این طور باشد.) چرا؟ چون در بازارهای خرسی هم باز روندهای بسیار کوتاه گاوی وجود دارد! سامانه ی کوتاه مدت می تواند اینها را شکار کند ولی بلند مدت نه!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

برای تفکر
                      ======

سامانه ای بر مبنای شمار بسیار زیاد داد و ستدها

یکی از برنامه هایی که به ذهنم می رسد این است که سامانه ای وجود داشته باشد که همین طوری (به صورت تصادفی) روی نمادهای مختلف پیشنهاد خرید بدهد...
                      اگر قیمت به بیش از 2 درصد (یعنی 1.5 درصد مالیات و کارمزد و 0.5 درصد هم سود) رسید بفروشد ولی اگر قیمت به بیش از 2 درصد نرسید همین جور در آن سهام بماند تا بالاخره یک روزی به این 2 درصد برسد! (حالا دو روز بعد... یا دو سال بعد... یا اصلا هیچ وقت!)
                      (این پیشنهاد در راستای پیشنهاد اولیه ای است که در این جستار دادم... و از چرخی که تصادفی می گردد صحبت کردم...)

تعداد باید بالا باشد چون ممکن است خیلی از پیشنهاد های خرید 1 سال بمانند!

امتحان کردنش و برنامه اش را نوشتن زیاد سخت نیست... شاید یک زمانی نوشتم...

منتها موانعی دارد:
                      شاید در روز نیاز داشته باشد روی 400 نماد دستور خرید و فروش بگذاری!!! می خواهی چه کار کنی؟؟؟ دستی اینها را وارد کنی؟ نمی شود که... باید کارگزاری امکان سفارش گذاری سامانه ای را داشته باشد... (البته فکر کنم با مفید تریدر بشود...)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

صبح بخیر ادینه شما بخیر دوست گرامی/:.grlim:./

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                          صبح بخیر ادینه شما بخیر دوست گرامی/:.grlim:./
                          سلام سناتور عزیز؛
                          ممنونم. @};-
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام سناتور عزیز؛
                            ممنونم. @};-
                            البته دیروز ما که به خیر نبود...
                            کلا دیروز حسابی افتاده بودم کنج اتاق...

چند وقتی است که دارم اشتباه می کنم...
                            زیادی پشت رایانه می نشینم و اعصاب و حالم خرد و خراب می شود...
                            چند وقتی است که کارم شده قر زدن و ناله کردن...
                            کلا سبک زندگی ام را خراب کرده ام...

روی کارم هم تاثیر می گذارد...

هنوز که هنوز است کارهایی که برای چندین روز پیش قرار بود انجام بدهم را انجام نداده ام...

دیروز که حسابی حالم بد شده بود تصمیم گرفتم سبک زندگی ام را تغییر دهم. (بیشتر ورزش کنم، به روابط عمومی ام برسم، به دینم برسم... کمتر کار کنم... مفیدتر و مختصرتر کار کنم...) روی همین حساب ممکن است کمتر اینجا در خدمت شما باشم. (البته خدا را چه دیدی شاید هم بیشتر! کلا مفید و مختصر تر)

یا علی
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سیمانی ها

سیمانی ها
                              =======

اگر خاطرتان باشد خیلی وقت است داریم سیمانی ها را بررسی و اعلام می کنیم...

عالی هستند.

همین جا ها باید خرید انجام بگیرد. (چون نمی دانیم دقیقا از کجا می خواهند برگردند...شاید یک منفی 5 شاید دو تا شاید هم هیچ!)

البته این را هم توجه داشته باشیم که اگر بخواهند خدای نکرده افت کنند بدجوری افت خواهند کرد! مشکوک به سر و گردن است! البته به هیچ وجه تایید نشده ولی در حد احتمال است...
                              اگر بیاید زیر 690 واحد باید حتما با زیان خارج شد.
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/28, 08:35.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سهگمت
                                =====

دقیقا طبق پیشبینی پیش آمده!
                                ولی اینجا نامعلوم است.

از نظر داده های بنیادی باید بالا برود ولی از نظر نموداری نامشخص است... البته باید توجه کنیم که این داده های نموداری مال ِ ماه گذشته است!
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X