سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bourse
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1346

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    با سلام و احترام

مطمئن باشید به وقتش چنان این سهم رو ببرند بالا که همه چهار چشمی بمونند

فقط باید زمان ورود پول به سهم رو به درستی تشخیص داد

اینکه توی چه قیمتی باز میشه اتفاقا اگه پایینتر باز بشه امکان صعود بسیار شارپش بیشتر خواهد بود و دیگه در بازار پایه هست و هی نمیتونن به سهم گیر بدن

به قول سجاد عزیز اصلا رفتن به بازار پایه برای خکاوه بهتره

به نظرم نمیخوام بگم راه صدرا رو میره چون اصلا قابل قیاس نیستند

ولی چنان رشدی بکنه که همه حیرت کنند

من یه نظری دارم که شاید یه کم خنده دار باشه : با پول خیلی کارهای نشدنی رو میشه انجام داد و مهم اینه که ما با روند همراه بشیم

دقیقا همین طوره که فرمودید اقا بابک . رفتن تو بازار پایه ج و بدون محدودیت نوسان برا سهمی مثل خکاوه که گردش نقدینگی بالایی داره و اهرم سود اوری وحشتناک و مهمتر از همه اینکه هر لحظه احتمال داره قضیه بدهی شرکت حل بشه که هر اتفاق مثبتی میتونه تو کوتاه ترین زمان ممکن قیمت سهمو به عرش برسونه . خکاوه روی این قیمت ها ریسک به ریوارد فوق العاده ای داره

نظر

• sam6178
      عضو جدید
      • Mar 2018
      • 15

تو دو هفته ی قبل از مجمع حجم وحشتناک و زیادی تو عرضه و تقاضا داشت ولی بازی گردان هاش نذاشتن برده بالای 100 تومن و حتی تا 80 تومن هم آوردنش پایین.
      صف خرید میشد و فرداش صف فروش !
      رو سهم برنامه هایی دارن ولی اینکه چرا نمیذارن بره بالا عجیبه !
      البته امیدوارم تو بازار پایه نوسان های رو به رشد خوبی بده ولی اگه بخواد مثل قبل مجمع باشه به نظر من افت شدیدی باز هم خواهد داشت.
      البته اذیت کردن خریدارهای سهم که بهشون سود ندادن ، پس از باز شدن حجم زیادی فروشنده برای نقد کرد سهم و رفتن به سهم های دیگه خواهد داشت.
      البته نظر منه و امیدوارم رشد خوبی داشته باشه.
      [CENTER][B][COLOR=#ee82ee][I]برندگان بورس در مورد سیستم معاملاتی خود حرف نمی زنند. چه حیف ولی هوشمندانه[/I][/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• m2020
        عضو عادی
        • May 2014
        • 293

فقط کافیه خبر حل شدن بدهی پارسیان بیاد
        البته تو مجمع از مدیران ارشد بهم قول 100 درصدی این موصوع را داد و بعدش برنامه افزایش سرمایه

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

خکاوه

بازار پایه ج

بدون محدوديت

آیا خبری در راه است؟؟؟؟

نحوه پرداخت بدهی شرکت سایپا دیزل (خکاوه) تا آخر تیر ماه

بدهی به بانک پارسیان: برای کاهش هزینه‌های مالی خود در سال 1397 با بانک پارسیان به توافق رسیدیم که بدهی 680 میلیارد تومانی به این بانک از طریق دارایی‌هایی که از شرکت سایپا گرفته می‌شود پرداخت شود. این کار تا پایان تیر ماه به انجام خواهد رسید.

بندهای حسابرس:

بند چهار حسابرس و اشاره به بحث وصول مطالبات: برای رسیدگی به این موضوع 3 کار مهم انجام شده که یکی از آنها به کار گرفتن شرکت‌های وصول مطالبات است که در سال 1396 از مبلغ 163 میلیارد تومان 32 میلیارد تومان آن وصول شد.

بند هشت حسابرس : با توجه به داشتن زیان انباشته 1367 میلیارد تومانی و سرمایه در گردش منفی ، اشاره به ابهام در توانایی شرکت برای ادامه فعالیت دارد: گزارشی در سال مالی 1396 برای افزایش سرمایه تهیه شد که مورد تایید حسابرس شرکت قرار گرفته نشد. ما در حال حاضر به دنبال پرداخت بدهی خود به بانک پارسیان از طریق واگذاری 4 قطعه ملک به این بانک هستیم. که 3 مورد از این زمین‌ها مورد ارزیابی شده و یک قطعه دیگر توسط شرکت سایپا در حال فروش است که وجه حاصل از آن در اختیار بانک پارسیان قرار می‌گیرد. مورد دیگر، واگذاری سهام یک شرکت سرمایه‌گذاری است که تعداد و قیمت آن با بانک پارسیان مشخص شده است.
          امیدواریم این کار تا پایان تیر ماه انجام شود و شرکت از این وضعیت خارج بشود.

نظر

• sam6178
            عضو جدید
            • Mar 2018
            • 15

کارگزاران محترم عضو فرابورس ایران، به اطلاع می رساند؛

با توجه به درج نماد معاملاتی شرکت سایپا دیزل (خکاوه1) در تابلو پایه ج بازار پایه فرابورس ایران و همچنین گشایش نماد مذکور در روز شنبه مورخ 16/04/1397 خواهشمند است نسبت به تعیین کارگزار ناظر برای مشتریان خود در سامانه معاملاتی در نماد ذخکاوه ، دراسرع وقت اقدام فرمائید.

مدیر عملیات بازار و اعضا فرابورس ایران
            آخرین ویرایش توسط sam6178؛ 2018/07/02, 15:19.
            [CENTER][B][COLOR=#ee82ee][I]برندگان بورس در مورد سیستم معاملاتی خود حرف نمی زنند. چه حیف ولی هوشمندانه[/I][/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14627

ممکنه در بازار ج زیر 50تومان قیمت بخوره؟؟
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• bourse
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1346

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                ممکنه در بازار ج زیر 50تومان قیمت بخوره؟؟

روز شنبه بسته به جو بازار بنظرم بین 80 تا 120 میتونه باز بشه . سهمی مثه خکاوه که گردش نقدینگی بالایی داره رفتن تو بازار ج براش مزیت حساب میشه و با یه خبر خوب میتونه تو کمترین زمان بیشترین رشد قیمتی رو داشته باشه . گزارش خرداد ماه عالی بوده و احتمال تصویه بدهیش تو این یکی دو ماه خیلی زیاده

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

11/04/1397 - 18:29

معاون وزیر راه:

هزینه نوسازی ناوگان حمل و نقل بیش از 10 میلیارد دلار است

تهران- ایرنا- معاون وزیر راه و شهرسازی به ضروت نوسازی ناوگان فرسوده حمل ونقل عمومی برون شهری تاکید کرد و گفت: اجرای این طرح با اعتباری معادل 10 میلیارد و 666 میلیون دلار در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی، «عبدالهاشم حسن‌نیا» افزود: در مجموع با احتساب ناوگان حمل و نقل عمومی درون و برون شهری فرسوده باید بیش از 202 هزار دستگاه خودرو در این بخش نوسازی شود.

وی بیان کرد: با توجه به تسریع فرایند پیگیری و تصویب شورای اقتصاد، مصوبه صندوق توسعه ملی، صدور ابلاغیه از جانب معاون اول رئیس‌جمهوری به همه بانک‌ها و صدور ابلاغیه از جانب بانک مرکزی به بانک‌های عامل، این طرح با سرعت بیشتری در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای یادآورشد: در بخش برون شهری از مجموع 140 هزار دستگاه کامیون فرسوده 120 هزار دستگاه، از 13 هزار اتوبوس فرسوده 9 هزار دستگاه، از 57 هزار دستگاه مینی‌بوس فرسوده 48 هزار و 500 دستگاه و همچنین 6 هزار دستگاه وانت در این طرح نوسازی خواهند شد.

وی بر مسئولیت نظارت بر فرایند نوسازی ناوگان فرسوده برون‌شهری از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تاکید کرد و گفت: در این طرح 202 هزار دستگاه اتوبوس، مینی‌بوس، کامیون و کامیونت فرسوده در حوزه درون و برون‌شهری با اعتباری بیش از 10 میلیارد و 666 میلیون دلار نوسازی خواهد شد ، ضمن اینکه پیشنهاد این مصوبه از سوی «وزارت صنعت، معدن و تجارت» با هدف نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی درون و برون‌شهری مطرح شد و پیگیری امور مربوطه نیز برعهده همین وزارتخانه است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مصوبه شورای اقتصاد برای نوسازی ناوگان عمومی فرسوده حمل‌ونقل بار و مسافر کشور اظهارداشت: در این طرح، مابه‌التفاوت صرفه‌جویی انجام‌ شده در نوسازی خودرو از سوی وزارت نفت به ازای اسقاط یک خودرو فرسوده و جایگزینی یک خودرو نو، محاسبه و پرداخت‌ می‌شود.

به گفته رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، منابع حاصل از صرفه‌جویی سوخت طبق یک جدول محساباتی، به سرمایه‌گذاران عامل صرفه‌جویی ناوگان فرسوده پرداخت می شود که حداقل یک سال پیش از نوسازی، در شبکه حمل‌ونقل عمومی فعال بوده باشند.

حسن‌نیا درخصوص مکانیسم پرداخت وجه حاصل از صرفه‌جویی گفت: پس از تحویل خودرو نو به خریدار، شرکت ملی نفت ایران مکلف است در مقاطع 6 ماهه، بسته به نوع خودرو، در سررسیدهای بازپرداخت مبالغ ذکرشده در جداول محاسباتی، معادل صرفه‌ جویی سوخت حاصله تا سقف کل مبلغ جدول مصوب، پس از تخصیص سازمان برنامه ‌و بودجه کشور از محل سرجمع درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز و یا کاهش واردات فرآورده‌های نفتی، از طریق بانک مرکزی به ‌حساب اعلامی از سوی خزانه ‌داری کل کشور واریز و به ذی نفعان پرداخت می شود.
                  معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در فرآیند خرید خودرو، مبلغ پرداختی دولت بابت خرید خودرو به صورت کمک بلاعوض ازمحل صرفه جویی سوخت تأمین می‌شود؛ متقاضی برای خرید 20 درصد به‌عنوان آورده و حدود 30 درصد نیز قیمت خرید به ‌صورت تسهیلات با نرخ سود اعلامی از سوی بانک مرکزی پرداخت می‌شود.

به گزارش ایرنا، در برنامه ششم توسعه قرار است بیش از 65 هزار کامیون نوسازی شوند و تاکنون بیش از15 هزار کامیون در کشور نوسازی شده است.
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• sherrvin
                    عضو جدید
                    • Jun 2018
                    • 1

خرید خکاوه به نظرتون درچه قیمتی مناسب است؟

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35705

گشايش نماد معاملاتي (خكاوه1) درتابلو پايه ج بازار پايه

97/4/16 11:43
                      كارگزاران محترم عضو فرابورس ايران، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت سايپا ديزل (خكاوه1) امروز شنبه مورخ 16/04/1397 در تابلو پايه ج بازار پايه فرابورس ايران گشايش مي يابد.در اين خصوص توجه به موارد زير ضروري است: 1)معاملات نمادهاي درج شده در تابلوي پايه ج ، صرفا در روزهاي شنبه، دوشنبه، چهارشنبه هر هفته قابل انجام است.2)محدوديت حجمي (حداكثر تعداد اوراق بهادار در هر سفارش) در نماد معاملاتي مذكور به ميزان 50،000 سهم تعيين مي گردد. مدير عمليات بازار و اعضا فرابورس ايران

نظر

• Mehdi1400
                        ستاره دار(19)
                        • Jul 2013
                        • 2938

سلام

داره روی 733 قیمت میخوره
                        فیبوی 88 هست 730
                        ولی امروز حسابی پر نوسان خواهد بود

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

25 فروشنده ! 135 خریدار !

13.5 میلیون سهم !

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35705

13.8 میلیون سهم فروش روی 70 تومان !

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                              من گزارش 12 ماهه را مطالعه کردم جالب نیست ( به ویژه رشد هزینه ها ) و این یعنی بازیگر بدش نمی یاد خکاوه روند نزولی بگیره .حدسم اینه گزارشات بعدی طی سال 97 گزارش بهتری خواهند بود.
                              روز دومی هم که باید معاملات رو رصد می کردیم کامل نشد و سهم بسته شد.

حالا من مجبورم آن احتمال که قبلا گفتم ضعیف ، رو مطرح کنم یعنی با این گزارش ضعیف روند نزولی قوت گرفته (احتمالا با ریز موج های مثبت و کوتاه ) و اگر حمایت حدود 80 هم شکسته بشه قیمت میره به سمت حدود 60 تومان.

پس با این وضع دو احتمال بالا به مشکل بر می خوره و نسبت به روند بدبین میشم.و نظر قبلی را قبل از باز شدن سهم اصلاح کردم

پ. ن. من این سهم رو ندارم و برای یادگیری رصد می کنم اگر خودم داشتم خروج می زدم و بعد اطمینان از برگشت مجددا ورود می کردم .البته هر کسی مسئول بررسی هست و باید طبق نظر خودش عمل کنه ، چون هر نظری می تونه کاملا اشتباه باشد.
                              احتمال قوی می دهم خکاوه به زیر 80 خواهد آمد ، اما اینکه به سمت 60 هم خواهد رفت یا نه بهتر است در صورت تحقق این نظر بررسی شود.( تحلیل خکاوه برای یادگیری است . مبنای معامله قرار نگیرد )
                              معاملات این دو روز خکاوه چندان جالب نبود ، ولی قیمت حدود 77 تومان حمایت خوبی است ( گر چه ممکنه این حمایت هم شکسته شود ) .در قیمت حدود 95 تومان توصیه به خروج موقت از سهم کردم ولی حالا در صورت شکست حمایت هم خروج از سهم لطفی ندارد و من بعد توصیه به سهامداری است.خریدران هم باید منتظر برگشت روند باشند. خکاوه در میان مدت سود خوبی ایجاد خواهد کرد.
                              خکاوه با توجه به نظر های قبلی به سمت 60 آمد و حالا کم کم به آخر اصلاح رسیده است البته مجددا منفی خواهد شد ، روند کوتاه مدت آماده است ولی روند میان مدت احتمالا کمی دیگر نزول قیمت را نمایش می دهد . خکاوه تجربه خوبی برای من بود و بخاطر اینکه تعصب روی سهم نداشته باشم خودم آن را نخریدم . رصد می کنیم قیمت فعلی 69 تومان
                              آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/07/16, 10:34.
                              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

خکاوه با توجه به نظر های قبلی به سمت 60 آمد و حالا کم کم به آخر اصلاح رسیده است البته مجددا منفی خواهد شد ، روند کوتاه مدت آماده است ولی روند میان مدت احتمالا کمی دیگر نزول قیمت را نمایش می دهد . خکاوه تجربه خوبی برای من بود و بخاطر اینکه تعصب روی سهم نداشته باشم خودم آن را نخریدم . رصد می کنیم قیمت فعلی 69 تومان
                                خکاوه طبق نظر فوق پیش رفت و قیمت تا حدود 61 نزولی شد.

حالا می توان برای خرید خکاوه فکر کرد الان در 63 صف خرید دارد بدون عجله بررسی کنید خکاوه دیگر گزینه کم ریسکی در حدود 60 تومان است
                                آن موقع هم که توصیه به خروج موقت کردم تا حالا خکاوه حدود 50 درصد افت را نشان می دهد !!!!
                                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

در حال کار...
                                X