کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هر کس امکان حضور در مجمع را داره لطفا با بنده هماهنگ کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
این سهم ناگفته زیاد داره
سهمی که کفش 140 و الان که تمام بازار حداقل 400درصد رشد کرد
این سهم هنوز در محدود 220 تومان خیمه زده حدود 50 درصد رشد
یه عدد میدم و وقتی بهش رسید مجدد این تاپیک بالا میارم
645 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
جناب Abad فقط بیمه رازی رو مستعد رشد میدونید یا کل گروه بیمه ای رو !؟
با سلام
احتمالا گروه بیمه در اصلاح موج 4 است و به زودی ممکنه کارکشن صعودی b داشته باشه و این گروه وارد موج انگیزشی شده و کل گروه در میان مدت رشد خواهد کرد .
نظر به وضع خاص تکنیکال ورازی احتمالا رشد خوبی داشته باشد در قیمت های کمتر از 180 فروشنده کم داره ، البته هنوز احتمال اصلاح تا 150 رو داره ولی من خرید رو زیر 180 مناسب می دانم.
من سعی می کنم از گروه های مستعد رشد حداقل یک سهم را در سبد داشته باشم که از گروه بیمه ورازی را انتخاب کردم
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
ورازی یک سهم 2 میلیاردی است تا الان 100 هزار معامله شده !!!!!!!!
الان قیمت 160 و صف فروش هم نیست ....
ممکنه هنوز هم افت کنه ولی خرید در این قیمت ها واقعا کم ریسک است
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
ولی ورازی خرید ما آبرو داری کرد (البته فعلا چون هنوز احتمال اصلاح دارد ) ، بیمه آسیا را هم من دارم رصد می کنم تحلیل هم ازش داشتم ولی بدلایلی ذکر نکردم زیر 200 محدوه واچ این سهم است و کم کم می تونه به پایان اصلاح نزدیک بشه .....
و البته خبر های خوبی پشت سهم هست من فکر می کنم سهامداران صبر داشته باشند بهتره و فروش در کمتر از 200 می تونه ریسک داشته باشه...
2 ماه پیش ورازی را در 180 و کمتر خریدیم ...
الان 234 است بیش از 30 درصد بازدهی ...
حالا توصیه به خرید نمی کنم ...
من موقتا مقداری سیو سود کردم .... علی برکت ا..
2 ماه پیش ورازی را در 180 و کمتر خریدیم ...
الان 234 است بیش از 30 درصد بازدهی ...
حالا توصیه به خرید نمی کنم ...
من موقتا مقداری سیو سود کردم .... علی برکت ا..
از ورازی کامل خارج شدم در صف خرید ... 234 ت
مجددا ورود خواهیم داشت ..
توصیه به فروش ندارم ...
ورازی امروز بعد از مجمع افزایش سرمایه بازگشایی شد ولی رشدی نداشت /.:blinksmiley.:/
یکی از نکات مهم که در مجمع مطرح شد درخواست به سازمان جهت انتقال سهم به بازار فرابورس هست
نظر