کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
منتظر تشکیل کف بالاتر در ورازی هستیم در صورتی که سهم در همین محدوده برگرده و صف خرید بشه سناریو زیر محتمل است
حد ضرر را 110 تومان در نظر بگیرید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
درود
امروز که از منفی کامل نمایشی از برگشت داد
به نظرم همین حدود 125 ته نزول باشد مشروط به حفظ شاخص 1400
درود
در بین بیمه ها بازی های معمولا خوبی داره و حجم معاملات قابل قبولی هم داره.
هیچ رشدی که این مدت نکرد افت هم داشته!
باتوجه به اینکه سهامدار 5درصدی بانک آینده است، اخبار این بانک در این سهم هم میتونه موثر باشه.
در تیرماه نامه ای رو کدال فرستاد که قصد افزایش سرمایه داریم که تا این تاریخ خبری نشده. باتوجه به قیمت سهم ممکنه محرک خوبی بشه.
فعلا که البته قصدم کوتاه مدته.
#ورازی آپدیت: در تحلیل قبل ساختار صعودی ای تشکیل نشد. هنوز هم در حال رصد سهم هستم.
اما همان طور که در اسفند ماه توضیح دادم در درجه ی میانی ساختار پهنه را تکمیل کرده است.
در بازار هر اتفاقی ممکن است بیفتد . اما بسیار بعید می دانم که سطح حمایتی امروز شکسته شود.
اگر در این جا ساختار صعودی ای تشکیل شود با حد ضرر شکست همین سطح می توان به منظور سوار شدن بر موج 3 وارد خرید سهم شد.
دوستان کسی اطلاع دارد که تو این سهم چه خبره که انتهای بازار برای خرید سهم چنین با عجله سفارش خرید وارد میشد و سهم را از منفی 2 تا مثبت 3 چند بار رنج شدید زدن و برای مثبت 3 فردا هم 40 میلیون سفارش خرید وارد سیستم کردن
در بین بیمه ها بازی های معمولا خوبی داره و حجم معاملات قابل قبولی هم داره.
هیچ رشدی که این مدت نکرد افت هم داشته!
باتوجه به اینکه سهامدار 5درصدی بانک آینده است، اخبار این بانک در این سهم هم میتونه موثر باشه.
در تیرماه نامه ای رو کدال فرستاد که قصد افزایش سرمایه داریم که تا این تاریخ خبری نشده. باتوجه به قیمت سهم ممکنه محرک خوبی بشه.
فعلا که البته قصدم کوتاه مدته.
تقاضای بالای سهم در این روزها احتمالا بی ارتباط با اخبار مربوط به بانک آینده نباشد!
باید دید بالاخره تعیین تکلیف میشه یا خیر.
نظر