صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MHMN
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 285

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

ای مغزهای متفکر بورس از صف صدرا بیاد بیرون....
    خدایش خودتون خسته نشدید بیشتر از 7 ماه در صف فروش قفل هستید... الان و بعد از ریزش 70 درصدی سهمتون رو بفروشید یه موتور هم بهتون نمیدند.

اصلا بفروشید اما سهامداران رو خر فرض نکنید...
    الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• MHMN
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 285

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
      عرض ادب

عاخه کدوم عاقلی ۳۳۳ میلیون سهم را نگه می‌دارد و ۲۰۰ میلیارد تومن ضرر می‌دهد و بعد دلش را به نوسانگیری خوش می‌کند.
      آنهم روی صدرایی که اصلا راه نمیده نوسان بگیری ،همش صف فروشه.
      روز حجم ۸۵۰ میلیونی راحت میشد ۳۳۳ میلیون سهم را بالای ۹۵۰ فروخت .و اگر این ۳۳۳ میلیون ول میشد در بازار دیگه تا ۴۰ تومن هم ترمز نمی‌کرد.
      والا اگر ما انقدر بد بین بودیم و توهین میکردیم حضرتعالی به ما تذکر میدادی که مواظب باشیم نیافتیم داخل جهنم .

ارادت

عرض ادب و احترام...
      اخه پوفیوز کجاش بده. اگر قراره با پوفیوز برم جهنم اشکالی نداره بزار برم ..... حالا این مبحث بحث طولانی داریه که هم از حوصله من و هم از حوصله شما بزرگوار خارجه و هم نمیشه با نوشتن منظور و جان کلام رو منتقل کرد.

البته من یادم نمیاد در این خصوص که فرمودید تذکری داده باشم...

دوم اینکه شما فقط خرید و فروش دکتر محمدی پوفیوز رو می بینید اما من سال 91 تا 97 تنم به تنش خورده .... به هرحال ایشون پشت پرده در حال کثافت کاری هستند...

یادم نمیره هرجا اعتراض میکردم نسبت به ایشون و کثافت فاذرش ، همه موضع میگرفتند و ایشون رو فردی درستکار قبول داشتند و تهدید به مرگ داشتیم...

به عبارتی هر جا که غیرشفافه و دستکاری قیمتی و زجرکش کردن سهامداران مرسومه...... نام دکتر محمدی می درخشد ............... اونجا

ایشون برای خودشون پدرخوانده ای هستند برای فاذر و صدرا....

ارادت
      الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• محمد.
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 810

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
        عرض ادب و احترام...
        اخه پوفیوز کجاش بده. اگر قراره با پوفیوز برم جهنم اشکالی نداره بزار برم ..... حالا این مبحث بحث طولانی داریه که هم از حوصله من و هم از حوصله شما بزرگوار خارجه و هم نمیشه با نوشتن منظور و جان کلام رو منتقل کرد.

دوم اینکه شما فقط خرید و فروش دکتر محمدی پوفیوز رو می بینید اما من سال 91 تا 97 تنم به تنش خورده .... به هرحال ایشون پشت پرده در حال کثافت کاری هستند...

یادم نمیره هرجا اعتراض میکردم نسبت به ایشون و کثافت فاذرش ، همه موضع میگرفتند و ایشون رو فردی درستکار قبول داشتند و تهدید به مرگ داشتیم...

به عبارتی هر جا که غیرشفافه و دستکاری قیمتی و زجرکش کردن سهامداران مرسومه...... نام دکتر محمدی می درخشد ............... اونجا

ارادت
        سلام
        سرور ارجمند ماشاالله هر جا دکتر محمدی و جناب پرنای گرامی فعالند و البته استاد طیب عزیز هم بنیادش رو مثبت گفتند و تبلیغ کردند شما سهامداری کردید و متضرر شدید
        ان شاالله از گیر صدرا خلاص شدید دنبال سهمی باشید که این بزرگواران در معاملاتش نقشی ندارند

نظر

• bikaraneh
          عضو فعال
          • Sep 2014
          • 638

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
          عرض ادب و احترام...

ارادت
          درود
          به استاد طیب بفرمایید زنجیر را محکم و درب طویله را قفل کنند.
          چقدر دلم برای عرض ادب و ارادت های حاج رسول و حاج محسن و حتی طعم جیلاس فلینی تنگ شده! /:.wubsmiley.:/
          نامردها استاد را فراموش کردند.
          ارادت
          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
          ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• alireza1807
            عضو عادی
            • Jul 2015
            • 52

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
            درود
            به استاد طیب بفرمایید زنجیر را محکم و درب طویله را قفل کنند.
            چقدر دلم برای عرض ادب و ارادت های حاج رسول و حاج محسن و حتی طعم جیلاس فلینی تنگ شده! /:.wubsmiley.:/
            نامردها استاد را فراموش کردند.
            ارادت
            سلام.
            الان وقت حاج رسول و حاج محسن و بیسکوییت مورزی و طعم گیلاس نیست.
            صبر کنید روند عوض شود چندتایی مثبت بخورد ، هرجا که حجم سنگین شد ، سروکله همه حضرات شیاد صدیق و شریف همزمان پیدا میشود.

نظر

• technicaler
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 801

عرض ادب

صدرا بالاخره به یک حمایت زمانی و قیمتی رسیده و بر میگرده بالا ،هرچند کوتاه .
              ولی خودمونیم نه ماه پای فیلم اکشن نشستیم که کی متغیرات فوندامنتال اثر میکنه !

فیلم داره تموم میشه و سهامداران به وصال صدرا نرسیدند .

ارادت
              آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/03/10, 17:39.
              امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3420

یا الله

سلام علیکم
                جدی میگین تکنیکالر عزیز مطمئنید یه زودی برمیگرده!!/:.yead.:/

خوب بلاخره هر پایینی یه بالایی داره! و هر بالایی هم یه پایینی! این که دیگه گفتن نداره:D

ای نارفیق دو دره باز مغلطه گو:D معلومه که خودت نقد کردی!

مهم اینه که تو حیاط و عمر معامله گری مون عاشق و دلبسته هیچ سهمی نشیم! خصوصآ صدرا خانم آتیش پاره!

از خودم شروع کنم که 7 سال تمام عاشق سینه چاک صدرا بودم جوری که هر شب خوایش رو میدیدم! و برگه سهمش رو قاب گرفته بودم و زده بودم به دیوار! عشق جانکاهی بودش و تا زمانی که از این عشق آتیشین خلاص نشده بودم! توان دیدن راه و فرصتهای دیگه رو اصلآ نداشتم! عشق من به صدرا از عشق عشاق دیگری مثل اسی کله پز حسود و جعفر موچه باز خودشیفته و اربابی شورت فروش بیسواد و انوش سرخه دیونه و روانی هم بیشتر بودش!

ارادت@};-@};-

عرض ادب

صدرا بالاخره به یک حمایت زمانی و قیمتی رسیده و بر میگرده بالا ،هرچند کوتاه .
                ولی خودمونیم ۶ ماه پای فیلم اکشن نشستیم که کی متغیرات فوندامنتال اثر میکنه !

فیلم داره تموم میشه و سهامداران به وصال صدرا نرسیدند .

ارادت

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3420

از حاج طیب ابلیس خبری نیست!! معلومه که داره سوار میشه:D تا نوسان دیگری رو از گروه عشاق صدرا دوباره برداشت کنه! نوش جانش ... خوب بلده با شکارهاش مهربون گفتگو کنه و با پنبه سرشون رو ببره! واسه خودش دکتری شده توی درمان افسردگی مریض هاش و در دام و تله ذهنی گرفتارش/:.yead.:/ آخر رجز خوانی در مرحله تپاندن سهمهای صدراش و روضه خوانی در مرحله خرید و سوار شدن به خلق الله دلبسته به صداراست

نظر

• technicaler
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 801

عرض ادب

اینهم تصویر موجهای 11 تا 13 هفته ای صدرا فقط به عشق حاج علی جلالپور .

من هرچی به این شکل نگاه میکنم بجز دایره سمت چپ که سهامدار عمده یا بقول شما بازیگر یا بقول MHMN اون بازیگر نه ، این بازیگر ، پفیوز ، بی لیاقت یا هرچی ، 6 هفته روی 3500 عرضه کرد و اجازه ی بالا رفتن نداد و این دستکاری در موج بعد از مجمع با تصحیح ذاتی بازار که یک موج 8 هفته ای بجای 13 هفته ای تشکیل داد و نقص موج ۶ هفته ای در اثر دستکاری را جبران کرد و من را هم به اشتباه انداخت و 5 درصد سبدم را از زرنگی صدرا خریدم و 95 درصد سبدم را بر اساس تجربه نجات دادم و الان آن 5 درصد دود شده و به هوا رفته است ،دستکاری دیگری در صدرا نمی بینم و درست روی ریتم خودش بدون توجه به متغیرات نفرین شده ی فوندامنتال ، افشای الف ، تبلیغات ریاست جمهوریِ رشادت ، نامه ی به چوب فلک بستن سهامداران خرد و رابینهود بازی ثاقب رفتار کرده است .

مشاهده می کنید که زمانش تمام است و حداکثر دوشنبه و سه شنبه ی هفته بعد یک کف جدید ثبت کند و بر گردد .

آثار برگشت را هم در کاهش قابل توجه حجم صف فروش و معاملات از ما بهتران در دو روز گذشته می شود دید اما به نظرم یک حجم کلفت باید در کف بخورد و این نزول ختم به خیر شود :

سیگنال خرید شکسته شدن خط قرمز رنگ و با ریسک بالاتر شکسته شدن خط سبز رنگ است . شکسته شدن دقیقا به معنی بسته شدن بالای خط می باشد یعنی قیمت کلوز . توجه کنید که ما در تکنیکال چیزی به نام قیمت پایانی نداریم .

با اینحال برای اینکه صدرا به هزار تومن برسد باید خط آبی رنگ شکسته بشود که حوالی 400 تا 420 است . اما من الان فکر نمی کنم یا ترجیح میدهم فکر نکنم که صدرا از خط آبی عبور می کند .

اگر برگشت هول نکنید ، صف خرید نکنید ، هیجان زده نشوید ، تارگت بالاندهید ، فوندامنتال را علم نکنید ، دستور سهامدار عمده را بر سر سهامداران منت نکنید و نکوبید ، حاج محسن و حاج رسول و مستی اسبها را پیش نکشید و بدانید که نه ماه اینجا سهامداران تا زانو در گِل صدرا مانده نجابت کردند و بهتون فحش ندادند و البته رو سیاهی به فوندامنتال زغال ماند .

حاج محسن ، وقتش هم اگر باشد شاید الان باشد نه در سقف .از سوراخ بیایید بیرون .

ارادت
                    آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/03/10, 19:05.
                    امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                      از حاج طیب ابلیس خبری نیست!! معلومه که داره سوار میشه:D تا نوسان دیگری رو از گروه عشاق صدرا دوباره برداشت کنه! نوش جانش ... خوب بلده با شکارهاش مهربون گفتگو کنه و با پنبه سرشون رو ببره! واسه خودش دکتری شده توی درمان افسردگی مریض هاش و در دام و تله ذهنی گرفتارش/:.yead.:/ آخر رجز خوانی در مرحله تپاندن سهمهای صدراش و روضه خوانی در مرحله خرید و سوار شدن به خلق الله دلبسته به صداراست
                      عرض ادب

خدمت لولوی عزیز

واکسن را بزنیم و بریم گوهردشت فسق و فجور .

ارادت

نظر

• بارسا
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 184

درود
                        بسیار عالی و کامل

ممنونم از زمانی که گذاشتید

نظر

• alijalalpour
                          عضو عادی
                          • Dec 2020
                          • 204

عرض ادب

من هرچی به این شکل نگاه میکنم بجز دایره سمت چپ که سهامدار عمده یا بقول شما بازیگر یا بقول MHMN اون بازیگر نه ، این بازیگر ، پفیوز ، بی لیاقت یا هرچی ، 6 هفته روی 3500 عرضه کرد و اجازه ی بالا رفتن نداد و این دستکاری در موج بعد از مجمع با تصحیح ذاتی بازار که یک موج 8 هفته ای بجای 13 هفته ای تشکیل داد و نقص موج ۶ هفته ای در اثر دستکاری را جبران کرد و من را هم به اشتباه انداخت و 5 درصد سبدم را از زرنگی صدرا خریدم و 95 درصد سبدم را بر اساس تجربه نجات دادم و الان آن 5 درصد دود شده و به هوا رفته است ،دستکاری دیگری در صدرا نمی بینم و درست روی ریتم خودش بدون توجه به متغیرات نفرین شده ی فوندامنتال ، افشای الف ، تبلیغات ریاست جمهوریِ رشادت ، نامه ی به چوب فلک بستن سهامداران خرد و رابینهود بازی ثاقب رفتار کرده است .

مشاهده می کنید که زمانش تمام است و حداکثر دوشنبه و سه شنبه ی هفته بعد یک کف جدید ثبت کند و بر گردد .

آثار برگشت را هم در کاهش قابل توجه حجم صف فروش و معاملات از ما بهتران در دو روز گذشته می شود دید اما به نظرم یک حجم کلفت باید در کف بخورد و این نزول ختم به خیر شود :

سیگنال خرید شکسته شدن خط قرمز رنگ و با ریسک بالاتر شکسته شدن خط سبز رنگ است . شکسته شدن دقیقا به معنی بسته شدن بالای خط می باشد یعنی قیمت کلوز . توجه کنید که ما در تکنیکال چیزی به نام قیمت پایانی نداریم .

با اینحال برای اینکه صدرا به هزار تومن برسد باید خط آبی رنگ شکسته بشود که حوالی 400 تا 420 است . اما من الان فکر نمی کنم یا ترجیح میدهم فکر نکنم که صدرا از خط آبی عبور می کند .

اگر برگشت هول نکنید ، صف خرید نکنید ، هیجان زده نشوید ، تارگت بالاندهید ، فوندامنتال را علم نکنید ، دستور سهامدار عمده را بر سر سهامداران منت نکنید و نکوبید ، حاج محسن و حاج رسول و مستی اسبها را پیش نکشید و بدانید که نه ماه اینجا سهامداران تا زانو در گِل صدرا مانده نجابت کردند و بهتون فحش ندادند و البته رو سیاهی به فوندامنتال زغال ماند .

ارادت
                          سلام وعرض ادب خیلی مخلصیم

نظر

• abdolhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 1585

هنوز هم نشانه ای از رشد به چشم نمی خورد اما در محدوده مشخص شده در تصویر حمایت نسبتا محکمی به چشم می خورد.
                            واقعا عجب واگرایی در سقفی بود!!

نظر

• belle fille
                              عضو عادی
                              • Jun 2020
                              • 188

عرض ادب

ارادت
                              سلام
                              خیلی خوب بود ممنون
                              فقط متوجه نمیشم چرا موجهای اخری ۱۱ و ۱۲ هفته ای هستند؟ چطوری تشخیص می دید که کندل اول موج ۱۲ هفته ای آخر جزو موج ۱۱ هفته ای قبلش نیست؟ ( چی گفتمlaughingsmiley) اگه قرار باشه ۱۳ هفته ای باشن نباید ۳ هفته دیگه منتظر بمونیم برای برگشت؟

نظر

• technicaler
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 801

در اصل توسط belle fille پست شده است View Post
                                سلام
                                خیلی خوب بود ممنون
                                فقط متوجه نمیشم چرا موجهای اخری ۱۱ و ۱۲ هفته ای هستند؟ چطوری تشخیص می دید که کندل اول موج ۱۲ هفته ای آخر جزو موج ۱۱ هفته ای قبلش نیست؟ ( چی گفتمlaughingsmiley) اگه قرار باشه ۱۳ هفته ای باشن نباید ۳ هفته دیگه منتظر بمونیم برای برگشت؟
                                عرض ادب

موج آخری هنوز تمام نشده تا ۱۴ هفته هم جا دارد و تا اینجا ۱۲ هفته شده ولی ما مبنا را ۱۳ می گذاریم وشکسته شدن خط روند قرمز یا سبز را بعنوان سیگنال در نظر میگیریم .

یعنی در هفته ی آینده هر روز که برگشت ، برگشت و ما اصراری بر روی کف کف خریدن نداریم .و صد البته ممکن است بدلیل غیر منتظره ای و حتی اشتباه محاسباتی یا تشخیص و بیسوادی تحلیلگرش که اینجانب باشم بر هم نگردد و به خاطر همین منتظر شکسته شدن خط می مانیم و تازه با این همه یهو می‌خریم و چپ میکنیم و میریم قاطی باقالی ها . این یک برآورد است و حجت معاملاتی است که ۸۰- ۹۰ درصد جلوی چپ کردن را بگیرد و وحی نیست و تضمین هم ندارد.

راجع به سوال چی گفتم ، ما داریم فاصله ی کف ها را اندازه میگیریم ، پرش شمع اول موج ۱۲ هفته ای کاملا مشهود است که خودش را از کف جدا کرده است .البته دامنه ی موج ۱۱ هفته ای که در مدت ۱۱ هفته تکمیل شده و تمام شده ،خیلی کم است و موج خفه شده است و وقتی یک موجی نوسانش کم است زمانش هم می تواند کمتر باشد .الان ۱۲ هفته ای آخر در حال تکمیل است و تمام نشده ، من یک مقدار بد رسم کردم باید انتهایش را یک هفته بعد رسم می کردم و اشاره می کردم ۱۲ هفته اش سپری شده است .

سه هفته لازم نیست منتظر بمانید ، زیرا موجهای قبلی تکلیفش روشن شده و الان موج ناقص و در حال تکمیل همین ۱۲ هفته ای است و شواهد و قرائن هم روی تابلو بشارت برگشت را می دهد .

برگشت در هفته ی آینده قطعی است ولی سوال کیفیتش است که چه برگشتی است .

اینجا ما الان کف ۳۹ هفته ای یعنی ۹ ماهه را هم داریم که در حال رخ دادن است و بنابراین برگشت تا حداقل خط مقاومت آبی دور از انتظار نیست .

ارادت
                                آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/03/10, 22:34.

نظر

در حال کار...
                                X