کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
این بنده خدا همین اول کاری بد جور ضربه فنی شد
در توییترش نوشته دوباره میسازمت وطن و کنار نقشه و دستش هم گذاشته روی سوریه/.:biggrinsmiley.:/
سردار بساز بفروشی ، سردار مال، و سد گتوند و تونل انحراف و کلی سوتی در پروژه هاش رو کانال بهار بعنوان نقاط ضعف مدیریتیش گفته
خلاصه که از اینجا رونده شد و از اونجا هم مونده میشه
خسرالدنیا و الاخره شد رفت پی کارش
درود
تو خصوصی به آقای با ادب شماره کارت یا حساب بده، برات جبران کنه!
یادت که نرفته اون ارادتها و جماعت صدیق را...
ارادت
ارادت....
جبران خسارت پیش کش.
تو این دوره زمونه 2 میلیون قرض هم به ادم نمیدند..... چه برسه به 250 میلیون تومن
کسی هست 250 میلیون قرض بده ، من کل صدراهامو و بساماهامو میزارم به عنوان تضمین.... با توجه به اینکه تغییرات بنیادی صدرا در حال وقوع است ... شش ماه هم قرض رو پس میدم.
لازم به ذکر هست که در حال حاضر کل پرتفوی من 150 میلیون هم نمیشه...
سلام
این بنده خدا همین اول کاری بد جور ضربه فنی شد
در توییترش نوشته دوباره میسازمت وطن و کنار نقشه و دستش هم گذاشته روی سوریه/.:biggrinsmiley.:/
سردار بساز بفروشی ، سردار مال، و سد گتوند و تونل انحراف و کلی سوتی در پروژه هاش رو کانال بهار بعنوان نقاط ضعف مدیریتیش گفته
خلاصه که از اینجا رونده شد و از اونجا هم مونده میشه
خسرالدنیا و الاخره شد رفت پی کارش
پدرام سلطانی:
به این چهره های بانمکی که این روزها برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری 1400 اعلام امادگی میکنند ، اهمیت ندهید.
کارگردان ، هنرپیشه نقش اول را ، آخر وارد صحنه میکند.
۵۰ نماد با بیشترین افت قیمت از سقف تابستان به ترتیب شدت ریزش:
اکثریت نمادهای بازار به طور میانگین ۶۰ تا ۷۰ درصد ریزش داشته اند.
بدین وسیله کسب رتبه ۲۳ از لحاظ ریزش،با منفی ۷۱ درصد سقوط، و قرارگیری در لیست ۵۰ شرکت برتر از لحاظ ریزش،را به کارکنان خدوم و هیات مدیره محترم صدرا و قرارگاه خاتم صمیمانه تبریک عرض می کنیم.
با سلام
مگه سهم رو بیمه کرده؟؟؟
ما باغات رو بیمه میکنیم و سی زیان سرمازدگی رو نمیده
رهبر و رییس جمهور و وزیرش ملت رو تشویق به بورس کردن و الان جوابگو نیستند حالا استاد طیب که یک شخصیت محترم مجازی هست، توقعی نمیشه داشت
مگه سود کنیم ریالی به کسی میدیم؟؟؟
همه دوستان که سهم معرفی میکنند و اطلاعات خودشون رو به اشتراک میزارن بشخصه سپاسگزارم
ضرری هم که میکنم از سواد بورسی و قدرت تحلیل پایین هست و در مواقعی هم بدشانسی و گیر کردن در اوامر دستوری حضرات
نگرفتی محمد جان
اگر 1 درصد تقصیر رو به فرض بندازیم گردن طیب و دوستانش وپروپاگاندای این عزیزان
99 درصد این وضعیت تقصیر خود سهامداره که تصمیم نهایی رو میگیره
یعنی چه که طیب ادب داره ما گولشو خوردیم رو 1000نفروختیم ؟؟
فروختی و طیب نذاشت ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
میلیاردی سود میکردی یه تک هزار تومنی به طیب میرسید؟؟
سلام
بر سر هر لقمه بنوشته عیان
کز فلان بن فلان بن فلان
هین توکل کن ملرزان پا و دست
رزق تو بر تو ز تو عاشق تر است
بر سر هر لقمه بنوشته خدا
این نصیب است بر فلان شه یا گدا
بر اساس آخرین استخراج موسسه ژئو فیزیک بابک رنگانگ :
۲۷۲
خیرشو ببینی .
ارادت
عرض ادب
تعبیر غزل شماره 272 :
با دوستان و اطرافیان صداقت داشته باشید و به آن ها محبت بورزید. کمک دوستان جانی و با وفا در دوران سختی و رنج بسیار گره گشا خواهد بود. هیچ آرزو و هدفی با تلاش و زحمت به دست نمی آید. باید رنج سختی ها را تحمل کنید تا به وصال یار دست یابید. به خداوند توکل کنید، نگرانی و اضطراب گره از کار شما بازنخواهد کرد. فکر رقیبان ذهن شما را مشغول کرده اما مطمئن باشید چیزی که خداوند برای شما در نظر گرفته به هیچکس دیگری نخواهد رسید.
ارادت
[CENTER][COLOR=#000000][FONT=IRANSans][COLOR=#ff0000][B]در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
[/B][/COLOR][B]خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی[/B]
[/FONT][/COLOR][/CENTER]
نگرفتی محمد جان
اگر 1 درصد تقصیر رو به فرض بندازیم گردن طیب و دوستانش وپروپاگاندای این عزیزان
99 درصد این وضعیت تقصیر خود سهامداره که تصمیم نهایی رو میگیره
یعنی چه که طیب ادب داره ما گولشو خوردیم رو 1000نفروختیم ؟؟
فروختی و طیب نذاشت ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
میلیاردی سود میکردی یه تک هزار تومنی به طیب میرسید؟؟
عرض ادب....
شیفته ادبش شدم و هستم و بس... والا دست و پای من رو نبسته بود که نفروشم...
وایضا تبلیغات ایشون روی سهم. حداقل از سال 97 تا کنون... بازهم خدا به ما چشم و گوش داده بود، اما دیگه خدایش این همه تبلیغ مثبت روی سهم به اندازه ی ارزنی روی همه ما تاثیر گذاشته....!!
حالا بازی هم بود که بد بازی خوردیم.
در اخر اگر روی 1000 تومن هم فروخته بودم تو یه سهم دیگه داشتم این ضرر رو تحمل میکردم.
به هرحال فردا پس فردا با ضرر مجبورم پرونده صدرا رو ببندم.... اگر رفتنی شدم که از دوستان حلالیت میخوام شاید با حرفام کسی ازم رنجیده باشه...
نظر