فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران با ضروری ندانستن مذاکرات وین، اعلام کرد در صورت به نتیجه رسیدن این مذاکرات، برجام تنها یک «کاتالیزور» برای سرعت‌دادن به روابط و پیشرفت‌های اقتصادی این کشور است.

امیرعبداللهیان، پس از پایان سفر نیویورک و بازگشت به ایران، یک‌شنبه، 26 سپتامبر در جمع خبرنگاران گفت که نمی‌خواهد «کشور را به مذاکرات وین گره بزند» و آن را «خط قرمز دولت رئیسی» معرفی کرد.
    یکی از احمقانه ترین حرفهایی که اصلی ترین شعار دولت رئیسی هم بوده، همین جمله هست که: کشور را به مذاکرات گره نمیزنیم! یا اینکه تکرار میکنن اقتصاد، یا معیشت مردم را به مذاکرات و توافق گره نمیزنیم!!!

مثل این میمونه که یکی سرطان داشته باشه، و همش تکرار کنه: من اصلا نمیخوام زندگی ام رو به بیماری سرطان گره بزنم!!!!

این سطح از تحمیق مردم نوبره والا:D
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

دلار در مهمترین محدوده خودش بسر میبره
      28300 تقریبا مهم ترین مقاومت دلار محسوب میشه که شکستش عملا به معنی تغییر فضای اقتصادی کشور خواهد بود

کافیه دلار دو روز بالای این محدوده قیمت بخوره....
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بورس باز قهار
        عضو فعال
        • May 2020
        • 1979

متاسفانه دلار 28500 تومان
        دوام بیاره تا فردا رفته برای 30 هزار تومان

راستی یادت نره شنبه سهام خودت رو 5 ددصد بزاری برا فروش و بری اوراق سالیانه 23 درصد بخری ، حتما انجام بده

نظر

• ordeal
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 608

گویا تورم مهر بالای 4 درصد هست که نرخ دلار سنا الان 27794 شده اگر بخوان بازی مهر 99 رو تو مهر 1401 تکرار کنن دلار یعنی 46 تومان اما زوده نکنید اینکارو بخدا
          اول دفتر به نام ایزد دانا
          صانع پروردگار حی توانا

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11252

28470-28500

نظر

• dornaa
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1471

شنبه دلار 1000 پائین میاد

سیاست جدیدبانک مرکزی

اول هفته 1000 پایئن میاره

تااخرهفته جبران میکنه

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3769

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                متاسفانه دلار 28500 تومان
                دوام بیاره تا فردا رفته برای 30 هزار تومان

راستی یادت نره شنبه سهام خودت رو 5 ددصد بزاری برا فروش و بری اوراق سالیانه 23 درصد بخری ، حتما انجام بده
                ..درود ..همین هفته گذشته فکر کنم حدود ۴۶۰۰۰ همت اوراق فروخته شده در بورس...

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                  ..درود ..همین هفته گذشته فکر کنم حدود ۴۶۰۰۰ همت اوراق فروخته شده در بورس...

آنچه باعث افزایش قیمت در بازار میشود عملا وفور نقدینگی است. این از اصول اولیه اقتصاد است.

فروش اوراق یکی از روشهای بسیار کارآمد و یک اهرم قوی در کنترل نقدینگی و در نتیجه تورم است.

در یکی دو هفته قبل که دولت با این شدت اوراق فروخته (به دیگر معنی با این شدت نقدینگی را از سطح جامعه جمع کرده) ولی ته مانده این غول نقدینگی بازم داره به دلار فشار میاره!

شرایط را مقایسه کنیم با همتی مرحوم در حوالی بعد از مرداد99 کذایی! که با همین فروش اوراق (و مکملش بازیه بهره بانکی و بورس و ....) توانست افسار تورم رو بکشه و دیدیم نتیجه اش کله پا شدن دلار ، بورس و سایر کالاهای سرمایه ای بود!

اما الان در حال حاضر با وجود این حجم فروش اوراق ، دلار داره از سطح بسیار مهمی عبور میکنه. وای به روزی که فروش اوراق ، مختصر لنگی بزنه:D که مطمئنم میزنه:D

من که میگم این روزها در برهه حساس کنونی بسر میبریم:D

دلار 28500 یعنی برهه حساس کنونی:D

دلار مدتی همین حوالی هم بپلکه! (که من معتقدم صعود هم خواهد کرد ) آنوقت موج نزولیه کوتاه مدت اخیر بورس هم منتفی هست به نظرم .

وضمنا باید دقت کنیم رشد شارپ نمادها طی سالهای اخیر، باعث شده سهام بلحاظ ارزندگی خیلی با هم متفاوت باشند!!

کم نیستند سهامی که هنوز هم گران معامله میشوند.

در کوتاه مدت هم هفته های قبل اصلاح مناسبی خیلی از سهام کرده اند. بنابراین انتخاب سهم نسبتا درست و خرید به قیمت:D بهترین استراتژی این روزهاست..به نظر من البته:D

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3769

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

آنچه باعث افزایش قیمت در بازار میشود عملا وفور نقدینگی است. این از اصول اولیه اقتصاد است.

فروش اوراق یکی از روشهای بسیار کارآمد و یک اهرم قوی در کنترل نقدینگی و در نتیجه تورم است.

در یکی دو هفته قبل که دولت با این شدت اوراق فروخته (به دیگر معنی با این شدت نقدینگی را از سطح جامعه جمع کرده) ولی ته مانده این غول نقدینگی بازم داره به دلار فشار میاره!

شرایط را مقایسه کنیم با همتی مرحوم در حوالی بعد از مرداد99 کذایی! که با همین فروش اوراق (و مکملش بازیه بهره بانکی و بورس و ....) توانست افسار تورم رو بکشه و دیدیم نتیجه اش کله پا شدن دلار ، بورس و سایر کالاهای سرمایه ای بود!

اما الان در حال حاضر با وجود این حجم فروش اوراق ، دلار داره از سطح بسیار مهمی عبور میکنه. وای به روزی که فروش اوراق ، مختصر لنگی بزنه:D که مطمئنم میزنه:D

من که میگم این روزها در برهه حساس کنونی بسر میبریم:D

دلار 28500 یعنی برهه حساس کنونی:D

دلار مدتی همین حوالی هم بپلکه! (که من معتقدم صعود هم خواهد کرد ) آنوقت موج نزولیه کوتاه مدت اخیر بورس هم منتفی هست به نظرم .

وضمنا باید دقت کنیم رشد شارپ نمادها طی سالهای اخیر، باعث شده سهام بلحاظ ارزندگی خیلی با هم متفاوت باشند!!

کم نیستند سهامی که هنوز هم گران معامله میشوند.

در کوتاه مدت هم هفته های قبل اصلاح مناسبی خیلی از سهام کرده اند. بنابراین انتخاب سهم نسبتا درست و خرید به قیمت:D بهترین استراتژی این روزهاست..به نظر من البته:D
                    ...سوال این هست که خریداران این اوراق در شرایط فعلی چگونه حاضر شدن این حجم از اوراق را بخرند ؟؟به نظر میرسد در سرایطی که دلار شدت افزایشش زیاد میشود فروش اوراق هم فزونی می گیرد !

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      ...سوال این هست که خریداران این اوراق در شرایط فعلی چگونه حاضر شدن این حجم از اوراق را بخرند ؟؟به نظر میرسد در سرایطی که دلار شدت افزایشش زیاد میشود فروش اوراق هم فزونی می گیرد !

دست کم یک دلیل اش میتونه این باشه که فقط طی همین ماه گذشته ، بهره اوراق دو سه درصد افزایش پیدا کرد که خودش به دلیل روند افزایش بهره بین بانکی بود. بنابراین روزهای قبل اوراق را خیلی جذاب کردند. ریزش شدید قیمتها در بورس و شاید هم دستکاری قیمتی در بورس و حتی مسخره بازی مدیران شرکت بورس و .... اینها هم در موفق بودن فروش اوراق بی تاثیر نبود!

ولی اینها رو من برنامه های خیلی کوتاه مدت میبینم. یعنی چنین فرایندی رو ادامه دار نمیبینم. خلاصه اینکه برنامه ای نیست که دولت بتونه ادامه بده. اونم این دولت با این تیم اقتصادی و با این زار و زندگی و مذاکرات و ....

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                        دلار به ریال مقاومت مهم 28500تومان حمایت مهم 26000تومان شکست هر کدام از این سطح میتواند معنی دار باشدیا همراه با تغییر در اخبار....

قیمت فعلی 27650ت
                        فکر نکنم فعلا این مقاومت 28500تومان شکسته شود اگر کمی هم بالاتر بیاد زیاد نخواهد بود چون 4شهریور که به این مقاومت برخورد کرده باز الان برگشته به همین سطح با واگرایی منفی بالا امده!!

نکته بعدی نیز این هست که در مهرماه سال گذشته که به مقاومت 32هزار تومان برخورد کرده تا الان یکسال گذشته اگر میخواست این مقاومت شکسته شود باید تا الان نمودار واگرایی مثبت تشکیل داده بود اما بررسی که میکنیم حتی در رفتار یکساله نیز واگرایی منفی داریم!!

بنظر میاد تا اخر سال نیز شاید نتواند سقف قبلی رادر32تومان بشکند حمایت مهم نیز 26هست و هر 2هزارتومان یه حمایت

انتظار ریزش یا اصلاح زیاد هم نیست حتی اگر توافق هسته ای شود!!!چون منابع ازاد شده در صورت توافق نیز در بازار بعید هست مفت فروشی کنند و مملکت خرجهای دیگه هم دارد....
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

امیرعبداللهیان: منابع مالی ایران در کره جنوبی فوری آزاد شود

?وزیر خارجه در تماس تلفنی با همتایش در کره‌جنوبی: بدلیل عدم رسیدگی به مشکل منابع مالی ایران در کره و توقف مراودات تجاری بین ۲ کشور و حتی محدودیت‌های ایجاد شده در روند تجارت اقلام بشر دوستانه، مردم ایران از این وضعیت به شدت ناراضی بوده و ادامه وضع موجود برای آنها غیر قابل تحمل هست.

?یانگ: سئول تمامی تلاش‌های ممکن از جمله پرداخت بخشی از بدهی‌های خود در قالب اقلام بشردوستانه را به کار بسته است.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4719

[QUOTE=وحید 20;938088]

������وزیر خارجه در تماس تلفنی با همتایش در کره‌جنوبی: بدلیل عدم رسیدگی به مشکل منابع مالی ایران در کره و توقف مراودات تجاری بین ۲ کشور و حتی محدودیت‌های ایجاد شده در روند تجارت اقلام بشر دوستانه، مردم ایران از این وضعیت به شدت ناراضی بوده و ادامه وضع موجود برای آنها غیر قابل تحمل هست.

������یانگ: سئول تمامی تلاش‌های ممکن از جمله پرداخت بخشی از بدهی‌های خود در قالب اقلام بشردوستانه را به کار بسته است.[

با سلام و ادب
                            بعضی وقتها آدم از مواضع مسئولین مملکت تعجب می کند نمی دانیم بخندیم ، گریه کنیم یا سرمان را به دیوار بزنیم !!!!!!!
                            انگار در هزار سال پیش زندگی می کنیم و پادشاهی به رعیتش دستور می دهد باید چنین شود و چنان!!! مرد حسابی اگر قرار بر بایدها بود که قبل از شما بارها باید گفته شده بود اما تره هم برای این بایدها خرد نمی کنند!
                            رئیس جمهور می گوید باید در کهگیلویه بیکاری نباشد ! باید در سال 1 میلیون مسکن ساخته شود! باید جلوی تورم گرفته شود و .... و هزاران باید دیگر !!!
                            اما 8 سال می گذرد و این بایدها تحویل نفر بعدی می شود !!!

نظر

• دودو
                              ستاره دار(3)
                              • May 2020
                              • 1280

[QUOTE=رادین1;938099]
                              در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

������وزیر خارجه در تماس تلفنی با همتایش در کره‌جنوبی: بدلیل عدم رسیدگی به مشکل منابع مالی ایران در کره و توقف مراودات تجاری بین ۲ کشور و حتی محدودیت‌های ایجاد شده در روند تجارت اقلام بشر دوستانه، مردم ایران از این وضعیت به شدت ناراضی بوده و ادامه وضع موجود برای آنها غیر قابل تحمل هست.

������یانگ: سئول تمامی تلاش‌های ممکن از جمله پرداخت بخشی از بدهی‌های خود در قالب اقلام بشردوستانه را به کار بسته است.[

با سلام و ادب
                              بعضی وقتها آدم از مواضع مسئولین مملکت تعجب می کند نمی دانیم بخندیم ، گریه کنیم یا سرمان را به دیوار بزنیم !!!!!!!
                              انگار در هزار سال پیش زندگی می کنیم و پادشاهی به رعیتش دستور می دهد باید چنین شود و چنان!!! مرد حسابی اگر قرار بر بایدها بود که قبل از شما بارها باید گفته شده بود اما تره هم برای این بایدها خرد نمی کنند!
                              رئیس جمهور می گوید باید در کهگیلویه بیکاری نباشد ! باید در سال 1 میلیون مسکن ساخته شود! باید جلوی تورم گرفته شود و .... و هزاران باید دیگر !!!
                              اما 8 سال می گذرد و این بایدها تحویل نفر بعدی می شود !!!
                              صد رحمت به پت و مت!

..............

?نمودار دلار چه می گوید ؟

نیما آزادی تحلیلگر ارشد بازار سرمایه :
                              ?همانطور که در تحلیل های قبل از اعداد بسیار پایین تر گفتیم که موج 4 خاتمه یافته و بازار برای موج 5 خیز بر می دارد ، با شکستن 26500 رسماً رشد قوی دلار کلید خورد.
                              ?بنظر می رسد هدف کوتاه مدتی که ممکن است فشار فروش قوی داشته باشد محدوده 31000 تومان باشد که هم سقف 3 است و هم PRZ الگوی Shark ولی در بلند مدت پیش بینی می شود قیمت به سمت هدف 39-44 هزار تومان در قالب موج 5 برسد. تحلیل فوق مادامی که کف موج 4 به پایین شکسته نشود معتبر است.
                              ? @dolarr_onlinee
                              ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                              ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

با وجود تورم، هر وقت دلار رشد میکنه نباید بعدش سعی کنند قیمت را بیارن پایین چون تلاشی بیهوده و ضربه به ثبات اقتصادی هست،
                                تمام تلاش را باید بکنند تا جلو تورم و رشد بیشتر بگیرند.
                                البته مواردی که شارلاتان هایی مثل همتی میخوان از مردم نوسان بگیرن فرق میکنه باید با جوسازی نوسان های بزرگ و سازمان یافته ایجاد کنند.
                                این دولت تا اینجا بیشتر سعی کرده نوسانهای با دامنه کمتر و فرکانس بیشتر بگیره که خیلی به چشم نیاد.
                                منحنی دلار باید یک خط مستقیم صعودی با شیب تورم باشه. این یعنی ثبات در شرایط فعلی

نظر

در حال کار...
                                X