فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

مراجعه به تحلیلهای قبل بسیار مفید است!

به نظر میرسه تحلیل فوق (دو ماه قبل) که دیدگاه میان مدتی را مدنظر قرار داده تا حدود زیادی صحت سنجی شده و اعتبار بالایی برخوردار بوده است.

دلار طی دو ماه قبل تنها نوسان معنی داری که داشته است در محدوده 25 هزار تومن بود. (که مقاومت تعیین شده بود)

همچنین نمودار نشون میده بعد از شکست مقاومت فوق رشد شارپ را داشته ایم.

بنابراین اعتبار محدوده 25هزار تومن یک تاییده گرفته و در برگشت حمایت اصلی دلار خواهد بود(مهم)

و هکذا! بورس نیز مطابق پیش بینی فوق عمل کرده

و همچنان در این موج صعودی قرار داریم

به نظرم دلار به مقاومت جدیدش در محدوده 28500هزار تومن نزدیک شده و در حال حاضر درگیر این مقاومت خواهد شد

به تناسب محدوده شاخص1550 هم مقاومت متناسب آن است! هرچند مطابق انتظار شاخص هم وزن ممکن است مطابق شاخص کل حرکت نکند

توجه کنیم که در این نقاط صرفا انتظار اصلاح میره و روند صعودی پابرجاست و نقاط مذکور صرفا پیووت های کوتاه مدتی محسوب میشود.

تا شرایط تغییر نکرده باشد این روندپابرجاست
    ضرباهنگ میان مدت بازار هیچ تغییری نکرده است. همان است که انتظار میرفت

دلار از همان محدوده 28500 وارد اصلاح شده

بورس هم بعد از رویت محدوده 1580000 وارد اصلاح شد (با مختصر خطای 30هزاری از مقاومت شاخص که در 1550000ذکر شد که قابل قبول است .شایان ذکر است ذکر عبارات «محدوده !» در بیان اعداد مقاومت ها و حمایتها که در همه تحلیلهای مخلص معمولا ذکر میشود بدین سبب است که این اعداد همواره با تلورانس همراه است و من باوری به عدد دقیق یک پیووت ندارم!!)

ضمن اینکه انتظار رشدهای بی حساب سال 98 را از بورس نداشته باشیم!

از اولش هم همچین انتظاری نداشتیم:D

کوتاه مدت فریبتان ندهد:D
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20671

قبل از اینکه کاهش سود بانکی داشته باشیم:

هر کس گفت تورم رو کنترل میکنیم یکی بزنید زیر گوشش
      ///

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

در سومین روز هفته، دلار کانال ۲۷ هزار تومان را از دست داد. روز دوشنبه، اسکناس آمریکایی۵۸۰ تومان افت قیمت را به ثبت رساند و به بهای ۲۶هزار و ۹۸۰ تومان رسید. این افت کانالی در حالی رخ داد که در روز یکشنبه نیز بازار از کانال ۲۸ هزار تومان خداحافظی کرده بود.
        برخی از معامله‌گران ارزی عنوان می‌کردند که پس از شکست مرز ۲۷ هزار تومانی، با احتیاط اقدام به خرید ارز خواهند کرد. البته این گروه اطمینان نداشتند که افت به زیر کانال ۲۷ هزار تومانی، پایان روند نزولی دلار باشد ولی تصور می‌کردند بهتر است که پس از بیش از هزار تومان نزول، کمی از ارزهای فروخته شده خود را جایگزین کنند. البته آنها باور داشتند که در صورت شکست محدوده ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان باید سرعت فروش‌های خود را بیشتر کنند، ولی تا زمانی که نقطه یاد شده شکسته نشده است، بهتر است یا تماشاچی وقایع بازار باشند یا بخشی از ارزهای فروخته شده را دوباره در نرخ‌های پایین‌تر خرید کنند.

در این میان، برخی از معامله‌گران عنوان می‌کردند که دلار در کوتاه‌مدت توان شکست محدوده ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان را ندارد و صعود به بالای محدوده ۲۷ هزار و ۲۰۰ تومانی نیز دشواری‌های خاص خود را خواهد داشت

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

نوسان قیمت صندوق های درآمد ثابت در ماه معمولا حداکثر دو درصد است.
          یعنی بانک مرکزی و وزارت اقتصاد توانایی بازارسازی سیستم ارزی کشور را در حد یک صندوق سرمایه گذاری هم ندارن!
          قطعا این توانایی را دارن ولی نمیخوان، چون بدنه دولت هم آلوده شده به کسب درآمد از سفته بازی و نوسانگیری از بازارها
          فکر میکردیم این دولت که با شعار فسادستیزی اومده دست از این کارها بردارد که تقریبا دارم ازشون ناامید میشم.
          حتی نرخ آزاد را بگیم در بازار آزاد شکل میگیره و تحت تاثیر عوامل مختلف هست، نرخ صرافی ملی که دست دولت هست. البته من اعتقاد دارم با نرخ صرافی ملی دارن نرخ آزاد را هدایت میکنن و نوسانات زیاد را عمدی ایجاد می کنن.
          آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/08/31, 07:25.

نظر

• عطارد
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 414

دلار 27400

نظر

• پیمان
              ستاره دار (1)
              • Sep 2020
              • 645

صرافی ملی
              اسکناس 264598

نظر

• عطارد
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 414

آزاد 27520

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

باز اینا هم شروع کردن به لاف یا واقعا خبرهایی هست؟؟ بیارید زیر 24تومان که باور کنیم

?دبیرکل بانک مرکزی:گمان می‌کنم برنامه‌هایی (در رابطه با بازار ارز) انجام شده و به دلایلی نمی‌توانم بیان کنم

?«محمد طالبی» :در زمینه بازار ارز اظهار داشت: گمان می‌کنم برنامه‌هایی که انجام شده و به دلایلی نمی‌توانم بیان کنم، نویدهای خوبی است.

?دبیرکل بانک مرکزی تصریح کرد: اقداماتی که بانک مرکزی باید انجام دهد، حرکت رو به جلویی است و ادامه می‌یابد.
                  شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• کاوه آهنگر
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 413

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                    باز اینا هم شروع کردن به لاف یا واقعا خبرهایی هست؟؟ بیارید زیر 24تومان که باور کنیم

������دبیرکل بانک مرکزی:گمان می‌کنم برنامه‌هایی (در رابطه با بازار ارز) انجام شده و به دلایلی نمی‌توانم بیان کنم

������«محمد طالبی» :در زمینه بازار ارز اظهار داشت: گمان می‌کنم برنامه‌هایی که انجام شده و به دلایلی نمی‌توانم بیان کنم، نویدهای خوبی است.

������دبیرکل بانک مرکزی تصریح کرد: اقداماتی که بانک مرکزی باید انجام دهد، حرکت رو به جلویی است و ادامه می‌یابد.
                    اینی که من شنیدم اینه که داستان مذاکره از وزارت خارجه به شورای امنیت منتقل میشه.احتمالا جلیلی یا باقری هم مسوول مذاکره میشه
                    مهمترین تغییر هم اینه که تحریم ها و اقدام متقابل ایران بصورت مرحله ای جلو میره
                    واسه همین دارن میگن ساختار مذاکره اشکال داشت برای این بوده میخواستن یکجا تحریم ها برداشته بشه والان نظرشون برگشته.خیلی از دلار ها آزاد خواهد شد درمرحله اول و این همونیه که نمیتونه بگه!!!!
                    فقط ملت بازی میدن!!!

نظر

• بورس باز قهار
                      عضو فعال
                      • May 2020
                      • 1979

دلار 26990 تومان فروش خرید 26970 تومان

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11251

پس از اتمام صحبت های رئیسی مجددا نرخ های فردایی به بالای 27 برگشت

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2440

? دلار را چه خواهد شد؟

همانطور که مشخص است دلار پس از اصلاح از ۳۳ تا ۲۱ هزار تومان، در قالب الگوی کف دوقلو اصلاح را به اتمام رسانده و سپس در قالب کانالی صعودی رشد کرده است. اما با توجه به اصلاح ۲ روز اخیر مسیر آتی دلار به کدام سمت خواهد بود؟

1️⃣ در سناریو نخست شاهد حفظ کانال صعودی دلار و واکنش به کف آن در محدوده ۲۶۵۰۰ خواهیم بود که دلار را مجدد به سمت سقف کانال و البته تارگت الگوی کف دو قلو یعنی ۳۰۰۰۰ تومان حرکت خواهد داد.

2️⃣ در سناریو دوم کف کانال صعودی شکسته خواهد شد و دلار به سمت سطح پراهمیت ۲۵۵۰۰ خواهد رفت و با واکنش به آن سطح مجدد صعودی خواهد شد تا پولبکی به کانال شکسته شده در محدوده ۲۸ هزار تومان بزند.

3️⃣ سناریو سوم شکست کف حمایتی ۲۵۵۰۰ است که در آن صورت احتمال اصلاح بیشتر تا ۲۳۰۰۰ هم می‌باشد که به نظر می‌رسد برای تحقق این سناریو اتفاق بنیادی مانند توافق یا بازگشت ارز بلوکه شده نیاز است.

❗️جمع بندی
                          از آنجایی که جنگیدن با روند صعودی اشتباه است لذا شانس تحقق سناریو ۱ بیشتر است اما به هر دلیل اگر کف ۲۶۶۰۰ در دلار از دست رفت برای دلار نمی‌توان رشد قوی را تا انتهای سال متصور بود.
                          ➖➖
                          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

حالا چرا دوباره دلار افسار پاره کرده !

نظر

• Samk
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 447

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                              حالا چرا دوباره دلار افسار پاره کرده !
                              مكه جند شده است ؟؟....

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

در اصل توسط Samk پست شده است View Post
                                مكه جند شده است ؟؟....
                                رفته بود زیر ۲۷ دوباره برگشته ۲۷۳۶۰

نظر

در حال کار...
                                X