صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

در اصل توسط armin777 پست شده است View Post
    با سلام:
    من نمیدونم این بحث ها برای چیه؟مگه مالک میخواد صدرا رو بیرون کنه؟یا مالک میخواد زمینها رو به صدرا بفروشه؟خوب فعلا اونجا داره کار میکنه و حق اجاره رو باید بده.
    این ملک اول باید از طریق دادگستری مشکلش حل بشه .ولی اینکه بگیم میخواد تجدید ارزیابی کنه صدرا واقعا از هر وکیلی بپرسید می گه خنده داره.اولا تجدید ارزیابی رو دارائی انجام میده نه دادگستری و ثانیا ملک صدرا حق کسب و کار داره نه چیز دیگری و نمیتونه ارزیابی بشه مگر اینکه صدرا بخواد ملک رو بخره که فعلا احتیاج نداره چون برادران ملک رو غصب کردن و اونوقت شما میخواهید ملک غصبی رو تجدید ارزیابی کنید؟ راستی دوستانی که 1 ماه پیش خبر خوش تجدید ارزیابی رو میدادن و خبر رانتی بود چی شد؟ مگه کارشناسا تو جزیره نبودن مگه ساعت 12 قرار نبود برن محضر؟حالا این صحبت هم مثل اونه یا بدتر .خواهشا با خبرهای واهی سهامدار رو گیج نکنید.من به دوستان توصیه میکنم فقط با گزارش 91 تصمیم بگیرن و واقعیت گرا باشند.این دفعه که تو این سهم گیر افتادیم ولی آویزه گوشمون کنیم سهمی با زیان انباشته و اما و اگر نخریم.من هنوز ازاین سهم تعداد دارم ولی تعدادی رو به فاذروساختمانی ها تبدیل کردم. این روزها دارن با کد حقیقی سهم رو 150 میخرن و حاضر نیستن بالاتر بخرن تا حجم هم بالابره.واقعا برای دوستانی که تو قیمتهای بالا خریدن و سرمایه ای براشون نمونده متاسفم.کاش اقلا با فاذر و حفاری و.. عوض میکردن.حالا دیگه فقط باید به 91 امیدواربود چون بازار دیگه به مدیران این شرکت اصلا اعتماد نداره و حساب سازی رو خوب بلدن منتهی به ضرر سهامدار جزئ .
    كارشناسان دادگستري انجام ميدن ...براي اين كار از ثبت دارايي و شهرداري فقط استعلام ميشه
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• armin777
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 61

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
      كارشناسان دادگستري انجام ميدن ...براي اين كار از ثبت دارايي و شهرداري فقط استعلام ميشه
      سلام:
      حرف شما درسته در صورتی که توافقی در خریدار و فروشنده نباشه و کارشناس دادگستری برای ملک قیمت تعیین میکنه . مثلا ملک شما در طرح شهرداریه و شما با قیمت شهرداری موافق نیستی و کارشناس دادگستری قیمت نعین میکنه نه ارزیابی دارائی ها.میشه به من بگین ارزیابی دارائی یعنی چی؟ شما از هر وکیلی بپرسی بهتون میگه دارائی.دادگستری اسمش مشخصه در صورت شکایت برای ملک ارزش گزاری میکنه نه ارزیابی دارائی ها.مگه مالیاتی که شرکتها از اون تا آخر سال معافند رو دادگستری تعیین میکنه؟مالیات و ارزیابی دارائی اسمش روشه یعنی به دارائی مربوطه و هر کسی شک داره خواهشا بپرسه بعد جواب بده

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

سلام:
        حرف شما درسته در صورتی که توافقی در خریدار و فروشنده نباشه و کارشناس دادگستری برای ملک قیمت تعیین میکنه . مثلا ملک شما در طرح شهرداریه و شما با قیمت شهرداری موافق نیستی و کارشناس دادگستری قیمت نعین میکنه نه ارزیابی دارائی ها.میشه به من بگین ارزیابی دارائی یعنی چی؟ شما از هر وکیلی بپرسی بهتون میگه دارائی.دادگستری اسمش مشخصه در صورت شکایت برای ملک ارزش گزاری میکنه نه ارزیابی دارائی ها.مگه مالیاتی که شرکتها از اون تا آخر سال معافند رو دادگستری تعیین میکنه؟مالیات و ارزیابی دارائی اسمش روشه یعنی به دارائی مربوطه و هر کسی شک داره خواهشا بپرسه بعد جواب بده
        1- اولا در مورد قسمت قرمز رنگ مگه اينجا توافقي بين خريدار و فروشنده هست؟ 2- ثانيا مگه حرف از خريد و فروشه ؟

2-مثالي كه زديد به هيچ عنوان با موضوع بحث ما مرتبط نيست و شما يه اختلاف جزيي رو به تجديد ارزيابي ربط داديد

3- من احساس ميكنم شما بايد به ما بگيد تجديد ارزيابي يعني چي نه ما....مورد 1 و 2 نشون ميده شما اطلاعاتي از تجديد ارزيابي نداريد

4- دارايي يك نهاد مالياتي هست نه يك نهاد ناظر....براي تجديد ارزيابي ابتدا نهاد ناظر نظرشو ميگه و بعد از استعلام از نهادهاي ذيربط حكم رو صادر ميكنه....دارايي وضعيت مالياتي و ثبت وضعيت مالكيت دارايي و شهرداري وضعيت نوسازي دارايي رو بررسي ميكنن

5- ماليات رو دارايي تعيين ميكنه درست اما بنا به راي كارشناس دادگستري كه از محل ملك بازديد كرده ....بعد از نظر كارشناس دادگستري دارايي هم كارشناسشو ميفرسته كه موقعيت مكاني ملك رو تاييد كنه

6- درنهايت:اول دادگستري بعد دارايي بعد شهرداري و درنهايت ثبت اسناد بايد دارايي رو تاييد كنن و در نهايت دوباره بايد به امضاي دادگستري برسه

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3441

وابستگی به هر چیزی حساسیت و هوشیاری و سرعت انتقال ذهن را پایین می آورد. متاسفانه همه ما وابسته به چیزی هستیم وابسته یه یک رابطه خاص وابسته به مطالعه کتاب و وابسته به اعتقادات خاصی که در ذهن انباشته ایم و از آنها فرمول ساخته ایم ما حتی گاهی اوقات به تالار گفتمان و یک تاپیک خاص و یا یک سهم خاص نیز وابسته می شویم.ما حتی به خلوت گزینی و انزوای خویش و به انکارها و مقاومت های خویش وابسته ایم و همه این وابستگی ها انرژی ما را مخدوش می کند انرژی را پراکنده و هدر می دهد.ما باید نسبت به چیزهایی که موضوع وابستگی ما هستند آگاه گردیم . شاید این آگاهی بتواند در مواقع ضروری راه خروج از بعضی سردرگمی ها در بازار را به ما نشان دهد.

راه لذت از درون دان نز برون ---- ابلهی دان جستن قصر و حصون

آن یکی در کنج زندان مست و شاد ---- وآن دگر در باغ ترش و بی مراد

قصر چیزی نیست ویران کن بدن ----- گنج در ویرانه است ای میر من

این نمی بینی که در بزم و شراب ---- مست آنگه خوش شود که شد خراب؟ --- ( مولانا )

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

بدون شرح

کلیة شرکت¬های سهامی عام

موضوع : رویة اجرایی افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها موضوع جزء «ب» بند 78 قانون بودجه سال 1390 کل کشور«
            با عنایت به ابلاغ آییننامۀ اجرایی جزء «ب» بند 78 قانون بودجه سال 1390 کل کشور در خصوص افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها، به اطلاع کلیۀ شرکتهای سهامی عام میرساند، بهمنظور رسیدگی به درخواست افزایش سرمایۀ آنان از محل یاد شده، ضروری است اطلاعات و مستندات زیر، به ادارۀ نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بهادار سرمایهای سازمان ارسال گردد.
            1- تقاضای ثبت سهام در دست انتشار ناشی از افزایش سرمایة شرکت-های سهامی عام (فرم ت -1/2)
            2- گزارش توجیهی افزایش سرمایه بههمراه اظهارنظر حسابرس درخصوص آن (با اعلام¬نظر در مورد عدم تجدید ارزیابی داراییها از سال 1385 لغایت پایان 1389)
            3- بیانیه ثبت سهام در دست انتشار شرکت¬های سهامی عام ناشی از افزایش سرمایه (با توجه به موضوع فعالیت شرکت، بیانیة ثبت مربوطه تکمیل گردد.)
            4- گزارش کارشناس رسمی دادگستری در خصوص تجدید ارزیابی داراییهای شرکت با ذکر عمر مفید دارایی تجدید ارزیابی شده (کارشناس رسمی دادگستری میبایست توسط کانون کارشناسان رسمی دادگستری انتخاب شده باشد)
            5- فیش واریز کارمزد رسیدگی به درخواست افزایش سرمایه، معادل نیم در هزار مبلغ افزایش سرمایۀ درخواستی حداکثر به¬مبلغ 20 میلیون ریال به¬علاوة 4 درصد مالیات ارزش افزوده به¬حساب سیبا به¬شمارة 0103402911003 به¬نام سازمان بورس و اوراق بهادار نزد بانک ملی شعبة بورس.
            شایان ذکر است استفاده از خدمات مشاوران عرضة در خصوص افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها اختیاری می¬باشد.

خاطر نشان می¬سازد فرمهای یاد شده و راهنمای تکمیل آنها در سایت رسمی این سازمان به آدرسwww.seo.ir بخش بازار اولیه، قسمت فرمها در دسترس میباشد. ضروری است قبل از هرگونه اقدامی راهنمای مربوطه مطالعه گردیده و پس از تکمیل موارد یاد شده، اطلاعات به این سازمان ارسال گردد.
            در خصوص افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها توجه به موارد زیر ضروری می¬باشد:
            مادة 3 آییننامۀ اجرایی جزء «ب» بند 78 قانون بودجه سال 1390 کل کشور : با توجه به بندهای 34 و 35 استاندارد حسابداری شماره 11 هرگاه یک قلم از داراییهای ثابت تجدید ارزیابی شود، ارزیابی تمام اقلام طبقه¬ای که دارایی مزبور در آن طبقه قرار دارد الزامی است.
            مادة 4 آییننامۀ اجرایی جزء «ب» بند 78 قانون بودجه سال 1390 کل کشور : به منظور اصلاح مبنای محاسبة استهلاک داراییهای تجدید ارزیابی شده، هزینه استهلاک دارایی به نسبت مازاد ناشی از تجدید ارزیابی دارایی به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی تلقی نخواهد شد.
            مادة 5 آییننامۀ اجرایی جزء «ب» بند 78 قانون بودجه سال 1390 کل کشور : تجدید ارزیابی داراییها پس از پایان عمر مفید آنها
            بر اساس جدول استهلاکات موضوع مادة 151 قانون مالیاتهای مستقیم بلامانع است.
            تصویبنامۀ هیئت وزیران درخصوص آییننامۀ اجرایی جزء «ب» بند 78 قانون بودجه سال 1390 کل کشور بهپیوست می¬باشد.

نظر

• baradaran
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 545

سلام:

دوست عزیز با اطمینان به عنوان کسی که در این زمینه دستی در کار دارم عرض میکنم .
              مرجع رسمی قیمت گذاری بر املاک و حقوق تجاری ناشی از آن فقط و فقط کارشناسان رسمی دادگستری هستند و نظر این کارشناسان پس از نهایی شدن قابل استناد برای تمام مراجع قضائی و ادارات خواهد بود .
              ولی قیمت گذاری املاک به منظور تعیین ارزش و مشخص شدن ماخذ وصول مالیات در ادارات امور مالیاتی بدین شکل است که در مورد املاکی که فاقد ارزش تجاری هستند بر اساس جدولهایی که از قبل مشخص شده و اصطلاحا ارزش معاملاتی نامیده میشود تعیین میشود.
              در مورد حقوق تجاری املاک ( ارزش سرقفلی ) در ادارات مالیاتی قیمت با نظر کارشناس ارشد مالیاتی تعیین میشود که باید به تائید رئیس گروه مربوطه نیز برسد .
              بطور خلاصه اگر ادارات امور مالیاتی قصد تعیین قیمت املاک و سرقفلی را داشته باشند از کارشناسان مالیاتی که کارمندان این ادارات نیز هستند استفاده خواهند کرد ولی برای سایر دستگاهها و همچنین مراجع قضائی نظر کارشناسان رسمی دادگستری ملاک خواهد بود .
              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                دوست عزیز با اطمینان به عنوان کسی که در این زمینه دستی در کار دارم عرض میکنم .
                مرجع رسمی قیمت گذاری بر املاک و حقوق تجاری ناشی از آن فقط و فقط کارشناسان رسمی دادگستری هستند و نظر این کارشناسان پس از نهایی شدن قابل استناد برای تمام مراجع قضائی و ادارات خواهد بود .
                ولی قیمت گذاری املاک به منظور تعیین ارزش و مشخص شدن ماخذ وصول مالیات در ادارات امور مالیاتی بدین شکل است که در مورد املاکی که فاقد ارزش تجاری هستند بر اساس جدولهایی که از قبل مشخص شده و اصطلاحا ارزش معاملاتی نامیده میشود تعیین میشود.
                در مورد حقوق تجاری املاک ( ارزش سرقفلی ) در ادارات مالیاتی قیمت با نظر کارشناس ارشد مالیاتی تعیین میشود که باید به تائید رئیس گروه مربوطه نیز برسد .
                بطور خلاصه اگر ادارات امور مالیاتی قصد تعیین قیمت املاک و سرقفلی را داشته باشند از کارشناسان مالیاتی که کارمندان این ادارات نیز هستند استفاده خواهند کرد ولی برای سایر دستگاهها و همچنین مراجع قضائی نظر کارشناسان رسمی دادگستری ملاک خواهد بود .
                جناب برادران از اطلاعاتتون ممنونم.....ايشون فكر كردن مثل بعضي از سايتا مام اينجا ميايم و فقط يه چيزي ميپرونيم......نه دوست من تو اين سايت و مخصوصا تو اين تاپيك هر پستي كه زده بشه خط به خطش آناليز ميشه تا اطلاعات غير واقع به كسي نرسه......من خودم به شخصه رو اين تاپيك خيلي حساسم چون مطالب تاپيك صدرا به جديت دنبال ميشه

نظر

• armin777
                  عضو عادی
                  • Nov 2011
                  • 61

محمود الوندي

شماره عضويت: 289
                  عضو شده در: دوشنبه، 7 آذر 1384-22:33

HAMSAFAR نوشته است:
                  noorihojat نوشته است:

با سلام خدمت دوستان
                  من خودم از سهامداران صدرا هستم ومطالب تاپیک رو مرتب دنبال میکنم آقای سهران از دوستان وهمکاران بنده میباشد شاید به نظر دوستانی که ایدی ایشان رو مسدود کردن نوشتهای ایشان را غیر مستند بدانند ولی بنده به صدق گفتار ایشان ایمان دارم.
                  همانطور که میدانیم امروز جلسه ای در دفتر آقای اعتصام با حضور بعضی از سهامداران برگزار شد ماحصل این جلسه را از لسان آقای سهران در بندهای ذیل بیان میکنم.
                  1-توافق صدرا با شرکت حقوقی صندوق بازنشستگی نفت جهت حمایت از سهم.
                  2-افزایش سرمایه صدرا از محل تجدید ارزیابی دراییها توسط قول نامه و این منوط به جلسه فردای مدیر عامل با بورس میباشد.
                  3-سود نه ماهه وضعیت خوبی نداشته ولی با انبارداری مجدد(تجهیزات موجود در جزیره وهمچنین موتور کشتیهای که انبار داری نشده اند)طبق گفته اعتصام تاثیر مثبتی در سود 9 ماهه خواهد داشت که گزارش 9 ماهه همراه با سود سال 91 با هم اعلام میشود.
                  4-پیشبینی سود سال 91 با اسرار جناب سهران و تایید ضمنی آ قای اعتصام بالای 20 تومان اعلام می شود.
                  5-عملیاتی شدن جرثقیل 1000 تنی در آینده نزدیک تو سط شرکت چینی که افتتاح ان با حضور اقای رییس جمهور میباشد .

در مورد نحوه ارزیابی مجدد باید نظر موافق حسابرس و دارایی اخذ شود و نظر بورس هیچ اهمیتی ندارد. حالا چطور ایشان تصمیم گیری در این مورد را منوط به جلسه با بورس کرده اند؟

نظر

• armin777
                    عضو عادی
                    • Nov 2011
                    • 61

محمود الوندي

شماره عضويت: 289
                    عضو شده در: دوشنبه، 7 آذر 1384-22:33

HAMSAFAR نوشته است:
                    noorihojat نوشته است:

با سلام خدمت دوستان
                    من خودم از سهامداران صدرا هستم ومطالب تاپیک رو مرتب دنبال میکنم آقای سهران از دوستان وهمکاران بنده میباشد شاید به نظر دوستانی که ایدی ایشان رو مسدود کردن نوشتهای ایشان را غیر مستند بدانند ولی بنده به صدق گفتار ایشان ایمان دارم.
                    همانطور که میدانیم امروز جلسه ای در دفتر آقای اعتصام با حضور بعضی از سهامداران برگزار شد ماحصل این جلسه را از لسان آقای سهران در بندهای ذیل بیان میکنم.
                    1-توافق صدرا با شرکت حقوقی صندوق بازنشستگی نفت جهت حمایت از سهم.
                    2-افزایش سرمایه صدرا از محل تجدید ارزیابی دراییها توسط قول نامه و این منوط به جلسه فردای مدیر عامل با بورس میباشد.
                    3-سود نه ماهه وضعیت خوبی نداشته ولی با انبارداری مجدد(تجهیزات موجود در جزیره وهمچنین موتور کشتیهای که انبار داری نشده اند)طبق گفته اعتصام تاثیر مثبتی در سود 9 ماهه خواهد داشت که گزارش 9 ماهه همراه با سود سال 91 با هم اعلام میشود.
                    4-پیشبینی سود سال 91 با اسرار جناب سهران و تایید ضمنی آ قای اعتصام بالای 20 تومان اعلام می شود.
                    5-عملیاتی شدن جرثقیل 1000 تنی در آینده نزدیک تو سط شرکت چینی که افتتاح ان با حضور اقای رییس جمهور میباشد .

در مورد نحوه ارزیابی مجدد باید نظر موافق حسابرس و دارایی اخذ شود و نظر بورس هیچ اهمیتی ندارد. حالا چطور ایشان تصمیم گیری در این مورد را منوط به جلسه با بورس کرده اند؟

نظر

• armin777
                      عضو عادی
                      • Nov 2011
                      • 61

نقل قول از جناب حسام حسینی:
                      بنده استنباطم از صحبت شما كه ؛ يك نفر در حسابرسي ،اين بود كه يك نفر در سازمان حسابرسي بتونه مراتب و ابهامات مربوط به افزايش سرمايه رو حل و فصل كنه ...(چون مقوله حسابرسي با حسابداري جداست)

تا حدي با وضعيت مالي شركت آشنايي دارم البته اگر به دنبال بحث هاي مالي باشيد حضور اقاي قلي پور (مدير مالي صدرا) الزاميست تا ويتريني از خرابكاريهاي ايشان رو در 2 سال اخير پيش رويشان قرار دهم

ضمنا فكر ميكنم جناب الوندي و جاناتان(كه مدتيست غيبت طولاني دارند) با توجه به تسلطشان در حسابداري كمك بهتري به شما كنند

نظر

• baradaran
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 545

اگه منظورتون خط قرمز رنگ هست که به هیج عنوان نشان دهنده کارشناسی توسط کارشناسان مالیاتی نیست .
                        در لایحه بودجه سال 90 در بند 87 به شرکتهاتحت شرایط خاص اجازه تجدید ارزیابی دارائیها داده شده است و این تجدید ارزیابی معاف از مالیات ذکر شده است .
                        منظور از جمله فوق اخذ نظر و موافقت اداره مالیاتی مربوط به منظور استفاده از معافیت مالیاتی مذکور است .
                        ضمنا چون در مطالبتون چندین مرتبه از اداره دارائی نام بردید به عرض برسونم در حال حاضر اداره دارائی وجود خارجی ندارد و ازچند سال قبل نام آن به اداره امور مالیاتی تغییر یافته است .
                        به هر حال این بحث از نظر من تمام شده است وبرای نظر شما در عین مخالفت احترام قائل هستم .
                        دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوستان عزیز نظر شما را به دو نکته جلب می کنم:
                          1- آیا شرکتی که در یکی از انبارهای آن یک موتور کشتی به ارزش تقریبی 10 میلیون دلار و به بزرگی یک خانه 100 متری و دو طبقه پیدا می شود آیا می توان گفت در آن شرکت اتفاق قابل عرضی رخ نداده است .
                          2- آیا شرکتی که 140 میلیون یورو در یافت تجهیزات آنهم از محلی که حتی کوچکترین امیدی به آن نبوده است می توان گفت که در آن شرکت اتفاق قابل عرضی رخ نداده است .

بنده بارها از دوستان بی محبتی دیده ام ولی هنوز خدای خودم را گواه می گیرم که در جلسه ای که با حضور دوستان و آقا وحید و خصدرا و سرمایه گذار 67 و باقی دوستان در ساختمان تهران با مهندس اعتصام داشتیم چند بار براین موضوع تاکید کردم تا ایشان در آخر اشاره به آن داشتن ضمنا یک مدرک دیگر نیز گزارش تسلیمی به سهامداران در مجمع سال 88 می باشد که در آن به آن اشاره شده است و اکنون دو ماه است که مشکل حل شده است و تمام تجهیزات به ارزش 140 میلیون یورو آن زمان که اکنون مبلغ با ارزش تری می باشد .البته این موضوع مربوط به چهار فروند کشتی 24000تنی و همان ریکمرز معروف می باشد .نکته مهم :کالاهای این پروژه در گمرک و یا نزد شرکتهای سازنده بوده که بلاتکلیف بوده است که پس از شش سال دریافت گردیده است .بنده از عدم شفاف سازی این موضوع بسیار شگفت زده هستم(البته طبق همان نشست در نهایت این موضوع توسط مهندس اعتصام مورد تایید قرار گرفت).و من الله توفیق

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوست عزیز قبل از هر چیز باید بگم بنده هم مانند شما یک سهامدارم والبته که هر کس به میزان سهامش در این سهام صدرا سود و یا زیان خواهد برد .و در مورد نزدیک بودن به شرکت و یا مهندس اعتصام باید بگم خیر بنده هرگز چنین ادعایی نکرده ام و تنها گفته ام که اطلاعاتم بر پایه تحقیق است بعنوان مثال در مورد سایت خنداب صدرا خدمت شما و دوستان دیگر گفته ام که این سایت در کنار سایت نیروی هوایی یا به عبارتی سایت پدافند هوایی می باشد و این تنها نشانه از تحقیق بنده دارد و یا در مورد زمینهای صدرا بنده سه شرکت 200 هکتاری از صدرا را سراغ دارم و در مجموع زمینهای تحت تملک صدرا بالغ بر 800 هکتار می باشد ویا در مورد سایت ستاره خلیج فارس هم مطالبی را گفته ام و چندین خبر دیگر ؟ حالا از شما تقاضا دارم بنده را به عنوان یک سهامدار صدرا بشناسید نه یک رابط و یا دارنده هر ارتباط دیگری با شرکت و یا مدیریت صدرا و غیره البته بنده فردی نیستم که چشم بسته سهم بخرم و باید ارزندگی سهمی برایم روشن شود .در ضمن بنده روزانه در سهامهای دیگر دارای معاملات مستمر هستم و فقط در صدرا می نویسم و در هیچ سهمی بجز چند تا پست کم بها پست قابل عرضی نمی زنم و دلیل آن هم اینست که بنده اعتقاد دارم سهمی که حتی قرار باشد سه یا پنج برابر شود ارزش توصیه به خرید ندارد . و من الله توفیق .

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            جناب حمید چندتا رقم
                            شما لطف کنید اینقدر دارایی های شرکت رو نشمارید که با شمردن اونا خریدار نمیاد.

شما که اینقدر به شرکت و اعتصام نزدیکید لطف کنید به مسولین شرکت از جمله اعتصام (اگه بهشون برنخوره)بفرمایید که جناب اعتصام گزارش 9 ماهه رو که خودتون شایعه کردین تعدیل منفی داره،و سایه سنگین تعدیل منفی رو دوماهه انداختید رو سهم،و خریدارها از هراس تعدیل منفی جرات نزدیک شدن به سهم رو ندارن،نخواستیم اقا جون ندین دیگه سال تموم شد.لطف کنین این پیش بینی سود 91 رو (که همه شرکتها اعلام کردن غیر از این صدرا)به بازار اعلام کنید.سهامدارها از مدیریت شما چیزی نمیخواهند که از روزی که اومدین بدبخت کردین سهامدارهای حقیقی رو.
                            خدا شما رو به راه راست هدایت کند بلکه استعفا بدین.
                            تو شرکتی کار میکنید که من سهامدارش هستم ولی اولین هدفتون پایین اوردن قیمت سهم وبدبخت کردن سهامدار حقیقی هست .این شیوه مدیریت شماست .کدامیک از مدیران شرکت های بورسی همچین استراتژی رو برای شرکت خودشون دارن؟
                            بخدا مدیریت لیاقت میخواد که شما ندارید.

نظر

• آترينا
                              عضو عادی
                              • Feb 2012
                              • 172

عدد 1250 را بايد در ذهن ثبت نمود. اينو دوست جان من مي گويد.كسي كه با 1 ميليون تومان در سال 83 اكنون صاحب ثروتي هنگفت مي باشد و در كانادا زندگي و تدريس مي كند.

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط آترينا پست شده است View Post
                                عدد 1250 را بايد در ذهن ثبت نمود. اينو دوست جان من مي گويد.كسي كه با 1 ميليون تومان در سال 83 اكنون صاحب ثروتي هنگفت مي باشد و در كانادا زندگي و تدريس مي كند.
                                میشه دلیل این ریزش قیمت از 145 به 125 تومن رو هم بفرمایید
                                در ضمن میخواستم بپرسم دوست شما در این مدت چه سهامی خریده که از یه میلیون تومن به اینجا رسیده
                                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X