صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

در اصل توسط آترينا پست شده است View Post
    سلام... يكي از دوستانم به من گفته روي 125 تومن صدرا بخرم... بخرم به نظرتون بچه ها؟ آيا؟
    اگه به اون قیمت رسید بخر ولی الان فقط تماشا کن. البته به نظر من تا 100جا داره بریزه .

نظر

• آترينا
      عضو عادی
      • Feb 2012
      • 172

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
      اگه به اون قیمت رسید بخر ولی الان فقط تماشا کن. البته به نظر من تا 100جا داره بریزه .
      دوست من تو كانادا زندگي مي كنه و تو دانشگاه هاي اونجا درس ميده تكنيكال رو از اون دارم ياد ميگيرم ميگه اين دريايي ايران كمترين قيمتش اين ميشه

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

دوست من تو كانادا زندگي مي كنه و تو دانشگاه هاي اونجا درس ميده تكنيكال رو از اون دارم ياد ميگيرم ميگه اين دريايي ايران كمترين قيمتش اين ميشه
        یعنی کدام؟ 100 یا 125 یا ؟

نظر

• آترينا
          عضو عادی
          • Feb 2012
          • 172

اوني كه من گفتم 125 بود دوست جان

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

سلام... يكي از دوستانم به من گفته روي 125 تومن صدرا بخرم... بخرم به نظرتون بچه ها؟ آيا؟
            کف کف صدرا 145 تومنه
            اگه سهم بیاد روی 120 یا 125 دیگه صعودی در کار نخواهد بود
            سهم از 285 به 148 رسیده
            بیشتر از این دیگه جا برای افت نداره و هیچ دلیلی هم برای افت بیشتر وجود نداره
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

اوني كه من گفتم 125 بود دوست جان
              آخر سال 87 یادتونه صدرا شد493 ریال
              چه اتفاقی افتاده بود؟ این سهم را نمیشه دقیقا پیش بینی کرد چون با تکنیکال خیلی سر و کار نداره و کاملا سیاسی است. احتمال ریزش تا زیر 100 هم براش متصوره .

نظر

• علامه
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 429

بنظر من یا تکنیکال توانایی پیش بینی صدرا رو نداره(بخاطر محدودیتهای بازار ایران(حجم مبنا و ...)) و یا تکنیکال کارها توانایی پیش بینی صدرا رو ندارن چون الان بیش از یکسالی هست حتی یک نفر نتونسته درست پیش بینی بکنه(البته سهمهای دیگر رو دوستان خوب تحلیل میکنن...جسارت نشه )
                پس صحبت کردن راجع به تکنیکال سهم شاید خیلی بجا نباشه

گرچه من معتقدم اولین اصل تکنیکال که میگه"همه چیز تو قیمت سهم لحاظ میشه" در ایران صادق نیست بخاطر حجم مبنا، حمایتها و مقاومتهای دستوری، حجم کم معاملات و ....
                به هرحال باید دید پیش بینی 91 چطوره تا مشخص بشه
                خیلی به رانت سهم هم نمیشه اعتنایی کرد بیش از یکساله هر روز میبینیم یه سری میگن فلان عدد رو اعلام مکینه فردا این میشه پس فردا اون میشه ولی هیچ اتفاقی نیفتاده تو سهم
                فعلا فقط صبر

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوستان عزیز جناب وحید خان لحظاتی پیش با بنده تماس گرفت و گفت که قضیه شرکتی که بنده به شما گفتم و جریان اون حق کسب و پیشه با مطلبی که هسر ایشون فرموده اند متفاوت است و این مطلب را بنده نمی دانستم و هنوز هم مدرک کافی برایش بدست نیاورده ام اما خدمتتان عرض می کنم البته مسئولیت این خبر با آقا وحید است و بنده هیچ دخل و تصرفی در آن ندارم .و من الله توفیق .
                  خبر : شرکت کشتی سازی صدرا انشاالله تا هفته آینده سند خواهد خورد و تاثیر شگرفی بر روی صدرا خواهد داشت .

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیز خبر خوش دیگری نیز در راه است و آن تسویه بخشی از بدهی های دولت با شرکتهای پیمانکاری است .و من الله توفیق .

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
                      بنظر من یا تکنیکال توانایی پیش بینی صدرا رو نداره(بخاطر محدودیتهای بازار ایران(حجم مبنا و ...)) و یا تکنیکال کارها توانایی پیش بینی صدرا رو ندارن چون الان بیش از یکسالی هست حتی یک نفر نتونسته درست پیش بینی بکنه(البته سهمهای دیگر رو دوستان خوب تحلیل میکنن...جسارت نشه )
                      پس صحبت کردن راجع به تکنیکال سهم شاید خیلی بجا نباشه

گرچه من معتقدم اولین اصل تکنیکال که میگه"همه چیز تو قیمت سهم لحاظ میشه" در ایران صادق نیست بخاطر حجم مبنا، حمایتها و مقاومتهای دستوری، حجم کم معاملات و ....
                      به هرحال باید دید پیش بینی 91 چطوره تا مشخص بشه
                      خیلی به رانت سهم هم نمیشه اعتنایی کرد بیش از یکساله هر روز میبینیم یه سری میگن فلان عدد رو اعلام مکینه فردا این میشه پس فردا اون میشه ولی هیچ اتفاقی نیفتاده تو سهم
                      فعلا فقط صبر
                      علامه جان تحلیل تکنیکال به تنهایی روی صدرا جواب نمیده
                      باید تحلیل بنیادی هم انجام بشه و همچنین به معاملات سهم توجه ویژه بشه
                      الآن مهمترین نکته همونی هست که خودت گفتی
                      پیش بینی 91
                      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان شنیده ها حکایت از آن دارد که مدیران صدرا رابطه بین 140 میلیون یورو و کشتیهای ریکمرز را پذیرفته و قبول دارند که بجای آن پول تجهیزات . خریداری شده است .و من الله توفیق .

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3067

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                          باسلام:
                          دوستان عزیز جناب وحید خان لحظاتی پیش با بنده تماس گرفت و گفت که قضیه شرکتی که بنده به شما گفتم و جریان اون حق کسب و پیشه با مطلبی که هسر ایشون فرموده اند متفاوت است و این مطلب را بنده نمی دانستم و هنوز هم مدرک کافی برایش بدست نیاورده ام اما خدمتتان عرض می کنم البته مسئولیت این خبر با آقا وحید است و بنده هیچ دخل و تصرفی در آن ندارم .و من الله توفیق .
                          خبر : شرکت کشتی سازی صدرا انشاالله تا هفته آینده سند خواهد خورد و تاثیر شگرفی بر روی صدرا خواهد داشت .
                          باسلام وعرض ادب

باتشکر از زحماتتون

این خبر خیلی خوبی بود وباید هم جناب وحید خان این خبرو میداد جا داره از این بزرگوار تشکر کرد .سلام بنده را به ایشون برسانید

ایول به مرامشون که همیشه خبرای خوب و دست اول میده

نظر

• felfel
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 378

در اصل توسط felfel پست شده است View Post
                            :O:O[هزاران پست در تالارهای گفتمان بورس و بورکس زده شد این پست یادگاری باشه چند روز دیگه خواهید دید که صدرا چیکارمیکنه ببخشید حمل بر خودستایی نباشه صدرا نه تکنیکال داره نه کف و نه سقف این سهم به وقتش حرکت میکنه که سرتون سوت بکشه صدرا یک سهم سرکش و غیره قابل رام کردن است قندیها باید پیش صدرا خبر دار و اماده باش باشن بیخود نیست اینهمه داره اذیت میکنه از اینکه فکر کنیم که توی این سهم خبری نیست و این بازیهای خسته کننده بی برنامه هست فکری واهی و تو خالی است حرکتهای صدرا در هر حال چه منفی ومثبت انتحاری بوده و هست این مدت طولانی و جاماندن از بازار برای حقوقی هم نتیجه ای نداره پس بنابراین انها هم از این زمان به هدر رفته حتما بهرمند خواهند شد تا بحال که اینچنین بوده]
                            انشالله بزودی استارت صدرا شروع میشه :)) خونه تکونی صدرا داره تمام میشه
                            آخرین ویرایش توسط felfel؛ 2012/03/04, 17:57.
                            دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

آذراب 185 تومنی در عرض 40 روز رسیده به 273 تومن
                              یعنی 47%رشد قیمت
                              در همین مدت فاراک از 145 رسیده به 150 ،که البته نمادش بسته است
                              اینم میشه 3% رشد قیمت
                              ولی صدرا از 160 تومن شده 148 تومن
                              یعنی 7% کاهش قیمت
                              در حال حاضر نماد فاراک برای تعدیل مثبت بسته شده و به طور قطع با رشد قیمت خیلی خوبی باز خواهد شد
                              خب فقط میمونه صدرا
                              با این وضع صدرا چه جوری میخواد پایین تر بیاد
                              میشه آذراب به 300 برسه و صدرا به 120 ؟
                              خب این به هیچ عنوان منطقی نیست و با شرایط بنیادی سهم همخوانی نداره
                              نمیشه از یک راه انتظار دو مقصد متفاوت رو داشت (آذراب صعودی و صدرای نزولی)
                              فقط زمان رسیدن به اهداف قیمتی تفاوت داره
                              به احتمال زیاد قبل از بازگشایی فاراک،نماد صدرا برای اعلام سود 91 متوقف خواهد شد
                              پس باید منتظر باشیم
                              البته نه خیلی زیاد
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• armin777
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 61

در اصل توسط وحید83 پست شده است View Post
                                ساده ترین روش برای اثبات حق کسب و پیشه (سرقفلی) حق احیا می باشد
                                یعنی اگر ملکی تا قبل از موضوع اجاره فاقد هرگونه فعالیت تجاری باشد و مستاجر بر اساس فعالیت (حداقل 3 سال )در آن ،به ملک شان تجاری بدهد بصورت قهری سرقفلی به او تعلق می گیرد .
                                با سلام:
                                من نمیدونم این بحث ها برای چیه؟مگه مالک میخواد صدرا رو بیرون کنه؟یا مالک میخواد زمینها رو به صدرا بفروشه؟خوب فعلا اونجا داره کار میکنه و حق اجاره رو باید بده.
                                این ملک اول باید از طریق دادگستری مشکلش حل بشه .ولی اینکه بگیم میخواد تجدید ارزیابی کنه صدرا واقعا از هر وکیلی بپرسید می گه خنده داره.اولا تجدید ارزیابی رو دارائی انجام میده نه دادگستری و ثانیا ملک صدرا حق کسب و کار داره نه چیز دیگری و نمیتونه ارزیابی بشه مگر اینکه صدرا بخواد ملک رو بخره که فعلا احتیاج نداره چون برادران ملک رو غصب کردن و اونوقت شما میخواهید ملک غصبی رو تجدید ارزیابی کنید؟ راستی دوستانی که 1 ماه پیش خبر خوش تجدید ارزیابی رو میدادن و خبر رانتی بود چی شد؟ مگه کارشناسا تو جزیره نبودن مگه ساعت 12 قرار نبود برن محضر؟حالا این صحبت هم مثل اونه یا بدتر .خواهشا با خبرهای واهی سهامدار رو گیج نکنید.من به دوستان توصیه میکنم فقط با گزارش 91 تصمیم بگیرن و واقعیت گرا باشند.این دفعه که تو این سهم گیر افتادیم ولی آویزه گوشمون کنیم سهمی با زیان انباشته و اما و اگر نخریم.من هنوز ازاین سهم تعداد دارم ولی تعدادی رو به فاذروساختمانی ها تبدیل کردم. این روزها دارن با کد حقیقی سهم رو 150 میخرن و حاضر نیستن بالاتر بخرن تا حجم هم بالابره.واقعا برای دوستانی که تو قیمتهای بالا خریدن و سرمایه ای براشون نمونده متاسفم.کاش اقلا با فاذر و حفاری و.. عوض میکردن.حالا دیگه فقط باید به 91 امیدواربود چون بازار دیگه به مدیران این شرکت اصلا اعتماد نداره و حساب سازی رو خوب بلدن منتهی به ضرر سهامدار جزئ .

نظر

در حال کار...
                                X