پتروشیمی جهرم (جهرم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10176

پاسخ : پتروشیمی جهرم (جهرم)

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    بنظر من قیمت 88 تومن برای جهرم قیمت نازل و ارزنده ای برای خرید هست.
    با شکست محدوده مقاومتی 100 تا 105 تومن توانایی رسیدن به هدف حداقلی 140 تومن رو داره.
    تا زمانیکه 68 تومن رو نشکسته همچنان پتانسیل صعود بالایی داره.
    در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    در آینده از این سهم زیاد خواهید شنید. قیمت فعلی 92 تومن
    یه کاربری هم اومده میگه هیچ تحلیلی پشت نظرات شما وجود نداره./.:biggrinsmiley.://:.nono.:/
    برای سهمی که سالها در حوالی 70 تا 120 تومن نوسان میکنه ما دو روز به صعودش مونده در 88 تومن سیگنال خرید دادیم در ده روز از 88 تا امروز که روی 118 تومن صف خریده بالا اومده.
    آیا اینا شانسی و اتفاقی میتونه باشه؟بدون تحلیل اینجور چیزها امکان داره؟!
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• TAJ2014
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 1027

فاصله جهرم و داراب داره زیاد میشه
      این سه قلوها همیشه فاصله قیمتی نداشتن
      داراب هم پتانسیل بالایی برای رشد داره
      یکسری کانالهای تلگرامی اعداد نجومی برای این سه سهم دادن

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10176

خونسرد باشید و سهامداری کنید.بزودی میریم سر وقت مقاومت 140 تومن.
        be cool
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• TAJ2014
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 1027

صحبت های در گوشی که احتمال وقوعش بالاست اینکه سه قلوهای شیرازی در گشایش 25 شهریور بالای 185 قیمت میخورن
          آخرین ویرایش توسط TAJ2014؛ 2019/09/03, 08:59.

نظر

• seraj
            ستاره دار(2)
            • Feb 2012
            • 2064

با درود

نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

یکی از حقهایی که دارم و ماه قبل خریدم 11تومان!! و در مبحث امروز چه کردید نیز نوشتم خرید حق جهرم و معلوم هم نیست کی تبدیل به سهام شود همین سهم جهرم است!!

بقیه حقهایی نیز که دارم بهمین ترتیب امید دارم که اینده خوبی داشتند باشند با گرایش به توافق هسته ای که قبلا نیز بارها عرض شده که احتمال 55درصد هست به این توافق

در بورس ابتدا نگاه ما باید به یک سرمایه گذاری بلند مدت باشد با نگاه به اینده نه صرفا کوتاه مدت بودن!!

حالا جهرم در اینده به تولید کننده پی وی سی تبدیل میشود و سود میدهد به سرمایه گذاران بلند مدت!! همه شرکتها ابتدا پروژه بوده اند!!

بازار بهمین ترتیب حرفه ای تر میشود و سود اینده شرکتها را محاسبه میکند شما توجه کنید در ریزش سال قبل هرشرکتی که توانسته سود خود را افزایش دهد سقف مرداد را پس گرفته!!

و بقیه که نتوانستند سود را بیشتر کنند نتوانستند صعود در خوری نیز کنند روند بهمین شکل ادامه می یابد
              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

سلام مناسب ورود میبینید؟ البته با مسئولیت خود فرد

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

درود بر شما ببینید من یه مقدار دیگه توضیح میدهم پیشنهاد خرید و فروش ندارم تصمیم و قبول ریسک با خودتان هست

اول که بنده حق تقدم خرید که با واریزی میشو.د 111تومان که قیمت پایینتری هست البته قیمت سهم نیز اصلاح کرده و خیلی بالا نیست اما در این چند روزه همراه جو بازار بالا و پایین شده که نشان میدهد به هر حال جوبازار نیز بر سهم موثر هست که باید تحلیل کنید

نکته بعدی اینکه بنده با دید بلند مدت وارد سهم شده ام با 5الا حداکثر 10درصد سرمایه شاید مناسب باشد نه بیشتر

توضیح میدهم که چرا

ببینید ما با 7درصد سرمایه مثال تعداد ایکس از سهام این شرکت را میخرید با دید بلند مدت و تا زمان راه اندازی و به سود رسیدن که ممکن هست سالها زمان ببرد

اما این شرکت اگر با رد کردن همه ریسکها و ناملایمات بتواند راه اندازی شود با توجه به تولید ان که پی وی سی هست و قیمت سهام شرکتهایی چون شغدیر!!

ممکن هست ما پس از راه اندازی شرکت نتوانیم به همه سرمایه نیز این مقدار ی ایکس که الان میشود با 7درصد سرمایه بدست اورد نیز صاحب شویم!!!

و این صبر و حوصله و سود احتمالی میسر نمیشود جز اینکه درصد کمی از سبد باشد مثال اگر با 50درصد سرمایه بیاییم در سهم به هیچ وجه امکان چنین صبری برای ما وجود ندارد!!! کمی بیاد پایین میترسیم ثابت باشه قیمت نگرانیم که عقب افتادیم کمی برود بالا نیز میفروشیم و دیگه نداریم!!

توجه که کردید چی شد؟ تحلیل اینا بهمین شکل است

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

ببینید دوستان این شرکت پتروشیمی که انشالله در اینده راه بیفتد تولید کننده پلی اتیلن خواهد بود که من نوشته بودم پی وی سی بعد سهامدار پتروشیمی در حال ساخت فیروزآباد نیز هست که این پترویی نیز پیشرفت خوبی داشته ...

جهرم در اخرین گزارش گفته که اخر سال 402 راه اندازی میشود اما تو باور نکن!! چندسال بعدش هم که راه بیفتد باز خوبه!! شرکت یه مقدار خوب هم پیشرفت داشته در پروژه ساختش

شغدیر همگروهی ان که تولید کننده پی وی سی هست قیمت هرسهمش 10هزار تومانه!! پلی اتیلن که انهم نوعی پلاستیک هست با انعطاف بیشتر و جدیدتر و پرمصرف تر و پر فروش تر و احتمالا با حاشیه سود بهتر.....

قیمت جهرم با پایانی نیم درصد منفی 150تومانه!! هنوز یک برگ سهمش ندارم جز حق تقدم اما فردا کمی برمیدارم با دید بلند مدت حالا یکی پیدا کنید که قبل خریدش بیاد بگه!!

پیدا شد خودم!!

حمایت 145مقاومت 165 قیمت الان 150 با واگرایی مثبت لطفا کوتاه مدتی ها نیان تو سهم روند سهم خراب کنند
                    آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/09/03, 19:25.

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

خرید کمی جهرم در محدوده 153تومان ....با مقدار حقهایی که دارم میشود 8 درصد سرمایه برای بلند مدت نگه میدارم

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

کسی نیست اینجا؟؟ سهامدار قدیمی جدید؟ تحلیل و نقد و نظری ندارید؟؟ رو مقاومت کسی نیاد بگه توگفتی بخر!!! الان رو حمایته 150تومانه !!! گزینه خوب بلند هست!!

بقیه صحبتها در صفحه قبل بخوانید

بازار مجبور خواهد شد بیاد سهام اینده دار بخرد انشالله انموقع هم که شما بیایید ما هم در سهم باشیم..... فعلا که کسی نیست عجب تنهایی ترسناکی!! البته من عادت دارم به این نوع تنهایی ها!!!
                        آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/09/04, 23:21.

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

در این بازار منفی خوب معامله شده.......گرچه عجله ای هم نیست برای کوتاه مدت...... اضافه کردم باز در 154تومان پله های اخر خرید بود

نظر

• توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

ببینید فروشندههای محترم من برای خودم نمیگما چون شما هر چقدر بیارید پایینتر من نه تنها فروشنده نیستم بلکه اضافه نیز میکنم با حدود 7درصد سرمایه نیز بیشتر نمیام رو سهم که اگر نماد هم ببندید تا 5سال دیگه عین خیالم نیست

اما واقعا شما این سهم را چند خریدید که میدهید 120تومان؟؟؟ شرط میبندم بالای 400خریدید!!!

یکی نمودارش نگاه نکنه میگه شاید در سود دوبرابری هستید

عزیزم بخون روش بذار واسه وارث خیال کن نداری اتش بمالت نزن اینهمه!!!

این سهم سال 90 با قیمت بالای 200معامله میشده کجای کارید!!!!

عجب فروشندههای حشری هستند اینا دیگه کیند؟؟

من برای خودتان گفتم 5سال دیگه متوجه میشوید که همه سرمایه تان هم بدهید نتوانید 100هزار سهمش نیز بخرید!!!

وارن بافت میگن 40سال در یه سهم صبر میکرده!!

5سال زیاده برای ما!!!!

همه سهام منظورم هست هرکه هر سهمی رفته در ضرر بیخیال موضوع شود بخصوص سهام اینده دار!!!!!!!!!!

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

در این بازار منفی امروز صف خرید شد!!! در 134تومان از همان 120تومان که کف سال هم شکسته بود برگشت!!

البته برای ما هم فرق نمیکند منفی یا مثبت ان گرچه منفیهای ان باعث شد که حسابی اضافه کنم احتمال زیاد 5سال در این سهم خواهم ماند با 7درصد سرمایه...پس برای کسیکه که نمیخواد امسال و حتی سال دیگه بفروشد چه فرق داره منفی و مثبت ان!!! این تاپیک هم دیگه زیاد بالا نمیارم.....

نظر

• fanos
                                ستاره دار(1)
                                • Jul 2013
                                • 209

اقای محمدی گل

شماره تلفن پتروشیمی قسا نداری امور سهامش
                                عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

در حال کار...
                                X