پتروشیمی جهرم (جهرم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14633

پاسخ : پتروشیمی جهرم (جهرم)

جهرمح در شرایط تمدید زمان حق تقدم قرار گرفته
    اگر تا اخر وقت تایید بشه صف خرید عجیبی خواهد بست

07136282660
    پتروشیمی جهرم
    بزنگید تا از تمدید حق تقدم مطمئن بشید
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14633

#جهرم
      مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام شرکت پتروشيمي جهرم

موضوع: تمدید مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1396/09/22 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 1,500,000 میلیون ریال به‌مبلغ 3,313,000 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 1,813,000 میلیون ریال، ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ 1396/12/09 لغایت تاریخ 1397/01/09 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده ست.

شماره حساب: 1827-822-11309753-1
      ِ
      بانک: انصار

شعبه: ميدان مطهري تهران
      ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
      کانال کدال⬇️⬇️
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14633

پتروشیمی جهرم از تاریخ 17/8/96 حجم خوردن سهم با فروشهای بانک صادرات از قیمت 150 تومان شروع شد
        قبلش حجم معامله روزانه زیر 100هزار سهم بود
        بعد از این تاریخ حجم معامله یکمرتبه آمده روی 10میلیون در روز 
        و تا روزی 72میلیون هم در روز حجم معامله داشته
        بعد از خروج کامل بانک صادرات و افت سهم تا 65تومان کم کم حجم معامله هم کاهش پیدا کرده و به زیر 10میلیون برگه در روز رسید این افت محسوس از تاریخ 23/10/96 تا امروز قابل مشاهده است
        سهم دوره زمانی جهت تجمیع انرژی لازم برای حرکت را طی کرده است و در کف قیمتی در 72تومان در حال معامله است
        پیشنهاد خرید در صورت برگشت حجم معامله به بالای 10میلیون در روز دارم با حد ضرر 64تومان و اهداف اولیه 93تومان و 119 تومان و هدف نهایی 180تومان 
        دوره لازم حضور سهم در آب نمک طی شده
        فقط منتظر حجم هستم
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14633

در نماد جهرم بانک صادرات حدود 290میلیون طی یک ماه در بازار عرضه کرد
          البته از این مقدار حدود 200میلیون را کدهای شخصی خودشون خریدن تا بازارش زیاد خراب نشه و اون کدها بعد از صفر شدن کد بانک این 200میلیون کم کم در بازار عرضه کنن
          از روزی که بانک صادرات تمام کرد
          کدهای حقیقی این بانک به طور روزانه شروع به فروش کردن و تا امروز 190میلیون از اون سهام را طی 50روز معاملاتی در بازار فروختن و فقط الان 10میلیون دیگه دارن
          اگر به نسبتهای خریدار به فروشنده طی 50روز گذشته نگاه کنید متوجه خروج این گروه میشوید
          در واقع باید گفت درسته که بانک صادرات از 150تومان شروع به فروش کرد ولی میانگین واقعی فروش صادرات در این نماد حدود 80تومان است
          به نظر من فروشنده جهرم داره آخرین نفسها را میکشه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• arman36
            ستاره دار(3)
            • Jan 2014
            • 962

دوستان خوب بخونید و جوسازیهای این ایدی درست از روزی تمدید شد در بدبخت کردن مردم الانم واس ما دلسوز شده
            آخرین ویرایش توسط arman36؛ 2018/03/06, 21:45.

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14633

بنده با افتخار از تحلیلهای خودم با یک میلیون خرید جهرم با میانگین 701ریال با این سهم سهامداری میکنم و زیر 120تومان فروشنده نیستم
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• arman36
                ستاره دار(3)
                • Jan 2014
                • 962

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                بنده با افتخار از تحلیلهای خودم با یک میلیون خرید جهرم با میانگین 701ریال با این سهم سهامداری میکنم و زیر 120تومان فروشنده نیستم
                اول حقو تبلیغ کردی که اهای ملت بیایید تمدید شده بخرید بعدشم خالی که کردی اومدی خودسهمو که هیچی توش نیست داری تبلیغ میکنی دوستان قدیمی خوب میدونن من چی میگم لعنت برپدر مادر کسی که افکار عمومی رو منحرف کنه و بجای اینکه سمت سهم خوب هدایت کنه برعکس انجام میده

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14633

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                  اول حقو تبلیغ کردی که اهای ملت بیایید تمدید شده بخرید بعدشم خالی که کردی اومدی خودسهمو که هیچی توش نیست داری تبلیغ میکنی دوستان قدیمی خوب میدونن من چی میگم لعنت برپدر مادر کسی که افکار عمومی رو منحرف کنه و بجای اینکه سمت سهم خوب هدایت کنه برعکس انجام میده
                  لعنت بر پدر مادر اونی که عرضه نداره معامله کنه و بی عرضه گی خودش گردن بقیه میندازه
                  کسی که بلد نیست غلط میکنه میاد بورس معامله میکنه
                  خوبه که من به هیچ کس نگفتم حق جهرم بخره
                  اونی که خریده و الان گناهش گردن بقیه میندازه بر پدر و مادرش لعنت
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• نادر1353
                    عضو جدید
                    • Aug 2015
                    • 3

جناب تمام .....
                    بنده چندساله توی این سایت عضوم ولی به دلیل اطلا عات کم بورسیم تو مباحث شرکت نمیکنم .....
                    من تاریخ 2 /12 تعدادی جهرمح به قیمت 29ریال خریدم هر چند میدونم ورود به حق تقدم خیلی کارخطرناکیه وشما گفتین اگه تمدید بشه صف خرید میشه اونم سنگین ...
                    وچند روز بعد رو قیمت 44 وقتی دیدم بالای 1م عرضه شد فروختم ....

نظر

• arman36
                      ستاره دار(3)
                      • Jan 2014
                      • 962

در اصل توسط نادر1353 پست شده است View Post
                      جناب تمام .....
                      بنده چندساله توی این سایت عضوم ولی به دلیل اطلا عات کم بورسیم تو مباحث شرکت نمیکنم .....
                      من تاریخ 2 /12 تعدادی جهرمح به قیمت 29ریال خریدم هر چند میدونم ورود به حق تقدم خیلی کارخطرناکیه وشما گفتین اگه تمدید بشه صف خرید میشه اونم سنگین ...
                      وچند روز بعد رو قیمت 44 وقتی دیدم بالای 1م عرضه شد فروختم ....
                      بهترین کارو کردید هرچندشانس بزرگی اوردید تو قله فروختیدچون یکروز بیشتر فرصت خروج نداد
                      بهترین دوست در بازار بدون تعصب روند و تابلوی معاملات هستش هرکسی اسیر شایعات و جو تبلیغات سایتها و کانالا شد زندگیشو میبازه اینو دارم جدی میگم چون تجربه کردم خودم اکثر ایدیهای هم که تبلیغات زیاد میکنن بدونید کلکی تو کارشونه وگرنه سهم خوبو طرف بیکار نیست صبح تا شب تبلیغ کنه حرفه ای باشید خیلی ها تو سایتها و کانالها نماینده حقوقی هستن و حقوق میگیرن بابت تبلیغات و جوسازیشون
                      آخرین ویرایش توسط arman36؛ 2018/03/08, 03:22.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10176

بنظر من قیمت 88 تومن برای جهرم قیمت نازل و ارزنده ای برای خرید هست.
                        با شکست محدوده مقاومتی 100 تا 105 تومن توانایی رسیدن به هدف حداقلی 140 تومن رو داره.
                        تا زمانیکه 68 تومن رو نشکسته همچنان پتانسیل صعود بالایی داره.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10176

در آینده از این سهم زیاد خواهید شنید. قیمت فعلی 92 تومن
                          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• TAJ2014
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 1027

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            در آینده از این سهم زیاد خواهید شنید. قیمت فعلی 92 تومن
                            به نظر سه قلوهای پترو شیرازی شرایط مشابه ای برای صعود شارپ داشته باشن

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10176

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              بنظر من قیمت 88 تومن برای جهرم قیمت نازل و ارزنده ای برای خرید هست.
                              با شکست محدوده مقاومتی 100 تا 105 تومن توانایی رسیدن به هدف حداقلی 140 تومن رو داره.
                              تا زمانیکه 68 تومن رو نشکسته همچنان پتانسیل صعود بالایی داره.
                              صف خرید 101 تومنی جهرم در محدوده مقاومتی 100 تا 105 تومن ،بزودی این مقاومت شکسته میشه،با خونسردی سهامداری کنید. be cool
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/07/09, 09:50.

نظر

• TAJ2014
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 1027

تصفیهخانه انتقال آب از سد سلمان فارسی به جهرم با مجموعه تصفیه خانه و چهار مخزن با ظرفیت ۱۷ هزار مترمکعب
                                و دو واحد بخار۳۲۰ مگاواتی نیروگاه سیکل ترکیبی جهرم با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری و رضا اردکانیان وزیر نیرو امروز سه شنبه وارد مدار شد.
                                همچنین میزان سرمایه‌گذاری در ۲ واحد بخار این نیروگاه، بالغ بر ۲۵۰ میلیون یورو است که توسط سه بانک و یک گروه مالی تأمین شده است.
                                در ضمن انتقال آب به جهرم به دلیل آب بر بودن پتروشیمی موجب رونق هر چه بیشتر این صنعت خواهد شد

نظر

در حال کار...
                                X