درود به بابک پناهی عزیز... از اینکه می توانیم باز هم از مطالب ارزشمند شما استفاده کنیم بسیار خوشحالم... بهتون خوش آمد میگم ..... به امید روز های پر سود
تبریک به هر کی بیاد به این تالار
Collapse
X
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postضمن تبریک بابت راه اندازی این فروم که ظاهرا اکثر افراد شناخته شده از سایتهای دیگر هم حضور دارند از امروز در حد فرصت البته نه خیلی فعال در این سایت حضور خواهم داشت.در اصل توسط احمدي پست شده است View Postمن هم امروز امدم به جمع دوستان با شناختي كه از اعضاي اين سايت دارم مطمئنم در اينده نزديك
به يكي از بهترين ومفيد ترين سايتهاي تحليلي تبديل خواهد شد.
اميدوارم همگي با هم سود كنيم .در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخوب انگاری هر کی اینجا عضو میشه میاد اینجا یه حاضر می زنه
منم راه اندازی این سایت رو به دوستان تبریک می گم واز مدیران سایت تشکر می کنم..............
امیدوارم با امدن اساتید ودوستان دیگر روز به روز بر بار علمی این سایت اضافه بشه..................
جناب اراک بورس از لطف شما هم ممنون .................در اصل توسط علی خوش خلق پست شده است View Postمنم تبریک
امید به موفقیت سایت و دوستان دارم
خوش خلقدر اصل توسط arashvet پست شده است View Postا سلام خدمت دوستان
بنده رو هم در جمع گرم و صمیمی خودتون پذیرا باشد
arashvet:spin:
بسیار خوش حالیم که در جمع ما حضور دارید ،از جانب خودم و تیم مدیریت سایت و همچنین تمامی دوستان حاضر در سایت به شما خیر مقدم میگم ...........
برایتان آرزوی موفقیت در تمام امور دارم ، موفق باشیدسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
-
سلام بر بابک عزیز
خیلی خوش آمدی بابک جان ،البته من خیر مقدم ورود شما رو دیروز تو تاپیکتون زدم منتها الان که دیدم این تاپیک هم تازه بازشده گفتم خوش آمدی هم اینجا بگم......
یادش بخیر بابک ،چند وقت گذشت از بورسیان ،از شازده شیما عزیز خبری دارین ،اگر احیانا دسترسی به ایشون دارین از قول من حتما سلام خدمت ایشون برسونین .... اگه آدرسی از ایشون داشتم حتما ایشون رو به جمعمون دعوت میکردم و ممنون میشم اگه شما دسترسی به ایشون دارید از طرف بنده و سایرین این زحمت رو بکشید ..........
بابک عزیز ،خیلی خوشحال شدم که در خدمتت هستیم و برات آرزوی موفقیت دارم.......
اینهم خیر مقدم قبلی تو تاپیک خودتون :
در اصل توسط [B پست شده استHOLY[/B];5324]درود و سلام بر جناب نظری عزیز و پناهی بزرگوار
بابک عزیز که از دوستان قدیم بنده هستند و مدتی در فروم بورسیان افتخار همکاری با ایشون رو داشتم و از مردان نیک روزگار هستند و جناب نظری رو هم دورا دور وصف علم و بزرگواری و بلند نظری ایشون رو شنیده بودم ........
خیلی خوشحالم که در خدمت هر دو بزرگوار هستیم ،از طرف خودم و تیم مدیریت و تمامی دوستان حاضر درسایت به شما عزیزان خیر مقدم میگم و آرزوی روزهای خوش و به یاد ماندنی در این فروم برایتان دارم.
موفق و موید باشیدسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
در اصل توسط nader پست شده است View Postسلام به همه دوستان عزیز
مثکه بروبچز فرابورسی همه جمعند ،so glad
من هم از فرابورسیها هستم و همه تون روهم دوست دارم و دلم براتون تنگ شده بود
سلام ویژه دارم استادholy
:smiling::by::n:
احوال شما ؟خیلی خوش آمدی دوست من
(فقط اون لقبی که برای من گذاشتی اگه ورداری خوبه .....)
از طرف خودم و تیم مدیریت و تمام دوستان بهت خیر مقدم میگم........سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
از تمامی دوستانی که بنده رو مورد لطف و عنایت خودشون قرار دادند صمیمانه سپاسگذاری میکنم و امیدوارم که اینجا بتونیم در کنار هم "زندگی" خوبی داشته باشیم.چون بورس برای من زندگیه
موفق باشید
نظر
-
نظر