یادش بخیر فرابورس.....یه شعر هست که میگه نفرین به سفر نفرین به مادیات که اون جمع رو پوکوند....علیرغم فعالیت چندین ماهه در تالار بورس هنوز اون هوای فرابورس رو نداره برام...یادش بخیر...........امیدوارم دوستان نام آشنا دقیقا همون اساتید فرابورس باشند.
تبریک به هر کی بیاد به این تالار
Collapse
X
-
در اصل توسط میشکا پست شده است View Postیادش بخیر فرابورس.....یه شعر هست که میگه نفرین به سفر نفرین به مادیات که اون جمع رو پوکوند....علیرغم فعالیت چندین ماهه در تالار بورس هنوز اون هوای فرابورس رو نداره برام...یادش بخیر...........امیدوارم دوستان نام آشنا دقیقا همون اساتید فرابورس باشند.
نظر
-
در اصل توسط میشکا پست شده است View Postسلام...تبریک به خاطر راه اندازی سایت خوبتان....حقیقتا چون کلیه دوستان نام آشنا در سایتهای مشابه هستند...نمیشه اول کار قول بدیم که همیشه اکتیو خواهیم بود...اما امیدوار هستم بتونم به دوستان کمک کنم و از محضرشون کسب فیض کنم.ارادتمند فرهاد
عرض خیرمقدم دارم خدمتتون ،خیلی خوش آمدی ،از دوستان فرابورسی خاطرات شیرین زیادی دارم ،امیدوارم جمع دوستان فرابورس و همینطور دوستانی که از سایر سایتها تشریف آوردند اینجا مجدد دور هم جمع بشند تا بتونیم به کمک هم سود و صمیمیمت رو با هم داشته باشیم.
موفق باشی دوست منسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postبه به سلام منفرد عزیز ،حال شما چطوره ،فکر کنم حدود دوسالی هست که در خدمتتون نبودم ،خیلی خوشحالم که اینجا تشریف دارین و برایتان آرزوی موفق دارم .......
نظر
-
خوب انگاری هر کی اینجا عضو میشه میاد اینجا یه حاضر می زنه
منم راه اندازی این سایت رو به دوستان تبریک می گم واز مدیران سایت تشکر می کنم..............
امیدوارم با امدن اساتید ودوستان دیگر روز به روز بر بار علمی این سایت اضافه بشه..................
جناب اراک بورس از لطف شما هم ممنون .................[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
نظر
-
سلام
سلامی به گرمی دلهای تفتيده از آتش عشق و به گرمی يک اشک سوزان سلامی به سنگينی يک بغض نشکفته و سلامی به زيبايی تولد يک کودک . . .
خوشحالم که مجالی دست داد تا دوباره دست به قلم بشم و زائیده ی ذهنمرو دوباره روی کاغذ نقاشی کنم
امیدوارم باز هم در کنار دوستان بتونیم سودهای رویایی بگیریم
ارادتمند
بابک پناهی
آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/03/03, 19:14.
نظر
-
-
جناب پناهی
درود و خوش آمد خدمت شما
امیدوارم اینجا دیگه از مزدور و هوچی گر خبری نباشه،تا شما و سایر دوستان با آزادی ذهنی کامل دیگران را از لطف وجود خود بهره مند کنید
شاد و سبز باشیدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام به روی ماهت بابک عزیز
تواسمونادنبالت مگشتیم روی زمین پیدات کردیم
به به به به ببین کیییییییییییییییییییییییییی اومده جناب استادبابک پناهی سرورخودم استاد قدم رنجه فرمودیدواقعا خوشحالم
خوب بابک جان خیلی خوشامدی امیدوارم درکنارهم محیطی پرباروپرسودی داشته باشیم.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلامی به گرمی دلهای تفتيده از آتش عشق و به گرمی يک اشک سوزان سلامی به سنگينی يک بغض نشکفته و سلامی به زيبايی تولد يک کودک . . .
خوشحالم که مجالی دست داد تا دوباره دست به قلم بشم و زائیده ی ذهنمرو دوباره روی کاغذ نقاشی کنم
امیدوارم باز هم در کنار دوستان بتونیم سودهای رویایی بگیریم
ارادتمند
بابک پناهی
بنده هم تبریک میگویم بابت ورودتان به جمع دوست داشتنی این تالار.
نظر
نظر