پالايش نفت تبريز ( شبريز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط نیما پست شده است View Post
    مارال صفا:خواهشمند است توضیح دهید.بابالارفتن نرخ ارزچه تاثیر مثبتی روی شبریزمیگذارد.شبریز صادرکننده کدام مشتقات نفت می باشد.تشکر ازشما
    با اجازه خانم صفا
    نیما جان شبریز صادرکننده هیچ گونه مشتقات نفتی نیست اما نفت خام را با95% قیمت فوب خلیج فارس از دولت خریداری و با قیمت فوب مشتقات را میفروشد.پس افزایش نرخ دلار مانند افزایش قیمت نفت ،حاشیه سود شبریز رو بالا میبره....گفتنی است قیمت نفت در بودجه شبریز75 دلار و قیمت دلار 10500ريال در نظر گرفته شده.پیش بینی میشود شبریز از این محل تعدیل بسیار مناسبی اعمال کند.
    :)
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مارال صفا
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 293

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
      با اجازه خانم صفا
      نیما جان شبریز صادرکننده هیچ گونه مشتقات نفتی نیست اما نفت خام را با95% قیمت فوب خلیج فارس از دولت خریداری و با قیمت فوب مشتقات را میفروشد.پس افزایش نرخ دلار مانند افزایش قیمت نفت ،حاشیه سود شبریز رو بالا میبره....گفتنی است قیمت نفت در بودجه شبریز75 دلار و قیمت دلار 10500ريال در نظر گرفته شده.پیش بینی میشود شبریز از این محل تعدیل بسیار مناسبی اعمال کند.
      :)
      بصورت کلی تاثیر نرخ دلار در شبریز را باید زیرکانه بررسی کرد این مطلب را از سهند نقل قول میکنم نمیدونم اینجا عضو هستند یا نه
      هرچی صورتهای مالی تبریز را بالا پایین کردم نتونستم به یک نرخ سود قطعی دست پیدا کنم. همه چیز بستگی به نرخهای فروش و نرخ های تحویل نفت دارد.

ولی انچه مسلم است شرکت حدود 40 میلیارد تومان سود برای سال 90 پیش بینی کرده در حالیکه سود شرکت برای سال 89 حدود 200 میلیارد تومان پیش بینی شده بوده که بعدا تعدیل منفی داده و سود سال 89 هم حدود 40 میلیارد تومان رسیده است.

فقط انچه مسلم است این سود 40 میلیاردی کف سود پالایشگاه است.

الان در بودجه 90 نرخ فروش محصولات را میانگین 9 ماهه اول سال 89 درنظر گرفته که الان نرخ ها خیلی بالاتر است. نرخ دلار هم بالاتر رفته است.

الان شرکت با حدود 1 -2درصد حاشیه سود خالص در حال کار است. اگر این تغییرات قیمت نفت باعث رشد تنها 1 درصد حاشیه سود شرکت شود، ان موقع ای پی اس هر سهم دوبرابر خواهد شد.
      هزینه های انتقال هم که حدود120 میلیارد تومان است و از پارسال به شرکت تحمیل شده ، الان مورد بحث است و احتمال برگشت این هزینه ها هست. چون شرکت پالایش و پخش نفت این هزینه را یکبار از مصرف کننده دارد می گیرد دلیلی ندارد که مجدد از پالایشگاه هم بگیرد.

همانطور که درپیش بینی اولیه ای پی اس سال 89 امده، سود هر سهم شرکت 81 تومان بدون هزینه های حمل بوده است. درصورت برگشت این هزینه یک تعدیل مثبت سنواتی برای سال 89 و همچنین یک تعدیل مثبت وحشتناک که سود شرکت را برای سال 90 به 100 تومان می رساند خواهیم داشت.

با توجه به مطالب بالا ، برای بنده محرز شده که علی رقم علم به افت احتمالی شاخص در طی هفته های اینده، با این سهم طلاگونه بمانم و انتظار بازدهی فراتر از نرمال را برای ان داشته باشم.

نظر

• نیما
        عضو عادی
        • May 2011
        • 52

تشکر ازتوضیحات واضح روشن تون

نظر

• حامد
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1490

بصورت کلی تاثیر نرخ دلار در شبریز را باید زیرکانه بررسی کرد این مطلب را از سهند نقل قول میکنم نمیدونم اینجا عضو هستند یا نه?

نه فكرنميكنم اينجا عضوباشن
          خانم مارال ازمجمع شبريز چه خبر؟
          زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
          اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• مارال صفا
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 293

مجمع فوق العاده هیت مدیره بوده خبر خاصی نبود من شناختی رو کادر جدید ندارم

نظر

• مارال صفا
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 293

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
              من دیتا را بروز کردم شبریز امروز درگیر سقف چنگال بوده از فردا مثبت سهم حکم شکست سقف بالایی را خواهد داشت ضمنا شکست سقف چنگال قیمت سهم را در میان مدت دستخوش تغییراتی خواهد کرد سهم احتمالا 240 270 278 و نهایتا 320 را در میان مدت هدف خواهد گرفت من به روند سهم امیدوارم

شبریز الان صف فروش هست نگرانی نداره البته من شخصا دوست دارم سرو شونه کف بزنه از امروز شاهد تکمیل شونه راست خواهیم بود
              شبریز یکی از سهمهایی بود که با افزایش نرخ دلار رشد کرده بود دلار برای واحدهای صنعتی همان 1050 در بودجه 90 میباشد البته شبریز دلایل رشد خود را خواهد داشت و هیجان منفی امروز را در جو بازار اشاره داشتم

نظر

• نیما
                عضو عادی
                • May 2011
                • 52

سرکارخانم مارال باسلام:خواهشمندم نظرتون رادر مورد راه اندازی بورس نفت وتاثیرش روی پالایشگاهها مخصوصا پالایشگاه تبریزبیان بفرمایید.باتشکر

نظر

• مارال صفا
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 293

در اصل توسط نیما پست شده است View Post
                  سرکارخانم مارال باسلام:خواهشمندم نظرتون رادر مورد راه اندازی بورس نفت وتاثیرش روی پالایشگاهها مخصوصا پالایشگاه تبریزبیان بفرمایید.باتشکر
                  در کوتاه مدت تاثیری ندارد اما در بلند مدت میتواند به عنوان بازاریاب خوبی برای کارتل های نفتی ایران باشد و قیمت محموله ها را مدیریت کند همچنین جذب سرمایه گذاری خارجی به ایران خواه نا خواه خواهد شد و خب فضا هرچه رقابتی تر شود مسلما قیمتها نیز بالاتر خواهد رفت
                  به مرور در کوتاه مدت پی به ای پالایشگاهها را بالا خواهد برد

نظر

• نیما
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 52

ممنون ازتوضیحات واضح روشن تون .سرکارخانم مارال صفا

نظر

• رضا اسدی
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 61

در کوتاه مدت تاثیری ندارد اما در بلند مدت میتواند به عنوان بازاریاب خوبی برای کارتل های نفتی ایران باشد و قیمت محموله ها را مدیریت کند همچنین جذب سرمایه گذاری خارجی به ایران خواه نا خواه خواهد شد و خب فضا هرچه رقابتی تر شود مسلما قیمتها نیز بالاتر خواهد رفت
                      به مرور در کوتاه مدت پی به ای پالایشگاهها را بالا خواهد برد
                      با سلام خدمت مارال عزیز چند نکته ا- تا مادامی که سیاست کشور اینگونه باشد از سرمایه گذار خارجی خبری نخواهد شد سرمایه گذاری نیاز به امنیت و ارامش اقتصادی دارد که متاسفانه...... دومین مورد بازار یاب بودن شاید با تغییر رویه در روابط با کشورهای دیگر این امر محقق شود ولی فعلا در حال حاضر چنین بستری مهیا نیست نمونه بارز فروش نفت به هندوستان بدون تصفیه حساب
                      آخرین ویرایش توسط رضا اسدی؛ 2011/06/14, 22:11. دلیل: ا

نظر

• مارال صفا
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 293

شبریز الان صف فروش هست نگرانی نداره البته من شخصا دوست دارم سرو شونه کف بزنه از امروز شاهد تکمیل شونه راست خواهیم بود
                        شبریز یکی از سهمهایی بود که با افزایش نرخ دلار رشد کرده بود دلار برای واحدهای صنعتی همان 1050 در بودجه 90 میباشد البته شبریز دلایل رشد خود را خواهد داشت و هیجان منفی امروز را در جو بازار اشاره داشتم
                        بیش از 60 درصد سبد من شبریز است اما فردا دوست ندارم صف خرید شود البته شکست سقف چنگال نیز عجله ای نیست من دوست دارم واگرایی مثبت که در اکثر اندیکاتورها بوجود امده بیشتر خود را نشان دهند حتی اگر فرض کنیم فردا نوسانی منفی باشد این پتانسیل بالاتر خواهد رفت در موقع خود در مورد ان بحث میکنیم لذا من شخصا 213 تا 217 را قیمت خوبی میدونم و کلا شناور خرید کنید با دید میان مدت بازدهی خواهید گرقت با اهدافی که نوشته شد استراتزی مشخص کنید
                        شبریز
                        الگو مورد نظر من سرو شانه كف هست
                        بنظر من سهم يك دوره نرول كوتاه مدت و ركود را براي تكميل شانه راست سپري ميكند شبريز يكي از سهام رشدي در اينده با اهداف 240 265 280 320 ميباشد
                        محدوده مورد نظر من 212 تا 216 ميباشد

نظر

• مارال صفا
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 293

واکنش سهم به 216 البته در 2159 البته این پایان نزول نمیتواند باشد میتواند حرکت به سمت سقف چنگال باشد شونه راست احتمالا اخر هفته تکمیل خواهد شد
                          اما خرید در همین محدوده ریسک نداره
                          60 درصد سبد من شبریز است

نظر

• محمود شریعت
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 1358

واکنش سهم به 216 البته در 2159 البته این پایان نزول نمیتواند باشد میتواند حرکت به سمت سقف چنگال باشد شونه راست احتمالا اخر هفته تکمیل خواهد شد
                            اما خرید در همین محدوده ریسک نداره
                            60 درصد سبد من شبریز است
                            جناب صفا
                            نظرتون درباره واگرايي مخفي منفي شبريز چيست؟
                            مجمع تقسيم سودش چه زمانيست؟
                            آيا ميتواند به خاطر مجمع باشد؟
                            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                            [/RIGHT]
                            [/B][/SIZE]

نظر

• مارال صفا
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 293

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                              جناب صفا
                              نظرتون درباره واگرايي مخفي منفي شبريز چيست؟
                              مجمع تقسيم سودش چه زمانيست؟
                              آيا ميتواند به خاطر مجمع باشد؟
                              مجمع که ظاهرا 17 تومان تقسیم میکند
                              من روند را صرفا تکنیکی میبینم شاید بخاطر افت اخیر نفت هنوز انگیزه قوی صعود وجود ندارد این واگرایی منفی که قبلا بود افت نیز رخ داد من واگرایی منفی نمیبینم هیچ واگرایی مثبت نیز دارد میشه رو چارت واگرایی منفی را نشان دهید ممنونم

نظر

• محمود شریعت
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 1358

تقديم به خانم صفا:

تا 206-207 احتمال افت وجود داره. درسته؟

آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/06/18, 14:41.
                                . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                                [/RIGHT]
                                [/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X