بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • baradaran
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 545

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    سلام دوستان پانی هستم از شاگردهای اقای هلالات در مشهد در بورس 24 مطلب میزنم
    امیدوارم منو هم در جمع خودتون پذیرا باشید
    معرفي ميكنم خانم پاني از اعضاء فعال اتاق گفتگوي بورس 24 و از دانشجويان استاد هلالات .
    پاني خانم خوش آمديد .
    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
      در صورت امکان مثالی در این رابطه بزنید...با تشکر
      بکام سر و شانه سقف از جولای تا اکتبر با خط گردن شیبدار
      اگر صدرا سه قلو زد (بنظر من در 234) همان کف کانال فرضی میشود که شما در نظر گرفته اید

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

سلام دوستان
        تکنو تار و فولاد خراسان جهت بررسی.
        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

سلام به همه
          صدرا میتونه یک دوقلو کف باشه، نوسانات فعلی هم میتونه یک پول بک باشه به خط گردن. از طرفی این دو پیووت سقف قبلی مید لاین چنگال صعودی کوتاه مدت هست اگر بر اساس نظریه آلن اندروز نتونه تا خط پایینی چنگال نفوذ کنه، میتونه در صعود بعدی خط میدلاین رو بشکنه و تا خط بالای چنگال پیش بره حتی میتونه اهدافش رو در کوتاه مدت طی کنه. که با توجه به اینکه آر اس آی به هفتاد نفوذ نکرده، این هیجان میتونه در شکست میدلاین خرج بشه، امروز روز تسویه کارگزاریها بود. خیلی از کارگزاریها تلاش کردند با فروش سهامشون بدهیشون رو صاف کنند. احتمالا از فردا بازار بهتر میشه.
          همه پر سود باشید.

آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/16, 01:13. دلیل: افزودن تصویر
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• Alireza.J
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 51

در اصل توسط pani پست شده است View Post
            بکام سر و شانه سقف از جولای تا اکتبر با خط گردن شیبدار
            اگر صدرا سه قلو زد (بنظر من در 234) همان کف کانال فرضی میشود که شما در نظر گرفته اید
            دوست عزیز، در سر و شانه و یا دیگر الگوهای برگشتی، می‏تواند خط گردن شیبدار باشد.

ولی اگر درست به یاد داشته باشم آقای هلالات هم در کلاس تأکید زیاد داشتند که در 2 قلو و 3 قلوی کف (یا سقف)، اوّلین فاکتور یکسانی اندازه‏ی حفره ها (یا قله ها) است. درغیر این صورت نمی‏توان آنها را همسان دانست.
            [SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورس‏بازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 1358

هپكو
              با توجه به افتي كه سهام مذكور داشته و الگوي سروشانه برگشتي كفي كه داره ميسازه به نظر ميرسه براي خريد انتخاب كم ريسكي باشه!
              خط گردن در 80 تومان و هدف الگو محدوده 90 تومان مي باشد كه در ميانه راه رشد محدوده 82 تا 84 تومان از اهميت بالايي برخوردار است. خريد در محدوده 74 تا 80 تومان توصيه مي شود.

. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
              [/RIGHT]
              [/B][/SIZE]

نظر

• mahdi
                عضو جدید
                • Dec 2010
                • 2

با سلام ، سوالي دارم . داده هاي حفاري شمال در برنامه آمي بروكر ثبت نميشود و سيمان غرب با نماد سغرب بنام ب ديده ميشود اما ديگران چون مپنا - آسيا و ... مشكل ندارد. اساتيد ميشود اندكي راهنمايي فرمايند.

نظر

• farhad.fathi
                  کاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 278

در اصل توسط mahdi پست شده است View Post
                  با سلام ، سوالي دارم . داده هاي حفاري شمال در برنامه آمي بروكر ثبت نميشود و سيمان غرب با نماد سغرب بنام ب ديده ميشود اما ديگران چون مپنا - آسيا و ... مشكل ندارد. اساتيد ميشود اندكي راهنمايي فرمايند.
                  وقتي داريد اطلاعات وارد امي بروكر ميكنيد در جدولهاي 10 گانه اي كه در قسمت اول ticker را به fullname تبديل كن
                  yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

دوستان نرم افزار متا استوک رایگان سراغ دارید؟
                    خودم یکی داشتم ولی بعد از یک ماه دیگه سرویس نمیده شارژ میخواد.
                    یه سوال دیگه غیر از متا استوک نرم افزار دیگه ای که نمودار رو بصورت x - o نمایش بده سراغ دارید؟

نظر

• MTZ
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 670

دوستان نظرتون را در رابطه با تحلیل تکنیکال فملی که در سایت بورس نیوز ارایه شده چیست ؟؟
                      لینک تحلیل http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=42391

به نظر من این تحلیل .........

نظر

• esi_mohammadi
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 1105

سلام
                        دوستان به نظر میرسه فولاد خراسان در کف قرار داره
                        واگرایی مثبت مشهود در مکدی و cci و وصغیت هیجان فروشندگی در آر اس آی
                        اساتید نظرشون را اعلام کنند
                        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• s_hashem54
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 322

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                          سلام
                          دوستان به نظر میرسه فولاد خراسان در کف قرار داره
                          واگرایی مثبت مشهود در مکدی و cci و وصغیت هیجان فروشندگی در آر اس آی
                          اساتید نظرشون را اعلام کنند
                          esi جان سلام
                          ابتدا از لطفی که قبلا نسبت به من داشتی سپاسگزارم . فقط لطف کن و دوباره شمارتو برام بزن !!!
                          در مورد فولاد خراسان علی رغم خبرهای خوبی که توش هست بنده به دلیل شناور پایین و احتمال گیر کردن تو این سهم موافق نیستم .
                          شاد و سربلند باشید .
                          ;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

سلام به همه
                            دوستان امیدوارم جناب هاشم خان رو به یاد داشته باشید، اما برای دوستانی که جدید وارد سایت شدند، جناب درودی لیدر تیم نیشابور هستند که در کنار امیر عزیز و سایر دوستان این تیم در این شهر فعالیت دارند و از افتخارات ما در این سایت هستند. ضمنا جناب درودی خودشون از شاغلین در فخاس نیز هستند.
                            هاشم جان آرزوی سلامتی و شادی برات دارم. امیدوارم بتونیم در کنار شما اساتید گرامی به ارتقاء سطح دانش تکنیکالمون کمک کنیم. موفق باشی.
                            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• MTZ
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 670

در اصل توسط mtz پست شده است View Post
                              دوستان نظرتون را در رابطه با تحلیل تکنیکال فملی که در سایت بورس نیوز ارایه شده چیست ؟؟
                              لینک تحلیل http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=42391

به نظر من این تحلیل .........
                              کسی آقای بلخاری نویسنده این تحلیل را میشناسد؟ آیا ایشان از افرا صاحب سبک در تکنیکال هستند؟؟
                              چون به نظر من تحلیل ارایه شده بینهایت سطحی بود و طرف به عامل مهمی همچون rsi کوچکترین توجهی نکرده است!!!!

نظر

• s_hashem54
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 322

حجت عزیز سلام
                                از زحماتی که میکشی سپاسگزارم .
                                درخصوص خصدرا بنده با پول بک به خط بالای چنگال اندروز که از قله 420 ترسیم کرده بودی بیشتر موافقم . چیزی که از صدرا انتظار می رود رشد سریع تا محدوده 300 تومان می باشد . پس از آن گذر از باند مقاومتی 300 – 310 به دلایل زیر قدری زمان بر خواهد بود .
                                1- برخورد مجدد با مید لاین 2- 2/138% فیبو موج قبلی 3- 50% فیبوی بلند مدت 4- مرز روانی 300 5- قرار گرفتن rsi درمحدوده مرز 70 6- احتمال مصادف شدن با مقاومت شاخص .
                                پس از گذر از این مقاومت 335 تومان را که مصادف با 200% فیبو موج قبلی و 8/61% فیبوی بلند مدت می باشد هدف خواهد داشت . احتمال اصلاح در این قیمت تا محدوده 315-320 زیاد می باشد .
                                شاد و سربلند باشید .
                                ;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)

نظر

در حال کار...
                                X