کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
سلام به همه
صدرا میتونه یک دوقلو کف باشه، نوسانات فعلی هم میتونه یک پول بک باشه به خط گردن. از طرفی این دو پیووت سقف قبلی مید لاین چنگال صعودی کوتاه مدت هست اگر بر اساس نظریه آلن اندروز نتونه تا خط پایینی چنگال نفوذ کنه، میتونه در صعود بعدی خط میدلاین رو بشکنه و تا خط بالای چنگال پیش بره حتی میتونه اهدافش رو در کوتاه مدت طی کنه. که با توجه به اینکه آر اس آی به هفتاد نفوذ نکرده، این هیجان میتونه در شکست میدلاین خرج بشه، امروز روز تسویه کارگزاریها بود. خیلی از کارگزاریها تلاش کردند با فروش سهامشون بدهیشون رو صاف کنند. احتمالا از فردا بازار بهتر میشه.
همه پر سود باشید.
آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/16, 01:13.
دلیل: افزودن تصویر
بکام سر و شانه سقف از جولای تا اکتبر با خط گردن شیبدار
اگر صدرا سه قلو زد (بنظر من در 234) همان کف کانال فرضی میشود که شما در نظر گرفته اید
دوست عزیز، در سر و شانه و یا دیگر الگوهای برگشتی، میتواند خط گردن شیبدار باشد.
ولی اگر درست به یاد داشته باشم آقای هلالات هم در کلاس تأکید زیاد داشتند که در 2 قلو و 3 قلوی کف (یا سقف)، اوّلین فاکتور یکسانی اندازهی حفره ها (یا قله ها) است. درغیر این صورت نمیتوان آنها را همسان دانست.
[SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورسبازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]
هپكو
با توجه به افتي كه سهام مذكور داشته و الگوي سروشانه برگشتي كفي كه داره ميسازه به نظر ميرسه براي خريد انتخاب كم ريسكي باشه!
خط گردن در 80 تومان و هدف الگو محدوده 90 تومان مي باشد كه در ميانه راه رشد محدوده 82 تا 84 تومان از اهميت بالايي برخوردار است. خريد در محدوده 74 تا 80 تومان توصيه مي شود.
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
با سلام ، سوالي دارم . داده هاي حفاري شمال در برنامه آمي بروكر ثبت نميشود و سيمان غرب با نماد سغرب بنام ب ديده ميشود اما ديگران چون مپنا - آسيا و ... مشكل ندارد. اساتيد ميشود اندكي راهنمايي فرمايند.
با سلام ، سوالي دارم . داده هاي حفاري شمال در برنامه آمي بروكر ثبت نميشود و سيمان غرب با نماد سغرب بنام ب ديده ميشود اما ديگران چون مپنا - آسيا و ... مشكل ندارد. اساتيد ميشود اندكي راهنمايي فرمايند.
وقتي داريد اطلاعات وارد امي بروكر ميكنيد در جدولهاي 10 گانه اي كه در قسمت اول ticker را به fullname تبديل كن
دوستان نرم افزار متا استوک رایگان سراغ دارید؟
خودم یکی داشتم ولی بعد از یک ماه دیگه سرویس نمیده شارژ میخواد.
یه سوال دیگه غیر از متا استوک نرم افزار دیگه ای که نمودار رو بصورت x - o نمایش بده سراغ دارید؟
سلام
دوستان به نظر میرسه فولاد خراسان در کف قرار داره
واگرایی مثبت مشهود در مکدی و cci و وصغیت هیجان فروشندگی در آر اس آی
اساتید نظرشون را اعلام کنند
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
سلام
دوستان به نظر میرسه فولاد خراسان در کف قرار داره
واگرایی مثبت مشهود در مکدی و cci و وصغیت هیجان فروشندگی در آر اس آی
اساتید نظرشون را اعلام کنند
esi جان سلام
ابتدا از لطفی که قبلا نسبت به من داشتی سپاسگزارم . فقط لطف کن و دوباره شمارتو برام بزن !!!
در مورد فولاد خراسان علی رغم خبرهای خوبی که توش هست بنده به دلیل شناور پایین و احتمال گیر کردن تو این سهم موافق نیستم .
شاد و سربلند باشید .
;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
سلام به همه
دوستان امیدوارم جناب هاشم خان رو به یاد داشته باشید، اما برای دوستانی که جدید وارد سایت شدند، جناب درودی لیدر تیم نیشابور هستند که در کنار امیر عزیز و سایر دوستان این تیم در این شهر فعالیت دارند و از افتخارات ما در این سایت هستند. ضمنا جناب درودی خودشون از شاغلین در فخاس نیز هستند.
هاشم جان آرزوی سلامتی و شادی برات دارم. امیدوارم بتونیم در کنار شما اساتید گرامی به ارتقاء سطح دانش تکنیکالمون کمک کنیم. موفق باشی.
کسی آقای بلخاری نویسنده این تحلیل را میشناسد؟ آیا ایشان از افرا صاحب سبک در تکنیکال هستند؟؟
چون به نظر من تحلیل ارایه شده بینهایت سطحی بود و طرف به عامل مهمی همچون rsi کوچکترین توجهی نکرده است!!!!
حجت عزیز سلام
از زحماتی که میکشی سپاسگزارم .
درخصوص خصدرا بنده با پول بک به خط بالای چنگال اندروز که از قله 420 ترسیم کرده بودی بیشتر موافقم . چیزی که از صدرا انتظار می رود رشد سریع تا محدوده 300 تومان می باشد . پس از آن گذر از باند مقاومتی 300 – 310 به دلایل زیر قدری زمان بر خواهد بود .
1- برخورد مجدد با مید لاین 2- 2/138% فیبو موج قبلی 3- 50% فیبوی بلند مدت 4- مرز روانی 300 5- قرار گرفتن rsi درمحدوده مرز 70 6- احتمال مصادف شدن با مقاومت شاخص .
پس از گذر از این مقاومت 335 تومان را که مصادف با 200% فیبو موج قبلی و 8/61% فیبوی بلند مدت می باشد هدف خواهد داشت . احتمال اصلاح در این قیمت تا محدوده 315-320 زیاد می باشد .
شاد و سربلند باشید .
;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر