بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

سلام جناب پانی، خیر مقدم عرض میکنم. انشاءالله بتونیم از نظرات شما برای ارتقاء سطح دانش تکنیکال در سایت استفاده کنیم. در خصوص صدرا بنده هم با نظر شما موافقم.
    پر سود باشید.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• MTZ
      Banned
      • Aug 2025
      • 670

در مورد صدرا دوستان بهتر به الگو سروشانه سقف کوچکی که در حال شکل گیری است توجه کنند که ممکن است به افت تا محدوده 250 تومان منجر شود

نظر

• MTZ
        Banned
        • Aug 2025
        • 670

تعدیل نمودار ... آری یا خیر ؟؟؟؟؟؟

حتما همه اساتید می دانند چارتیست ها هنوز در این نکته که آیا باید نمودار را تعدیل کرد یا خیر با هم مشکل دارند و اساسا هرکس روش مخصوص خود دارد.به عنوان مثال نادر علی از نمودار تعدیل شده و آقای هلالات از نمودار تعدیل نشده استفاده میکنند.

برای بررسی این موضع بهتر است از روش آزمون خطا استفاده کنیم..به عنوان مثال رتکو بعد ار افزایش سرمایه در نمودار تعدیل شده سقف بود اما در نمودار تعدیل نشده کف بود...در آن موفع با توجه به جو منفی بسیار شدید بازار و ریزش شاخص رتکو نیز مانند همه بازار افت کرد و عملا شانس آزمون و خطا را گزفت.
        حال این بار اگز نمودار رپارس را مشاهده کنید متوجه میشوید در تعدیل شده سقف و در تعدیل نشده کف میباشد!!!!!! سقف یا کف؟؟؟ مسئله این است!!!!

نظر

• alighorbani
          عضو جدید
          • Dec 2010
          • 6

با سلام
          به نظر من فاراک در حال ساختن سر و شانه سقف است تا در اینده سه قلوی کف بسازه برای شروع موج 5
          نظر شما چیست؟

نظر

• Alireza.J
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 51

تازه‏هاي نشر: راهنماي كامل معاملات روزانه

كتاب راهنماي كامل معاملات روزانه نوشته ماركوس هايتكوتر و ترجمه مژگان صفري، تازه‏ترين اثر منتشر شده از سوي نشر چالش در زمينه بازار سرمايه است.

مولف در پيش‏‎گفتار كتاب حاضر گفته است: «شما اين كتاب را انتخاب كرده‏ايد چون به‏طور جدي ميخواهيد كه يك معامله‏گر روزانه موفق باشيد و اين دقيقا همان چيزي است كه با مطالعه اين كتاب، شما خواهيد آموخت كه چگونه انجامش دهيد.»

وي به خوانندگان اطمينان داده است كه با يك روش كاملا كاربردي همه مفاهيم بورس را ارائه ميكند و به آنها كمك خواهد كرد كه همان معامله‏گري شوند كه ميخواهند. اين كتاب در سه بخش اصول معاملات روزانه، استراتژي معاملاتي شما و رازهاي موفقيت در معاملات روزانه نگاشته شده است. «راهنماي كامل معاملات روزانه» توسط نشر چالش (66414610) و در تيراژ 1500 نسخه منتشر شده است.

لینک خبر
            [SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورس‏بازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• Alireza.J
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 51

دوستی می‏گفت صدرا دو قلوی کف داره، دوست دیگری نیز نوشتند امکان ساخت سه قلوی کف در 234 تومان هست.

سوال من این است که آیا اصلاً می‏توان سه کف 200 - 220 و 234 را همسان فرض کرد؟
              و کلاً در تشخیص این الگوها تا چه حد مجاز به انعطاف هستیم؟
              [SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورس‏بازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

اقای علیرضا امکانش هست تو نمودارها خیلی دیدم سر و شانه ها و چند قلوهایی که خط گردن افقی نیست و شیبدار است مثل صدرا که در حال حاضر دو قلویی است با نک لاین شیبدار و شاید 3 قلو زد

نظر

• MTZ
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 670

در اصل توسط Alireza.J پست شده است View Post
                  دوستی می‏گفت صدرا دو قلوی کف داره، دوست دیگری نیز نوشتند امکان ساخت سه قلوی کف در 234 تومان هست.

سوال من این است که آیا اصلاً می‏توان سه کف 200 - 220 و 234 را همسان فرض کرد؟
                  و کلاً در تشخیص این الگوها تا چه حد مجاز به انعطاف هستیم؟
                  به نظر من هم این الگو 2 قلو یا 3 قلو نیست و نمی تونه باشه..شابد بشه این نوسانات را در قالب یک کانال صعودی دانست

نظر

• shenagar
                    عضو جدید
                    • Jan 2011
                    • 16

اگه امکان داره یکی از اساتید روی نمودار بیمه البرز درباره وضعیت این سهم و همگروهی هایش قدری توضیح دهد
                    با تشکر

نظر

• mohseni1353
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1010

یک سوال داشتم من کارگزارم رضوی هست بدون هماهنگی با من و بدون order من یک سهمم امروز فروخته البته من بهش از سه شنبه پیش بدهکار بودم 3 میلیون میخوام بدونم اینکارش قانونی هست اگر نیست من به کی شکایت کنم اگر ممکنه راهنمایی سریع که فردا برم پیگیری با تشکر ارادت

نظر

• صبور
                        عضو جدید
                        • Nov 2010
                        • 16

هدف 240توماني فاراك به زودي فتح خواهد شد

نظر

• MTZ
                          Banned
                          • Aug 2025
                          • 670

در اصل توسط shenagar پست شده است View Post
                          اگه امکان داره یکی از اساتید روی نمودار بیمه البرز درباره وضعیت این سهم و همگروهی هایش قدری توضیح دهد
                          با تشکر
                          در حال حاضر در محدوده کف است و با توجه به واگرایی در rsi هر آن ممکن است حرککت کند
                          بیمه پارسیان نیز در حال ساخت 3 قلو کف میباشد

نظر

• MTZ
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 670

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                            اقای علیرضا امکانش هست تو نمودارها خیلی دیدم سر و شانه ها و چند قلوهایی که خط گردن افقی نیست و شیبدار است مثل صدرا که در حال حاضر دو قلویی است با نک لاین شیبدار و شاید 3 قلو زد
                            در صورت امکان مثالی در این رابطه بزنید...با تشکر

نظر

• MTZ
                              Banned
                              • Aug 2025
                              • 670

دوستان فردا کاذر در 100 تومان به خط روند صعودی میان مدت --بسته شدن گپ-باند مقاومتی قبلی قیمت (که در حال حاضر میشه باند حمایتی) برخورد میکنه..همچنین واگرایی مثبت در rsi--macd

نظر

• baradaran
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 545

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                                سلام دوست گرامی
                                در حال رایزنی هستیم، در صورت قطعی شدن محل اطلاع رسانی خواهیم کرد.
                                سلام اين هفته به دعوت جناب جعفري رفتم ولي متاسفانه ديگر دوستان تشريف نداشتن با استاد هلالت صحبت كرديم قرار شد با برنا انديشه هماهنگ كنن اگه تصميم گرفته شده خبر رو اعلام كنن .
                                البته من يه پيشنهاد هم به جناب هلالات دادم كه در صورت امكان كلاس تكنيكال پيشرفته با ظرفيت حداكثر 20 نفر برگزار بشه و البته هزينه هم پرداخت كنيم ايشون موافق بود . نظر دوستان چيه؟ با دوره تكنيكال پيشرفته موافقيد ؟
                                دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

در حال کار...
                                X