ورود موافقین ممنوع

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Jul 2025
    • 3256

منم مخالفم
    موضوع اصلا این نیست
    این اون چیزیه که دوست دارن من و شما فکر کنیم
    ما ملت مصامحه کاریم
    وقتی میگن بنزین میشه 1000 بعد اعلام میکنند 700 کلی خوشحال میشیم
    وقتی میگن یارانه هر فرد 25 تومنه بعد 40 تومن واریز میکنند کلی خوشحال میشیم
    جالبه ما ملتی هستیم که اگر از یک سوراخ 10 بار گزیده شویم باز هم دست در همان رخنه میکنیم و باز هم گزیده می شویم
    در این جا بحث اینه
    نمیشه خلاف جریان رودخانه شنا کرد
    وقتی ارز باید گرون بشه هزار واسطه و دلیل وجود داره
    بهمنی و دار و دسته بهمنی به هیچ طریقی نمیتونند پایینش بیارن
    نه توانشو دارند و نه تمایلشو
    همش بازیه سیاسیت
    اونه که پدر و مادر نداره

مصلحی رفت چرا رفت؟
    ارز 1170 اعلام شده چرا اعلام شده؟
    ارز 1130 شده چرا شده؟
    اصلا کسی دیده این 1130 را به تعداد بشه خرید؟
    نه اینها همه ابی بر گوشه ای از التهاب مملکت است

یه استادی داشتم میگفت
    سوالت رو جوری بپرس که شنونده جوابی جز جوابی که تو دوست داری بشنوی را نتونه بهت بده
    حالا شده مملکت ما
    ولایت فقیه
    مجلس
    دولت
    مصلحی
    بهمنی
    انتخابات امسال
    مشایی
    اینارو بگذارید کنار هم به همون چیزی میرسید که اونا دوست دارند برسید

نظر

• مصطفا سیمایی
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 68

اول. با اینکه عنوان تاپیک با زیرکی و ترفندی ژورنالیستی انتخاب شده و باعث جذب مخاطب می شود ولی باید اظهار مخالفت کنم چون بیان دیدگاه ها صرفا در جهت مخالفت، بیشتر به درد مجادله و مشاجره می خورد و نه بحث و گفتگو، در ضمن به احتمال زیاد باعث می شود طرفین قبل از ورود به بحث موضع گیری نمایند.

دوم. خانم بوف کور (که اسم اصلی شان به خاطرم نیامد) علیرغم تجربه در امور اقتصادی و اطلاعات مربوطه، آمار و دلایلی را اعلام نمودند که باعث تعجب بنده به عنوان کمترین فرد اقتصادی فروم شد!

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
      ایران روزی 4 میلیون بشکه نفت صادر می کند
      غلامرضا غریبی، مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی با اعلام اینکه با وجود افزایش تحریمهای بین المللی علیه صنعت نفت اما میزان صادرات نفت خام کشور از سال گذشته تاکنون افزایش یافته است، تصریح کرد: از ابتدای سالجاری هم میزان صدور نفت کمی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

این مقام مسئول میزان صادرات نفت ایران را به طور متوسط روزانه بیش از دو میلیون بشکه عنوان کرد.
      منبع: خبرگزاری مهر - 17 خرداد 90

میزان صادرات نفت خام ایران در سه ماهه نخست سالجاری میلادی به اتحادیه اروپا و ژاپن به ترتیب 1.3 و 42 درصد کاهش یافته و حتی جایگاه نفت ایران در بازار اروپا از پنجم به هشتم تنزل پیدا کرده است.
      منبع: تابناک - 17 خرداد 90

اعلام آماری که تقریبا دو برابر آمار رسمی و حقیقی است!

1- در مورد نبود ارز باهاتون مخالفم و دلایلم رو هم عرض کردم
      ...
      میزان ارزی که در بازار ازاد ما وجود دارد رقمی حدود 2 تا 4 میلیارد دلار است
      رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه به طور میانگین و برای کاهش بهای ارز، هفته ای یک و نیم میلیارد دلار ارز به بازار تزریق میشود، خبر داد: ممکن است برای کنترل بیشتر قیمتها 4.5 میلیارد دلار ارز را در یک هفته وارد بازار کنیم ... بهمنی درباره میزان ذخایر ارزی کشور، آن را خوب خواند و گفت: به عنوان نمونه، موجودی صندوق توسعه ملی که 20 درصد مازاد درآمد نفتی در آن می آید، اکنون نزدیک به 20 میلیارد دلار است.
      منبع: تابناک - 24 خرداد 90

به نظر شما معقول است که برای کنترل بازار ارز، موجودی کل بازار را در یک هفته دو برابر کرد؟
      اگر چنین اتفاقی بیافتد، کل صندوق ذخیره ارزی برای چند هفته کفاف می دهد؟
      به نظر شما مدیر سیستم بانکی کشوری که موجودی چنین نهاد مهمی را خوب توصیف کند، چگونه مدیری است؟

امریکا برای جنگ و حمله به ما نیازی به بهانه ندارد ...
      امریکا اگر به ما حمله نمی کنه برای اینه که می دونه شکست می خوره ...
      هیچ می دونستید در دوران ریاست جمهوری اقای خاتمی که ما سر تعظیم در مقابل اینها فرود اوردیم برای محدودیت ساخت موشک زمین به زمین گذاشته بودند و اجازه نداشتیم بیشتر از شهاب 3 تولید کنیم ؟ ...
      با سر تعظیم فرود اوردن در مقابل امریکا و ....اشتباه بگیرم
      اونا همیشه دشمن ما بوده اند و خواهند بود ...
      در مورد تبدیل سایر ارزها به طلا و تبدیل طلا به ارز چون نمونه تجربیشو دیدم جناب سقراط خدمتتون عرض می کنم که صد در صد امکان پذیره
      خواهر من، دشمن تراشی و دشمن هراسی، حربه ای است که تمامی دولتها دستاویز سرپوش گذاردن بر سیاستهای خود دارند، ما از ترس آمریکا (دشمن) به چین و روسیه پناه برده ایم! من بسیار متاسفم برای دوستان و همسالانم که هنوز بیایند و اینگونه استدلال کنند!

صحبت از دولت خاتمی و سر تعظیم کرده اید، اگر جسارت نیست می توانم سنتان را بپرسم و بدانم چقدر از دولت ایشان و اتفاقاتی که در ارتباط با روابط خارجی افتاد، اطلاعات دارید؟

در مورد تبدیل ارز و طلا، بسیار مشتاقم که راه حل عملی و عینی مربوطه را بشنوم.

این سایت بورسی است و سیاسی نیست، موضوعاتی هم که مطرح کردید، بعضا به سیاست مربوط است و جایش اینجا نیست، فقط خواستم تلنگری باشد و نه ورود به مباحثه، ترجیحا مایل به شنیدن پاسخ هایتان در موضوعات اقتصادی و بورسی هستم.

آخرین ویرایش توسط مصطفا سیمایی؛ 2011/06/18, 05:31.
      روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد

نظر

• مصطفا سیمایی
        عضو عادی
        • Dec 2010
        • 68

خواندن این خبر که مربوط به حدود چهار سال پیش است، خالی از لطف نیست:

برنامه صادرات نفت خام ایران تا سال 1403 اعلام شد

آخرین آمار منتشره از سوی برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران حاکی است این شرکت متوسط تولید روزانه نفت خام خود را از 4 میلیون و 12 هزار بشکه در سال 84 به 4 میلیون و 379 هزار بشکه در روز در پایان برنامه چهارم خواهد رساند.

اما نکته قابل توجه این است که متوسط تولید نفت خام ایران در سال های 93 و 98 به اوج خود یعنی 5 میلیون و 316 هزار بشکه در روز و 5 میلیون و 85 هزار بشکه در روز افزایش می یابد اما از این پس ، میزان تولید نفت خام کشورروند نزولی طی کرده و در سال 1403 به یکباره به 4 میلیون و 233 هزار بشکه در روز کاهش می یابد. ... (!)

منبع: سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

پ ن: خواستم در پرانتز بنویسم زرشک، حیا کردم.

نظر

• مصطفا سیمایی
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 68

در اصل توسط Simaei پست شده است View Post
          غلامرضا غریبی، مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی با اعلام اینکه با وجود افزایش تحریمهای بین المللی علیه صنعت نفت اما میزان صادرات نفت خام کشور از سال گذشته تاکنون افزایش یافته است، تصریح کرد: از ابتدای سالجاری هم میزان صدور نفت کمی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

این مقام مسئول میزان صادرات نفت ایران را به طور متوسط روزانه بیش از دو میلیون بشکه عنوان کرد.
          منبع: خبرگزاری مهر - 17 خرداد 90

[/B]
          [/COLOR]
          این در حالی است که بیش از یک سوم این مقدار هم به چین و هند به ترتیب به میزان 460 هزار و 400 هزار بشکه صادر می شود که با چین مشکل تبدیل ارز را داریم و هند هم تا کنون بیش از دومیلیارد دلار بدهی معوق و معلق!
          منبع: خبر آنلاین - 11 خرداد 90

که البته هر دو تحت فشار شدید آمریکا برای قطع رابطه و می دانیم که هر دو کشور منافعشان را بر ما ترجیح خواهند داد.

راستی کدام کشور بود که به جای پول نفتمان می خواست پشم گوسفند بدهد؟!

نظر

• بوف کور
            Banned
            • Jul 2025
            • 1422

از آنجایی که پیش زمینۀ فکری لازم را بیان نکردم، برداشتی در ذهن شما ایجاد شد، که هدف من آن نبود؛ جنگی که من از آن صحبت میکنم، نزاع و تلاش مشروعی است که تمام کشورها در یک نظام لیبرال جهانی برای به دست آوردن اهداف خود میکنند. میپذیرم که «سر تعظیم فرود آوردن» تعبیر خوبی نبود، که من به کار بردم؛ اما اگر یک حکومت در تلاش برای بقای خود عینیتهای واقعی داخلی را انکار کرد و به جای آن ذهنیتهای خارجی را به واقعیتهایی عینی تبدیل کرد؛ یعنی اگر بدبختی داخلی را انکار کرد و رقبای خارجی را به دشمن تبدیل کرد؛ هرگز دلیل نمیشود، ما در نارضایتی روانی خود فراموش کنیم، که ما در یک جهان مبتنی بر رقابت زندگی میکنیم. صد در صد با شما موافقم که دشمنتراشی غلط است و نوعی خودسوزی سیاسی است و فرصتسوزی اقتصادی. بهتر است آمریکا را «آمریکا» ببینیم؛ نه از آن به عنوان مترسک استفاده کنیم و نه دوست. کاری که تمام کشورهای جهان در قبال یکدیگر انجام میدهنـد. فراموش نکنیم که کل پروندۀ هسته ای برای «مهار» ایران بود، بازیای که ما آن را نفهمیدیم، و متأسفانه هنوز داریم بابت آن هزینه میدهیم و البته در این شش سال به شکل احمقانه هزینه دادهایم. نگرش دورۀ خاتمی نگرش درستی بود: «مبتنی بر هزینه ندادن». اما هر هزینه ندادنی دلیل بر مؤفقیت نیست. دولت و گروه مذاکره کنندۀ دورۀ خاتمی فهمیده بود، که همۀ اینها بازی است، برای تضعیف ایران. ولی متأسفانه در طرف مقابل جناحی بر سر کار بود، که از هر گونه «مفاهمه» و «امتیازدهی» اجتناب میکرد. هدف آنها این بود، که یک «عراق» دیگر را در آبنمک بخوابانند. ما نباید جناح راست افراطی حزب جمهوریخواه را فراموش کنیم.
            در مورد تولیـد نفت، کاملاً درست فرموید، من رقم تولیـد را به جای رقم صادرات آوردم، حق با شماست؛ تنها این را خدمتتون عرض کنم، که تولیـد نفت در داخل یعنی بینیازی نسبت به واردات، عدم واردات نفت به معنای این است که ارز از کشور خارج نمیشود. یعنی نفت به میزان 2 میلیون بشکه به طور مستقیم برای ما ارز آوری دارد، و بهمیزان 2 میلیون بشکه بهصورت غیرمستقیم.
            و نکتۀ سوم اینکه متأسفانه در یک مورد بهتر است، سکوت کنیم، آن هم در زمانی که دولتمردان و مسئولین کشورمان حرفی میزنند؛ آنقدر گفتۀ آنها مبتنی بر ملاحظات است (نگفتم دروغ!)، که معلوم نیست چقدر با واقعیت نسبت دارد.
            و آخر سپاس از مشارکت شما در بحث؛ البته برخی تک جمله های شما کمی سویۀ تخریبی نسبت به بنده داشت، که شاید گفتن آنها لزومی نداشت. کلام شما آنقدر گیرا و دقیق بود، که واقعاً نیازی به آن تکجمله ها نبود.
            آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/06/18, 13:00.

نظر

• امپراتور7
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 1043

از آنجایی که پیش زمینۀ فکری لازم را بیان نکردم، برداشتی در ذهن شما ایجاد شد، که هدف من آن نبود؛ جنگی که من از آن صحبت میکنم، نزاع و تلاش مشروعی است که تمام کشورها در یک نظام لیبرال جهانی برای به دست آوردن اهداف خود میکنند. میپذیرم که «سر تعظیم فرود آوردن» تعبیر خوبی نبود، که من به کار بردم؛ اما اگر یک حکومت در تلاش برای بقای خود عینیتهای واقعی داخلی را انکار کرد و به جای آن ذهنیتهای خارجی را به واقعیتهایی عینی تبدیل کرد؛ یعنی اگر بدبختی داخلی را انکار کرد و رقبای خارجی را به دشمن تبدیل کرد؛ هرگز دلیل نمیشود، ما در نارضایتی روانی خود فراموش کنیم، که ما در یک جهان مبتنی بر رقابت زندگی میکنیم. صد در صد با شما موافقم که دشمنتراشی غلط است و نوعی خودسوزی سیاسی است و فرصتسوزی اقتصادی. بهتر است آمریکا را «آمریکا» ببینیم؛ نه از آن به عنوان مترسک استفاده کنیم و نه دوست. کاری که تمام کشورهای جهان در قبال یکدیگر انجام میدهنـد. فراموش نکنیم که کل پروندۀ هسته ای برای «مهار» ایران بود، بازیای که ما آن را نفهمیدیم، و متأسفانه هنوز داریم بابت آن هزینه میدهیم و البته در این شش سال به شکل احمقانه هزینه دادهایم. نگرش دورۀ خاتمی نگرش درستی بود: «مبتنی بر هزینه ندادن». اما هر هزینه ندادنی دلیل بر مؤفقیت نیست. دولت و گروه مذاکره کنندۀ دورۀ خاتمی فهمیده بود، که همۀ اینها بازی است، برای تضعیف ایران. ولی متأسفانه در طرف مقابل جناحی بر سر کار بود، که از هر گونه «مفاهمه» و «امتیازدهی» اجتناب میکرد. هدف آنها این بود، که یک «عراق» دیگر را در آبنمک بخوابانند. ما نباید جناح راست افراطی حزب جمهوریخواه را فراموش کنیم.
              در مورد تولیـد نفت، کاملاً درست فرموید، من رقم تولیـد را به جای رقم صادرات آوردم، حق با شماست؛ تنها این را خدمتتون عرض کنم، که تولیـد نفت در داخل یعنی بینیازی نسبت به واردات، عدم واردات نفت به معنای این است که ارز از کشور خارج نمیشود. یعنی نفت به میزان 2 میلیون بشکه به طور مستقیم برای ما ارز آوری دارد، و بهمیزان 2 میلیون بشکه بهصورت غیرمستقیم.
              و نکتۀ سوم اینکه متأسفانه در یک مورد بهتر است، سکوت کنیم، آن هم در زمانی که دولتمردان و مسئولین کشورمان حرفی میزنند؛ آنقدر گفتۀ آنها مبتنی بر ملاحظات است (نگفتم دروغ!)، که معلوم نیست چقدر با واقعیت نسبت دارد.
              و آخر سپاس از مشارکت شما در بحث؛ البته برخی تک جمله های شما کمی سویۀ تخریبی نسبت به بنده داشت، که شاید گفتن آنها لزومی نداشت. کلام شما آنقدر گیرا و دقیق بود، که واقعاً نیازی به آن تکجمله ها نبود.
              ممنون زهره جان
              دوستان کاراگاه به یه نکته مشترک بین این متن و امضا زهره باید پی ببرن هرکی بگه جایزه داره
              به جان خودت بیفت!
              خودت خودت را بساز!
              وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• مصطفا سیمایی
                عضو عادی
                • Dec 2010
                • 68

البته برخی تک جمله های شما کمی سویۀ تخریبی نسبت به بنده داشت
                قصد بی احترامی نداشتم. من با دیدن پست های غیر بورسی، امضا و عکس آواتارتان نمی توانم با شما غریبه باشم، تمام حرفهایم را هم بگذارید به حساب گلایه های یک دوست که از دوستانش کم توقعی اش شده.

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 3256

دوستان مراقب باشید سایت بورکس برای تنش های سیاسی فیلتر شد

نظر

• بوف کور
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 1422

خب با گذشت یک هفته الی ده روز از بحث انجام شده می بینیم که دلار تقریبا به نرخ قبلی خودش بازگشت و همونطوری که پیش بینی می شد دامی که خیلی ها رو اسیر خودشون کرد
                    و با خیلی از دوستان که صحبت می کنم از خرید ارز و سهم هایی که در اون روزها بعلت افزایش قیمت ارز خریده بودند ضرر کردند
                    اخباری از کاهش نرخ ارز تا 1000 و حتی کمتر هم می اید ؛ اگر موافق باشید در مورد این موضوع صحبت کنیم
                    ایا این اخبار صحت داره و یا باز هم انچیزی است که می خواهند باور کنیم ؟
                    در واقع تصمیم دارند که ارزش پولمونو بالا ببرند
                    باید ببینم که ایا این کار منافعی برای کشور دارد که برای انجامش مصر باشند یا خیر ؟
                    خوشحال می شم دوستان توی بحث شرکت کنند

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

خب با گذشت یک هفته الی ده روز از بحث انجام شده می بینیم که دلار تقریبا به نرخ قبلی خودش بازگشت و همونطوری که پیش بینی می شد دامی که خیلی ها رو اسیر خودشون کرد
                      و با خیلی از دوستان که صحبت می کنم از خرید ارز و سهم هایی که در اون روزها بعلت افزایش قیمت ارز خریده بودند ضرر کردند
                      اخباری از کاهش نرخ ارز تا 1000 و حتی کمتر هم می اید ؛ اگر موافق باشید در مورد این موضوع صحبت کنیم
                      ایا این اخبار صحت داره و یا باز هم انچیزی است که می خواهند باور کنیم ؟
                      در واقع تصمیم دارند که ارزش پولمونو بالا ببرند
                      باید ببینم که ایا این کار منافعی برای کشور دارد که برای انجامش مصر باشند یا خیر ؟
                      خوشحال می شم دوستان توی بحث شرکت کنند
                      زهره جان به نظر من دوستانی که ارز خرید کردن مثل سهم میتونن با خرید در قیمت هایی پایین میانگین خودشو نو بیارن پایین ... وقتی شخارک ارزش ذاتی 2200 تومنی رو یدک میشکه یا شیران 2000 تومن و همینطور ونیکی و ....این به این معنی نیست که با کمی افت قیمتی اون قیمت ها رو لمس نکنن و اونقدر ارزش نداشته باشن ....وقتی وصنا مدتها کسی تو محدوده 190 تا 200 دست و پا میزد بهش نگاه نمیکردن بالاخره داره به ارزش خودش که 240 تا 250 تومنه نزدیک میشه....هر چقدر بخوان جلوی رشد دلار و ارز رو بگیرن باز هم ارز های شاخص به قیمت خودش میرسن...
                      این نظر شخصی منه
                      شنیده های من از بخش های مختلف نشون از کمبود ذخایر ارزی داره ...شاید اشتباه کنم
                      من فکر میکنم باز هم دلار و ارزهای شاخص روند رو به رشد پیدا میکنن... و سهمای وابسته به اونا باید مانیتور بشن
                      به شخصه دنبال این هستم که سرمایه ناچیز خودمو
                      یا به دلار یا طلا(فیزیکی) یا زمین تبدیل کنم چون فاصله چند ده متری خودمو غبارآلود میبینم !!!
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بوف کور
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 1422

بازی گروه دولت بدترین بازی برای ملته
                        به این بازی می گن بازی زمین سوخته
                        مثال می زنم : وقتی کشوری به کشوری حمله می کنه و یه قسمتشو می گیره اگر بتونه جنگ و ببره و بقیه رو هم بگیره که هیچ اما اگر احساس کنه که امیدی به پیروزی نیست و بخواد عقب نشینی کنه همین بازی زمین سوخته رو اجرا می کنه و می یاد قسمت هایی رو که گرفته با خاک یکسان می کنه و چیزی ازش باقی نمی زاره
                        در هر صورت توی این بازی تنها کسانی که ضربه های سختی می خوردند مردم هستند ؛ همین مردمی که خیلی چیز ها رو خیلی زودتر فهمیدند
                        وقتی یه مدیر مملکت می یاد توی یک روز سه بار تو رسانه ملی صحبت می کنه و هر سه بار جمله هایی می گه که بار نظر اولش صد در صد تضاد داره وقتی یکی اول هفته معاون مهم ترین ارگان کشور می شه و اخر هفته به جرم فساد اقتصادی دستگیر می شه و وووو مردم چطور می تونند به سرمایگذاری اعتماد داشته باشند ؟ و البته حق دارند که با این همه ضرر در صف های فروش قرار بگیرند
                        بلاد کفــــــــــــــــــــــر ( البته از نظر ما و البته ...) موفقند برای این که برنامه ریزی دارند و نیمه شب یه طرح به ذهنشون نمی رسه و صبح اجرائیش نمی کنند
                        در هر صورت تحقق این جمله معروف ان رو داریم می بینیم :
                        ما کردیم شد ؛ شما هم بکنید می شود
                        همیشه فکر می کردم اینا چی کار کردند که شد ؟ و حالا می فهمم منظور چه کاری بوده

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

کسی از بوف کور عزیز خبری نداره؟؟؟؟:-/

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                            کسی از بوف کور عزیز خبری نداره؟؟؟؟:-/
                            سلام
                            منم 2 هفته از ایشان بی خبر بودم و خیلی نگران تا دیروز.زهره عزیز قدری کسالت دارند و از انجاییکه براشون استراحت مطلق تجویز شده خونوادشون اجازه نمیدن زهره جان فعلا با کسی در تماس باشند تا به لطف خدا مجددا سلامتیشونو بدست بیارند .به من هم گفتند از طرف ایشون از همه دوستان عزیزی که تو این چند هفته لطف داشتند و جویای احوالشون بودند تشکر کنم و به همگی سلام برسونم.

التماس دعا

نظر

• ناهید
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 1419

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                              سلام
                              منم 2 هفته از ایشان بی خبر بودم و خیلی نگران تا دیروز.زهره عزیز قدری کسالت دارند و از انجاییکه براشون استراحت مطلق تجویز شده خونوادشون اجازه نمیدن زهره جان فعلا با کسی در تماس باشند تا به لطف خدا مجددا سلامتیشونو بدست بیارند .به من هم گفتند از طرف ایشون از همه دوستان عزیزی که تو این چند هفته لطف داشتند و جویای احوالشون بودند تشکر کنم و به همگی سلام برسونم.

التماس دعا
                              پاني عزيز خيلي ناراحت شدم اميدوارم هرچه زودتر بهبودي حاصل بشه و به جمع ما برگردن حتما" سلام مارو بهشون برسون و بگو تنها كاري كه ميتونيم براش بكنيم دعاست
                              حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                              خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                              خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• meysam
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 147

انشاا.. هر چه زود تر زهره خانم سلامتی شون را به دست بیارند و جمع دوستان خوب این سایت که مثل یک خانواده می مانند حاضر شوند
                                دوستان مریضی را یادتون نره در موقع افطار تمام مریضی را دعا نمایید
                                التماس دعا

نظر

در حال کار...
                                X